Masterclass 06

Bewust(er) Bewegen

Ontdek zelf hoe bewegen je energie verhoogt – zelfs als je vermoeid bent. 

Lesvorm

Masterclass

Studievorm

Zelfstudie

Startdatum

Direct

Prijs

Normaal € 69 Nu € 29

Met een trage schildklier kan meer bewegen ronduit een uitdaging zijn. Toch is het belangrijk.

Onze voorouders waren altijd in beweging. Zij zaten zelden op hun kont. Hele dagen waren zij in de buitenlucht druk met het verzamelen en bereiden van voedsel en het regelen van een veilig onderkomen voor hun kroost. Dat is nu wel anders. We zitten meer, we bewegen minder en we komen het huis bijna niet meer uit.

Schemering en donkere nachten hebben plaatsgemaakt voor lange avonden met ledverlichting. Pure oervoeding heeft plaatsgemaakt voor kant-en-klaarmaaltijden met een groot glas wijn. We worden met z’n allen steeds dikker, luier en zieker.

Volgens de Gezondheidsraad zouden we wekelijks ten minste twee en een half uur matig intensief moeten bewegen. Maar met een trage schildklier kan bewegen lastig zijn. Omdat je vermoeid bent, vaker last hebt van pijntjes, je spieren sneller verzuren of je sneller buiten adem raakt. In deze Masterclass leg ik uit hoe dit komt.

Desondanks ga jij in beweging komen. Aan de hand van beweegschema’s trainingsvideo’s of challenges. Jij kiest. Jij bepaalt. Maar je gaat bewegen! Let’s go.

Inhoud Masterclass

Dit mag je verwachten

In deze Masterclass staat bewegen centraal. Ik leg je uit waarom bewegen zo belangrijk is voor je gezondheid en waarom juist met een trage schildklier bewegen lastiger kan zijn.

Het is belangrijk dat jij desondanks in beweging komt en daarbij een vorm kiest die bij jouw situatie past. Ik help je bij deze keuze.

Daarna is het tijd om in beweging te komen. Bijvoorbeeld aan de hand van een wandelschema’s, een schema voor intervaltraining, 4 weekschema’s voor krachttraining of een van 7 beweeg-challenges.

Bewegen hoeft geen straf te zijn en mag best leuk zijn. Als je maar bewust in beweging komt. Dan pak jij die winst al direct mee!

zo pak je het aan

Deze Masterclass bestaat uit 4 lesmodules met een begeleidend lesboek, die je kunt downloaden naar je computer.

Elke lesmodule bestaat uit een video en korte tekst. Soms voeg ik extra bonusmateriaal toe dat kan bestaan uit checklists, downloads of audiobestanden.

In het lesboek vind je alle relevante uitleg uitgeschreven, zodat je dit altijd nog eens kunt teruglezen. Tevens is het lesboek jouw werkboek. In de lesstof verwerk ik namelijk ook talloze opdrachten en invuloefeningen, waarmee je de lesstof direct in de praktijk brengt. Kijken, luisteren, lezen, leren, maar dus vooral ook DOEN!

Dit is het resultaat

✔️ Je begrijpt de impact van beweging op je gezondheid.

✔️ Je weet hoe schildklierhormoon van invloed is op de werking van jouw spieren.

✔️ Je kent de verschillende vormen van bewegen passend bij jouw energieniveau.

✔️  Je hebt de tools in huis om ook daadwerkelijk in beweging te komen.

Wat krijg je?

15 video's

6 Schriftelijke lessen

1 Audio-opname

8 Downloads

De Hashimoto Academy wordt gehost op het platform Huddle. Je ontvangt na onschrijving direct jouw inloggegevens per email. Je kunt de training volgen via je computer of via een app.  Download de Huddle App via Google Play Store of de Apple Store en meld je aan.

Studenten

Masterclasses

Google Reviews

Wat deelnemers zeggen

Vera is een topper. De Happy Hashimoto programma’s zijn duidelijk, helder uitgelegd en geven je echt een toer langs en door je lijf!! Aanrader.

Patricia Jade

Heldere duidelijke uitleg over restklachten verminderen bij een schildklierafwijking. Hoe kun je jouw energie verhogen en leven verbeteren. Eindelijk wordt er verder gekeken dan alleen de ziekte. Bedankt Vera tot dusver, want ik ben nog lang niet klaar.

Monique Vermeulen

Het is een heel duidelijk programma. Met duidelijke/ verhelderende uitleg. Eindelijk snap ik wat m’n ziekte inhoud en wat ik eraan kan doen. Ik snap nu dat het normaal is om flare ups te hebben. Ik heb geleerd met een andere visie te kijken. Ik ben heel dankbaar..

Danielle den O.

Klik hier voor nog veel meer Google Reviews van enthousiaste deelnemers.

Meld je nu aan

en ga bewust(er) bewegen 

✔️ Begrijp het belang van bewegen

✔️ Kies de manier van bewegen die bij jouw energieniveau past

✔️ Kom in beweging met behulp van de beweegschema’s, trainingen of challenges 

veelgestelde vragen

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy.
  • Na het inloggen heb je direct toegang tot de Masterclass.
  • Je houdt een jaar toegang tot het cursusmateriaal. Het meeste kun je downloaden naar je eigen computer.
Ik ben doof/ slechthorend. Kan ik deze Masterclass toch volgen?

Zeker kan dat. Alle video’s zijn voorzien van ondertiteling, waardoor je alle video’s gewoon kunt volgen. Daarnaast is deze Masterclass voorzien van een te doenloaden lesboek, waarin alle lesstof uitgebreid is opgenomen. Je kunt dus ook alle kennis lezend tot je nemen. 

Hoe lang heb ik toegang tot deze Masterclass?

Je hebt een jaar toegang tot deze Masterclass.
Het kijken, lezen en volgen van de Masterclass kun je relatief snel doen, maar het toepassen van de kennis en het aanleren en vormgeven van een nieuwe leefstijl kost meer tijd. Daarom hou je een jaar lang toegang. 

Kan ik deze cursus volgen naast de behandeling door mijn arts?

Zeker! Deze Masterclass is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen en kun je gericht gaan samenwerken met je behandelend arts.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van schildklierhormoon op orde is. Een goede beschikbaarheidheid zegt echter niets over de bruikbaarheid ervan. Het aanpassen van voeding en leefstijl helpt juist met het verbeteren van deze bruikbaarheid waardoor klachten kunnen afnemen.

Kan ik vragen aan jou stellen?

Deze Masterclasses zijn geschreven om zelfstandig te volgen en te gebruiken. Persoonlijke begeleiding is daarom niet mogelijk. Op deze manier kan ik de kosten laag houden en de cursussen voor een grotere groep toegankelijk houden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

Dat is studeren op de Happy Hashimoto manier

Het verminderen van schildklierklachten start met het begrijpen van jouw diagnose en het kennen van je opties. Op basis daarvan kun je  gericht ontdekken wat jouw lichaam en gezondheid nodig heeft. Zo wordt het steeds makkelijker om consequent gezondere keuzes maken. Keuzes maken waar je happy van wordt.

Welkom bij Happy Hashimoto