fbpx

CONSULTEN

Persoonlijke begeleiding

Ondanks schildkliermedicatie lopen veel mensen in Nederland rond met de restklachten van een trage schildklier.
Je herkent vast een aantal van deze klachten:

Lukt het jou, ondanks het slikken van medicatie, niet om je weer energiek te voelen?

Krijg je die overtollige kilo’s er maar niet af?

Of wil je je weer vrolijk voelen, minder angstig en een beter concentratievermogen?

Wat je vraag ook is, ik help je graag op weg om de oorzaken van jouw klachten te achterhalen, zodat jij gericht stappen kan zetten om jouw doelen te behalen.

Omdat ik zoveel mogelijk mensen wil helpen, besteed ik veel tijd aan de begeleiding van deelnemers aan de groepsprogramma’s. Hierdoor is mijn tijd voor privéconsulten beperkt en kan ik per maand maar een beperkt aantal trajecten starten.
Het kan dus zijn dat er een wachttijd ontstaan. Excuus daarvoor.

Jouw Hashimoto heeft er jaren over gedaan om zich te ontwikkelen tot de ziekte die jou nu parten speelt. Verwacht daarom niet in een maand van al je klachten af te zijn. Alhoewel er soms in een maand behoorlijk mooie resultaten worden geboekt, bied ik geen quick fix aan. Dealen met een auto-immuunziekte vraagt om een leefstijl-verandering. Hierbij komen alledrie de pijlers aan bod: mindset, voeding en leefstijl. Welke unieke combinatie van aanpassingen bij jou de gouden formule is, vraagt van ons beiden een inspanning. Om resultaten te kunnen garanderen werk ik alleen in trajecten van meerdere maanden en start ik geen trajecten zonder vooraf kennisgemaakt te hebben. Zo zijn wij er beiden zeker van dat ik de beste persoon ben om jou te helpen.

16 weken traject (4 mnd )

 € 549

Uitgebreid intake gesprek van 1,5 uur:
anamnese en plan van aanpak

Kort consult/check-in na 2 weken – is alles helder, doornemen bloeduitslagen, aanscherpen plan van aanpak

Derde consult na 6 weken

Vierde consult na 12 weken

Vijfde consult is evaluatie na 16 weken – plus plan hoe je zelf verder kan

BONUS: 5 Masterclasses op VIDEO

24 weken traject  ( 6 mnd )

 € 749

Uitgebreid intake gesprek van 1,5 uur:
anamnese en plan van aanpak

Kort consult/check-in na 2 weken – is alles helder, doornemen bloeduitslagen, aanscherpen plan van aanpak

Derde consult na 6 weken

Vierde consult na 12 weken

Vijfde consult na 16 weken

Zesde consult na 20 weken

Zevende consult is evaluatie na 24 weken – plus plan hoe je zelf verder kan

BONUS: 5 Masterclasses op VIDEO

BONUS: Happy Hashimoto Recepten e-book Summer + Winter edition

BONUS: Happy Hashimoto notitieboekje

Alle consulten vinden plaats via Zoom en duren tussen de 30 – 45 minuten.
Kosten voor eventuele aanvullende bloedonderzoeken of supplementen zijn niet inbegrepen.

WERKWIJZE

de Hashimoto Blueprint methode


Ik help mensen die helemaal klaar zijn met hun schildklierklachten hun energie en gezondheid te herpakken met behulp van de Hashimoto Blueprint Methode.  
Met deze methode benaderen wij jouw gezondheid op holistische wijze. We beperken ons niet tot de klacht alleen, maar plaatsen jouw klachten in een breder perspectief. We gaan op zoek naar de oorzaken, kijken naar de mentale kant en onderzoeken welke rol omgevingsfactoren, voeding en leefstijl hierin spelen? Al deze componenten samen bepalen jouw Hashimoto Blueprint. 

 Jij bent uniek en jouw lichaam verdient een Persoonlijke Plan op basis van jouw Hashimoto Blueprint. Een persoonlijk plan is afgestemd op jouw leven, zodat je er een duurzame en blijvend nieuwe leefstijl van kunt maken.

