CONSULTEN

Persoonlijke begeleiding

Ondanks schildkliermedicatie lopen veel mensen in Nederland rond met de restklachten van een trage schildklier.
Je herkent vast een aantal van deze klachten:

Lukt het jou, ondanks het slikken van medicatie, niet om je weer energiek te voelen?

Krijg je die overtollige kilo’s er maar niet af?

Of wil je je weer vrolijk voelen, minder angstig en een beter concentratievermogen?

Wat je vraag ook is; samen gaan we aan de slag om de oorzaken van jouw klachten weg te nemen, zodat jij jouw doelen gaat behalen.

WERKWIJZE

de Hashimoto Blueprint methode


Ik help mensen die helemaal klaar zijn met hun schildklierklachten hun energie en gezondheid te herpakken met behulp van de Hashimoto Blueprint Methode.  
Met deze methode benaderen wij jouw gezondheid op holistische wijze. We beperken ons niet tot de klacht alleen, maar plaatsen jouw klachten in een breder perspectief. We gaan op zoek naar de oorzaken, kijken naar de mentale kant en onderzoeken welke rol omgevingsfactoren, voeding en leefstijl hierin spelen? Al deze componenten samen bepalen jouw Hashimoto Blueprint. 

 Jij bent uniek en jouw lichaam verdient een Persoonlijke Plan op basis van jouw Hashimoto Blueprint. Een persoonlijk plan is afgestemd op jouw leven, zodat je er een duurzame en blijvend nieuwe leefstijl van kunt maken. 

De Hashimoto Blueprint methode staat voor: 
1. 
Een holistische kijk op gezondheid; we kijken niet naar de foto van je schildklier, maar naar de film van je leven.
2. 
Een persoonlijk plan van aanpak;  jij past niet in protocollen want jij bent uniek.
3. 
Een duurzame aanpak; alleen veranderingen, die moeiteloos aanvoelen gaan een leven lang mee.

Ben jij er klaar voor?

Een begeleidingstraject bestaat uit een aantal vaste onderdelen. De duur van een traject bepaal jij zelf, maar hou rekening met een periode tussen de vier en negen maanden en meerdere online consulten via ZOOM en/of belmomenten. Om resultaat te kunnen garanderen maak ik graag eerst telefonisch kennis met je. Zo kunnen we samen kijken of ik de juiste persoon ben om jou te helpen en of dit het juiste tijdstip voor jou is om er volledig voor te gaan.

VOOR WIE?

Dit is goed voor jou als je:

Zin hebt om je eindelijk weer goed te gaan voelen.

Wil leren welke keuzes je schildkliergezondheid ondersteunen.

Bereid bent aanpassingen te doen in voeding- en leefstijlkeuzes.

Gemotiveerd genoeg bent om hier een minimaal half jaar voor uit te trekken.

BEDRAGEN & VERGOEDINGEN

Investering

De kosten voor een begeleidingstraject is afhankelijk van de duur van het traject en de behoefte aan aanvullende bloedonderzoeken en supplementen. Ter indicatie van de kosten voor mijn begeleiding: een intakegesprek kost €135 en een vervolgconsult van een uur €90. Kosten voor eventuele aanvullende bloedonderzoeken of supplementen zijn niet inbegrepen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT waardoor mijn consulten vergoed worden door een groot aantal zorgverzekeraars mits je aanvullend verzekerd bent en de verzekeraar de beroepsvereniging CAT erkent. In 2020 zijn dit onder andere:  Zilveren Kruis, Avéro Achmea, OZF , Agis, FBTO, Interpolis, De Friesland, Ziezo, Pro Life. Ik ben lid van beroepsvereniging CAT (categorie 3) en val onder prestatiecontract 24000 orthomoleculaire geneeskundig begeleiding.

MADELEINE ZWEZERIJNEN

“Vera is ervaringsdeskundige en ik kan niet in woorden omschrijven hoe fijn dat is! Je gehoord voelen en herkenning, dat brengt zoveel rust. En… Vera is eerlijk. De tips en de voedingssupplementen die Vera heeft aangeraden hebben ervoor gezorgd dat ik ‘s avonds weer dingen onderneem, 12 kilo kwijt ben en veel meer energie heb! “

LISETTE BOUWMAN

Vera is een hartelijke vrouw met verstand van zaken. Fijn dat ze precies weet waar je het over hebt m.b.t. klachten. Je voelt je direct thuis en ze geeft advies op maat om er zo goed mogelijk mee om te leren gaan en het heft weer in eigen hand te nemen. Het heeft mij een stuk rust is mijn lijf en hoofd opgeleverd. Ik zit nu weer op de goede weg.

JANINE KEIJZER

Vera biedt hele fijne nuchtere en begrijpende ondersteuning. Ze geeft me het gevoel dat ik mijn gezondheid en leven weer in eigen hand kan en moet gaan nemen. En dat doen we samen. Meteen na de eerste consulten al direct de goede handvaten over hoe verder te gaan. Wat een opluchting. Werken met Vera is een totale aanrader.

GAAN WE AAN DE SLAG?

Maak een afspraak

Als wij samen gaan werken, dan vraagt dit van ons beiden een commitment, zowel in tijd als ook in effort. Happy Hashimoto staat voor een gedegen aanpak, waardoor jij weer energiek gaat leven met jouw Hashimoto. Spreekt dit jou aan? Investeer dan in je gezondheid en kom in beweging. In de online agenda plan je eenvoudig zelf je gratis kennismakingsgesprek in. Zonder persoonlijke klik en geloof in de aanpak gaan we immers geen resultaten boeken. 

Waar wacht je nog op? Laten we aan de slag gaan!