1 OP 1 COACHING

Persoonlijke begeleiding

Ondanks het slikken van schildkliermedicatie lopen veel mensen in Nederland rond met de restklachten van een trage schildklier. Echte begeleiding bij het verminderen van restklachten is er niet. Je krijgt het advies te leren leven met deze restklachten.
Je herkent er vast een aantal:

Het lukt je, ondanks het slikken van medicatie, niet om je weer fit en energiek te voelen

En wat je ook doet, je krijgt die overtollige kilo’s er maar niet af

En hoeveel rust je ook pakt, je blijft je angstig en neerslachtig voelen. 

En welke supplementen je ook slikt, je hersenen lijken wel van pap.. Niets kun je onthouden. En je hebt last van …hoe heette dat nou ook al weer….. oh ja een slecht concentratievermogen

Wat je vraag ook is, ik help je graag op weg om de oorzaken van jouw klachten te achterhalen, zodat jij gericht stappen kan zetten om jouw doelen te behalen.

VOOR WIE?

Dit is goed voor jou als je:

Zin hebt om je eindelijk weer goed te gaan voelen.

Wil leren welke keuzes jouw schildkliergezondheid ondersteunen.

Bereid bent aanpassingen te doen in voeding- en leefstijlkeuzes.

Gemotiveerd genoeg bent om hier een minimaal half jaar voor uit te trekken.

WAT DENK JE?

Zullen we kennismaken?

Mijn doel is dat ook jij weer Happy wordt met jouw Hashimoto. En om daar te komen is het belangrijk dat je gemotiveerd bent om echt aan de slag te gaan. Dat je bereid bent om je kwetsbaar op te stellen en om liefdevol en eerlijk naar jezelf te kijken.

Wat wil je echt? Wat heb je tot nu toe gedaan om dit te bereiken? Waar zit jouw valkuil? Welk advies zou jij als beste vriendin aan jezelf geven? En zou je daar naar luisteren? Wat is er nodig om dit wel te kunnen doen?

Ik begeleid je graag in dit proces, maar omdat een persoonlijke klik erg belangrijk is (en ook ik Happy wil blijven met mijn Hashimoto) maak ik graag eerst telefonisch kennis met je. Zullen we even bellen?

Omdat de vraag naar specialistische begeleiding zo groot is, heb ik slechts beperkt plek voor nieuwe cliënten. Hierdoor kunnen wachttijden ontstaan. Excuus daarvoor. 

Wil je niet langer wachten en wil je het liefst vandaag nog aan de slag? Dat kan: meld je dan vandaag nog aan voor het Hashimoto Blueprint programma en pak de regie over jouw gezondheid vandaag nog terug.

In de Masterclasses leg ik je in video en tekst uit wat er aan de hand is. En met diverse losse modules inclusief werkboeken ga jij daarna zelf aan de slag. En voor de mensen die af en toe toch even willen overleggen reserveer ik op maandag en donderdagochtend tijd in de agenda voor korte check-in calls van 30 minuten. Deze zijn aanvullend te boeken via de online agenda.

Hier vind je meer informatie.

Over Vera Kamphorst

Orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundige Vera heeft meer dan 1.000 mensen met een trage schildklier geholpen de regie over de eigen gezondheid terug te nemen, de kennis over de werking van het lichaam en schildklier te vergroten en klachten te verminderen.

Alles op een manier, die bij het leven en mogelijkheden van de persoon past, waardoor het leven leuk blijft. Haar lijfspreuk is niet voor niets de quote van Dalai Lama: "Happiness is the highest form of Health"

Dit doet ze via haar lesprogramma’s in de Hashimoto Academy, via één-op-één VIP coaching, via haar social media en website, de organisatie van de Week van de Trage Schildklier, het opleiden van andere healthprofessionals én binnenkort via haar eerste boek.

