“A goal without a plan is just a wish”

Hashimoto Nederland

Kosten groepsprogramma Afvallen met Hashimoto

In vier weken tijd leer je stap voor stap alles wat je moet weten over afvallen met de ziekte van Hashimoto. Je ontvangt elke zondagmorgen een email met een voedingsschema voor die week met bijbehorende recepten, informatieve video’s, handige checklists en een weekschema voor beter slapen, slimmer bewegen en belangrijke stressreductie.

In de besloten Facebook groep vind je daarnaast volop ondersteuning van de andere deelnemers en van mij. Het is dus een individueel groepsproces.

We starten op zondag 1 september 2019.

Programma Afvallen met Hashimoto

Kosten; eenmalig slechts € 39 inclusief btw

Kosten Online Lesprogramma

Dit online lesprogramma geeft je in tien modules alle benodigde kennis om die keuzes te maken, die ervoor gaan zorgen dat jij je weer goed gaat voelen.

Het online lesprogramma Happy met Hashimoto volg je vanuit huis in je eigen tempo. Met behulp van het unieke Happy Hashimoto Herstelplan®, speciale recepten, handige tools en checklists en inzichtgevende huiswerkopdrachten uit de werkboeken zet je flinke stappen op weg naar een fitter en energieker leven met Hashimoto.

Online Lesprogramma Happy met Hashimoto:

Vanaf nu voor slechts € 99 inclusief btw

Kosten persoonlijke consulten

Voor een vervolgconsult hanteer ik een uurtarief van € 80. Meestal is een uur voldoende om alles te bespreken.
Een intakegesprek duurt iets langer en vraagt van ons allebei wat voorbereidingstijd. Ik reken voor een intakegesprek een vast bedrag van € 95 euro.

Wil je geen traject, maar heb je een specifieke vraag voor me? Kies dan voor een los telefonisch consult van maximaal 30 minuten. Dit kost € 40. Omdat dit consult geen deel uitmaakt van een intake gesprek of begeleidingstraject, kan ik tijdens deze telefonische consulten niet adviseren over supplementen en medicatie. Wel kan ik meedenken en adviseren over voeding, dieet, leefstijl, aanvragen van bloedonderzoeken en andere specifieke vragen.

kosten consult:

  • Intake-gesprek € 95 inclusief btw
  • vervolgconsult per uur € 80 inclusief btw
  • Los telefonisch consult € 40 inclusief btw

Erkend en gediplomeerd

Aangesloten bij en erkend door de beroepsvereniging BATC, Belangen Associatie Therapeut en Consument.

Hierdoor worden mijn consulten vergoed door zorgverzekeraars als je aanvullend verzekerd bent en de verzekeraar de beroepsvereniging BATC erkent.

In 2019 zijn dit onder andere Menzis, PMA, ONVZ, PNO, Avero/Achmea, OZF, Zilveren Kruis en de Friesland. Voor een actueel overzicht kijk je op www.batc.nl.

Ja, stuur mij de maandelijkse Happy Mail!

vol bitesize tips, inspiratie en de nieuwste inzichten over de ziekte van Hashimoto