Masterclass 04

Gezonde Voeding Voor Jou

Weet precies hoe je met voeding jouw gezondheid kunt ondersteunen

Lesvorm

Masterclass

Studievorm

Zelfstudie

Startdatum

Direct

Prijs

Normaal € 99 Nu € 49

“Welke voeding is nu het beste voor mensen met een trage schildklier of de ziekte van Hashimoto?”

Een begrijpelijke en veelgestelde vraag. Helaas is deze vraag niet zo simpel te beantwoorden. Het antwoord ligt verscholen in de volgende spreuk: 

Je bent wat je eet, verteert, tolereert, opneemt en uitscheidt.

Eten, verteren, tolereren, opnemen en uitscheiden: al deze stapjes zijn afhankelijk van diverse omstandigheden. Denk maar aan je spijsvertering, je schildklierwerking, de activiteit van je immuunsysteem, de mate waarin jij stress ervaart en ook de status van je darmgezondheid.

.

Het goede nieuws is dat jij met voeding (en leefstijl) enorme invloed hebt op al deze processen. Niet voor niets heb ik voor al deze onderwerpen Masterclasses gemaakt.

In deze Masterclass staat voeding centraal. Allereerst lopen we een aantal basisonderwerpen over voeding langs. Hierna kijken we naar de rol die het immuunsysteem speelt bij het maken van de keuze voor de juiste voeding voor jou. De masterclass sluiten we af met uitleg over het Hashimoto Eliminatiedieet en het Mediterrane Dieet. Hiermee hoop ik een helder beeld te scheppen in de verwarrende wereld van voedingsadviezen.

Inhoud Masterclass

Dit mag je verwachten

In deze Masterclass staat gezonde voeding bij schildklierklachten centraal. We starten deze Masterclass met een lange video over de basis van gezonde voeding. Welke nutriënten moet je kennen? Welke zijn helpend voor je (schildklier)gezondheid en immuunnsysteem en welke niet?

In de tweede lesmodule duiken we samen de wereld van voedselintoleanties en voedselgevoeligheden. Wat gaat hier mis en wat gaat hier bij mensen met auto-immuunziektes mis? Natuurlijk vertel ik je meer over eliminatiedieten en het Hashimoto Eliminatiedieet. Mocht jij besluiten voor jezelf te onderzoeken dan kun je een de hand van mijn boek Het Hashimoto Eliminatiedieet zelfstandig dit eliminatiedieet uitvoeren. Je ontvangt het boek als epub bestand voor de e-reader.

Daarna bespreek ik het Mediterrande Dieet nog met je. Al met al een volle Masterclass vol met praktische weetjes, lijstjes en handvatten! 

zo pak je het aan

Deze Masterclass bestaat uit 4 lesmodules met een begeleidend lesboek, die je kunt downloaden naar je computer.

Elke lesmodule bestaat uit een video en korte tekst. Soms voeg ik extra bonusmateriaal toe dat kan bestaan uit checklists, downloads of audiobestanden.

In het lesboek vind je alle relevante uitleg uitgeschreven, zodat je dit altijd nog eens kunt teruglezen. Tevens is het lesboek jouw werkboek. In de lesstof verwerk ik namelijk ook talloze opdrachten en invuloefeningen, waarmee je de lesstof direct in de praktijk brengt. Kijken, luisteren, lezen, leren, maar dus vooral ook DOEN!

Dit is het resultaat

✔️ Je begrijpt de basisprincipes van gezonde voeding.

✔️ Je kent de diverse voedingsstoffen waarmee jij je schildklier, darmen en immuunsysteem kunt ondersteunen.

✔️ Je kent het verschil tussen een voedselallergie, -intolerantie en voedselgevoeligheid en weet hoe je dit bij jezelf kunt testen.

✔️  Je hebt een goed beeld van gezonde voeding en weet hoe jij jouw eigen voedingspatroon kunt gaan optimaliseren.

Wat krijg je?

6 video lessen

3 Schriftelijke lessen

4 Audio-opnames

Het Hashimoto Eliminatiedieet als epub bestand voor e-rader

De Hashimoto Academy wordt gehost op het platform Huddle. Je ontvangt na onschrijving direct jouw inloggegevens per email. Je kunt de training volgen via je computer of via een app.  Download de Huddle App via Google Play Store of de Apple Store en meld je aan.

Studenten

Masterclasses

Google Reviews

Wat deelnemers zeggen

Vera is een topper. De Happy Hashimoto programma’s zijn duidelijk, helder uitgelegd en geven je echt een toer langs en door je lijf!! Aanrader.

Patricia Jade

Heldere duidelijke uitleg over restklachten verminderen bij een schildklierafwijking. Hoe kun je jouw energie verhogen en leven verbeteren. Eindelijk wordt er verder gekeken dan alleen de ziekte. Bedankt Vera tot dusver, want ik ben nog lang niet klaar.

Monique Vermeulen

Het is een heel duidelijk programma. Met duidelijke/ verhelderende uitleg. Eindelijk snap ik wat m’n ziekte inhoud en wat ik eraan kan doen. Ik snap nu dat het normaal is om flare ups te hebben. Ik heb geleerd met een andere visie te kijken. Ik ben heel dankbaar..

Danielle den O.

Klik hier voor nog veel meer Google Reviews van enthousiaste deelnemers.

Meld je nu aan

en start met het optimaliseren van jouw voedingspatroon

✔️ Ken de basis van een gezond voedingspatroon

✔️ Weet hoe jij je schildklier, darmen en immuunsysteem kunt voeden.

✔️ Maak keuzes waar je blij van wordt!

veelgestelde vragen

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy.
  • Na het inloggen heb je direct toegang tot de Masterclass.
  • Je houdt een jaar toegang tot het cursusmateriaal. Het meeste kun je downloaden naar je eigen computer.
Ik ben doof/ slechthorend. Kan ik deze Masterclass toch volgen?

Zeker kan dat. Alle video’s zijn voorzien van ondertiteling, waardoor je alle video’s gewoon kunt volgen. Daarnaast is deze Masterclass voorzien van een te doenloaden lesboek, waarin alle lesstof uitgebreid is opgenomen. Je kunt dus ook alle kennis lezend tot je nemen. 

Hoe lang heb ik toegang tot deze Masterclass?

Je hebt een jaar toegang tot deze Masterclass.
Het kijken, lezen en volgen van de Masterclass kun je relatief snel doen, maar het toepassen van de kennis en het aanleren en vormgeven van een nieuwe leefstijl kost meer tijd. Daarom hou je een jaar lang toegang. 

Kan ik deze cursus volgen naast de behandeling door mijn arts?

Zeker! Deze Masterclass is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen en kun je gericht gaan samenwerken met je behandelend arts.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van schildklierhormoon op orde is. Een goede beschikbaarheidheid zegt echter niets over de bruikbaarheid ervan. Het aanpassen van voeding en leefstijl helpt juist met het verbeteren van deze bruikbaarheid waardoor klachten kunnen afnemen.

Kan ik vragen aan jou stellen?

Deze Masterclasses zijn geschreven om zelfstandig te volgen en te gebruiken. Persoonlijke begeleiding is daarom niet mogelijk. Op deze manier kan ik de kosten laag houden en de cursussen voor een grotere groep toegankelijk houden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

Dat is studeren op de Happy Hashimoto manier

Het verminderen van schildklierklachten start met het begrijpen van jouw diagnose en het kennen van je opties. Op basis daarvan kun je  gericht ontdekken wat jouw lichaam en gezondheid nodig heeft. Zo wordt het steeds makkelijker om consequent gezondere keuzes maken. Keuzes maken waar je happy van wordt.

Welkom bij Happy Hashimoto