De Hashimoto Blueprint methode staat voor: 
1. 
Een holistische kijk op gezondheid; we kijken niet naar de foto van je schildklier, maar naar de film van je leven.
2. 
Een persoonlijk plan van aanpak;  jij past niet in protocollen want jij bent uniek.
3. 
Een duurzame aanpak; alleen veranderingen, die moeiteloos aanvoelen gaan een leven lang mee.

Deze methode pas ik zowel in mijn praktijk als ook in al mijn online programma’s toe. Deze online programma’s kunnen op een bepaald onderwerp gericht zijn, zoals gewicht in het Hashimoto Weight Switch programma, of energie in het Hashimoto Energy Switch Programma, maar ook schildkliergezondheid breed in het Hashimoto Blueprint programma.

In persoonlijke begeleidingstrajecten bepaal ik op basis van een uitgebreid intakegesprek wat de koers van het traject wordt.

VOOR WIE?

Dit is goed voor jou als je:

Zin hebt om je eindelijk weer goed te gaan voelen.

Wil leren welke keuzes je schildkliergezondheid ondersteunen.

Bereid bent aanpassingen te doen in voeding- en leefstijlkeuzes.

Gemotiveerd genoeg bent om hier een minimaal half jaar voor uit te trekken.

BEDRAGEN & VERGOEDINGEN

Investering

De investering per traject staat vermeld bij de pakketopties hierboven.

Facturering: indien dit traject wordt afgenomen in het kader van een vitaliteitstraject of een loopbaantraject via werkgever, dan ontvang je een factuur met BTW.
Maak je gebruik van een vergoeding van de zorgverzekeraar, dan ontvang je per consult een factuur. Dit stemmen we vooraf samen af.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT waardoor mijn consulten vergoed worden door een groot aantal zorgverzekeraars mits je aanvullend verzekerd bent en de verzekeraar de beroepsvereniging CAT erkent. In 2020 zijn dit onder andere:  Zilveren Kruis, Avéro Achmea, OZF , Agis, FBTO, Interpolis, De Friesland, Ziezo, Pro Life. Ik ben lid van beroepsvereniging CAT (categorie 3) en val onder prestatiecontract 24000 orthomoleculaire geneeskundig begeleiding.

MADELEINE ZWEZERIJNEN

“Vera is ervaringsdeskundige en ik kan niet in woorden omschrijven hoe fijn dat is! Je gehoord voelen en herkenning, dat brengt zoveel rust. En… Vera is eerlijk. De tips en de voedingssupplementen die Vera heeft aangeraden hebben ervoor gezorgd dat ik ‘s avonds weer dingen onderneem, 12 kilo kwijt ben en veel meer energie heb! “

LISETTE BOUWMAN

Vera is een hartelijke vrouw met verstand van zaken. Fijn dat ze precies weet waar je het over hebt m.b.t. klachten. Je voelt je direct thuis en ze geeft advies op maat om er zo goed mogelijk mee om te leren gaan en het heft weer in eigen hand te nemen. Het heeft mij een stuk rust is mijn lijf en hoofd opgeleverd. Ik zit nu weer op de goede weg.

JANINE KEIJZER

Vera biedt hele fijne nuchtere en begrijpende ondersteuning. Ze geeft me het gevoel dat ik mijn gezondheid en leven weer in eigen hand kan en moet gaan nemen. En dat doen we samen. Meteen na de eerste consulten al direct de goede handvaten over hoe verder te gaan. Wat een opluchting. Werken met Vera is een totale aanrader.

GAAN WE AAN DE SLAG?

Maak een afspraak

Als wij samen gaan werken, dan vraagt dit van ons beiden een commitment, zowel in tijd als ook in effort. Happy Hashimoto staat voor een gedegen aanpak, waardoor jij weer energiek gaat leven met jouw Hashimoto. Spreekt dit jou aan? Investeer dan in je gezondheid en kom in beweging. In de online agenda plan je eenvoudig zelf je gratis kennismakingsgesprek in. Zonder persoonlijke klik en geloof in de aanpak gaan we immers geen resultaten boeken. 

Waar wacht je nog op? Laten we kennismaken!