DANK VOOR HET INVULLEN VAN DE QUIZ

Hieronder vind je de uitslag van jouw inzending

 Gevorderde kennis

Jij bent al bijna een Weetkracht-Wizzard.

Jouw bloedwaarden kennen weinig geheimen meer voor je en je weet dat je met voeding en leefstijl restklachten kan verminderen en de bruikbaarheid van je schildklierhormoon kan verbeteren. Maar een van mijn briljante docenten zei ooit tegen mij:

“Als je het niet kan uitleggen aan een ander, dan begrijp je het nog niet echt goed.”

En Tony Robbins deelde laatst een andere interessante zienswijze:

“If you don’t do it, you don’t know it.”

 

Als jij je aangesproken voelt door deze quotes dan heb ik een leuke verrassing voor. Check snel je mail, dan stuur ik je een link, waarmee jij je kennis over de trage schildklier verder vergroot en je trage schildklier IQ direct met een aantal punten kan verhogen. Let’s go!

Leg dit boek op je nachtkastje

Ik heb een trage schildklier.
Wat nu?

Wil je meer kennis over de oorzaken en gevolgen van het hebben van een trage schildklier en wil je handvatten voor wat jij zelf kunt doen om deze klachten te verminderen?

Bestel dan het boek “Ik heb een trage schildklier. Wat nu?”

Vera heeft een praktisch en begrijpelijk boek geschreven boordevol tips over hoe je ondanks Hashimoto je toch gezond kunt voelen. Dit boek verdient een plek op het nachtkastje van elke schildklierpatiënt.

Drs. Barbara Havenith

Gynaecoloog

Vera Kamphorst verwoordt op een begrijpelijke manier de complexe fysiologie en geeft inzicht in de impact van het hebben van Hashimoto op emotioneel en sociaal gebied. Een aanrader!

Drs. Danielle Steenvoorden

Endocrinoloog

De beste dokters zijn degenen die zelf volhardend op zoek gaan naar de weg die leidt tot eigen gezondheidswinst. Vera Kamphorst is er zo een. Een aanrader voor iedereen met de ziekte van Hashimoto!

Drs. Lieneke van de Griendt

Huisarts