Live Workshop

Schildklierklachten Verminderen

Foto Vera Kamphorst voor raam

Om je schildklierklachten te verminderen moet je goed voor jezelf zorgen en slimme, gezonde keuzes maken. Dit klinkt logisch en simpel, maar dat is het niet.

Van je artsen krijg je maar weinig informatie en de tips die je online leest zijn vaak onvolledig of ronduit tegenstrijdig.

  • Hoe weet je nu wat wel of niet verstandig is in jouw situatie en wat hoge of lage prioriteit heeft?
  • In welke volgorde kun je dan het beste werken?
  • Hoe maak je al deze beslissingen als je toch al zo vermoeid bent en je hersenen omhuld zijn door mist?

Zeer regelmatig krijg ik de vraag of ik mee kan kijken bij het maken van een plan. En dat snap ik! Om meer mensen hierbij te kunnen helpen organiseer ik een aantal keer per jaar een  live workshop, waarin ik met maximaal 12 personen een hele dag  aan de slag ga met het maken van een persoonlijk plan van aanpak. Daarnaast is er volop ruimte om ervaringen te delen en verbinding met elkaar te zoeken.

Op deze pagina vind je meer informatie over deze workshop en zie je een overzicht van aankomende data en locaties .

Als je steeds zegt: maandag pak ik de draad weer op

dan heb je de verkeerde draad te pakken

Jouw persoonlijke plan van aanpak op 1 A4-tje

Ziekte is het resultaat van een langdurige disbalans, die veroorzaakt wordt door diverse factoren. Het beter leren kennen van deze factoren geeft inzicht in het ontstaan van jouw klachten en geeft aanwijzingen voor volgorde waarop jij mag werken aan het verminderen van jouw restklachten. In deze workshop is er dan ook veel ruimte voor het vergroten van jouw weetkracht.

Aan de hand van mijn spiksplinternieuwe Spinnenweb Methode breng jij de oorzaken van jouw klachten in kaart en bepaal jij jouw prioriteiten voor de komende drie maanden. Dit zorgt niet alleen voor de juiste focus, het zorgt ook voor rust en overzicht in jouw aanpak. Heb je je doelen behaald? Dan ga je terug naar jouw lijsten en kies je een nieuw doel. Easy does it!

De Spinnenweb Methode maakt geen deel uit van mijn e-cursussen en wordt ook niet besproken in mjn boeken. 

Wat mag je verwachten?

✅ Heldere uitleg, nieuwe inzichten en contact met een fijn clubje lotgenoten.

✅ Kleine groepjes van max 12 personen, zodat er volop aandacht is voor jouw persoonlijke situatie èn voor het delen van ervaringen.

Heldere theorie en praktische opdrachten, waardoor jij aan het einde van de dag met een persoonlijk plan op 1 A4 naar huis gaat.

✅  Je hoeft (naast een fijne pen) niets mee te nemen. Je ontvangt alle lesmaterialen en een schrijfblokje op locatie.

Er wordt gezorgd voor koffie, thee, water, lekkers en een gezonde lunch.

✅ In de week voorafgaande aan de workshop is er een online groepscall, waarin we elkaar vast ontmoeten en ik uitleg wat je zoal kunt verwachten. Dat is wel zo gezellig en vertrouwd als we een dag met elkaar gaan optrekken.

In de week na afloop van de workshop is er nog een online groepscall, waarin jij je laatste vragen kunt stellen, waarmee je de puntjes op de i van jouw plan van aanpak zet.

In twee weken tijd ga jij (gaan wij) dus flink wat meters maken! Ben jij er bij?

Deelname € 250 

Met dit plan van aanpak voor 12 weken bereik je het snelst resultaat met de minste weerstand of moeite.
Dat is werken aan je gezondheid op de Happy Hashimoto manier.

Dit vonden deelnemers

Ik was behandelmoe, maar voel nu weer motivatie om door te gaan. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en mijn grootste eye-opener was dat ik niet alles tegelijk moet doen. Ik geef deze workshop een 8!

Franka W.

Deze workshop is informatief en geeft veel handvatten om mee verder te gaan. Ook de uitwisseling van ervaringen met de andere deelnemers was indrukwekkend en heb ik veel aan gehad. 

Merita van M.

Dank je wel voor het delen van je kennis op deze manier. Ja gaf inzicht en nieuwe energie. Mijn grootste eye-opener was het Hashimoto Spinnenweb en hoe alle klachten met elkaar gelinkt zijn.  

Cindy V.

Hier vind je de komende data en locaties

Vanwege boeklancering(en) in schuiven deze bijeenkomsten door naar het voorjaar van 2024

House of Bird
Diemen (bij Amsterdam
)

Agnietenberg
Zwolle

Coach-Atelier
Berlicum (bij
Den Bosch)

veelgestelde vragen

Hoeveel kost deelname?

Deelname aan deze Live workshop, inclusief 2 Zoom-groepscalls, een gezonde lunch, alle studiematerialen en gratis parkeren kost € 250 incl btw. (Op factuur staat btw vermeld dus ook zakelijk beruikbaar). Betalen in termijnen is mogelijk.

Moet je diagnose Hashimoto hebben?

Nee, dit is niet noodzakelijk. Alhoewel in 90-95% van de gevallen de trage schildklier veroorzaakt wordt door de auto-immuunziekte Hashimoto is die niet bij iedereen aan de hand, of bekend. Ook bij andere oorzaken dan een auto-immuunziekte is deze dag verhelderend. Laten we de voorwaarde stellen dat je op dit moment schildkliermedicatie slikt en nog last hebt van restklachten. Punt.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van schildklierhormoon op orde is. Een goede beschikbaarheidheid zegt echter niets over de bruikbaarheid ervan. Bij restklachten zit daar vaak de crux en juist daar gaan we tijdens deze dag mee aan de slag.

In hoeverre moet ik mijn verhaal delen?

Niets moet, veel mag. Alhoewel er zeker ruimte is om ervaringen en tips met elkaar te delen, staat leren en praktisch bezig gaan met jouw casus deze dag centraal. Ervaring leert dat het delen van ervaring wel voor (h)erkenning en rust zorgt. Dus voel je vrij om te delen wat goed voelt voor jou. Ik zal er alles aan doen om een veilige setting te waarborgen.

Houden jullie rekening met dieetwensen?

Uiteraard houden wij rekening met glutenvrije, zuivelvrije en sojavrije opties. Heb jij aanvullende allergieën? Laat het me weten, dan regel ik dit met de locatie.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl