1 OP 1 COACHING

Persoonlijke begeleiding

Ondanks het slikken van schildkliermedicatie lopen veel mensen in Nederland rond met de restklachten van een trage schildklier. Echte begeleiding bij het verminderen van restklachten is er niet. Je krijgt het advies te leren leven met deze restklachten.
Je herkent er vast een aantal:

Het lukt je, ondanks het slikken van medicatie, niet om je weer fit en energiek te voelen

En wat je ook doet, je krijgt die overtollige kilo’s er maar niet af

En hoeveel rust je ook pakt, je blijft je angstig en neerslachtig voelen. 

En welke supplementen je ook slikt, je hersenen lijken wel van pap.. Niets kun je onthouden. En je hebt last van …hoe heette dat nou ook al weer….. oh ja een slecht concentratievermogen

Wat je vraag ook is, ik help je graag op weg om de oorzaken van jouw klachten te achterhalen, zodat jij gericht stappen kan zetten om jouw doelen te behalen.

WERKWIJZE

de Hashimoto Blueprint Methode


Ik help mensen met een trage schildklier, mensen zoals jij en ik, de regie over de gezonheid te herpakken. En dit doe ik aan de hand van de door mijzelf ontwikkelde Blueprint methode. 
Met deze methode benaderen wij jouw gezondheid op holistische wijze. We beperken ons niet tot de klachten alleen, maar plaatsen jouw klachten in een breder perspectief. We gaan op zoek naar de oorzaken, kijken naar de mentale kant en onderzoeken welke rol omgevingsfactoren, voeding en leefstijl hierin spelen? Al deze componenten samen bepalen jouw Hashimoto Blueprint. En jouw blauwdruk is uniek en vraagt dus om een persoonlijke benadering. Met een plan dat is afgestemd op jouw persoonlijkheid en op jouw leven, zodat je op relaxte wijze kan werken een duurzame nieuwe leefstijl waar jij happy van wordt.

De Hashimoto Blueprint Methode staat voor:

1. Een holistische kijk op gezondheid; we kijken niet naar de foto van je schildklier, maar naar de film van je leven.

2. Een persoonlijk plan van aanpak, gebaseerd op jouw unieke situatie en persoonlijkheid; jouw Hashimoto blauwdruk.

3. Een duurzaam perspectief; alleen leefstijlveranderingen waarvan je weet dat ze werken en die moeiteloos aanvoelen gaan een leven lang mee.

Over Vera Kamphorst

Orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundige Vera heeft meer dan 1.000 mensen met een trage schildklier geholpen de regie over de eigen gezondheid terug te nemen, de kennis over de werking van het lichaam en schildklier te vergroten en klachten te verminderen.

Alles op een manier, die bij het leven en mogelijkheden van de persoon past, waardoor het leven leuk blijft. Haar lijfspreuk is niet voor niets de quote van Dalai Lama: "Happiness is the highest form of Health"

Dit doet ze via haar lesprogramma’s met de Hashimoto Academy, via één-op-één coaching, via haar social media en website én binnenkort via haar eerste boek.

VOOR WIE?

Dit is goed voor jou als je:

Zin hebt om je eindelijk weer goed te gaan voelen.

Wil leren welke keuzes je schildkliergezondheid ondersteunen.

Bereid bent aanpassingen te doen in voeding- en leefstijlkeuzes.

Gemotiveerd genoeg bent om hier een minimaal half jaar voor uit te trekken.

MADELEINE ZWEZERIJNEN

“Vera is ervaringsdeskundige en ik kan niet in woorden omschrijven hoe fijn dat is! Je gehoord voelen en herkenning, dat brengt zoveel rust. En… Vera is eerlijk. De tips en de voedingssupplementen die Vera heeft aangeraden hebben ervoor gezorgd dat ik ‘s avonds weer dingen onderneem, 12 kilo kwijt ben en veel meer energie heb! “

LISETTE BOUWMAN

Vera is een hartelijke vrouw met verstand van zaken. Fijn dat ze precies weet waar je het over hebt m.b.t. klachten. Je voelt je direct thuis en ze geeft advies op maat om er zo goed mogelijk mee om te leren gaan en het heft weer in eigen hand te nemen. Het heeft mij een stuk rust is mijn lijf en hoofd opgeleverd. Ik zit nu weer op de goede weg.

JANINE KEIJZER

Vera biedt hele fijne nuchtere en begrijpende ondersteuning. Ze geeft me het gevoel dat ik mijn gezondheid en leven weer in eigen hand kan en moet gaan nemen. En dat doen we samen. Meteen na de eerste consulten al direct de goede handvaten over hoe verder te gaan. Wat een opluchting. Werken met Vera is een totale aanrader.

Omdat de vraag naar specialistische begeleiding zo groot is, heb ik slechts bepertk plek voor nieuwe cliënten. Hierdoor kunnen wachttijden ontstaan. Excuus daarvoor. 

Wil je niet langer wachten en wil je het liefst vandaag nog aan de slag? Dat kan: meld je dan vandaag nog aan voor het Hashimoto Blueprint programma en pak de regie over jouw gezondheid vandaag nog terug. In de Masterclasses  leg ik je uit wat er aan de hand is en met diverse losse modules met werkboeken ga jij dan zelf aan de slag. En echt; het is net of ik er toch bij ben….. Hier vind je meer informatie.

Een begeleidingstraject start altijd met een uitgebreid intake consult. Deze duurt ongeveer 1,5 uur en zal plaatsvinden via Zoom. Voorafgaand aan deze afspraak ontvang je een aantal online in te vullen formulieren van me, die je mij voorafgaand aan het consult terugstuurt. Zo kan ik me goed voorbereiden en kunnen we goed de diepte in gaan tijdens ons eerste gesprek.

Na het intake consult ontvang je een korte samenvatting van ons gesprek per mail inclusief het eerste voeding en leefstijladvies op maat. Na een week of 6 zien we elkaar dan weer om te kijken wat de eerste resultaten zijn en of we al klaar zijn voor de volgende stappen. Voor een gedegen begeleidingstraject kun je uitgaan van 4 tot 6 consulten. Daarna kun jij op eigen kracht verder.

De kosten voor een intake consult bedragen standaard € 150.

Een vervolg consult duurt tussen 30 en 60 minuten en kost je € 100 per uur of € 50 per half uur.

Los consult: Interpretatie bloedwaarden € 45

Los consult: Neurotransmitterbepaling € 45

Kosten voor eventuele aanvullende bloedonderzoeken of supplementen zijn niet inbegrepen.
Facturering: indien dit traject wordt afgenomen in het kader van een vitaliteitstraject of een loopbaantraject via werkgever, dan ontvang je een factuur met BTW.

GAAN WE AAN DE SLAG?

Maak een afspraak

Als wij samen gaan werken, dan vraagt dit van ons beiden een commitment, zowel in tijd als ook in effort. Happy Hashimoto staat voor een gedegen aanpak, waardoor jij weer energiek gaat leven met jouw Hashimoto. Spreekt dit jou aan? Investeer dan in je gezondheid en kom in beweging. In de online agenda plan je eenvoudig zelf je gratis kennismakingsgesprek in. Zo weten we direct of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen of niet. 

Waar wacht je nog op? Laten we kennismaken!