E-cursus

GRIP OP JE BLOEDWAARDEN

De must-do e-cursus voor mensen met een trage schildklier. Het kunnen lezen en interpreteren van je bloedwaarden is de eerste stap naar klachtenvermindering. Bovendien geeft deze vaardigheid zelfvertrouwen in het contact met jouw artsen.
Een meer dan waardevolle cursus dus.

Direct toegang.

Als je arts zegt: Uw bloedwaarden zijn prima. 

Wat zeg jij dan?

Zittende vrouw met handen voor haar ogen die het even niet meer weet

HOE ZIT DIT BIJ JOU?

Eens in de zoveel tijd maak je een afspraak met je huisarts voor het controleren van je schildklierwaarden. Op basis van deze uitslag wordt (indien nodig) je schildkliermedicatie naar boven of naar beneden bijgesteld. Ik ben benieuwd:

 • Heb jij voldoende kennis in huis om hierin mee te beslissen?
 • Ken jij het verschil tussen goede bloedwaarden en optimale bloedwaarden en weet jij wat de optimale bloedwaarden voor jou zijn?
 • Ken je ook de verschillende behoeftes aan schildklierhormoon bij bijvoorbeeld een gewenste zwangerschap of in de overgang?
 • Weet jij welke bloedwaarden je nog meer kunt laten controleren en waar je dan op moet letten?
 • Heb jij een idee wat nuttige testen en minder nuttige testen voor jouw situatie zijn?
 • Ken jij de verschillende opties in schildkliermedicatie en neem je jouw medicatie op de meest optimale wijze in?
 • Weet jij wanneer het tijd is om je bloedwaarden te laten controleren en hoe je dit het beste kunt doen?
 • Heb jij inzicht in de reden waarom jij ondanks goede bloedwaarden toch nog klachten hebt en wat jij zelf kunt doen om deze klachten te verminderen?

Als jij op een aantal van deze vragen NEE hebt beantwoord dan nodig ik je uit om de e-cursus Grip op je Bloedwaarden te volgen. In een korte, maar diepgaande cursus breng ik in relaxt tempo je kennis naar het niveau, waarop je bovenstaande vragen met een JA kan beantwoorden.

Zeer verhelderende mini-cursus! En nog belangrijker; in zeer duidelijke en begrijpelijke taal! Het wordt dan misschien mini-cursus genoemd, maar voor mij is het een maxi-cursus :-). Dank je wel Vera!!

Marika van Straten

Ik kan de minicursus Grip op bloedwaarden van harte aanbevelen, omdat ik daarmee niet alleen tóch weer nieuwe dingen heb geleerd, maar zeker ook zelfverzekerder naar huisarts of specialist durf te gaan! Heb jij ook Hashimoto met restklachten? Dan is dit jouw cursus; zeker weten!

Door Beumers

Compacte duidelijke uitleg, met goede bruikbare overzichten die heel veel verduidelijken en helpen bij uitleg aan anderen (huisarts bijvoorbeeld), want tussen snappen wat Hashimoto inhoud en het kunnen uitleggen aan een ander wat je wilt en waarom zit best nog een flinke stap.

Angelina Hermsen

Klik hier voor nog veel meer Google Reviews van enthousiaste lezers. 

Wat gaan we doen?

GRIP OP JE BLOEDWAARDEN

We duiken de wereld van de schildklier in. Ik leg je uit wat bloedwaarden je kunnen vertellen over het functioneren van je schildklier en zijn schildklierhormonen. Na deze eerste les heeft de schildklier geen geheimen meer voor jou.

Vervolgens zoomen we uit naar je andere organen en lichaamssystemen en gaan we op zoek naar de verbanden. Hoe zijn klachten gerelateerd aan de trage schildklier en hoe kun je dit met behulp van bloedonderzoek toetsen?

Ook laat ik je zien wat het verschil is tusen goede bloedwaarden en optimale bloedwaarden. Uiteraard ontvang je een handige checklist om te downloaden.

Daarna bestuderen we je schildkliermedicatie en ga je aan de slag met het optimaliseren van het gebruik hiervan en onderzoeken we de samenwerking die jij met je artsen hebt.

Deze e-cursus is tijdelijk tegen aangepast tarief beschikbaar. Je houdt ongelimiteerd toegang.

