Jaaa, het boek is naar de vormgever! Alles is netjes op tijd gelukt om straks op 25 mei, op de Dag van de Schildklier, mijn eerste boek aan de wereld te kunnen presenteren. Maar jij kunt nu al je pre-order plaatsen. Jij bent dan de eerste die het boek op 25 mei zal ontvangen.

Iedereen die via mijn website een pre-order boek koopt, maakt kans op een van mijn favoriete producten in de Pre-order Tombola. Want een boek kopen, zonder dat je precies kunt lezen wat de inhoud is, vraagt nogal vertrouwen. Dit vertrouwen wil ik graag belonen met dit extraatje.

€ 25,00

Pre-order boek

IK HEB EEN TRAGE SCHILDKLIER, WAT NU?

Jij bent de eerste die het boek op 25 mei a.s. zal ontvangen. Ook doe je automatisch mee aan de Pre-order Tombola.
De prijs is inclusief verzendkosten voor Nederland.
Voor België, Frankrijk en Duitsland vraag ik een kleine bijdrage in de verzendkosten.

VOOR WIE IS DIT BOEK?

Allereerst is dit boek geschreven voor mensen met een trage schildklier die schildkliermedicatie slikken, maar desondanks nog klachten ervaren. Of schildklierpatiënten die zich eigenlijk best goed voelen, maar diep van binnen weten dat het beter kan. Hen bied ik (h)erkenning, maar ook inspiratie en voorbeelden van hoe je de regie over de eigen gezondheid kan nemen en weer happy kunt leven met een trage schildklier.

Maar dit boek heb ik ook geschreven voor mensen die in hun naaste omgeving iemand kennen met een trage schildklier. En zich in deze aandoening willen verdiepen, zodat zij meer begrip krijgen voor de situatie waarin de naaste zich bevindt en zo beter tot steun of hulp kunnen zijn.

WAT BIEDT DIT BOEK JOU?

Ik leg je uit wat een trage schildklier nu eigenlijk is en vertel je over mijn eigen zoektocht naar meer energie. Ik laat je zien welke fysieke en mentale gevolgen een trage schildklier kan hebben op een mens en geef je een inkijkje in de emotionele en sociale gevolgen van leven met de restklachten van een trage schildklier. Ook ga ik uitgebreid in op de effecten van jouw mindset, voeding- en leefstijlkeuzes op de (schildklier)gezondheid en geef je talloze voorbeelden uit mijn eigen leven en uit het leven van cliënten uit mijn praktijk.

En alhoewel een diagnose trage schildklier of Hashimoto eenzaam kan voelen; in het laatste deel van het boek laat ik je zien dat je er niet alleen voor staat. We zijn met velen en er zijn volop manieren, waarop jij hulp kunt vragen en ondersteuning kunt vinden.

Met dit boek wil ik jou de basisinformatie geven die nodig is om te begrijpen waar jij dagelijks mee dealt. Het zit niet tussen je oren, het heeft een oorzaak en een naam. Maar dat wil niet zeggen dat je je voor de rest van je leven zo hoeft te voelen. Er is hoop. Hoop op een Happy leven met Hashimoto.

“Diagnose trage schildklier. Eindelijk had het een naam. Dolblij was ik, want erkenning betekende dat er wat aan mijn klachten gedaan kon worden. Ik zou schildkliermedicatie slikken en mijn oude leven weer oppakken. Maar dat gebeurde niet. Volgens mijn huisarts moest ik met de restklachten leren leven. Dat heb ik geprobeerd. Even. Maar ik kon me er niet bij neerleggen dat ik me (op z’n minst) nog vijftig jaar neerslachtig, opgeblazen en moe zou voelen. En wat bleek? Dat hoeft ook helemaal niet! Met aanpassingen op het gebied van voeding, leefstijl en mindset verdwenen nagenoeg al mijn klachten. Wat had ik deze informatie graag meegekregen, toen ik jaren geleden gedesillusioneerd de huisartsenpraktijk verliet. Na een intensieve omscholing op het gebied van schildkliergezondheid besloot ik om al mijn kennis te bundelen met als resultaat: de ultieme Happy Hashimoto gids.”

