“A goal without a plan is just a wish”

Hashimoto Nederland

Kosten groepsprogramma Afvallen met Hashimoto

In vier weken tijd leer je stap voor stap alles wat je moet weten over afvallen met de ziekte van Hashimoto. Je ontvangt elke zondagmorgen een email met een voedingsschema voor die week met bijbehorende recepten, informatieve video’s, handige checklists en een weekschema voor beter slapen, slimmer bewegen en belangrijke stressreductie.

In de besloten Facebook groep vind je daarnaast volop ondersteuning van de andere deelnemers en van mij. Het is dus een individueel groepsproces.

De tweede groep start 1 november 2019. Wanneer de volgende groep start is nog niet bekend.

Programma Afvallen met Hashimoto

Kosten; eenmalig slechts € 45 inclusief btw

Kosten Online Lesprogramma

Dit online lesprogramma geeft je in tien modules alle benodigde kennis om die keuzes te maken, die ervoor gaan zorgen dat jij je weer goed gaat voelen.

Het online lesprogramma Happy met Hashimoto volg je vanuit huis in je eigen tempo. Met behulp van het unieke Happy Hashimoto Herstelplan®, speciale recepten, handige tools en checklists en inzichtgevende huiswerkopdrachten uit de werkboeken zet je flinke stappen op weg naar een fitter en energieker leven met Hashimoto.

Online Lesprogramma Happy met Hashimoto:

Nu tijdelijk voor slechts € 99 inclusief btw

Kosten persoonlijke consulten

Voor een vervolg consult hanteer ik een uurtarief van €80. Meestal is een uur voldoende om alles te bespreken. Een eerste consult, een intakegesprek, duurt gemiddeld anderhalf uur en vraagt van ons allebei voorbereidingstijd. Ik reken voor een intakegesprek een vast bedrag van €120.

kosten consult:

  • Eerste consult (intake gesprek) € 120
  • Vervolg consult per uur € 80
  • Eenmalig telefonisch consult van max 30 minuten € 40

Kosten vitaliteitstrajecten

Speciaal voor werknemers heb ik een vitaliteitstraject ontwikkeld met een duur van 3 of 6 maanden.
Een traject wordt op basis van een intakegesprek op maat samengesteld.

Kosten vitaliteitstrajecten vanaf € 750 excl btw
Veelal kan dit (deels) betaald worden uit vitaliteits- of loopbaanbudget.

Erkend en gediplomeerd

Aangesloten bij & erkend door beroepsvereniging CAT

Hierdoor worden mijn consulten (prestatiecode 24000 Behandeling orthomoleculaire geneeskunde) door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent en de verzekeraar de beroepsvereniging CAT – categorie 3 erkent. In 2019 worden mijn consulten vergoed door onder andere Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ . Voor een actueel overzicht kijk je op www.catcomplementair.nl.

Ja, stuur mij de maandelijkse Happy Mail!

vol bitesize tips, inspiratie en de nieuwste inzichten over de ziekte van Hashimoto