Happy Hashimoto Recepten E-book

Winter Edition

Eenvoudige en gezonde recepten

perfect passend binnen een Happy Hashimoto Lifestyle

Happy Hashimoto Recepten E-book – Winter Edition

Sommige alledaagse producten geven bij mensen met Hashimoto vaker dan gemiddeld ongemerkt flinke klachten, zoals vermoeidheid, een opgeblazen gevoel, gewrichtspijn, neerslachtigheid, slaapproblemen of gewichtstoename. Het tijdelijk of langer schrappen van deze producten kan dan ook enorme gezondheidswinst opleveren. Ik heb het natuurlijk over de allergenen gluten, zuivel, soja, toegevoegde suikers en alcohol.

Door het (tijdelijk) schrappen van deze allergenen uit het eetpatroon zie ik, zowel in mijn praktijk als ook bij deelnemers aan de diverse onlinegroepsprogramma’s, spectaculaire resultaten, zoals;

Meer energie

Een beter geheugen en scherpere geest

Verdwijnen opgeblazen gevoel

Vermindering van pijn

Gewichtsverlies

Dit gun ik jou ook

Daarom heb ik de recepten van mijn favoriete winterse Happy Hashimoto-proof gerechten gebundeld in een nieuw e-book.
En die is vanaf nu beschikbaar voor jou.

En nu hoor ik je denken:

Ja hallo, mag ik dan helemaal niets lekkers meer eten?

Gelukkig kan ik je geruststellen. Je kan en mag nog steeds heel lekker eten. Je hebt alleen een paar goede tips nodig voor goede en vooral lekkere alternatieven.

Maar ik heb de energie en tijd niet om elke dag uren in de keuken te staan hoor!

En gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. Met deze recepten zet jij in een handomdraai lekkere en gezonde recepten op tafel, waar het hele gezin van kan mee-eten, zónder de storende allergenen.

Wat kun je verwachten?

Een digitaal receptenboek vol inspiratie voor gemakkelijke en gezonde winterse gerechten en maaltijden passend in een Happy Hashimoto Lifestyle. Alle recepten zijn vrij van gluten, zuivel, soja en suiker.

Z

14 ontbijt recepten

Z

14 lunch recepten

Z

14 diner recepten

Z

4 recepten voor bijgerechten

Z

4 recepten voor dressings

BONUS: Boodschappenlijst basis ingrediënten voor in de voorraadkast

BONUS: Tip & tricks voor uitvoering Hashimoto Eliminatiedieet

Maak het jezelf gemakkelijk

Met dit recepten E-book kom je nooit meer inspiratie tekort en hoef je niet meer elke dag hetzelfde te eten. Alle recepten zitten boordevol voedingsstoffen, smaken superlekker en staan in no-time op tafel.

 

Volop variatie

Van ontbijt-smoothies tot oerbrood met heerlijk beleg en van sushi-bowls tot stevige lunch-salades en soepen. Ben je toch meer van de (vis)curries en stamppotten of ovenschotels? I’ve got you covered.

In dit recepten E-book vind je recepten voor ieder moment van de dag. En de gerechten staan snel op tafel, zodat je niet uren in de keuken hoeft te staan.

€ 12,50

Happy Hashimoto Recepten E-book – Winter Edition

 

Een digitaal receptenboek vol inspiratie voor gemakkelijke en gezonde winterse gerechten en maaltijden passend in een Happy Hashimoto Lifestyle. Alle recepten zijn vrij van gluten, zuivel, soja en suiker.

Over mij

Als orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundige Hashimoto heb ik al meer dan 1.000 mensen geholpen de regie over de eigen gezondheid terug te nemen en de restklachten van de trage schildklier te verminderen. Dit doe ik door al mijn kennis in begrijpelijke taal te delen en jou tools te bieden, waarmee jij aan je gezondheid kunt werken op een manier die bij jou als persoon, maar ook bij jouw leven past. Want alleen als die twee matchen is het vol te houden en blijft het leven leuk. Mijn lijfspreuk is niet voor niets de quote van Dalai Lama: “Happiness is the Highest form of Health”

Ik doe dit alles via mijn lesprogramma’s in de Hashimoto Academy, via één-op-één coaching, via social media en de blogs op mijn website, mijn E-books én binnenkort via mijn eerste boek.

Dit zeggen anderen over de recepten:

Ik dacht dat Hashimoto-Proof eten afzien zou zijn. Maar met alle recepten gaat er een wereld voor mij open, zoveel nieuwe groentes en smaken ontdek ik. Eerlijk gezegd eet ik nu lekkerder dan ik ooit heb gegeten.

