CONSULTEN

Persoonlijke begeleiding

Ondanks schildkliermedicatie lopen veel mensen in Nederland rond met de restklachten van een trage schildklier.
Je herkent vast een aantal van deze klachten:

Lukt het jou, ondanks het slikken van medicatie, niet om je weer energiek te voelen?

Krijg je die overtollige kilo’s er maar niet af?

Of wil je je weer vrolijk voelen, minder angstig en een beter concentratievermogen?

Wat je vraag ook is; samen gaan we aan de slag om de oorzaken van jouw klachten weg te nemen, zodat jij jouw doelen gaat behalen.

 WERKWIJZE

H.A.P.P.Y. Hashimoto Methode

Ik werk met een eigen ontwikkelde vaste methode en werkwijze waar ik achter sta. Omdat je niet van de een op andere dag Hashimoto ontwikkelt, ben je er ook niet zomaar weer van af. Je klachten los je niet op met een supplement of een quick fix tijdens één of twee consulten. Hiervoor is tijd nodig en vraagt bovendien van ons beiden inzet en commitment.

Mijn H.A.P.P.Y. werkwijze bestaat uit een aantal vaste onderdelen. De duur van een H.A.P.P.Y. traject bepaal jij zelf, maar hou rekening met een periode tussen de vier en negen maanden en meerdere (SKYPE) consulten en/of belmomenten. Om resultaat te kunnen garanderen maak ik graag eerst kennis met je. Zo kunnen we samen kijken of ik de juiste persoon ben om jou te helpen en of dit het juiste tijdstip voor jou is om er volledig voor te gaan.  

01.

VERTREKPUNT BEPALEN

Vóór het intake gesprek ontvang je een e-mail met een aantal vragenlijsten. Deze ontvang ik graag vóór het consult ingevuld retour. Tijdens het intakegesprek brengen we samen jouw situatie in kaart. Hierbij bespreken we de door jouw ingevulde vragenlijsten. Een aanvullend bloedonderzoek maakt onderdeel uit een traject. Zo krijgen we een beter beeld van jouw vertrekpunt. 

02.

INZICHT IN KLACHTEN

Nu we jouw situatie in kaart hebben gebracht, is het tijd voor inzicht. Tijdens het intakegesprek en de vervolgconsulten zal ik je in begrijpelijke taal de onderliggende werkingsmechanismen van jouw klachten uitleggen. Inzicht in de werking van je lichaam als geheel (Holistische kijk) is een belangrijke onderdeel in je helingsproces en maakt dus ook een belangrijk deel uit van mijn methode.

03.

BEHANDELPLAN

Tijden het intake gesprek kijken we wat prioriteit heeft en wat voor jou wel of niet haalbaar is. Op basis hiervan zal ik een behandelplan opstellen. Dit behandelplan bestaat meestal uit adviezen over voeding, supplementen en leefstijl, maar omvat ook opdrachtjes op gebied van mindset en zelfzorg.

04.

VERVOLG CONSULTEN

Om de vaart er in te houden (en omdat een stok achter de deur soms wel zo fijn is) plannen we samen direct een aantal vervolgconsulten in. Meestal vindt deze vervolgafspraak al na 4 weken plaats. Tijdens dit consult bespreken we jouw voortgang en stellen we de aanpak bij of zetten we een volgende stap. Wat werkt wel en wat merkt (nog) niet. 

05.

TUSSENEVALUATIE

Na ongeveer 4 a 5 consulten maken we de balans op. Welke klachten zijn al verdwenen en welke klachten zijn nog (in mildere mate) aanwezig? Is er nog aanvullend bloedonderzoek nodig om de oorzaak van deze laatste klachten op te sporen? En welke aanpassingen op gebied van voeding en leefstijl hebben jou voordeel opgeleverd en passen dus bij jouw Hashimoto Blueprint en welke niet?

06.

EINDSPRINT

Op basis van deze tussenevaluatie bepalen wij samen welke aanpassingen we nog doorvoeren om de laatste klachten te verhelpen. We sluiten een traject altijd af met een tweede bloedonderzoek om te controleren of in het bloed ook verbeteringen zijn opgetreden. Wellicht kan medicatie al iets naar beneden. En we maken een plan van aanpak waarmee vervolgens happy en op eigen kracht verder kan gaan.

VOOR WIE?

Dit is goed voor jou als je:

Zin hebt om je eindelijk weer goed te gaan voelen.

Wil leren welke keuzes je schildkliergezondheid ondersteunen.

Bereid bent aanpassingen te doen in voeding- en leefstijlkeuzes.

Gemotiveerd genoeg bent om hier een minimaal half jaar voor uit te trekken.

BEDRAGEN & VERGOEDINGEN

Investering

De kosten voor een begeleidingstraject is afhankelijk van de duur van het traject en de behoefte aan aanvullende bloedonderzoeken en supplementen. Ter indicatie van de kosten voor mijn begeleiding: een intakegesprek kost €135 en een vervolgconsult van een uur €90. Kosten voor eventuele aanvullende bloedonderzoeken of supplementen zijn niet inbegrepen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT waardoor mijn consulten vergoed worden door een groot aantal zorgverzekeraars mits je aanvullend verzekerd bent en de verzekeraar de beroepsvereniging CAT erkent. In 2020 zijn dit onder andere:  Zilveren Kruis, Avéro Achmea, OZF , Agis, FBTO, Interpolis, De Friesland, Ziezo, Pro Life. Ik ben lid van beroepsvereniging CAT (categorie 3) en val onder prestatiecontract 24000 orthomoleculaire geneeskundig begeleiding.

MADELEINE ZWEZERIJNEN

“Vera is ervaringsdeskundige en ik kan niet in woorden omschrijven hoe fijn dat is! Je gehoord voelen en herkenning, dat brengt zoveel rust. En… Vera is eerlijk. De tips en de voedingssupplementen die Vera heeft aangeraden hebben ervoor gezorgd dat ik ‘s avonds weer dingen onderneem, 12 kilo kwijt ben en veel meer energie heb! “

LISETTE BOUWMAN

Vera is een hartelijke vrouw met verstand van zaken. Fijn dat ze precies weet waar je het over hebt m.b.t. klachten. Je voelt je direct thuis en ze geeft advies op maat om er zo goed mogelijk mee om te leren gaan en het heft weer in eigen hand te nemen. Het heeft mij een stuk rust is mijn lijf en hoofd opgeleverd. Ik zit nu weer op de goede weg.

JANINE KEIJZER

Vera biedt hele fijne nuchtere en begrijpende ondersteuning. Ze geeft me het gevoel dat ik mijn gezondheid en leven weer in eigen hand kan en moet gaan nemen. En dat doen we samen. Meteen na de eerste consulten al direct de goede handvaten over hoe verder te gaan. Wat een opluchting. Werken met Vera is een totale aanrader.

GAAN WE AAN DE SLAG?

Maak een afspraak

Als wij samen gaan werken, dan vraagt dit van ons beiden een commitment, zowel in tijd als ook in effort. Happy Hashimoto staat voor een gedegen aanpak, waardoor jij weer energiek gaat leven met jouw Hashimoto. Spreekt dit jou aan? Investeer dan in je gezondheid en kom in beweging. In de online agenda plan je eenvoudig zelf je gratis kennismakingsgesprek in. Zonder persoonlijke klik en geloof in de aanpak gaan we immers geen resultaten boeken. 

Waar wacht je nog op? Laten we aan de slag gaan!