Online lesprogramma met begeleiding

“Word ook weer happy met Hashimoto en kickstart nu jouw gezondheid”

Kickstart programma Happy met Hashimoto

Kickstart jouw happy leven met Hashimoto

 

Je hoeft niet te leren leven met de restklachten van een trage schildklier. Ook jij kunt weer die energie voelen om de alledaagse dingen met gemak te kunnen doen. En ook jij kan je weer happy voelen in je eigen lichaam. Alles wat je hiervoor nodig hebt, is de juiste kennis. Want kennis is macht! Toch?

In dit geval gelukkig wel! Kennis wordt tenslotte pas macht als het wordt vertaald naar een gestructureerd plan van aanpak dat erop gericht is om een duidelijk resultaat te behalen. En laat dat nu precies de reden zijn waarom dit kickstart programma jou de kennis én de macht terug geeft over jouw gezondheid!

 

In acht weken van futloos naar fit

Met dit kickstart programma ontvang je gedurende acht weken op gestructureerde wijze alle benodigde informatie die je nodig hebt om je restklachten van de trage schildklier te verminderen, meer energie te krijgen en letterlijk beter in je vel te zitten. De bijbehorende wekelijkse werkboeken stellen jou vervolgens in staat om de opgedane kennis direct te vertalen naar jouw praktijk. Tijdens maar liefst drie persoonlijke consulten zetten we samen de puntjes op de i, waardoor je nog betere resultaten zult behalen.

Kickstart nu jouw energieke leven en ga wordt ook weer Happy mét Hashimoto!

Wat ga je leren?

 

In acht weken leer je stap voor stap alles wat je moet weten over de ziekte van Hashimoto. Elke week behandelen we een thema. Deze thema’s volgen een logische flow, waardoor jouw kennisniveau in korte tijd exponentieel zal groeien. De opgedane kennis breng je direct in de praktijk door de opdrachten uit het wekelijkse werkboek uit te voeren, in te vullen en door stapsgewijs kleine veranderingen op gebied van voeding en lifestyle door te voeren.

Tijdens de drie persoonlijke begeleidingsconsulten kun je bovendien al je vragen stellen over jouw specifieke situatie. De combinatie van het online lesprogramma en de maatwerk begeleiding tijdens de consulten maakt dit kickstart programma tot dé uitgelezen kans om jouw gezondheid nu een échte boost te geven.

Introductieweek

Deze week maak je kennis met de Happy Hashimoto Methode en het achterliggende idee bij dit online programma. Daarnaast regelen we een aantal huishoudelijke zaken, zoals het inplannen van het intake consult en de twee telefonische vervolgconsulten.

Week 1: Schildklier

“Ik heb een trage schildklier.” Deze zin heb je vast al honderden keren uitgesproken. Maar kun je ook vertellen wat dit inhoudt? En welke gevolgen dit heeft voor jouw gezondheid? Om niet alleen voor de buitenwereld maar vooral voor jezelf deze vragen te kunnen beantwoorden, maken we kennis met je schildklier. En met een beetje geluk groeit de huidige status van vage kennissen direct tot een mooie vriendschap.

Week 2: Immuunsysteem

In 90% van de gevallen wordt een diagnose ‘trage schildklier’ veroorzaakt door de auto-immuunziekte ‘ziekte van Hashimoto’. Het immuunsysteem ziet de schildklier per abuis als indringer. Het valt aan en beschadigt de schildklier, waardoor deze na verloop van tijd minder hormoon aan kan maken.

Een trage schildklier is zelden een probleem van de schildklier, maar meestal een probleem van het immuunsysteem. In deze module leer je over de werking van het immuunsysteem, het ontstaan van auto-immuunziektes en de rol die ontstekingen hierin spelen.

Week 3: Stress

Deze week duiken we de wereld van stress in. We leren dat de lichamelijke processen die werkzaam zijn tijdens een stressreactie veel meer impact op onze gezondheid hebben dan je misschien verwacht.

Week 4: Mindset

Deze week bespreken we de invloed van je mindset op jouw autonome zenuwstelsel en de invloed van gedachten op jouw gezondheid.
Ik beloof je, deze module over de mind-body-connectie gaat je opvattingen over je ziekte veranderen!

