Over Vera

Je bent niet je beroep en je bent niet je ziekte. Toch is dit de makkelijkste manier om jezelf voor te stellen, dus dat zal ik doen.

Ervaringsdeskundige trage schildklier

Orthomoleculair therapeut

Online trainer

Auteur

Opleider

Gastspreker

Ik bied op dit moment geen 1 op 1 begeleiding. Geef jij de voorkeur aan begeleiding door een expert op het gebied van de trage schildklier? Kijk dan eens bij een van mijn collega's.  Ik kan hen van harte aanbevelen!

“Ik help de Vera’s van 15 jaar geleden, die volop aan het zoeken zijn naar manieren om van die schildklierklachten af te komen. “

– Vera Kamphorst –

Mijn verhaal

Al zolang ik mij kan heugen had ik last van klachten die wezen op een trage schildklier. Toch lieten bloedonderzoeken niets zien. Jarenlang zijn mijn klachten dan ook afgeschoven op mijn drukke baan en ongezonde leefstijl.

Toen ik op mijn 36ste eindelijk de diagnose trage schildklier kreeg en startte met het dagelijks slikken van schildkliermedicatie hoopte ik op een spoedig herstel.
Helaas bleef deze uit.

Noodgedwongen ging ik op zoek naar manieren om me beter te voelen. Deze zoektocht heeft mij ver gebracht. Inmiddels heb ik mijn ziekte in remissie gebracht en heb ik al vele duizenden lotgenoten mogen helpen.  Over het verhaal met mijn trage schildklier en mijn zoektocht heb ik een podcastaflevering opgenomen. Je luistert deze hier.

Mijn missie

De auto-immuunziekte Hashimoto is in 90-95% van de gevallen de oorzaak van een trage schildklier. Leefstijlfactoren spelen een belangrijke rol bij auto-immuunziektes. Dit geldt dus ook voor veel patiënten met een trage schildklier. Binnen de reguliere zorg voorzien de richtlijnen op dit moment nog niet in een aanpak voor leefstijlgeneeskunde bij auto-immuunziekten en ook de patiëntenvereniging heeft een afwachtende houding hierin. Voor nu zijn patiënten daardoor aangewezen op eigen onderzoek.

Met Happy Hashimoto help ik lotgenoten op weg en geef in begrijpelijke taal gedegen informatie over de invloed van voeding en leefstijl op jouw trage schildklier, je immuunsysteem en op jou als persoon. 

Als niks meer helpt, dan helpt Vera!! Ik wou dat ik dat 15 jaar geleden had geweten. Ik ben superblij en weer, bijna, de oude!

Lenneke Martens

Een openbaring,.. voor het eerst hoor ik dat mijn zijn, dat hoe ik me voel een naam heeft en dat er echt wat aan te doen is. HAPPY met deze geweldige site. HAPPY met Vera, die zoveel energie heeft stopt om ons te helpen. Ga zo door Vera. Heel veel dank 🙏🏻

Ingrid ter Brake

Lang leve de weetkracht! Vera van Happy Hashimoto is naast ervaringsdeskundige ‘gewoon’ ontzettend deskundig op het gebied van schildklier/Hashimoto. Ik voel me, sinds ik Vera ken, een stuk beter. Haar uitleg van best complexe processen en haar uitleg en advies zijn goud waard.

Jantien Streefkerk

Klik hier voor nog veel meer Google Reviews van enthousiaste gebruikers en fans. Al meer dan 100 reviews!

Een greep uit mijn opleidingen & cursussen

Health Behavior Change – From Evidence to Action, Yale University 2023

Polyvagal Theory, Dr Stephen Porges, 2022

Save your brain, Kharrazian Institute 2021

Cognitive Decline, Solving the Puzzle Course, Kharrazian Institute 2021

Infertility, Prenatal Care, and Maternal Health Clinical Strategies & Treatment Applications, Kharrazian Institute 2021

Hashimoto’s Disease Clinical Strategies & Treatment Applications, Kharrazian Institute 2020

Cell Biology: mitochondria, Harvard University 2020

Autoimmunity Clinical Strategies & Treatment Applications, Kharrazian Institute 2019

Gastrointestinal Clinical Strategies & Treatment Applications, Kharrazian Institute 2019

Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut, Ortho Health Foundation 2019

Afvallen met schildkliermedicijnen, OPFG 2018

Bloedwaardentesten, Natura Foundation 2018

Orthomoleculaire Biochemie, OPFG 2017

AIP Certified Coach, Autoimmune Wellness USA 2017

Masterclass Schildklier, Ortho Health Foundation 2016

Trainer Hormoonfactor, Sonnevelt Opleidingen 2015 – 2016

Vera legt de vinger op de zere plek. Als niks meer helpt, dan is dit de oplossing. Aanpak bij de bron.

Lenneke

Duidelijke uitleg van Vera wat Hashimoto allemaal met je kan doen en hoe je zelf kunt werken aan het verminderen van restklachten.

Colette Ran- Beijen

Zo blij wat er allemaal verteld wordt. Er wordt me een hoop duidelijk. Het is alleen jammer dat de arts de klachten niet passend vindt terwijl ik dat hier wel lees en als ik google vindt ik dat ook ik ben super blij met alle informatie.

Channa Meilink

Klik hier voor nog veel meer Google Reviews van enthousiaste gebruikers en fans.

HANDIGE LINKS