Gezonde keuzes maken wordt weer leuk!

Met kleine stapjes sprongen vooruit

Waarom lukt het jou niet om gezonde gewoontes vol te houden, terwijl je weet dat dit nodig is om je schildklierklachten te verminderen?

Je hebt een druk leven. Naast je (vrijwilligers)werk en je gezinsleven maak je ook graag tijd voor familie, vrienden en hobby’s. Door die overvolle agenda komt je er niet aan toe om je gezondheid op 1 te zetten. Je zoekt online naar tips voor het verminderen van schildklierklachten, maar echt in actie komen lukt je niet. Of je begint wel aan een dieet, maar na een paar dagen haak je alweer af. Het lukt je niet om vol te houden. Het is te zwaar en het is niet leuk – je hebt er de energie niet voor. En zo tikken de jaren door/weg.

Dus hoe doorbreek je dit patroon en pak jij wél succesvol de regie over je gezondheid?

Ik geloof niet (langer) in hard werken aan je gezondheid en het blind opvolgen van tips. Wel geloof ik dat het maken van gezonde(re) keuzes makkelijk en zelfs leuk mag zijn.

Daarom nodig ik je uit voor PROJECT IK, waarin jij met plezier jouw gezondheid weer op nummer 1 zet. En ik doe zelf ook mee, dus zullen we het samen doen?

Wie heeft ooit gezegd dat werken aan je gezondheid zwaar of ingewikkeld moet zijn? Laten we er weer lol in krijgen.

Door een gezondheidsindustrie die flink promoot dat we voor een goede gezondheid vooral supplementen moeten slikken, diëten moeten volgen en veel moeten sporten in de sportschool, hebben wij als samenleving een verstoorde relatie met voeding en beweging ontwikkeld. Eten en bewegen zijn een vorm van straf geworden. Iets wat wij moeten doen of juist niet mogen in plaats van plezierige bezigheden om ons goed bij te voelen of zelfs van te genieten.

Dus laten we deze aanpak loslaten en overstappen naar een gezonde manier van zelfzorg, waar we ons goed bij voelen. Kleine stapjes zetten, die we gemakkelijk volhouden en waar we zelfs happy van worden.

Je kiest uit een uitgekiende lijst met slimme, gemakkelijke doelstellingen en challenges maximaal 5 doelen. Dit zijn de onderwerpen waar jij de komende 12 weken – gesteund door de andere deelnemers aan PROJECT IK – consistent aan gaat werken. Juist de kleine, gemakkelijke aanpassingen, die je consistent doorvoert, leiden tot grote veranderingen. En dat is precies wat jouw gezondheid nodig heeft.

En je zal zien dat er in die 12 weken een aantal zaken veranderen:

  • Je zelfvertrouwen neemt toe, omdat je afspraken met jezelf maakt en die ook nakomt.
  • Je hebt meer controle en overzicht omdat je je focust op slechts een paar kleine doelen.
  • Je krijgt meer energie, omdat jouw inspanningen echt zijn vruchten gaan afwerpen.
  • Je voelt je gemotiveerd en enthousiast omdat je de support voelt van de community.
  • Je krijgt plezier in het zorgen voor jezelf en dat geeft vertrouwen in een energieke toekomst.

Het is tijd om het eens HELEMAAL anders te gaan doen.
Doe je mee?  1 APRIL – 30 juni 2024

PROJECT IK – Hoe werkt het?

Na je inschrijving ontvang je direct een mailtje met de eerste informatie en de inloggegevens voor de Hashimoto Academy met de bijbehorende online Hashimoto Community. Ook ontvang je per post jouw exemplaar van de bijbehorende Happy Hashimoto Planner.

Vanaf maandag 25 maart 12.00 uur openen de deuren van PROJECT IK in de Academy, zodat je vast een keuze kunt gaan maken uit het aanbod doelstellingen en Challenges.

In de Academy vind je naast de menukaart met doelstellingen waaruit je kunt kiezen, ook meer informatie over het waarom achter deze doelstellingen. Waar nodig voeg ik video’s toe voor meer uitleg of aanwijzingen.

Omdat we in twee sprints van 6 weken werken, mag jij twee keer kiezen aan welke doelen en challenges jij gaat werken. Dat houdt het wel zo uitdagend en afwisselend. En omdat 6 weken een overzichtelijke periode is, hou je het gemakkelijk vol. En dat gaat lonen!

In de bijbehorende besloten online community is er volop ruimte voor het delen van ervaringen, het stellen van vragen, elkaar motiveren, inspireren en natuurlijk het gezamenlijk vieren van successen. Hoe actiever jij in de community bent, hoe leuker het wordt! Wie weet vind je hier een buddy die dezelfde doelen kiest en kunnen jullie elkaar scherp houden!

