MIJN FAVORIETEN

Ik ben nieuwsgierig aangelegd en wil altijd leren en mezelf blijven ontwikkelen. Ook probeer ik graag nieuwe producten uit. Gewoon om te zien of het werkt en of het me bevalt. Mijn meest favoriete boeken en producten deel ik hier met jou.

En inderdaad een aantal linkjes zijn affiliate linkjes, maar lang niet allemaal 🙂

Vera Kamphorst

Mijn favorieten voor ondersteuning schildklier gezondheid

Bloedwaardentest.nl

Meten = weten. Helaas is het niet altijd mogelijkheid om via je (huis)arts de bloedonderzoeken te doen die je zou willen. Daarom is bloedwaardentest.nl ideaal! Gewoon bestellen, per post je buisjes en verwijsbrief naar prikpost ontvangen, bloedprikken, opsturen en klaar! Ik heb mijn favoriete testen verzameld in een shop. Je vindt hem hier.

BOOST Thyroid App

Regie nemen over je gezondheid wordt zo een stuk makkelijker. Op een plek kun je al je data bijhouden. Van je bloeduitslagen, medicatie en supplementengebruik tot je symptomen, emoties, gewicht en leefstijl. En je kunt aanvullen met je eigen notities. Dit is DE tracking-app voor mensen met Hashimoto: Boost thyroid App. Op dit moment alleen nog voor iPhone helaas.

Your Super

Met voeding en leefstijl kun je je gezondheid enorm goed helpen. Maar soms is een beetje hulp van een powerbooster fijn. Ik kies twee keer per jaar voor zo’n oppeppertje. De ene keer kies ik voor de detox bundle en de andere keer voor de immune bundle of een aantal losse hulptroepen zoals Moon Balance of mijn favoriet de SuperGreen. Check it out voor 15% korting! 

(Brood)bakmixen van KPNI Foodie

Wat een fijne ontdekking: supersnel klaar, vrij van allergenen en nog voedzaam en lekker ook! Boordevol prebiotische vezels en dus goed voor je darmen! Er zijn mixen voor (oer)brood, pizza, pannenkoeken en zelf brownies! Met therapeut ID 6194V krijg je 5% korting! Je vindt ze hier.

YAM desem brood

Eindelijk een lekker glutenvrij brood waar geen rommel in zit! Want laten we eerlijk zijn; glutenvrij brood van de supermarkt is gewoon niet lekker en zit vol suikers. Gelukkig is deze oranje versie gezond én lekker. Ik koop de broden met 4 tegelijk bij de Jumbo. Ik snij de broden zelf en vries het per drie sneetjes in. Even in de broodrooster en genieten maar. Heel blij mee.

Mijn favoriete zelfzorg producten

Flowee Spijkermatje

Heerlijk diep en aan een stuk doorslapen; dat is bij mij het effect van 20 minuutjes op de spijkermat liggen vlak voordat ik ga slapen. De pijnprikkels op mijn rug zorgen voor de aanmaak van oxytocine en endorfine, waardoor ik in een aangename roes kom en ontspannen in een helende slaap val. Zeker proberen! Bestel hier jouw eigen spijkermatje en probeer het uit!

Geurkaarsen van SOOS

Geuren zijn belangrijk voor mij. De geur van de sauna, het gras na een regenbui, mijn favorieten deodorant. Maar het gaat verder. Geuren kunnen mij in een bepaalde stemming brengen en de kaarsen van the SOOS Candle Factory helpen mij hierbij. Zo heb ik drie favorieten ontdekt. Orange Blosson, Whatever Iam Fabulous en Sunset Beach. Ze maken mij enorm happy!

Meditation Moments App

In mijn ogen de meest allround nederlandstalige meditatie App  die er is. Ingesproken door Michael Pilaczyk. Voor elk moment, en elke tijdsduur is er wel een passende meditatie te vinden.  Inclusief instructies voor beginners, meditaties voor kids, visualisaties en losse muziek. Via deze link krijg je 20% korting op het jaarabonnement a € 39,99.

VRAGEN?

vera@hashimoto.nl

SOCIAL