Je wil van je restklachten af. Daarom speur je online naar de beste manier waarop je dat kan doen. De meeste adviezen omvatten drie elemeneten, te weten: Voeding, Leefstijl en Mindset. Je gaat anders eten, je gaat dieper slapen, slimmer bewegen en je gaat actief aan de slag met stressreductie.
Een super basis voor een betere gezondheid en minder restklachten.

Maar, zo weet ik inmiddels uit mijn eigen ervaring en ook uit de drie jaren waarin ik bijna 2000 schildklierpatienten heb mogen begeleiden: dit is vaak nog niet voldoende om echte, blijvende transformaties te realiseren.

Er missen nog drie elementen, namelijk: Kennis, Routine en Community.

Kennis van zaken en weten waarom bepaalde keuzes slimmer zijn dan anderen, geeft rust, motivatie en en vertrouwen. Hierdoor ga je werken op basis van WEETKRACHT in plaats van op wilskracht.

Routines bouwen maakt dat nieuwe, gezonde gewoontes natuurlijk gaan aanvoelen, waardoor wilskracht niet langer nodig is. Door nieuwe gewoontes toe te voegen aan bestaande routines zoals opstaan, ontbijten, lunchen, koffie drinken etc fop je je hersenen. Zij hebben al snel niet meer door dat je iets nieuws aan het doen bent en laten je daardoor met rust. Geen stemmetjes meer die je van je doel afbrengen.

Community zorgt voor een (h)erkenning, een extra steuntje in de rug, inspiratie en de aanmoediging van een groeiende groep gelijkgestemden. Goud waard.

Ik heb daarom alle zes elementen verwerkt in mijn online cursussen en hiermee heb jij een succesformule in handen. Een formule, waarbij je eindelijk op relaxte wijze blijvende transformaties kan realiseren. Let maar op; over een tijdje snap je niet meer waarom je al die jaren zo moeilijk heb gedaan…..

DOE DE QUIZ

Welk Hashimoto Hersteltype ben jij ?

Ontdek jouw type en ontvang een persoonlijke rapport met tips in je mailbox!

GRATIS ADVIESGESPREK?

Welke e-course past bij mij? Boek hier.

SOCIAL