Voor slechts € 49 € 29 stap jij vandaag nog in!

P.S. Deze e-cursus is tevens onderdeel van de e-cursus Leefstijl en Hashimoto.
Wellicht vind je die uitbreiding nog interessanter?

Iedereen met schildklierproblemen zou deze minicursus moeten zien. Ik zie elke keer zoveel vragen voorbij komen in de diverse Facebook Schildkliergroepen die hierover gaan. Die zouden in veel gevallen kunnen worden beantwoord door deze cursus te bekijken.

Jocelyn Vlaar

Jouw minicursus was ontzettend leerzaam en ik heb er heel veel aan gehad. Ik ben onder de indruk van je kennis op het gebied van de schildklier en Hashimoto en ik vind dat je het heel helder en duidelijk kunt overbrengen, echt een gave vind ik dat!

Iris Moonen

Ondanks dat ik al 12 jaar een trage schildklier heb, heb ik het meeste gehad aan de info over de schildklierroute, hoogte van de waardes referentie versus optimaal en de info over antistoffen en wat dat zegt. Fijn dat er filmpjes zijn én naslag is!

Hannah de Rover-Weerd

Klik hier voor nog veel meer Google Reviews van enthousiaste lezers. 

Wat krijg je allemaal:

Z

Direct toegang tot de online Academy in Huddle. Te volgen via computer en mobiele app.

Z

Ongelimiteerd toegang, inclusief updates en upgrades van de programma’s.

Z

Videolessen, transcripts, werkboeken en unieke overzichten en schema’s waarmee jij goed overzicht houdt op jouw bloedwaarden en weet hoe jij deze stap voor stap kunt optimaliseren.

Z

Deelnemers aan de e-cursussen krijgen tevens toegang tot de online Hashimoto Community waar wij elkaar ontmoeten,  inspireren en recepten kunnen uitwisselen.

 Resultaat

Na het volgen van deze e-cursus heb jij:

N

Kennis over de werking van de schildklier en over de werking van schildklierhormonen.

N

Overzicht over de verschillende soorten bloedonderzoeken en welke test je in welke situatie kunt inzetten.

N

Een helder beeld van de voor- en nadelen van diverse bloedonderzoeken. Slimme keuzes maken met beperkt budget is key.

N

Alle kennis in huis om jouw bloeduitslagen te kunnen interpreteren, waardoor je een betere gesprekspartner voor je artsen bent.

N

Vertrouwen in jouw aanpak en een betere samenwerking met je artsen.

N

Grip op jouw bloedwaarden, grip op jouw proces.

Deze e-cursus is tijdelijk tegen aangepast tarief beschikbaar. Je houdt ongelimiteerd toegang.

Voor slechts € 49 € 29 stap jij vandaag nog in!

P.S. Deze e-cursus is tevens onderdeel van de e-cursus Leefstijl en Hashimoto.
Wellicht vind je die uitbreiding nog interessanter?

veelgestelde vragen

Hoe werkt het?
 • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy op het platform Huddle. Heb je hier al een account? dan kun je simpelweg inloggen op je bestaande account en vind je Happy Hashimoto in jouw aanbod.
 • Na het inloggen heb je direct toegang tot de cursus Grip op je Bloedwaarden en kun je je bovendien met 1 klik aansluiten bij de online Hashimoto Community en een kijkje nemen op het Recepten-forum.
 • Deze online leeromgeving beschikt ook over een mobiele app, waardoor je op via je telefoon kunt studeren!
 • Je houdt altijd toegang tot deze e-cursus en de belangrijke documenten zijn te downloaden naar je eigen computer.
Kan ik deze cursus volgen naast de behandeling door mijn arts?

Zeker! Deze cursus is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van schildklierhormoon op orde is. Een goede beschikbaarheidheid zegt echter niets over de bruikbaarheid ervan. Het juist kunnen interpreteren van je bloedwaarden in combinatie met je klachten geeft duidelijke handvatten voor verder herstel.

Is persoonlijke begeleiding mogelijk?

Persoonlijke begeleiding is niet mogelijk. Deze e-cursussen zijn geschreven om zelfstandig te volgen en te gebruiken. Op deze manier kan ik de kosten laag houden en de cursussen voor een grotere groep toegankelijk houden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl