DANK VOOR HET INVULLEN VAN DE QUIZ

Hieronder vind je de uitslag van jouw inzending

Wellicht is er sprake van een trage schildklier

Jouw uitslag doet vermoeden dat er wellicht sprake is van een (milde) trage schildklier, aangezien jij een aantal symptomen van een trage schildklier ervaart. Voorbeelden hiervan zijn problemen met gewicht, constipatie, haaruitval, vermoeidheid en moeite met concentratie en geheugen. Gezien deze uitslag kan het verstandig zijn om bij een volgend huisartsbezoek jouw schildklierfunctie te laten controleren.

Ik stuur je per mail direct een aantal tips waar je vervolgstappen mee kunt zetten.

LET OP: Deze quiz-uitslag is echter niet bedoeld voor het stellen van een diagnose, dus als je bezorgd bent over je gezondheid en/of een trage schildklier vermoedt, neem dan altijd contact op met je huisarts en deel je zorgen.

Leg dit boek op je nachtkastje

Ik heb een trage schildklier.
Wat nu?

Wil je meer kennis over de oorzaken en gevolgen van het hebben van een trage schildklier en wil je handvatten voor wat jij zelf kunt doen om deze klachten te verminderen?

Bestel dan het boek “Ik heb een trage schildklier. Wat nu?”

Vera heeft een praktisch en begrijpelijk boek geschreven boordevol tips over hoe je ondanks Hashimoto je toch gezond kunt voelen. Dit boek verdient een plek op het nachtkastje van elke schildklierpatiënt.

Drs. Barbara Havenith

Gynaecoloog

Vera Kamphorst verwoordt op een begrijpelijke manier de complexe fysiologie en geeft inzicht in de impact van het hebben van Hashimoto op emotioneel en sociaal gebied. Een aanrader!

Drs. Danielle Steenvoorden

Endocrinoloog

De beste dokters zijn degenen die zelf volhardend op zoek gaan naar de weg die leidt tot eigen gezondheidswinst. Vera Kamphorst is er zo een. Een aanrader voor iedereen met de ziekte van Hashimoto!

Drs. Lieneke van de Griendt

Huisarts