Week 5: Voeding & gewicht

Deze week bestuderen we de werking van je spijsvertering en voedselopname. We gaan dieper in op de helende en ook schadelijke voedingsmiddelen voor mensen met de ziekte van Hashimoto. Natuurlijk ontvang je als extraatje een receptenboek vol met Happy Hashimoto maaltijden.

Daarnaast behandelen we deze week het thema gewicht. Er komt antwoord op de vraag: “Waarom kom ik met een trage schildklier zo makkelijk aan en val ik zo moeilijk af?”  De informatie gaat je verrassen en er zullen de nodige kwartjes gaan vallen.

Week 6: Slapen

Tijdens je slaap voert je lichaam herstelwerkzaamheden uit. Voor mensen met een auto-immuunziekte zijn deze reparaties onmisbaar. Voldoende goede nachtrust is dan ook een van de belangrijkste (en fijnste) manieren om te helen. In deze module leer je wat goede slaap is, nemen we jouw slaapgedrag onder de loep en voeren we veranderingen door, zodat jij slapend gezonder wordt!

Week 7: Bewegen

We horen het vaak genoeg: “bewegen is goed voor je.” Maar hoe dan en hoeveel? Bewegen kan voor mensen met Hashimoto tenslotte ronduit een uitdaging zijn, vanwege het gebrek aan energie. Waarom hebben wij eigenlijk minder energie? En waarom lijkt het wel of ik minder kracht heb dan voorheen? Op al deze vragen krijg je deze week de antwoorden.

Week 8: Zelfzorg

Deze week staat zelfzorg centraal.
Ondanks vele klachten en verminderde energie, is doorrennen in de overlevingsstand vaak de standaard aanpak. Helaas gaat dit je niet ver brengen.
Het is enorm belangrijk juist in deze tijden goed voor jezelf te zorgen. Hiermee bedoel ik lief zijn voor jezelf. Tijd voor jezelf nemen, vaker nee zeggen, voor jezelf opkomen in een gesprek bij een arts, hulp vragen en je omringen met de mensen die je je beter laten voelen. En misschien zelfs afscheid nemen van anderen …

In deze laatste module zetten we jou nog een keer centraal, waarna we de balans opmaken. Met welke aanpassingen heb je de meeste winst geboekt en aan welke aspecten moet je meer zorg besteden?

” Ik ben weer happy met mijn Hashimoto en dat wens ik ook voor jou.”

Mijn naam is Vera Kamphorst en ook ik heb de ziekte van Hashimoto. De laatste jaren heb ik veel tijd en geld besteed aan artsen, onderzoeken en mogelijke methoden om me weer beter te voelen. Om echt stappen te kunnen zetten besloot ik specifieke opleidingen te gaan volgen. En met succes. Ik voel me weer goed en ben happy met mijn leven met Hashimoto. Graag help ik jou om ook weer happy met jouw leven met Hashimoto te worden.

Het enige wat jij hoeft te doen, is nu bewust te kiezen voor je gezondheid en je vandaag nog in te schrijven voor dit unieke programma. En geloof me, dit wordt je beste beslissing ooit.

Wat krijg je ?

 • 10 Modules

 • 10 Werkboeken
 • 1 Intakegesprek bij start programma
 • 2 Vervolgconsulten
 • BONUS: 1 e-book Happy Hashimoto recepten
 • Alle PDF’s zijn te downloaden
 • 6 maanden toegang tot het programma

Klaar voor jouw kickstart?

Kickstart Programma

 

€ 349

Prijs inclusief 21% btw

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?
 • Direct toegang tot de besloten, online leeromgeving, waar de eerste twee modules van het lesprogramma voor je klaarstaan.
 • Tijdens de eerste week plan jij zelf de drie coachsessies in de online agenda in.
 • Het intakegesprek zal (bij voorkeur) plaatsvinden op de praktijk van Happy Hashimoto in Dreumel.
 • De vervolgsessies vinden telefonisch plaats of per Skype en zullen ongeveer 45 minuten duren.
 • Het lesmateriaal bestaat uit 10 modules, 10 werkboeken en 1 bonus e-receptenboek.
 • De lessen volg je in je eigen tempo, gewoon vanuit huis.
 • Deze lessen zijn online te bestuderen en te downloaden als pdf.
 • Zes maanden toegang tot de online lesomgeving.
 • Starten zonder risico, 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.
Hoeveel tijd kost dit programma mij per week?

