AFVALLEN MET HASHIMOTO

Groepsprogramma van 1 maand

Minder eten en meer bewegen; een veel gehoord advies als je gewicht wil verliezen. Dit advies werkt echter niet als je een auto-immuunziekte en een trage schildklier hebt.
Met Hashimoto zijn namelijk andere factoren waar je rekening mee moet houden. En met deze factoren gaan wij gedurende een maand actief, maar zacht aan de slag, zodat jij eindelijk blijvend gewicht gaat verliezen.

Vanuit de online Academy ontvang je vier weken op rij waardevolle informatie. Zo omvat de content een voedingsschema met bijbehorende recepten, informatieve video’s, handige checklists en een leefstijlschema voor beter slapen, slimmer bewegen en belangrijke stressreductie. In de besloten Facebook groep vind je daarnaast volop ondersteuning van de andere deelnemers en van mij.

1 juni 2020 is de vijfde groep van start gegaan.
Inschrijven is niet meer mogelijk.

KLACHTEN

Hier heb je last van:

Lukt het jou maar niet om gewicht te verliezen?

Hou jij honger en heb je vaak snaaineigingen?

Opstoppingen of juist diarree?

Of ben je te moe om te gaan sporten?

Val je even af maar komt het gewicht al heel snel weer terug (en meer?)

Heb je last van een opgeblazen gevoel?

Hou je vocht vast?

Lukt het je niet om diep te slapen?

Hoewel de titel van dit programma alleen verwijst naar gewicht verliezen, gaat het programma veel verder dan dat. In deze vier weken leggen we samen de basis voor een nieuwe start.

We gaan voor een lichaam met een rustiger immuunsysteem, een betere darmgezondheid, meer energie-aanmaak én meer rust, waardoor je lichaam kan helen. Al deze elementen zijn direct van invloed op jouw gewicht. Pak je deze zaken aan, dan volgt je gewicht vanzelf richting gezondere waarden.

HOE GAAN WE DAT DOEN?

Afvallen met Hashimoto

We gaan géén calorieën tellen of minder eten, we gaan anders eten.

Vier weken lang schrappen we alle gluten, zuivel, soja, alcohol en geraffineerde suikers uit ons eetpatroon.

We gaan beter slapen.

Meer ontspannen.

Slimmer bewegen.

En last but not least; je gaat deze maand heel veel kennis opdoen.

RON DEKKER

Hartelijk dank Vera. Ik als enige man tussen de vrouwen heb deze 4 weken heel strikt gevolgd. De recepten waren heerlijk en deden mijn darmen weer werken! Het mediteren heeft mij vooral veel goed gedaan, ik heb minder stress en slaap beter. Daarnaast ben ik 9 kilo afgevallen.

JOLANDA SCHULZE

Ik ben jou heel dankbaar. Ik heb nu twee keer meegedaan en voel mij zoveel beter! Ook mijn Crohn en PDS zijn in rust en dat is mooi meegenomen. Ik ben nu 9 kg afgevallen en wil volgende keer weer meedoen. En ik blijf deze leefstijl volgen, het is nu eigen geworden.

ANKE SULMAN

Voor het eerst in tijden mag ik omlaag met mijn medicatie. Het allermooiste was het gesprek met mijn endocrinoloog. Ik vertelde over het programma en hij werd meteen enthousiast. “Misschien kan ze eens een lezing komen geven “voegde hij eraan toe! Dank je wel Vera!!

WAT KRIJG JE?

Afvallen met Hashimoto

Direct toegang tot de online leeromgeving (voor 6 maanden)

Wekelijkse nieuwe content met informatieve video’s

Weekmenu’s met recepten (4x tevens als .pdf te downloaden)

Leefstijlschema’s voor slapen, bewegen en stressreductie (4x tevens als .pdf te downloaden)

Handige checklists, testjes en mini-opdrachtjes

Toegang tot besloten Facebook groep (2 maanden)

Recepten e-book (tevens als .pdf te downloaden)

OVER VERA KAMPHORST

Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut & ervaringsdeskundige Hashimoto

Mijn naam is Vera Kamphorst, oprichter van Happy Hashimoto en jouw gastvrouw en coach tijdens de diverse online programma’s. Ook ik heb de ziekte van Hashimoto.

De laatste jaren heb ik veel tijd, energie en nog meer geld besteed aan artsen, onderzoeken en manieren om me weer beter te voelen. Na een lange weg (inclusief intensieve scholing) kan ik trots zeggen dat het me gelukt is. Maar wat had ik tien jaar geleden graag iemand aan mijn zijde gehad die mij had uitgelegd wat er aan de hand was. Wat had die persoon mij ongelooflijk veel tijd, tranen en geld kunnen besparen… Met Happy Hashimoto hoop ik die persoon voor jou te zijn. 

Het is mijn missie om de ziekte van Hashimoto uit de schaduw te halen en op de kaart te zetten. Naast medicatie moet er meer aandacht komen voor het aanpakken van de oorzaak en ondersteuning van de schildkliergezondheid. Met Happy Hashimoto kan ik dat doen.

WAT WIL JE NOG WETEN?

FAQ

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy. Hier vind je direct meer info over het programma en een link naar de besloten Facebook Groep.
  • Op de vrijdag voorafgaand aan de startweek wordt de content van de eerste week opengesteld, zodat je je kunt voorbereiden op de eerste week. 
  • De drie daarop volgende vrijdagen wordt nieuwe content vrijgegeven. Zo lopen we met elkaar hetzelfde pad.
  • Je bepaalt zelf in hoeverre je alle schema’s volgt. Hierbij is luisteren naar je gevoel en je lichaam leidend. Eet jij wegens voedselintoleranties of overtuiging anders? Volg dan die overtuiging.
  • Is het schrappen van zowel gluten als zuivel, soja, suiker en alcohol te veel voor je? Kies er dan minder, maar schrap die voedingsmiddelen dan wel 100%.
  • Deelname aan de Facebook groep is niet verplicht, maar op vrijwillige basis.
Wat kost het?

De investering die dit maandprogramma van je vraagt is eenmalig € 79 incl. btw en een dosis zin in meer energie en gewichtsverlies!

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn reguliere arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld als behandeling of ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie op gebied van voeding en leefstijl. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere
behandelingen.
Het is verstandig om je behandelend arts op de hoogte te brengen van wijzigingen in je normale voedings- en leefstijl patroon. Door deze aanpassingen kan het zijn dat je minder medicatie nodig hebt en een extra bloedonderzoek moet plaatsvinden.

Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

Alle recepten zijn vrij van gluten, zuivel, geraffineerde suikers en soja. Omdat de meesten van ons weinig energie hebben, ontvang je een receptenboekje met makkelijk en snel te bereiden gerechten. Bovendien zijn de meeste maaltijden uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden te maken, zodat je direct voor meerdere dagen tegelijk kookt. Kijk, dat scheelt weer!

Wordt er in de weekmenu’s rekening gehouden met allergieën, een vegetarisch eetpatroon of diabetes 1?

Nee. Bij de samenstelling van de recepten is daar op dit moment geen rekening mee gehouden. Gelukkig kun je gemakkelijk variëren en aanpassen, waardoor het Happy Hashimoto voedingspatroon voor iedereen haalbaar is!

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl