Jouw herstel start hier

WEETKRACHT WEBINARS

De regie pakken over je gezondheid start met het begrijpen van je diagnose en het vergroten van je kennis over de werking van je schildklier. Speciaal voor jou heb ik daarom twee gratis Weetkracht Webinars opgenomen; een voor starters en een voor mensen die al iets meer over hun diagnose weten.

 • In het Weetkracht Webinar voor Starters leg ik je in 20 minuten uit wat er aan de hand is in je lichaam en wat jouw diagnose inhoudt.
 • In het Weetkracht Webinar voor Gevorderden duiken we vervolgens samen de wereld van jouw schildklierhormonen in en volgen wij hen vanaf hun aanmaak in de schildklier tot aan hun werking in de cellen. Dit noem ik de Schildklier Route. Ik laat je zien waar het mis kan gaan op deze route en hoe het dus komt dat jij ondanks goede bloedwaarden nog klachten kunt hebben.

Uiteraard deel ik in beide webinars volop tips, waarmee jij direct zelf aan de slag kan voor het verminderen van jouw restklachten.

Kies het webinar waar jij nu behoefte aan hebt en start met het vergroten van jouw  kennis en weetkracht.

De regie pakken over je gezondheid start bij heldere informatie over je aandoening en je opties. Alleen dan kun je keuzes maken die jou verder gaan helpen.

Vera Kamphorst

Weetkracht Webinar voor Starters

Zoals beloofd vind je hieronder een overzicht van vervolgstappen.

 

VERVOLGSTAPPEN

 1. Zorg dat je een volledige diagnose krijgt en vraag naast controle van je schildklierwaarden TSH, FT4 en FT3 ook voor controle van de antistoffen tegen de schildklier (anti-TPO en eventueel ook anti-TG). Kan dit niet via je huisarts? Regel dit dan zelf zonder verwijzing bij bloedwaardentest.nl. Kies voor deze plus deze test.
 2. Lees je in. Speciaal voor jou heb ik alle noodzakelijke kennis gebundeld in het boek “Ik heb een trage schildklier. Wat nu?” De must-read voor iedereen met een trage schildklier. Je bestelt het boek hier.
 3. Abonneer je op de Weetkracht Happy Mail en ontvang om de week op zondagmorgen de nieuwsbrief bomvol nieuwe informatie, waarmee jij jouw weetkracht elke week weer een beetje vergroot. Inschrijven kan hier.
 4. Of neem direct de volgende stap en kijk hieronder het Weetkracht Webinar voor Gevorderden. 

  Weetkracht Webinar voor Gevorderden

  Let op: dit is een opname van een eerder live opgenomen webinar.  

  Zoals beloofd vind je hieronder een overzicht van vervolgstappen plus een aantal linkjes naar handige downloads.

  DOWNLOADS

  – de afbeelding van de Schildklier Route inclusief tips om deze te ondersteunen vind je  hier .
  – Een overzicht van mijn favoriete supplementen inclusief fijne kortingscodes vind je hier.

   

  VERVOLGSTAPPEN

  Start met het optimaliseren van de BESCHIKBAARHEID van jouw schildklierhormonen

  1. Vraag om een volledige diagnose en controleer op zowel TSH en FT4 als ook op anti-TPO. En doe je dit op eigen houtje en heb je meer geld te besteden controleer dan ook FT3 en anti-TG. Je kunt deze testen zonder verwijzing zelf bestellen bij bloedwaardentest.nl. Kies de volgende tests:
   TSH, FT4 en FT3 & Anti-TPO (of kies voor de combinatie Anti-TPO en anti-Tg)
  2. Probeer samen met je arts je TSH rond de 1 te krijgen.
  Ga verder met het optimaliseren van de BRUIKBAARHEID van jouw schildklierhormonen.
  1. Kijk eens kritisch naar je voeding. Eet vers en gevarieerd en vermijd pakjes en zakjes. Geef extra aandacht aan selenium, zink, ijzer, B12, D en Omega3 en vul aan met supplementen indien nodig. Zie download bovenaan dit kader.
  2. Spoor voedselintoleranties op, bijvoorboorbeeld met het Hashimoto Eliminatiedieet.
  3. Stabiliseer je bloedsuikerspiegel en/of controleer via bloedonderzoek of er sprake is van insulineresistentie en/of leptineresistentie.
  4. Optimaliseer je spijsvertering en heel je lekkende darm.
  5. Optimaliseer je diepe slaap en remslaap.
  6. Neem chronische stress en trauma serieus en zoek desnoods hulp om dit te verminderen.
  7. Ga slimmer bewegen.

  MIJN HULP NODIG?

  Voor punt 1, 2, 3 en 4 kun je gebruikmaken van de e-cursus Voeding en Hashimoto, onderdeel van de Combi-bundel Voeding en Afvallen.
  Voor punt 5, 6, 7 en het leren lezen en optimaliseren van je bloedwaarden kun je gebruikmaken van de Hashimoto Kickstart Bundel. 

  In beide Hashimoto Weetkracht Bundels ga ik je aan de hand van lesmodules en video’s nog meer uitleggen en verduidelijken en kun je daarna met de werkboeken direct stappen zetten. Mijn advies is om te beginnen met de Hashimoto Kickstart Bundel en daarna door te pakken met de Weetkracht Bundel Voeding en Hashimoto.

  Je kunt direct starten!