Online lesprogramma met begeleiding

“Leven zonder restklachten? Het kan wel! Kies voor je gezondheid en start vandaag nog.”

Online lesprogramma Happy met Hashimoto

Laat die levenslust maar komen!

Je hoeft niet te leren leven met de restklachten van een trage schildklier. Ook jij kunt weer die energie voelen om de alledaagse dingen met gemak te kunnen doen. Alles wat je hiervoor nodig hebt, is de juiste kennis en praktische tools uit dit online lesprogramma, waarmee je deze kennis direct toepast.

 

Dit online lesprogramma met het unieke Happy Hashimoto Herstelplan® helpt jou je weer goed te voelen. Je gaat praktisch aan de slag en ondervindt direct welke aanpassingen in voeding en lifestyle resultaat opleveren. En op basis van deze ervaringen ga jij op weg naar het leven dat je verdient. Een leven met een rustig immuunsysteem, scherpe geest, gezond gewicht en voldoende energie om weer te genieten. En misschien zelfs met minder medicijnen. De juiste aanpak biedt nogal wat perspectieven, vind je niet?

Wat ga je doen?

In tien modules leer je stap voor stap alles wat je moet weten over de ziekte van Hashimoto. Elke module van dit online lesprogramma behandelt een thema. Deze thema’s volgen een logische flow, waardoor jouw kennisniveau in korte tijd exponentieel zal groeien. De opgedane kennis breng je direct in de praktijk middels handige tools, checklists en opdrachten uit de werkboeken.

 

NIEUW: Happy Hashimoto Herstelplan®

Om nog meer profijt uit dit online lesprogramma te halen, ontvang je als bonus het Happy Hashimoto Herstelplan®. Aan de hand van dit werkschema voor tien weken bouw jij in korte tijd aan een Happy leven met Hashimoto. Uiteraard ben je vrij om dit schema sneller of juist langzamer door te voeren. Het is aan jou.

MODULE 1

Introductie Happy Hashimoto Methode

MODULE 2

Diagnose en medicatie

MODULE 3

Versterken immuunsysteem en darmen

MODULE 4

Stress en stressreductie

MODULE 5

Mindset en leren omgaan met deze ziekte

MODULE 6

De beste voeding voor Hashimoto

MODULE 7

Afvallen met Hashimoto

MODULE 8

Slapen voor herstel

MODULE 9

Bewegen voor energie

MODULE 10

Zelfzorg voor energie

” Ik ben weer happy met mijn Hashimoto en dat wens ik ook voor jou.”

Mijn naam is Vera Kamphorst en ook ik heb de ziekte van Hashimoto. De laatste jaren heb ik veel tijd en geld besteed aan artsen, onderzoeken en mogelijke methoden om me weer beter te voelen. Om echt stappen te kunnen zetten volgde ik aanvullend specifieke opleidingen. En met succes. Ik voel me weer goed en ben happy met mijn leven met Hashimoto. Nu help ik jou om ook weer happy met jouw Hashimoto te worden.

Het enige wat jij hoeft te doen, is nu bewust te kiezen voor je gezondheid en je vandaag nog in te schrijven voor dit unieke programma. En geloof me, dit wordt je beste beslissing ooit.

Vera Kamphorst

Wat krijg je ?

 • Direct toegang tot de besloten, online leeromgeving.
 • 10 online modules – 10 thema’s
 • 10 werkboeken
 • Alle modules en documenten zijn als .pdf te downloaden
 • BONUS: Happy Hashimoto Herstelplan®
 • BONUS: Happy Hashimoto recepten e-book
 • 12 maanden toegang tot het programma

Klaar voor een energieker leven?

 

Investering in je gezondheid € 149

Dit is voor jou, als je:

 • een trage schildklier hebt (en dus waarschijnlijk Hashimoto),
 • snel weer beter wilt voelen,
 • te weinig tijd en energie hebt om dingen zelf uit te zoeken,
 • je overweldigd voelt door alle adviezen en op zoek bent naar duidelijkheid,
 • graag meer energie wilt,
 • blijvend gewichtsverlies wil realiseren,
 • een scherpe geest wil,
 • je haarverlies een halt toe wil roepen,
 • je gezondheid wilt ondersteunen en hiervoor bereid en gemotiveerd bent om aanpassingen in voeding en leefstijl te doen.
Online Lesprogramma

Ervaringen van deelnemers aan het online programma

Brenda H. uit Capelle aan den IJssel

“Bedankt voor alle kennis die ik heb gekregen. Ik was nog niet depressief, maar het ging wel die kant op. Nu weet ik dat het echt lichamelijk is en dat ik goed bezig was/ben. En nu heb ik een plan; stap voor stap weer beter in mijn vel te komen.”

 

Pauline Hage uit Rotterdam

“Ik heb me nooit gerealiseerd dat Hashimoto zo’n impact heeft op je lijf en leden. Ik dacht dat met de gebruikelijke medicijnen het probleem opgelost zou zijn. Nu begrijp ik dat dit niet zo is. De technische uitleg in het begin, waarin je de complexe materie heel goed uitlegt was heel waardevol. T3 is eigenlijk waar het allemaal om draait. Ik beveel dit online programma van harte aan! Een rapportcijfer? Een 8!”

 

Linda van Pelt uit België

“Ik heb juist de online cursus gelezen en weet nu echt wel wat te doen. Eerst ga ik een arts zoeken die in mijn verhaal wil stappen en de juiste bloedwaardes wil nemen.
Dank u Hashimoto Nederland!”

 

Maartje Maas uit Boxtel

” Neem dit door wanneer je een trage schildklier hebt. Het geeft je heldere info over hoe je schildklier werkt, wat er mis is en het aller belangrijkste wat je er aan kan doen!”

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?
 • Direct toegang tot de besloten, online leeromgeving.
 • Het lesmateriaal bestaat uit 10 modules, 9 werkboeken en 1 bonus e-receptenboek.
 • De lessen volg je in je eigen tempo, gewoon vanuit huis.
 • Deze lessen zijn online te bestuderen en te downloaden als pdf.
 • Starten zonder risico, 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.
Hoeveel tijd kost dit programma mij per week?

Afhankelijk van je energieniveau en de mate waarin je aan de slag gaat met de werkboeken, ben je tussen de twee en vier uur per module bezig. Je kunt dit programma echter helemaal in je eigen tempo volgen. Komt het even niet uit? Log pas weer in als het wél uitkomt. En wil je de materie van een bepaalde module langer op je in laten werken? Gewoon doen. Geen stress!

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn reguliere arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

Een Happy Hashimoto dieet is vrij van gluten, zuivel, geraffineerde suikers en soja. Omdat de meesten van ons weinig energie hebben, ontvang je een receptenboek met makkelijk en snel te bereiden gerechten. Bovendien zijn de meeste maaltijden uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden te maken, zodat je direct voor meerdere dagen tegelijk kookt. Kijk, dat scheelt weer!

Wordt er in de weekmenu’s rekening gehouden met allergieën, een vegetarisch eetpatroon of diabetes 1?

Nee. Bij de samenstelling van de recepten is daar op dit moment geen rekening mee gehouden. Gelukkig kun je gemakkelijk variëren en aanpassen, waardoor het Happy Hashimoto voedingspatroon voor iedereen haalbaar is!

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt, is symptoombestrijding. Het neemt de oorzaak van je traagwerkende schildklier niet weg. Hoe fijn zou het zijn als je op den duur je medicatie kunt afbouwen? De eerste persoon die onnodig afhankelijk wil zijn van (te veel) medicijnen, moet ik nog ontmoeten.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

Klaar voor een energieker leven?

 

Investering in je gezondheid € 149