DANK VOOR HET INVULLEN VAN DE QUIZ

Hieronder vind je de uitslag van jouw inzending

Beginner

Werk aan de winkel

Je weet waar de schildklier zit en wat ie ongeveer doet, maar wat de gevolgen van een trage schildklier op celniveau zijn, is jou nog niet geheel bekend. Ook heb jij nog niet helemaal helder welke omstandigheden jouw klachten verergeren of welke aanpassingen op gebied van voeding, leefstijl en mindset jouw klachten juist kunnen verminderen. Maar geen paniek, ik ga je helpen.

Ik stuur je per mail direct meer info, waarmee jij je kennis over de trage schildklier vergroot en je trage schildklier IQ direct met een aantal punten kan verhogen. Let’s go!

Leg dit boek op je nachtkastje

Ik heb een trage schildklier.
Wat nu?

Wil je meer kennis over de oorzaken en gevolgen van het hebben van een trage schildklier en wil je handvatten voor wat jij zelf kunt doen om deze klachten te verminderen?

Bestel dan het boek “Ik heb een trage schildklier. Wat nu?”

Vera heeft een praktisch en begrijpelijk boek geschreven boordevol tips over hoe je ondanks Hashimoto je toch gezond kunt voelen. Dit boek verdient een plek op het nachtkastje van elke schildklierpatiënt.

Drs. Barbara Havenith

Gynaecoloog

Vera Kamphorst verwoordt op een begrijpelijke manier de complexe fysiologie en geeft inzicht in de impact van het hebben van Hashimoto op emotioneel en sociaal gebied. Een aanrader!

Drs. Danielle Steenvoorden

Endocrinoloog

De beste dokters zijn degenen die zelf volhardend op zoek gaan naar de weg die leidt tot eigen gezondheidswinst. Vera Kamphorst is er zo een. Een aanrader voor iedereen met de ziekte van Hashimoto!

Drs. Lieneke van de Griendt

Huisarts