We delen allemaal graag onze successen. Dat geeft ons een goed gevoel. Maar we weten allemaal dat een succes (bijna) altijd vooraf is gegaan door (een lange rij) miskleunen, missers of fuck-ups. En juist van die momenten waarop iets NIET lukt leer je, groei je en maak je stappen richting succes.

Daarom: vandaag geen succesverhalen, maar juist mijn grootste fuck-ups – lees: leermomenten – op voedingsgebied. Voorbeelden van diverse mislukte aanpakken, waardoor ik uiteindelijk weer een stap verder kwam.

Met Fuck-up Friday hoop ik jou de komende tijd om de valkuilen heen te leiden, waardoor je vanaf nu direct vooruitgang kunt boeken, zonder eerst in bekende valkuilen te vallen. Dit bespaart je namelijk veel tijd en ellende en dat gunnen wij jou.

De komende maand kom ik graag bij je terug met mijn ideeën over  hoe wij met elkaar onze fouten kunnen gaan vieren. Hoe wij van elkaar kunnen leren, samen kunnen lachen en bijsturen, zodat werken aan je gezondheid meer ontspannen aanvoelt. Want: