Masterclass 03

Breng je Bloedsuikerspiegel in Balans

en neem het meest onderschatte gezondheidsrisico weg

Lesvorm

Masterclass

Studievorm

Zelfstudie

Startdatum

Direct

Prijs

Normaal € 69 Nu € 29

Met een trage schildklier is het risico op insulineresistentie en diabetes type 2 groter

Een stabiele bloedsuikerspiegel is ontzettend belangrijk voor een goede gezondheid en een gezond gewicht. Maar juist bij mensen met chronische aandoeningen, stress, overgewicht en een trage schildklier is er vaker spraken van problemen met de bloedsuikerspiegel. Zij hebben last van diabetes type 2 of een voorstadium hiervan, genaamd insulineresistentie.

De groep mensen met insulineresistentie is naar schatting al gegroeid naar 1,4 miljoen en het aantal mensen met diabetes type 2 al ruim boven de miljoen. Grote kans dus dat jij bij deze groepen hoort. Gelukkig zijn zowel insulineresistetie als ook diabetes type 2 met voeding en leefstijl prima omkeerbaar! Hoog tijd om jezelf in dit onderwerp te verdiepen en het tij te keren!

Inhoud Masterclass

Dit mag je verwachten

In deze Masterclass staat de bloedsuikerspiegel centraal. In de eerste lesmodule leg ik je uit hoe de bloedsuikertofwisseling werkt en hoe vernuftig het lichaam jou op elk moment veilig probeert te houden.

In de tweede lesmodule leg uit wat hier mis kan gaan en hoe je dit bij jezelf kunt controleren en monitoren.

Daarna is het tijd om aan de slag te gaan. Ik deel 7 stappen met je waarmee jij je glucosehuishouding kunt stabiliseren en optimaliseren.

zo pak je het aan

Deze Masterclass bestaat uit 3 lesmodules met een begeleidend lesboek, die je kunt downloaden naar je computer.

Elke lesmodule bestaat uit een video en korte tekst. Soms voeg ik extra bonusmateriaal toe dat kan bestaan uit checklists, downloads of audiobestanden.

In het lesboek vind je alle relevante uitleg uitgeschreven, zodat je dit altijd nog eens kunt teruglezen. Tevens is het lesboek jouw werkboek. In de lesstof verwerk ik namelijk ook talloze opdrachten en invuloefeningen, waarmee je de lesstof direct in de praktijk brengt. Kijken, luisteren, lezen, leren, maar dus vooral ook DOEN!

Dit is het resultaat

✔️ Je begrijpt de werking van de bloedsuikerstofwisseling.

✔️ Je kent de diverse veroorzakers van een verstoorde bloedsuikerspiegel en weet wat de invloed van schildklierhormoon hierin is.

✔️ Je weet hoe je bij jezelf kunt controleren wat de status van jouw bloedsuikerstofwisseling is.

✔️  Je weet wat jij kunt doen om het tij te keren!

Wat krijg je?

7 video's

2 Schriftelijke lessen

1 Audio-opname

1 Download

De Hashimoto Academy wordt gehost op het platform Huddle. Je ontvangt na onschrijving direct jouw inloggegevens per email. Je kunt de training volgen via je computer of via een app.  Download de Huddle App via Google Play Store of de Apple Store en meld je aan.

Studenten

Masterclasses

Google Reviews

Wat deelnemers zeggen

Vera is een topper. De Happy Hashimoto programma’s zijn duidelijk, helder uitgelegd en geven je echt een toer langs en door je lijf!! Aanrader.

Patricia Jade

Heldere duidelijke uitleg over restklachten verminderen bij een schildklierafwijking. Hoe kun je jouw energie verhogen en leven verbeteren. Eindelijk wordt er verder gekeken dan alleen de ziekte. Bedankt Vera tot dusver, want ik ben nog lang niet klaar.

Monique Vermeulen

Het is een heel duidelijk programma. Met duidelijke/ verhelderende uitleg. Eindelijk snap ik wat m’n ziekte inhoud en wat ik eraan kan doen. Ik snap nu dat het normaal is om flare ups te hebben. Ik heb geleerd met een andere visie te kijken. Ik ben heel dankbaar..

Danielle den O.

Klik hier voor nog veel meer Google Reviews van enthousiaste deelnemers.

Meld je nu aan

en breng je bloedsuikerspiegel in balans

 

✔️ Begrijp de werking van de bloedsuikerspiegel

✔️ Ken de risico’s en gevaren van een disbalans

✔️ Weet wat te doen om het tij te keren!

veelgestelde vragen

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy.
  • Na het inloggen heb je direct toegang tot de Masterclass.
  • Je houdt een jaar toegang tot het cursusmateriaal. Het meeste kun je downloaden naar je eigen computer.
Ik ben doof/ slechthorend. Kan ik deze Masterclass toch volgen?

Zeker kan dat. Alle video’s zijn voorzien van ondertiteling, waardoor je alle video’s gewoon kunt volgen. Daarnaast is deze Masterclass voorzien van een te doenloaden lesboek, waarin alle lesstof uitgebreid is opgenomen. Je kunt dus ook alle kennis lezend tot je nemen. 

Hoe lang heb ik toegang tot deze Masterclass?

Je hebt een jaar toegang tot deze Masterclass.
Het kijken, lezen en volgen van de Masterclass kun je relatief snel doen, maar het toepassen van de kennis en het aanleren en vormgeven van een nieuwe leefstijl kost meer tijd. Daarom hou je een jaar lang toegang. 

Kan ik deze cursus volgen naast de behandeling door mijn arts?

Zeker! Deze Masterclass is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen en kun je gericht gaan samenwerken met je behandelend arts.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van schildklierhormoon op orde is. Een goede beschikbaarheidheid zegt echter niets over de bruikbaarheid ervan. Het aanpassen van voeding en leefstijl helpt juist met het verbeteren van deze bruikbaarheid waardoor klachten kunnen afnemen.

Kan ik vragen aan jou stellen?

Deze Masterclasses zijn geschreven om zelfstandig te volgen en te gebruiken. Persoonlijke begeleiding is daarom niet mogelijk. Op deze manier kan ik de kosten laag houden en de cursussen voor een grotere groep toegankelijk houden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

Dat is studeren op de Happy Hashimoto manier

Het verminderen van schildklierklachten start met het begrijpen van jouw diagnose en het kennen van je opties. Op basis daarvan kun je  gericht ontdekken wat jouw lichaam en gezondheid nodig heeft. Zo wordt het steeds makkelijker om consequent gezondere keuzes maken. Keuzes maken waar je happy van wordt.

Welkom bij Happy Hashimoto