Online groepstraining

SLIMME DOELEN STELLEN

Stop met goede voornemens die je toch niet volhoudt

Deze populaire cursus ontwikkel ik door naar een nieuwe vorm.
Ik ga je namelijk in kleine groepjes LIVE begeleiden hierbij! Nog even geduld. (Het wordt fantastisch!)

 

Als je steeds zegt: Maandag pak ik de draad weer op

dan heb je de verkeerde draad te pakken

Foto Vera Kamphorst voor raam

Om te helen moeten we goed voor onszelf zorgen en gezonde keuzes maken. We moeten gezond eten, regelmatig bewegen, lekker diep  slapen en vooral ook voldoende ontspannen. Dit klinkt logisch en simpel, maar dat is het niet.

Intense vermoeidheid, somberheid en vooral de wisselende energieniveaus maken het lastig om gezonde keuzes te maken. Deels omdat verandering energie kost, maar deels ook omdat je met een chronische aandoening vanuit de overlevingsstand werkt. En in die fight-flight stand zal je oerbrein je continue slim verleiden om terug te keren naar je oude gewoontes.

Toch verwachten wij van onszelf dat we in een klap alles kunnen omgooien, maar zo simpel is het niet.

Daarom is het tijd om met een blanco canvas een nieuwe start te maken. In deze training leer jij waarom de bekende aanpak niet werkt en hoe jij een plan van aanpak kan maken waar je èn blij van wordt en waar jouw oerbrein ook JA tegen zegt.

Mag ik je introduceren:

 groepstraining

SLIMME DOELEN STELLEN

Met deze groepstraining haal jij in vier weken tijd alle kennis en tools in huis waarmee werken aan je doelen leuk, overzichtelijk en haalbaar wordt!

Z

Ik laat je de systemen achter gedragsverandering zien en laat je kennismaken met jouw inner lizard.

Z

We gaan aan de hand van oefeningen op zoek naar jouw diepste wensen en grootste gezondheidswensen.

Z

We gaan aan de slag met het stellen van doelen. Wat is een goede doelstelling? Hoe formuleer je deze? Hoe maak je het concreet, klein en haalbaar? En hoe zorg je ervoor dat jouw innerlijke saboteur ook aan boord is?

Z

Gedragsverandering betekent aanleren van nieuwe gewoontes. Natuurlijk zijn hier slimme hulpmiddelen voor om jezelf hierin te trainen.

Z

En nu is het tijd om vol te houden…. Hoe hou je jezelf scherp? Hoe stuur je bij? Hoe herpak je jezelf? Ook hier staan we bij stil.

Wat krijg je:

promotie afbeelding Afvallen met Hashimoto cursus
Z

4 weken durend online groepsprogramma.

Z

Deze e-cursus is zelfstandig via de online Academy op computer of mobiele app te volgen. 

Z

In totaal zijn er 5 modules met 15 lessen. Elke week openen er nieuwe modules.

Z

Videolessen, transcripts, werkboeken en handige lijsten en downloads.

Z

Stel je vragen in de besloten groep binnen de online academy. Of stel live je vragen tijdens Vera’s Vragenuurtje. In totaal zijn er 4 live sessies. Je ontvangt een uitnodiging voor deze live sessies. Kun je er niet live bij zijn? Dan kijk je later terug. Je ontvang hiervoor een terugkijklink. 

Z

Spiksplinternieuwe kennis en tools die ik niet eerder in andere cursussen deelde.

veelgestelde vragen

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct een bevestiging per mail van me.
  • Vlak voor de start van de training ontvang je de inloggegevens voor de online Hashimoto Academy met de mobiele Huddle app, waarmee je ook via je mobiele telefoon de cursus kunt volgen.
  • Na het inloggen heb je direct toegang tot de groepstraining Slimme Doelen Stellen.
  • Elke maandagochtend (4 weken op rij) opent er een nieuwe lesmodule voor je. Je kunt nu de video’s bekijken en de lesstof nalezen. Bij de lessen horen ook werkboekjes. Ben jij op vakantie en heb je geen printer bij de hand? Geen probleem een notitieboekje met pen is ook prima!
  • Gedurende deze training ben ik op woensdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur tijdens een live online meeting beschikbaar voor al jullie vragen. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging met link.
  • Heb je tijdens deze training vragen over de lesstof die niet kunnen wachten tot de livesessie? Of wil je overleggen met de andere deelnemers aan deze cursus? Dan is er een besloten groep in de online community (via de app of via desktop bereikbaar.)
  • De community sluit ik na 2 maanden. Wel hou je altijd toegang tot deze training, zodat je zaken altijd kunt terugkijken of teruglezen.
  • Let’s do this!
Kan ik deze cursus volgen naast de behandeling door mijn arts?

Zeker! Deze cursus is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van schildklierhormoon op orde is. Een goede beschikbaarheidheid zegt echter niets over de bruikbaarheid ervan. Het juist kunnen interpreteren van je bloedwaarden in combinatie met je klachten geeft duidelijke handvatten voor verder herstel.

Is persoonlijke begeleiding mogelijk?

Persoonlijke begeleiding (op consult niveau) is niet mogelijk. Algemenere vragen kan ik zeker beantwoorden, maar weet dat het beantwoorden van persoonlijke vragen altijd om context vraagt, waar tijdens de live calls of in de community geen tijd en ruimte is. Deze persoonlijke vragen kan ik daarom niet beantwoorden.

Wil jij mijn persoonlijke begeleiding bij het maken van een plan van aanpak?
Overweeg je dan aan te melden voor de LIVE dag, waarin ik in een groepje van maximaal 10 personen hieraan ga werken. Voor meer informatie over deze persoonlijke aanpak zie hier.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Ben jij zorgprofessional? Klik dan hier.

Wat vinden anderen?

Social media