SCHILDKLIERGEZONDHEID VOOR WERKNEMERS

Vitaliteitstraject

Speciaal voor werknemers en ondernemers die ondersteuning zoeken op gebied van schildkliergezondheid en energiebalans, bied ik een uniek begeleidingstraject aan.
In een periode van drie of zes maanden gaan wij samen aan de slag. Naast het vergroten van jouw kennis, voeren we stapsgewijs wijzigingen door op gebied van voeding, leefstijl, stressreductie en energiebalans. Alles in een tempo dat voor jou haalbaar is.

TRAJECT VAN 3 TOT 6 MAANDEN

Meten is weten

Elk vitaliteitstraject starten wij met een uitgebreid bloedonderzoek en een voedselintolerantietest. Indien nodig voeren we ook direct een darmcheck uit. Op basis van de uitslag stellen we samen een behandeltraject van 3 of 6 maanden op. Maandelijks bespreken we de vorderingen en scherpen we aan waar nodig. Na de drie of zes maanden voeren we nogmaals een bloedonderzoek uit en bepalen we samen je
vorderingen en resultaat.

Dus: wil jij meer grip op je vitaliteit en wil je aan de slag voor jouw duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt? Neem dan vandaag nog contact met me op en ik maak een offerte op maat voor je. De factuur van dit traject kun je in overleg met je werkgever betalen vanuit jouw vitaliteit- of loopbaantraject.