Miranda

Sinds ik volgens de Happy Hashimoto Lifestyle eet heb ik veel meer energie, weer zin in bewegen en is er inmiddels 5 kilo af, terwijl dat niet mijn grootste prioriteit was. Ik ben enorm blij met de receptenboeken.

Anneke

Wat een fijne recepten! Echt lekker ook! Mijn man is blij met mijn nieuwe manier van eten. Niet alleen omdat ik steeds beter in mijn vel kom te zitten, maar omdat hij lekker mee kan eten met me. Het doet ons beiden dus erg goed!

Eva

Het was even wennen. Mijn route in de supermarkt ziet er nu bijvoorbeeld heel anders uit. Handig ook die boodschappenlijst met basisingredienten. Ik zorg dat die altijd in huis zijn, zodat  ik altijd snel iets in elkaar kan draaien. Thanx!

Monique

Laat die winter maar komen! De zalm ovenschotel is hier nu al favoriet! Heb zin om meer recepten te gaan uitproberen. Volgende keer graag ook een receptenboek met lekkere traktaties graag! Dat vind ik vooral nog heel lastig. 

Jennifer

Je weet niet half hoe fijn het is om echt lekker te mogen eten, zonder dat je het gevoel hebt dat je iets niet mag hebben ofzo. Ik heb hier lang mee geworsteld (en nog wel eens). Ik ga op zoek naar nog meer recepten, want zo kan ik dit makkelijk aan!

Melanie

“Happiness is the Highest Form of Health”

– Dalai Lama

WAT WIL JE NOG WETEN?

Meest gestelde vragen 

Welke voedingsmiddelen worden geschrapt?

Gluten, zuivel (inclusief de lactosevrije producten), soja, alcohol, geraffineerde suiker, witmeelproducten en pasta, frisdranken, snoep & koek, pakjes en zakjes, kant-en-klaarmaaltijden, volkorenproducten.

Wat ga ik dan wel eten?

De veiligste manier om geen allergenen binnen te krijgen is door zo vers mogelijk te eten.

Als richtlijn kun je aanhouden dat je dit wel gaat eten: groenten, vers (en gedroogd) fruit, zilvervliesrijst, quinoa, eieren, peulvruchten, vlees, (vette) vis, vis- en krillolie, (zoete) aardappelen, noten, zaden en pitten, plantaardige melk (havermelk, kokosmelk, rijstmelk) kurkuma, kaneel, kruiden, cacao, vezels, gefermenteerde voeding.

Ik heb geen coeliakie, waarom zou ik dan toch glutenvrij eten?

Omdat de coeliakie test alleen controleert op de aanwezigheid van de antistoffen die bij de auto-immuunziekte Coeliakie horen. Deze test controleert niet op eventuele gevoeligheden of kruisreacties met de antistoffen van Hashimoto.

Wordt er in de recepten rekening gehouden met allergieën, een vegetarisch eetpatroon of diabetes 1?

Nee. Bij de samenstelling van de recepten is daar op dit moment geen rekening mee gehouden. Gelukkig kun je gemakkelijk variëren en aanpassen, waardoor het Happy Hashimoto voedingspatroon voor iedereen haalbaar is!

Wat als ik geen 3-sterren kok ben?

Geen probleem. Dat ben ik ook niet. Alle recepten zijn eenvoudige en voor iedereen haalbaar zijn.

Hoe kan ik dit receptenboek kopen?

Simpel. Klik op de knop “JA, Ik bestel nu ” en je komt op een pagina voor online betaling (met iDeal, Bancontact of Paypal).
Na je betaling word je meteen doorgestuurd naar de pagina waar je het E-book kunt downloaden. Ook ontvang je nog een mail, met de downloadlink naar het E-book.

Het Happy Hashimoto Recepten E-book – Winter Edition is een E-book, dit houdt in dat je een PDF-bestand ontvangt. Je hebt hier geen speciale reader voor nodig!

Mocht jouw vraag er niet bij staan of heb je problemen met de bestelling, mail mij dan op vera@hashimoto.nl

€ 12,50

Happy Hashimoto Recepten E-book – Winter Edition

 

Een digitaal receptenboek vol inspiratie voor gemakkelijke en gezonde winterse gerechten en maaltijden passend in een Happy Hashimoto Lifestyle. Alle recepten zijn vrij van gluten, zuivel, soja en suiker.