De regie pakken over je gezondheid start bij heldere informatie over je aandoening en je opties. Alleen dan kun je keuzes maken die jou verder gaan helpen.

Vera Kamphorst

Weetkracht Webinar voor Starters

Ben jij nog nieuw in de wereld van de trage schildklier? Dan is dit starters webinar voor jou! In 20 minuten praat ik je bij over jouw diagnose, behandeling en vooruitzichten.  Je bent gelijk helemaal op de hoogte van de belangrijkste basis informatie.

Zoals beloofd vind je hieronder een overzicht van vervolgstappen.

 

VERVOLGSTAPPEN

1. Vraag om een volledige diagnose en laat controleren op aanwezigheid antistoffen anti-TPO en anti-TG.
Kan dit niet via je huisarts? Regel dit dan zelf zonder verwijzing bij bloedwaardentest.nl. Kies voor deze plus deze test.

2. Lees je in. Bijvoorbeeld met mijn bestseller “Ik heb een trage schildklier. Wat nu?”
Dit is een must-read voor iedereen met een trage schildklier. Je bestelt het boek hier.

3. Abonneer je op de gratis nieuwsbrief en ontvang om de week op zondagmorgen een mailtje  bomvol nieuwe informatie, waarmee jij jouw weetkracht weer vergroot. Inschrijven kan hier.

4. Kijk ook het Weetkracht Webinar voor Gevorderden. 

  Weetkracht Webinar voor Gevorderden

  Let op: dit is een opname van een eerder live opgenomen webinar.  

  In dit webinar duiken we samen de wereld van jouw schildklierhormonen in en volgen wij hen vanaf hun aanmaak in de schildklier tot aan hun werking in de cellen. Dit noem ik de Schildklier Route. Ik laat je zien waar het mis kan gaan op deze route,  hoe het komt dat jij ondanks goede bloedwaarden nog klachten kunt hebben en wat jij zelf kunt doen om het tij te keren. Inclusief handige downloads!

  Zoals beloofd vind je hieronder een overzicht van vervolgstappen plus een aantal linkjes naar handige downloads.

  DOWNLOADS

  – de afbeelding van de Schildklier Route inclusief tips om deze te ondersteunen vind je hier .
  – Een overzicht van mijn favoriete supplementen inclusief fijne kortingscodes vind je hier.

  Ben jij enthousiast geworden en heb je zin om onder mijn begeleiding aan de slag te gaan met de problemen op jouw Schildklier Route! Dan zijn de e-cursussen Hashimoto Kickstart Bundel of Voeding en Hashimoto of Afvallen met Hashimoto wellicht iets voor jou.

  In beide Hashimoto Weetkracht Bundels ga ik je aan de hand van lesmodules en video’s nog meer uitleggen en verduidelijken en kun je daarna met de werkboeken direct stappen zetten. Mijn advies is om te beginnen met de Hashimoto Kickstart Bundel en daarna door te pakken met de Weetkracht Bundel Voeding en Hashimoto. Je kunt direct starten!

  Nieuwsbrief ontvangen?

  Ben jij zorgprofessional? Klik dan hier.

  Wat vinden anderen?

  Social media