Vera Kamphorst - Happy Hashimoto

€ 25,00

Pre-order boek

IK HEB EEN TRAGE SCHILDKLIER, WAT NU?

Jij bent de eerste die het boek op 25 mei a.s. zal ontvangen. Ook doe je automatisch mee aan de Pre-order Tombola.
De prijs is inclusief verzendkosten voor Nederland.
Voor België, Frankrijk en Duitsland vraag ik een kleine bijdrage in de verzendkosten.

Wat valt er te winnen

IN DE PRE-ORDER TOMBOLA

 

Bestel jij jouw exemplaar van het boek als pre-order hier op de website? Dan doe jij automatische mee in de Pre-order Tombola. Op 25 mei a.s trek ik de 5 winnaars uit alle mensen die hun bestelling hier hebben geplaatst. De winnaars zal ik hier op de website bekend maken op 25 mei a.s. om 14.00 uur.

1x Flowee Spijkermat

Heerlijk diep en aan een stuk doorslapen; dat is bij mij het effect van 20 minuutjes op de spijkermat liggen vlak voordat ik ga slapen. De pijnprikkels op mijn rug zorgen voor de aanmaak van oxytocine en endorfine, waardoor ik in een aangename roes kom, ontspannen in een helende slaap val en in een keer doorslaap tot de volgende morgen. En ik stop er een in de Tombola. De winnaar mag zelf de kleur uitkiezen.

Set geurkaarsen van S.O.O.S.

Geuren zijn belangrijk voor mij. De geur van de sauna, het gras na een regenbui, mijn favorieten deodorant. Maar het gaat verder. Geuren kunnen mij in een bepaalde stemming brengen en de kaarsen van the S.O.O.S Candle Factory helpen mij hierbij. Een setje van mijn twee absolute favorieten voeg ik toe aan deze tombola: Orange Blossom en Sunset Beach. Ze maken mij enorm happy en hopelijk jou ook!

1x Goodnight Cleanser van Colour&Spice

Natascha Koningsveld was deelnemer aan een van mijn e-courses. Zo kwamen we in gesprek en hoorde ik over haar productlijn met natuurzuivere huidverzorgingsproducten: Colour&Spice – The Holistic way of Beauty. Ik probeerde de miniset uit en nu ben ik fan! In de tombola voegen wij The Goodnight Cleanser toe en als bonus maakt Natascha voor jou een mixed-media tekening van een krachtvrouw. Je ontvangt deze digitaal in je inbox.

1x giftbox Treat Voeding

Twee jaar geleden ontdekte ik de broodbakmixen van Treat Voeding op een gezondheidsbeurs en was om. Lekkere (brood)bakmixen, écht lekkere pasta’s, (te) lekkere snack crackers… en alles past binnen het Hashimoto Eliminatiedieet dus vrij van gluten, zuivel, soja en suikers. Daarom kan een giftbox gevuld met broodbakmixen, pasta’s crackers, baobabpoeder en handig kookboek met recepten voor deze bakmixen niet ontbreken.

Meditation Moments App

In mijn ogen de meest allround Nederlandstalige meditatie App  die er is. Ingesproken door Michael Pilarczyk. Voor elk moment, en elke tijdsduur is er wel een passende meditatie te vinden.  Inclusief instructies voor beginners, meditaties voor kids, visualisaties en losse muziek. Ik kan mijn ochtend ritueel niet meer voorstellen zonder de meditaties van deze app. Ik stop een cadeaubon voor een jaarabonnement in de Tombola.

€ 25,00

Pre-order boek

IK HEB EEN TRAGE SCHILDKLIER, WAT NU?

Jij bent de eerste die het boek op 25 mei a.s. zal ontvangen. Ook doe je automatisch mee aan de Pre-order Tombola.
De prijs is inclusief verzendkosten voor Nederland. Voor België, Frankrijk en Duitsland vraag ik een kleine bijdrage in de verzendkosten.