Afhankelijk van je energieniveau en de mate waarin je je kunt concentreren op het begrijpend lezen van teksten, ben je tussen de twee en vier uur per week bezig. Je kunt dit programma echter in je eigen tempo volgen. Komt het even niet uit? Lees dan de week erna verder. En wil je de materie van een bepaalde module langer op je in laten werken? Gewoon doen. Geen stress!
De drie consulten plan je zelf in mijn online agenda in. Deze drie consulten vinden echter plaats binnen drie maanden na start van dit programma, zodat we de vaart er in houden. Je hebt overigens 6 maanden toegang tot het programma. Alle modules en werkboeken zijn als pdf te downloaden.

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn reguliere arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

Een Happy Hashimoto dieet is vrij van gluten, zuivel, geraffineerde suikers en soja. Omdat de meesten van ons weinig energie hebben, ontvang je een receptenboek met makkelijk en snel te bereiden gerechten. Bovendien zijn de meeste maaltijden uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden te maken, zodat je direct voor meerdere dagen tegelijk kookt. Kijk, dat scheelt weer!

Wordt er in de weekmenu’s rekening gehouden met allergieën, een vegetarisch eetpatroon of diabetes 1?

Nee. Bij de samenstelling van de recepten is daar op dit moment geen rekening mee gehouden. Gelukkig kun je gemakkelijk variëren en aanpassen, waardoor het Happy Hashimoto voedingspatroon voor iedereen haalbaar is!

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt, is symptoombestrijding. Het neemt de oorzaak van je traagwerkende schildklier niet weg. Hoe fijn zou het zijn als je op den duur je medicatie kunt afbouwen? De eerste persoon die onnodig afhankelijk wil zijn van (te veel) medicijnen, moet ik nog ontmoeten.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

Dit is voor jou, als je:

 • een trage schildklier hebt en dus waarschijnlijk Hashimoto,
 • niet weet waar je moet beginnen om je weer beter te voelen,
 • je overweldigd voelt door alle adviezen en op zoek bent naar helderheid,
 • graag meer energie, blijvend gewichtsverlies, een scherpe geest en/of een volle bos haar wil,
 • hiervoor bereid en gemotiveerd bent om aanpassingen in voeding en leefstijl te doen,
 • te weinig tijd en energie hebt om dingen zelf uit te zoeken,
 • en je boven alles je gezondheid wil ondersteunen en je weer fit wil voelen.

Wat levert het op?

 • Diepgaande kennis, waardoor je een volwaardig gesprekspartner van je arts wordt.
 • Duidelijk overzicht van de factoren die de ziekte beïnvloeden.
 • Handvatten in hoe jij je gezondheid kan ondersteunen.
 • Motivatie om gezonde keuzes te maken nu je weet hoe het echt zit.
 • Gewichtsverlies.
 • Meer energie.
 • Scherpere geest.
 • Rust doordat je niet zelf naar informatie hoeft te zoeken.
 • (H)Erkenning van wat je doormaakt. Het zit niet tussen je oren!
 • Een goede start op weg naar een energiek leven met een trage schildklier.

Ervaringen van deelnemers

Brenda H. uit Capelle aan den IJssel

“Bedankt voor alle kennis die ik heb gekregen. Ik was nog niet depressief, maar het ging wel die kant op. Nu weet ik dat het echt lichamelijk is…… En nu heb ik een plan; stap voor stap weer beter in mijn vel te komen.”

 

Pauline Hage uit Rotterdam

“Ik heb me nooit gerealiseerd dat Hashimoto zo’n impact heeft op je lijf en leden. Ik dacht dat met de gebruikelijke medicijnen het probleem opgelost zou zijn. Nu begrijp ik dat dit niet zo is. De technische uitleg in het begin, waarin je de complexe materie heel goed uitlegt was heel waardevol. …. Ik beveel dit online programma van harte aan! Een rapportcijfer? Een 8!”

 

Linda van Pelt uit België

“Ik heb juist de online cursus gevolgd en weet nu echt wat wel te doen…. Dank u Happy Hashimoto!”

 

Maartje Maas uit Boxtel

” Neem dit door wanneer je een trage schildklier hebt. Het geeft je heldere info over hoe je schildklier werkt, wat er mis is en het aller belangrijkste wat je er aan kan doen!”

Klaar voor jouw kickstart?

Kickstart Programma

 

€ 349

Prijs inclusief 21% btw