Masterclass 08

Gezond Gedrag Volhouden

Ontdek de echte reden waarom het volhouden van een gezonde leefstijl zo lastig is.

Lesvorm

Masterclass

Studievorm

Zelfstudie

Startdatum

Direct

Prijs

Normaal € 99 Nu € 49

Gewoon gezonder gaan leven.
Maar zo gewoon is dat niet.

Gezonder leven betekent dat je veranderingen moet aanbrengen in je huidige leefstijl. Dit betekent concreet dat je huidig gedrag gaat vervangen voor nieuw gedrag. En dat is lastiger dan je denkt. 

Alhoewel; ik denk dat jij helemaal niet denkt dat dit makkelijk is, anders was jij inmiddels het toonbeeld van vitaliteit geweest en was jij niet op deze pagina terecht gekomen. 

Dus waarom is het veranderen van voeding en leefstijl nu zo lastig?

In deze Masterclass leg ik je de theorie over gedragsverandering uit en geef ik je een aantal tools, waarmee jij kunt gaan oefenen. En ik zeg bewust oefenen, want (TRUTHBOMB) er is geen quick fix, waarmee jij na een cursus in een keer succesvol je gedrag blijvend kunt veranderen. Ook ik ben nog elke dag aan het oefenen, maar 1 ding weet ik zeker: we hebben het tot nu toe helemaal verkeerd aangepakt. En aan het einde van deze masterclass begrijp je waarom dit zo is. 

Inhoud Masterclass

Dit mag je verwachten

In deze Masterclass staat gedragsverandering centraal en is opgebouwd uit 4 lessen:

  1. Mindset
  2. Gedragsverandering
  3. Doelen Stellen
  4. Volhouden

Dit is geen standaard cursus over positief denken of hoe je doelstellingen SMART kunt formuleren. Dit is een Masterclass waarin ik je uitleg waarom volhouden zo verdomde lastig is en wat jouw oerbrein en gevoel van veiligheid hiermee te maken hebben.

Als je deze principes begrijpt (en bij jezelf toetst) ga je inzien waarom je huidige aanpak nooit heeft gewerkt. Het is tijd voor een andere aanpak die bij jouw oerbrein en sabotage-stijl past. Life-changing!

zo pak je het aan

Deze Masterclass bestaat uit 4 lesmodules, 11 video’s, 4 audio-opnames en  een begeleidend lesboek (57 pagina’s!), die je kunt downloaden naar je computer.

Elke lesmodule bestaat uit een video en korte tekst. Soms voeg ik extra bonusmateriaal toe dat kan bestaan uit checklists, downloads of audiobestanden.

In het lesboek vind je alle relevante uitleg uitgeschreven, zodat je dit altijd nog eens kunt teruglezen. Tevens is het lesboek jouw werkboek. In de lesstof verwerk ik namelijk ook talloze opdrachten en invuloefeningen, waarmee je de lesstof direct in de praktijk brengt. Kijken, luisteren, lezen, leren, maar dus vooral ook DOEN!

Dit is het resultaat

Wat ik hoop dat jij uit deze Masterclass haalt is:

  • Rust, omdat je nu begrijpt waarom je huidige aanpak bijna altijd heeft geleid tot het moment waarop jij de handdoek in de ring gooide.
  • Compassie voor jezelf, omdat je beter gaat aanvoelen wat er op de lastige momenten in je lijf en koppie speelt.
  • Enthousiasme, omdat je met een heel andere blik gaat kijken naar zelfzorg en daardoor gedragsverandering gaat zien als avontuur.

Wat krijg je?

11 video's

4 Schriftelijke lessen

4 Audio-opnames

1 Download

De Hashimoto Academy wordt gehost op het platform Huddle. Je ontvangt na onschrijving direct jouw inloggegevens per email. Je kunt de training volgen via je computer of via een app.  Download de Huddle App via Google Play Store of de Apple Store en meld je aan.

Studenten

Masterclasses

Google Reviews

Wat deelnemers zeggen

Vera is een topper. De Happy Hashimoto programma’s zijn duidelijk, helder uitgelegd en geven je echt een toer langs en door je lijf!! Aanrader.

Patricia Jade

Heldere duidelijke uitleg over restklachten verminderen bij een schildklierafwijking. Hoe kun je jouw energie verhogen en leven verbeteren. Eindelijk wordt er verder gekeken dan alleen de ziekte. Bedankt Vera tot dusver, want ik ben nog lang niet klaar.

Monique Vermeulen

Het is een heel duidelijk programma. Met duidelijke/ verhelderende uitleg. Eindelijk snap ik wat m’n ziekte inhoud en wat ik eraan kan doen. Ik snap nu dat het normaal is om flare ups te hebben. Ik heb geleerd met een andere visie te kijken. Ik ben heel dankbaar..

Danielle den O.

Klik hier voor nog veel meer Google Reviews van enthousiaste deelnemers.

Meld je nu aan

en fall in love met het proces van veranderen

✔️  Vind rust, omdat je nu begrijpt waarom je huidige aanpak altijd heeft geleid tot het moment waarop jij de handdoek in de ring gooide.

✔️ Voel compassie voor jezelf, omdat je beter gaat aanvoelen wat er op de lastige momenten in je lijf en koppie speelt.

✔️ Ervaar enthousiasme, omdat je met een heel andere blik gaat kijken naar zelfzorg en daardoor gedragsverandering gaat zien als avontuur.

veelgestelde vragen

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy.
  • Na het inloggen heb je direct toegang tot de Masterclass.
  • Je houdt een jaar toegang tot het cursusmateriaal. Het meeste kun je downloaden naar je eigen computer.
Ik ben doof/ slechthorend. Kan ik deze Masterclass toch volgen?

Zeker kan dat. Alle video’s zijn voorzien van ondertiteling, waardoor je alle video’s gewoon kunt volgen. Daarnaast is deze Masterclass voorzien van een te doenloaden lesboek, waarin alle lesstof uitgebreid is opgenomen. Je kunt dus ook alle kennis lezend tot je nemen. 

Hoe lang heb ik toegang tot deze Masterclass?

Je hebt een jaar toegang tot deze Masterclass.
Het kijken, lezen en volgen van de Masterclass kun je relatief snel doen, maar het toepassen van de kennis en het aanleren en vormgeven van een nieuwe leefstijl kost meer tijd. Daarom hou je een jaar lang toegang. 

Kan ik deze cursus volgen naast de behandeling door mijn arts?

Zeker! Deze Masterclass is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen en kun je gericht gaan samenwerken met je behandelend arts.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van schildklierhormoon op orde is. Een goede beschikbaarheidheid zegt echter niets over de bruikbaarheid ervan. Het aanpassen van voeding en leefstijl helpt juist met het verbeteren van deze bruikbaarheid waardoor klachten kunnen afnemen.

Kan ik vragen aan jou stellen?

Deze Masterclasses zijn geschreven om zelfstandig te volgen en te gebruiken. Persoonlijke begeleiding is daarom niet mogelijk. Op deze manier kan ik de kosten laag houden en de cursussen voor een grotere groep toegankelijk houden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

Dat is studeren op de Happy Hashimoto manier

Het verminderen van schildklierklachten start met het begrijpen van jouw situatie en het kennen van je opties. Op basis daarvan kun je  gericht ontdekken wat jouw lichaam en gezondheid nodig heeft. Zo wordt het steeds makkelijker om consequent gezondere keuzes maken. Keuzes maken waar je happy van wordt.

Welkom bij Happy Hashimoto