WERKWIJZE

de Hashimoto Blueprint Methode


Ik help mensen met een trage schildklier, mensen zoals jij en ik, de regie over de gezonheid te herpakken. En dit doe ik aan de hand van de door mijzelf ontwikkelde Blueprint methode. 
Met deze methode benaderen wij jouw gezondheid op holistische wijze. We beperken ons niet tot de klachten alleen, maar plaatsen jouw klachten in een breder perspectief. We gaan op zoek naar de oorzaken, kijken naar de mentale kant en onderzoeken welke rol omgevingsfactoren, voeding en leefstijl hierin spelen. Al deze componenten samen bepalen jouw Hashimoto Blueprint. En jouw blauwdruk is uniek en vraagt dus om een persoonlijke benadering. Met een plan dat is afgestemd op jouw persoonlijkheid en op jouw leven, zodat je op relaxte wijze kan werken een duurzame nieuwe leefstijl waar jij happy van wordt.

De Hashimoto Blueprint Methode staat voor:

Een holistische kijk op gezondheid; we kijken niet naar de foto van je schildklier, maar naar de film van je leven.

Een persoonlijk plan van aanpak, gebaseerd op jouw unieke situatie; jouw Hashimoto blauwdruk.

Een duurzaam perspectief; alleen leefstijlveranderingen die moeiteloos aanvoelen gaan een leven lang mee.

Hoe werkt en wat kost het?

Een begeleidingstraject start altijd met een uitgebreid intake consult. Deze duurt ongeveer 1,5 uur en zal plaatsvinden via Zoom. Na je inboeking van de afspraak in de online agenda ontvang je een aantal online in te vullen formulieren van me, die je mij voorafgaand aan het consult terugstuurt. Zo kan ik me goed voorbereiden op ons gesprek en kunnen we direct damen de diepte in.

Na het intake consult ontvang je een korte samenvatting van ons gesprek per mail inclusief het eerste voeding- en leefstijladvies op maat. Na een week of 6 zien we elkaar dan weer om te kijken wat de eerste resultaten zijn en of we al klaar zijn voor de volgende stappen. Voor een gedegen begeleidingstraject kun je uitgaan van 4 tot 6 consulten. Daarna kun jij op eigen kracht verder.

Kosten

Kosten eerste consult:
Voor een intakeconsult hanteer ik een vast tarief van € 150.
Een bepaling neurotransmitterprofiel t.w.v. € 45 maakt vast onderdeel uit van een intakeconsult en is in de prijs opgenomen.
Kosten voor eventuele aanvullende bloedonderzoeken of supplementen zijn niet inbegrepen.

Kosten vervolg consult:
Een vervolg consult duurt meestal tussen de 30 en 60 minuten en kost € 100 per uur of dus € 50 per half uur.


Betaling & facturering:

Direct na het consult ontvang je een factuur per e-mail, welke binnen 14 dagen betaald moet worden. Op de factuur wordt de BTW vermeld.

Wil je in het kader van een vitaliteitstraject of een loopbaantraject via werkgever een traject afnemen; dat kan. Neem even contact met me op over de mogelijkheden. Vaak kunnen wij in dat geval aanvullende kosten voor bloedonderzoek opnemen in de offerte. Dit alles in overleg met je werkgever.

Kosteloos annuleren van een consult kan tot 24 uur van te voren via de online agenda of per e-mail. Klik hier voor alle algemene voorwaarden.  

 

Meer behoefte aan eenmalig specifiek advies? 

INTERPRETATIE UITSLAGEN BLOEDONDERZOEK

€ 45,00

Van je arts hoor je dat je bloedwaarden goed zijn; ze vallen binnen de norm. Maar wat betekent dat dan?
Of misschien heb je naar aanleiding van de gratis Hashimoto-scan wel besloten om meer bloedwaarden te checken. Ik help je graag met het interpreteren van de uitslag en kan jou adviseren wat een logische vevolgstap is voor jou.

NEUROTRANSMITTERS
PROFIELBEPALING

€ 45,00

De cellen in je hersenen communiceren met elkaar via neurotransmitters. Je kunt ze zien als de hormonen van je hersenen. Neurotransmitters beïnvloeden hoe jij je voelt, hoe je geheugen functioneert en of jij je energiek, gestresst of depressief voelt. In deze profielbepaling sporen wij tekorten op en maken we een plan voor het aanvullen ervan.