***   LET OP: DIT AANBOD GELDT ALLEEN VOOR KIJKERS VAN HET WEBINAR  ***  LET OP: DIT AANBOD GELDT ALLEEN VOOR KIJKERS VAN HET WEBINAR *** LET OP: DIT AANBOD GELDT ALLEEN VOOR KIJKERS VAN HET WEBINAR *** LET OP: DIT AANBOD GELDT ALLEEN VOOR KIJKERS VAN HET WEBINAR ***

Dit is jouw ticket naar meer energie

BOOST JE SCHILDKLIER GEZONDHEID

Studeren op jouw voorwaarden in de Hashimoto Academy: videolessen (ondertiteld), transcripts, werkboeken en handige lijsten met alle relevante supplementen en onderzoeken. Te volgen via computer, mobiele app of uitprinten van lesstof. Motivatie en inspiratie via de online community en de maandelijkse Q&A sessies.

promotie afbeelding Afvallen met Hashimoto cursus
Z

Heel jaar toegang tot de e-cursus Boost je Schildklier Gezondheid. 

Z

Bonussen:
Verdiepingsmodule Energiemanagement t.w.v. € 49, Routekaarten voor sneller verminderen van klachten t.w.v. € 25, Hardcopy exemplaar van het Hashimoto Eliminatiedieet t.w.v. € 27,50

Z

Extra Webinar Bonus:
Deelname aan de groeps e-cursus PROJECT IK t.w.v. € 79  (editie 1 april – 30 juni 2024)

Voor slechts 299 euro kun je vandaag nog starten 

Maar wacht. Al mijn populaire e-cursussen zijn samengevoegd in deze mastercursus.
Je krijgt dus eigenlijk ook:

Voeding en Hashimoto (niet langer beschikbaar – t.w.v. € 149)
Leefstijl en Hashimoto (niet langer beschikbaar – t.w.v. € 149)
Afvallen met Hashimoto (niet langer beschikbaar – t.w.v. € 199)
Eindelijk Energie (niet langer beschikbaar – t.w.v. € 299)
Grip op je bloedwaarden (niet langer beschikbaar – t.w.v. € 49)

Voor 299 euro haal je dus ALLES in huis om je gezondheid een MEGA boost te geven

Betalen in termijnen is mogelijk.
en met de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie loop je geen enkel risico

14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Ik sta 100% achter deze e-cursus. Daarom bied ik de 14-dagen niet-goed-geld-terug garantie.
Heb je na de tweede module het idee dat deze cursus he-le-maal niets voor jou is? Stuur me een mail, dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Mijn enige voorwaarde is dat je wel de opdrachten uit de lesstof uitvoert en alle video’s bekijkt. Je krijgt immers geen resultaten als je niet in actie komt. Fair enough?

Met de aanschaf van deze cursus loop je dus geen enkel risico.

deelnemers gingen je al voor

Klik hier voor nog veel meer Google Reviews van enthousiaste lezers.

Vera is een topper. De Happy Hashimoto programma’s zijn duidelijk, helder uitgelegd en geven je echt een toer langs en door je lijf!! Aanrader.

Patricia Jade

Heldere duidelijke uitleg over restklachten verminderen bij een schildklierafwijking. Hoe kun je jouw energie verhogen en leven verbeteren. Eindelijk wordt er verder gekeken dan alleen de ziekte. Bedankt Vera tot dusver, want ik ben nog lang niet klaar.

Monique Vermeulen

Het is een heel duidelijk programma. Met duidelijke/ verhelderende uitleg. Eindelijk snap ik wat m’n ziekte inhoud en wat ik eraan kan doen. Ik snap nu dat het normaal is om flare ups te hebben. Ik heb geleerd met een andere visie te kijken. Ik ben heel dankbaar..

Danielle den O.

Veelgestelde vragen

HOE WERKT HET?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy op het platform Huddle. Heb je hier al een account? Dan kun je simpelweg inloggen op je bestaande account en vind je Happy Hashimoto in jouw aanbod.
  • Na het inloggen heb je direct toegang tot de cursus Boost je Schildklier Gezondheid en kun je je bovendien met 1 klik aansluiten bij de online Hashimoto Community en een kijkje nemen op het Recepten-forum.
  • Deze online leeromgeving beschikt ook over een mobiele app, waardoor je op via je telefoon kunt studeren!
  • Je houdt 1 jaar toegang tot deze cursus en alle belangrijke documenten zijn te downloaden naar je eigen computer.
WAT MAAKT DIE ROUTEKAARTEN ZO BIJZONDER?

Alles is met elkaar verbonden. Je hormonen, organen, zenuwstelsel, weefsels, cellen  communiceren met elkaar. Jouw voeding, leefstijl en zelfs jouw gedachten hebben invloed op deze processen. Zowel positief als negatief. Aan de hand van de slimme Routekaarten laat ik je zien hoe jij aan de hand van de verschillende lesmodules kunt werken aan het verminderen van de drie meest genoemde klachten: vermoeidheid, overgewicht en mentale klachten. Ze beden jouw een slimme routekaart voor het verminderen van deze klachten. Afvinken maar!

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van schildklierhormoon op orde is. Een goede beschikbaarheidheid zegt echter niets over de bruikbaarheid ervan. Het optimaliseren van je schildkliermedicatie, bloedwaarden, voeding en  leefstijl helpt juist met het verbeteren van deze bruikbaarheid waardoor klachten kunnen afnemen.

WAT VOOR VOEDINGSADVIEZEN KAN IK VERWACHTEN?

Binnen deze cursus staat het vergroten van jouw kennis over voeding centraal. Hierbij leer je slimmere keuzes te maken voor de verschillende doelstellingen die je wellicht hebt.

Jij bepaalt dus zelf welke adviezen jij gaat doorvoeren en welke niet.

In het kader van het Hashimoto Eliminatiedieet maak ik wel duidelijk gebruik van voedingsadviezen. We schrappen tijdelijk een vijftal voedingsgroepen, te weten gluten, zuivel, geraffineerde suikers, soja en alcohol. Omdat de meesten van ons weinig energie hebben, ontvang je een receptenboek met makkelijk en snel te bereiden gerechten. Bovendien zijn de meeste maaltijden uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden te maken, zodat je direct voor meerdere dagen tegelijk kookt. Kijk, dat scheelt weer!

Dit eliminatiedieet is op vrijwillige basis. Wellicht ken jij jouw voedselintoleranties al, waardoor jij een ander voedingspatroon volgt. Ook kun je er voor kiezen om eerst een voedselintolerantie test te doen en op basis daarvan je voedingspatroon aan te passen.

IS PERSOONLIJKE BEGELEIDING MOGELIJK?

Persoonlijke begeleiding 1 op 1 is niet mogelijk. Deze e-cursussen zijn geschreven om zelfstandig te volgen en te gebruiken. Op deze manier kan ik de kosten laag houden en de cursussen voor een grotere groep toegankelijk houden. Wel is er de mogelijkheid om maandelijks aan te schuiven bij een online vragenuurtje en je kunt je vragen aan de andere deelnemers stellen in de online Community. Je staat er dus niet alleen voor!

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

Ik weet genoeg ↓