Dus: sluit je 1 april aan bij PROJECT IK?
(geen grap)

Wil je een sneak-peek van de welkomstvideo aan de deelnemer aan Project IK?

 

7

Wat krijg je allemaal:

Z

3 maanden toegang tot Project IK in de online Hashimoto Academy.

Z

Lijst met slimme doelstellingen en challenges waarmee je nieuwe gewoontes aanleert of nieuwe skills leert. Jij kiest, jij bepaalt!

Z

Besloten online Community voor support.

Z

3 Live Q&A-sessie (online) voor al je vragen aan mij. (woendag 3 april, 8 mei en 19 juni)

Z

Onbeperkt toegang tot de Hashimoto Community.

Z

Een exemplaar van de Happy Hashimoto Planner. Zo kun je nog makkelijker dagelijks je voortgang monitoren. Heb jij deze Planner al in huis? Vul dan de kortingscode PLANNER in en ontvangt korting op inschrijving.

€ 129   € 79

Je kan ook in 2 of zelfs 3 termijnen betalen.

Heb jij deze Planner al in huis?
Vul dan de kortingscode PLANNER in en ontvangt korting op inschrijving.

Oh ja, en ik doe zelf ook mee!
Ik kies zelf ook 5 doelen uit, dus jullie kunnen mij ook accountable houden voor mijn eigen inzet. Ik heb er zin in!

Er zijn 4 momenten per jaar dat je kan instappen:

  • 1 april 2024 (Q2)
  • 1 juli 2024 (Q3)
  • 1 oktober 2024 (Q4)
  • 1 jan 2025 (Q1)

Dus stap nu in (en stap ook volgend kwartaal weer in en kies uit een nieuwe set inspirerende doelstellingen en challenges!

Waarom PROJECT IK?

Hoi, mijn naam is Vera Kamphorst en net als jij, heb ik ook een trage schildklier. Alhoewel ik op dit moment mijn Hashimoto in remissie heb en weer volop energie heb, is dit zeker niet altijd zo geweest.

Jarenlang sleepte ik mezelf door het leven. Ik probeerde van alles om mijn energie terug te krijgen. Ik werkte hard aan mijn gezondheid, maar niets hielp echt.

Achteraf gezien weet ik nu waarom al mijn pogingen op niets uitliepen.

Ik vocht tegen mijn ziekte en tegen mezelf. 

Al mijn inspanningen op gebied van voeding, leefstijl en supplementen zag ik als een tijdelijk noodzakelijk kwaad – op weg naar gezondheid en meer energie. Maar dat punt van gezondheid en meer energie bereikte ik niet. En ik begrijp nu waarom.

Ik deed teveel tegelijk en zodra het te zwaar of te moeilijk werd (of ik voelde me tekort gedaan) dan haakte ik af en keerde ik terug naar ongezond gedrag. Zo zonde…

Met PROJECT IK wil ik jou laten zien dat er ook een andere manier bestaat. Een manier van zorgen voor jezelf die wel resultaat oplevert. Domweg omdat het niet voelt als hard werken en je er nog lol in krijgt ook.

Veelgestelde vragen

WAT VOOR doelen en challenges KAN IK VERWACHTEN?

Dat ga ik natuurlijk nog niet verklappen. Denk hierbij aan beweeg challanges, het dagelijks eten van 5 kleuren groenten en fruit, het dagelijks uitvoeren van een 2 minuten Power Pose , starten van de dag met een glas water tot  het invoeren van een digitale detox. Bij alle doelen krijg je uiteraard volop informatie hoe je dit kunt aanpakken en vooral ook waarom dit handig kan zijn om te doen.

IS PERSOONLIJKE BEGELEIDING MOGELIJK?

Persoonlijke begeleiding 1 op 1 is niet mogelijk. Deze e-cursussen zijn geschreven om zelfstandig te volgen en te gebruiken. Op deze manier kan ik de kosten laag houden en de cursussen voor een grotere groep toegankelijk houden. Wel is er de mogelijkheid om je vragen te stellen tijdens de live Q&A calls. 

 

Ik heb al een andere cursus aangeschaft. Heeft deze cursus een meerwaarde?

Jazeker. Project IK is anders dan alle e-cursussen die ik ooit heb gegeven. Binnen PROJECT IK staat niet de WEETKRACHT centraal, maar de simpele DOEKRACHT.
Deze aanpak kan voor jou het verschil gaan makan, niet alleen tijdens dit project, maar ook hierna wanneer je andere onderwerpen uit de cursus bij de kop gaat pakken. 
Dus: zeker een aanrader!

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl