Online lesprogramma met begeleiding

“Een happy leven met de ziekte van Hashimoto? Het kan wel!

Kies voor je gezondheid en start vandaag nog.”

Online lesprogramma Happy met Hashimoto

Tijd voor inzicht en actie

 

Je hoeft niet te leren leven met de restklachten van een trage schildklier. Ook jij kunt weer die energie voelen om de alledaagse dingen met gemak te kunnen doen. Ook jij kunt je weer happy voelen in je eigen lichaam. Alles wat je hiervoor nodig hebt, is de juiste kennis.

 

Dit online lesprogramma met het unieke Happy Hashimoto Herstelplan® geeft je de benodigde kennis om slimme keuzes te maken. Keuzes die ervoor gaan zorgen dat jij je weer goed gaat voelen. Je ondervindt zelf welke aanpassingen in voeding en lifestyle goed voelen en welke voor jou geen verbetering opleveren. En op basis van deze ervaringen maak jij vervolgens jouw eigen roadmap op weg naar het leven dat je verdient. Een leven met een rustig immuunsysteem, scherpe geest, voldoende energie om weer te genieten van gewone dingen en misschien wel minder medicijnen. 
De juiste aanpak biedt nogal wat perspectieven, vind je niet?

Wat ga je leren?

 

In tien modules leer leer je stap voor stap alles wat je moet weten over de ziekte van Hashimoto. Elke module behandelt een thema. Deze thema’s volgen een logische flow, waardoor jouw kennisniveau in korte tijd exponentieel zal groeien. De opgedane kennis breng je direct in de praktijk middels handige tools, checklists en opdrachten uit de werkboek en door stapsgewijs kleine veranderingen op gebied van voeding en lifestyle door te voeren.

NIEUW: Happy Hashimoto Herstelplan®

Om nog meer profijt uit dit programma te halen, hebben wij speciaal voor jou het Happy Hashimoto Herstelplan® ontwikkeld. Dit herstelplan voorziet in een gestructureerde plan van aanpak, waarmee jij sneller en efficiënter stappen kunt zetten op weg gaat naar meer energie.

In het Happy Hashimoto Herstelplan® staat per week precies aangegeven wat je moet doen. Het totale plan bestrijkt tien weken. Uiteraard ben je vrij om dit programma sneller of juist langzamer te volgen. Het is aan jou.

Happy met Hashimoto

Deze module maak je allereerst kennis met de werking van je autonome zenuwstelsel, de Happy Hashimoto Methode en het achterliggende idee bij dit online programma.

De Schildklier

“Ik heb een trage schildklier.” Deze zin heb je vast al honderden keren uitgesproken. Maar kun je ook vertellen wat dit inhoudt? En welke gevolgen dit heeft voor jouw gezondheid? Om niet alleen voor de buitenwereld maar vooral voor jezelf deze vragen te kunnen beantwoorden, maken we vervolgens kennis met je schildklier. En met een beetje geluk groeit de huidige status van vage kennissen direct tot een mooie vriendschap.

Het Immuunsysteem

In 90% van de gevallen wordt een diagnose ‘trage schildklier’ veroorzaakt door de auto-immuunziekte ‘ziekte van Hashimoto’. Het immuunsysteem ziet de schildklier per abuis als indringer. Het valt daardoor aan en beschadigt de schildklier, waardoor deze na verloop van tijd minder hormoon aan kan maken.

Een trage schildklier is zelden een probleem van de schildklier, maar meestal een probleem van het immuunsysteem. In deze module leer je daarom ook over de werking van het immuunsysteem, het ontstaan van auto-immuunziektes en de rol die ontstekingen hierin spelen.

Stress

Vervolgens duiken we deze module de wereld van stress in. We leren dat de lichamelijke processen die werkzaam zijn tijdens een stressreactie veel meer impact op onze gezondheid hebben dan je misschien verwacht.

Mindset

Deze module bespreken we de invloed van je mindset op jouw autonome zenuwstelsel en de invloed van gedachten op jouw gezondheid.
Ik beloof je, deze module over de mind-body-connectie gaat je opvattingen over je ziekte veranderen!

Voeding

Vervolgens bespreken we tijdens deze module de werking van je spijsvertering en voedselopname. We gaan dieper in op de helende en ook schadelijke voedingsmiddelen voor mensen met de ziekte van Hashimoto. Natuurlijk ontvang je als extraatje een receptenboek vol met Happy Hashimoto maaltijden.

Gewicht

Deze module behandelen we het thema gewicht. Er komt antwoord op de vraag: “Waarom kom ik met een trage schildklier zo makkelijk aan en val ik zo moeilijk af?”  De informatie gaat je verrassen en er zullen de nodige kwartjes gaan vallen.

Slapen

Tijdens je slaap voert je lichaam herstelwerkzaamheden uit. Voor mensen met een auto-immuunziekte zijn deze reparaties onmisbaar. Voldoende goede nachtrust is dan ook een van de belangrijkste (en fijnste) manieren om te helen. In deze module leer je wat goede slaap is, nemen we jouw slaapgedrag onder de loep en voeren we veranderingen door, zodat jij slapend gezonder wordt!

Bewegen

We horen het vaak genoeg: “bewegen is goed voor je.” Maar hoe dan en hoeveel? Bewegen kan voor mensen met Hashimoto tenslotte ronduit een uitdaging zijn, vanwege het gebrek aan energie. Waarom hebben wij eigenlijk minder energie? En waarom lijkt het wel of ik minder kracht heb dan voorheen? Op al deze vragen krijg je deze week de antwoorden.

Zelfzorg

Ten slotte zetten wij tijdens deze module zelfzorg centraal.
Ondanks vele klachten en verminderde energie, is doorrennen in de overlevingsstand vaak de standaard aanpak. Helaas gaat dit je niet ver brengen.
Het is enorm belangrijk juist in deze tijden goed voor jezelf te zorgen. Hiermee bedoel ik lief zijn voor jezelf. Tijd voor jezelf nemen, vaker nee zeggen, voor jezelf opkomen in een gesprek bij een arts, hulp vragen en je omringen met de mensen die je je beter laten voelen. En misschien zelfs afscheid nemen van anderen …

In deze laatste module zetten we ten slotte jou nog een keer centraal, waarna we de balans opmaken. Met welke aanpassingen heb je de meeste winst geboekt en aan welke aspecten moet je meer zorg besteden?

Wil je eerst een paar hoofdstukken inkijken om een gevoel te krijgen bij het programma? Dat kan.

Download hier een inzage-exemplaar.

https://www.hashimoto.nl/…/20…/02/Inzage_onlineprogramma.pdf

” Ik ben weer happy met mijn Hashimoto en dat wens ik ook voor jou.”

Mijn naam is Vera Kamphorst en ook ik heb de ziekte van Hashimoto. De laatste jaren heb ik veel tijd en geld besteed aan artsen, onderzoeken en mogelijke methoden om me weer beter te voelen. Om echt stappen te kunnen zetten besloot ik aanvullend specifieke opleidingen te gaan volgen. En met succes. Ik voel me weer goed en ben happy met mijn leven met Hashimoto. Graag help ik jou om ook weer happy met jouw leven met Hashimoto te worden.

Het enige wat jij hoeft te doen, is nu bewust te kiezen voor je gezondheid en je vandaag nog in te schrijven voor dit unieke programma. En geloof me, dit wordt je beste beslissing ooit.
Vera Kamphorst

Wat krijg je ?

 • Happy Hashimoto Herstelplan® PDF
 • 10 Modules

 • 10 Werkboeken
 • BONUS: 1 e-book Happy Hashimoto recepten
 • Alle PDF’s zijn te downloaden
 • 6 maanden toegang tot het programma

Klaar voor een energieker leven?

Online lesprogramma

Happy met Hashimoto 

 

Investering in je gezondheid: € 149 

Prijs inclusief 21% btw

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?
 • Direct toegang tot de besloten, online leeromgeving.
 • Het lesmateriaal bestaat uit 10 modules, 9 werkboeken en 1 bonus e-receptenboek.
 • De lessen volg je in je eigen tempo, gewoon vanuit huis.
 • Deze lessen zijn online te bestuderen en te downloaden als pdf.
 • Starten zonder risico, 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.
Hoeveel tijd kost dit programma mij per week?

Afhankelijk van je energieniveau en de mate waarin je je kunt concentreren op het begrijpend lezen van teksten, ben je tussen de twee en vier uur per module bezig. Je kunt dit programma echter helemaal in je eigen tempo volgen. Komt het even niet uit? Log pas weer in als het wél uitkomt. En wil je de materie van een bepaalde module langer op je in laten werken? Gewoon doen. Geen stress!

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn reguliere arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

Een Happy Hashimoto dieet is vrij van gluten, zuivel, geraffineerde suikers en soja. Omdat de meesten van ons weinig energie hebben, ontvang je een receptenboek met makkelijk en snel te bereiden gerechten. Bovendien zijn de meeste maaltijden uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden te maken, zodat je direct voor meerdere dagen tegelijk kookt. Kijk, dat scheelt weer!

Wordt er in de weekmenu’s rekening gehouden met allergieën, een vegetarisch eetpatroon of diabetes 1?

Nee. Bij de samenstelling van de recepten is daar op dit moment geen rekening mee gehouden. Gelukkig kun je gemakkelijk variëren en aanpassen, waardoor het Happy Hashimoto voedingspatroon voor iedereen haalbaar is!

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt, is symptoombestrijding. Het neemt de oorzaak van je traagwerkende schildklier niet weg. Hoe fijn zou het zijn als je op den duur je medicatie kunt afbouwen? De eerste persoon die onnodig afhankelijk wil zijn van (te veel) medicijnen, moet ik nog ontmoeten.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

Ervaringen van deelnemers aan het online programma

Brenda H. uit Capelle aan den IJssel

“Bedankt voor alle kennis die ik heb gekregen. Ik was nog niet depressief, maar het ging wel die kant op. Nu weet ik dat het echt lichamelijk is en dat ik goed bezig was/ben. En nu heb ik een plan; stap voor stap weer beter in mijn vel te komen.”

 

Pauline Hage uit Rotterdam

“Ik heb me nooit gerealiseerd dat Hashimoto zo’n impact heeft op je lijf en leden. Ik dacht dat met de gebruikelijke medicijnen het probleem opgelost zou zijn. Nu begrijp ik dat dit niet zo is. De technische uitleg in het begin, waarin je de complexe materie heel goed uitlegt was heel waardevol. T3 is eigenlijk waar het allemaal om draait. Ik beveel dit online programma van harte aan! Een rapportcijfer? Een 8!”

 

Linda van Pelt uit België

“Ik heb juist de online cursus gelezen en weet nu echt wel wat te doen. Eerst ga ik een arts zoeken die in mijn verhaal wil stappen en de juiste bloedwaardes wil nemen.
Dank u Hashimoto Nederland!”

 

Maartje Maas uit Boxtel

” Neem dit door wanneer je een trage schildklier hebt. Het geeft je heldere info over hoe je schildklier werkt, wat er mis is en het aller belangrijkste wat je er aan kan doen!”

Dit is voor jou, als je:

 • een trage schildklier hebt en dus waarschijnlijk Hashimoto,
 • partner of ouder bent van een dierbare met Hashimoto,
 • niet weet waar je moet beginnen om je weer beter te voelen,
 • je overweldigd voelt door alle adviezen, niet weet waar je moet beginnen en op zoek bent naar helderheid,
 • graag meer energie, blijvend gewichtsverlies, een scherpe geest en/of een volle bos haar wil,
 • hiervoor bereid en gemotiveerd bent om aanpassingen in voeding en leefstijl te doen,
 • te weinig tijd en energie hebt om dingen zelf uit te zoeken,
 • en je boven alles je gezondheid wilt ondersteunen en je weer fit wilt voelen.

Wat levert het op?

 • Diepgaande kennis, waardoor je een volwaardig gesprekspartner van je arts wordt.
 • Duidelijk overzicht van de factoren die de ziekte beïnvloeden.
 • Handvatten in hoe jij je gezondheid kan ondersteunen.
 • Motivatie om gezonde keuzes te maken nu je weet hoe het echt zit.
 • Gewichtsverlies.
 • Meer energie.
 • Scherpere geest.
 • Rust doordat je niet zelf naar informatie hoeft te zoeken.
 • (H)Erkenning van wat je doormaakt. Het zit niet tussen je oren!
 • Een goede start op weg naar een energiek leven met een trage schildklier.

Klaar voor een energieker leven?

Online lesprogramma

Happy met Hashimoto 

 

Investering in je gezondheid: € 149 

Prijs inclusief 21% btw