Masterclass 02

Support je Spijsvertering

en haal meer uit een gezond voedingspatroon

Lesvorm

Masterclass

Studievorm

Zelfstudie

Startdatum

Direct

Prijs

Normaal € 69 Nu € 29

Je bent niet wat je eet, maar wat je verteert, tolereert, opneemt en uitscheidt.

Lees die zin nog eens. Je kunt nog zo gezond eten, maar als je spijsvertering niet goed werkt of je immuunsysteem accepteert het niet, dan kan je lichaam de vitamines en mineralen niet opnemen, waardoor je alsnog voedingstekorten oploopt.

Verteren, tolereren, opnemen en uitscheiden – het start allemaal met een goed functionerende spijsvertering. Dus laten we daar beginnen, voordat je aan de slag gaat met het opschonen van je voedingspatroon.

Inhoud Masterclass

Dit mag je verwachten

In deze Masterclass staat de spijsvertering centraal. In de eerste lesmodule lopen we alle onderdelen van het spijsverteringskanaal af. We volgen de spijsvertering dus van mond tot kont, waarbij ik je bij elk station uitleg wat er gebeurt en wat hier de belangrijke spelers zijn.

In de tweede lesmodule behandel ik de lekkende darm, ofwel de hyperpermeabele darm. Ik laat je zien hoe de darmwand werkt, leg uit wat hier mis kan gaan en zoom in op de rol van schildklierhormoon in dit verhaal.

Daarna is het tijd om aan de slag te gaan. Ik leg je uit wat er bij elk spijsverterings-stations mis kan gaan, hoe jij dit bij jezelf kunt checken en natuurlijk heel belangrijk: wat jij zelf kunt doen om dit weer te verbeteren.

Na deze Masterclass heb jij jouw spijsvertering in kaart en weet jij hoe jij je spijsvertering beter kunt ondersteunen.

zo pak je het aan

Deze Masterclass bestaat uit 3 lesmodules met een begeleidend lesboek, die je kunt downloaden naar je computer.

Elke lesmodule bestaat uit een video en korte tekst. Soms voeg ik extra bonusmateriaal toe dat kan bestaan uit checklists, downloads of audiobestanden.

In het lesboek vind je alle relevante uitleg uitgeschreven, zodat je dit altijd nog eens kunt teruglezen. Tevens is het lesboek jouw werkboek. In de lesstof verwerk ik namelijk ook talloze opdrachten en invuloefeningen, waarmee je de lesstof direct in de praktijk brengt. Kijken, luisteren, lezen, leren, maar dus vooral ook DOEN!

Dit is het resultaat

✔️ Je begrijpt de werking van je spijsverteringskanaal en kent de mogelijke manieren waarop hier dingen fout kunnen gaan.

✔️ Je kent het fenomeen lekkende darm, weet welke factoren deze situatie uitlokken en wat jij kunt doen om dit te voorkomen en herstellen.

✔️  Je hebt een duidelijk stappenplan voor jezelf waarmee jij je spijsvertering kunt gaan ondersteunen, zodat jij die gezondere voeding straks ook daadwerkelijk kunt verteren, opnemen, tolereren, en uitscheiden.

Wat krijg je?

5 video's

4 Schriftelijke lessen

1 Audio-opnames

2 Downloads

De Hashimoto Academy wordt gehost op het platform Huddle. Je ontvangt na onschrijving direct jouw inloggegevens per email. Je kunt de training volgen via je computer of via een app.  Download de Huddle App via Google Play Store of de Apple Store en meld je aan.

Studenten

Masterclasses

Google Reviews

Wat deelnemers zeggen

Vera is een topper. De Happy Hashimoto programma’s zijn duidelijk, helder uitgelegd en geven je echt een toer langs en door je lijf!! Aanrader.

Patricia Jade

Heldere duidelijke uitleg over restklachten verminderen bij een schildklierafwijking. Hoe kun je jouw energie verhogen en leven verbeteren. Eindelijk wordt er verder gekeken dan alleen de ziekte. Bedankt Vera tot dusver, want ik ben nog lang niet klaar.

Monique Vermeulen

Het is een heel duidelijk programma. Met duidelijke/ verhelderende uitleg. Eindelijk snap ik wat m’n ziekte inhoud en wat ik eraan kan doen. Ik snap nu dat het normaal is om flare ups te hebben. Ik heb geleerd met een andere visie te kijken. Ik ben heel dankbaar..

Danielle den O.

Klik hier voor nog veel meer Google Reviews van enthousiaste deelnemers.

Meld je nu aan

en haal letterlijk meer uit je voeding

✔️ Begrijp de werking van de spijsvertering

✔️ Ontdek waar het bij jou misgaat

✔️ Weet wat jij kunt doen om dit te fixen

✔️ En haal het maximale uit jouw voedingspatroon

veelgestelde vragen

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy.
  • Na het inloggen heb je direct toegang tot de Masterclass.
  • Je houdt een jaar toegang tot het cursusmateriaal. Het meeste kun je downloaden naar je eigen computer.
Ik ben doof/ slechthorend. Kan ik deze Masterclass toch volgen?

Zeker kan dat. Alle video’s zijn voorzien van ondertiteling, waardoor je alle video’s gewoon kunt volgen. Daarnaast is deze Masterclass voorzien van een te doenloaden lesboek, waarin alle lesstof uitgebreid is opgenomen. Je kunt dus ook alle kennis lezend tot je nemen. 

Hoe lang heb ik toegang tot deze Masterclass?

Je hebt een jaar toegang tot deze Masterclass.
Het kijken, lezen en volgen van de Masterclass kun je relatief snel doen, maar het toepassen van de kennis en het aanleren en vormgeven van een nieuwe leefstijl kost meer tijd. Daarom hou je een jaar lang toegang. 

Kan ik deze cursus volgen naast de behandeling door mijn arts?

Zeker! Deze Masterclass is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen en kun je gericht gaan samenwerken met je behandelend arts.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van schildklierhormoon op orde is. Een goede beschikbaarheidheid zegt echter niets over de bruikbaarheid ervan. Het aanpassen van voeding en leefstijl helpt juist met het verbeteren van deze bruikbaarheid waardoor klachten kunnen afnemen.

Kan ik vragen aan jou stellen?

Deze Masterclasses zijn geschreven om zelfstandig te volgen en te gebruiken. Persoonlijke begeleiding is daarom niet mogelijk. Op deze manier kan ik de kosten laag houden en de cursussen voor een grotere groep toegankelijk houden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

Dat is studeren op de Happy Hashimoto manier

Het verminderen van schildklierklachten start met het begrijpen van jouw situatie en het kennen van je opties. Op basis daarvan kun je  gericht ontdekken wat jouw lichaam en gezondheid nodig heeft. Zo wordt het steeds makkelijker om consequent gezondere keuzes maken. Keuzes maken waar je happy van wordt.

Welkom bij Happy Hashimoto