LIVE WORKSHOP

SCHILDKLIERKLACHTEN VERMINDEREN

In één dag een plan van aanpak waar je happy van wordt!

Ik wil van mijn klachten af, maar waar begin ik en hoe hou ik vol, zodat ik ook duurzaam resultaten bereik?

Ik ga je helpen bij het maken van jouw plan.

Je wil van je klachten af, maar dat is nog niet zo makkelijk.
Van je artsen krijg je maar beperkt informatie en de tips die je zelf online leest zijn vaak onvolledig of soms zelfs tegenstrijdig van aard.
Hoe weet je nu wat wel of niet verstandig is in jouw situatie en wat hoge of lage prioriteit heeft? En in welke volgorde kun je dan het beste werken? Hoe maak je al deze beslissingen als je toch al zo vermoeid bent en je hersenen omhuld zijn door mist?

Zeer regelmatig krijg ik dan ook de vraag of ik mee kan kijken bij het maken van een plan en om even te kunnen sparren over de juiste aanpak. Ik heb hier even over moeten nadenken, maar ik denk dat ik een vorm gevonden heb, waar we beiden happy van worden. Ik ga een live workshop geven, waarin ik met maximaal 12 personen een dag lang intensief aan de slag ga met het maken van een persoonlijk plan van aanpak. 

In intieme setting duiken we samen in de wereld van de trage schildklier en de oorsprong van de diverse klachten. Er is volop tijd voor het verdiepen van je kennis, maar je gaat vooral zelf concreet aan de slag met het maken van jouw persoonlijke plan van aanpak, waarmee jij na thuiskomst direct aan de slag kan. Dit alles in een rustige en inspirerende omgeving, in gezelschap van een klein aantal gemotiveerde gelijkgestemden, die net als jij een trage schildklier hebben.

🦋  Wil jij dolgraag van je schildklierklachten af, maar heb je nog steeds geen helder plan hoe je dit gaat bereiken?

🦋 Wil je stoppen met scrollen op internet op zoek naar quick fixes die toch niet werken?

🦋 Wil  je stoppen met al die losse pogingen om je beter te voelen in de vorm van weer een nieuw hip dieet, potjes met exotische supplementen of toch maar weer een sapjeskuur?

🦋 Wil je stoppen met al die goede voornemens die je toch niet volhoudt, maar wil je een gedegen plan van aanpak hebben, waarmee je altijd precies weet wat je doet en waarom je iets doet?

🦋 Wil je een plan van aanpak die aansluit bij jouw situatie, jouw energieniveau en jouw leven?

Meld je dan nu aan voor deze unieke dag! 

Wat mag je verwachten?

✅ Heldere uitleg, nieuwe inzichten en contact met een fijn clubje lotgenoten.

✅ Een dag vol praktische opdrachten, waarmee jij in 1 dag een persoonlijke herstplan maakt, waar je echt happy mee bent.

✅ Kleine groepjes, zodat er volop aandacht voor jouw persoonlijke situatie is.

✅ In de week voorafgaand aan de livedag is er een groepscall vial Zoom, waarin ik je meer vertel over het reilen en zeilen op de live dag en ontmoet je vast de andere deelnemers. Dat is wel zo gezellig en vertrouwd als we een dag met elkaar gaan optrekken.

✅  De workshop duurt van 10.00 – 16.00u, met inloop vanaf 9.30u. Inclusief gezonde lunch met glutenvrije en zuivelvrije opties, koffie, thee en fijne versnaperingen. Ook ontvang je nog een kadootje van mij.

✅ Een week na de livedag hebben wij nog een groeps Zoom-call waarin we samen de puntjes op de i zetten en jij je laatste vragen aan mij kan stellen.

✅ In twee weken tijd ga jij (gaan wij) dus flink wat meters maken! Ben jij er bij?

Deelname kost € 249,00

Inschrijven kan hier:

Let op: er zijn slechts 10 plekjes per workshop beschikbaar. Vol = vol.

Om je plekje te claimen betaal je nu een aanbetaling. Vier weken voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur voor het verschil.

Zaterdag 30 September
Coach-Atelier, Berlicum (omgeving Den Bosch)

geen plek meer, stuur een mailtje voor reservelijst

VOL

Zondag 1 oktober
Coach-Atelier Berlicum (omgeving Den Bosch)

Reserveer jouw plekje

VOL

Zaterdag 14 Oktober
Landhuis in de Stad, Oog in Al Utrecht

geen plek meer, stuur een mailtje voor reservelijst

VOL

Dit zijn de trainingslocaties:

Coach-Atelier in Berlicum – nabij Den Bosch

Ik organiseer hier twee workshops: zaterdag 30 september en zondag 1 oktober

Landhuis in de stad – Utrecht Oog in Al

Ik organiseer hier ook twee workshops: zaterdag 14 oktober en zondag 15 oktober

Veelgestelde vragen:

Hoeveel kost deelname?

Deelname aan deze Live workshop, inclusief 2 Zoom-groepscalls, een gezonde lunch, locatiehuur en een presentje van mij  kost je €249 incl btw.

Bij inschrijving betaal je € 99. Ongeveer 4 weken voorafgaand aan de live workshop stuur ik je een factuur voor het resterende bedrag (a €150). Deze factuur moet voorafgaand aan de livedag betaald zijn. Anders geen deelname.

Moet je Hashimoto hebben?

Je hebt de diagnose trage schildklier of je hebt sterk het vermoeden dat je een trage schildklier hebt. In 90-95% van de gevallen wordt de trage schildklier veroorzaakt door de auto-immuunziekte Hashimoto, maar niet bij iedereen. Het is dus niet noodzakelijk om deze diagnose op zak te hebben.

In hoeverre moet ik mijn verhaal delen?

Niets moet, veel mag, maar niet gevreesd; alhoewel er zeker ruimte is om ervaringen met elkaar te delen, staat actie en werken aan praktische opdrachten deze dag centraal. 

Ik heb dieetwensen. Wordt hier rekening mee gehouden?

Uiteraard houden wij rekening met glutenvrije en zuivelvrije opties. Heb jij aanvullende allergieen? Laat het me dan van te voren weten, dan regel ik dit met de locatie.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Ben jij zorgprofessional? Klik dan hier.

Wat vinden anderen?

Social media