Blijvend gewichtverlies met Hashimoto Weight Switch programma

LEER HOE JE TOCH DUURZAAM KAN AFVALLEN MET EEN TRAGE SCHILDKLIER

Meer energie, verbeterde spijsvertering en minder klachten!

Het online programma voor mensen met een trage schildklier die de switch willen maken naar gezond gewicht

De volgende groep start 28 juni. Er is al veel animo. Grijp niet mis en zet je vast op de wachtlijst. Je ontvangt dan als eerste bericht zodra de inschrijving start.

Op het moment van diagnose was ik in 4 maanden tijd maar liefst 25 kilo aangekomen. (Om het nog niet eens te hebben over de jaarlijkse extra kilo’s die ik vanaf mijn pubertijd al cadeau had gekregen…) Met intens verdriet en complete verslagenheid sukkelde ik door de dagen, de weken en de maanden. Ik was uitgeput. Maar ik moest echt wat aan dat gewicht doen. Dus sleepte ik me bijna dagelijks naar de sportschool en at steeds minder.

En ja, ik verloor een paar kilo, maar die kwamen genadeloos snel weer terug. Wat deed ik fout? Aan mijn motivatie en inzet lag het niet. Dit moest toch anders kunnen?

Inmiddels weet ik wat ik ‘fout’ deed. Ik richtte mij volledig op het principe calorie in – calorie uit en keek niet naar het waarom achter mijn koppige gewicht.
Welk nut had het aankomen in gewicht voor mijn lichaam?
Welke omstandigheden blokkeerden mijn gewichtsverlies?
En welke omstandigheden konden dit juist bevorderen?
Pas toen ik díe informatie meenam in mijn aanpak daalde mijn gewicht. En is sindsdien niet meer teruggekomen.

Met het Hashimoto Weight Switch programma leer ik je hoe ook jij de systemen achter de gewichtstoename bij jezelf kunt herkennen en beïnvloeden, zodat je gewicht eindelijk blijvend kan gaan dalen. (…en jij kunt stoppen met al die frustrerende en demotiverende lijnpogingen).

Ik snap je

HERKEN JE DIT?

Laat me raden.. 

Elke maandag begin je vol goede voornemens om het vanaf nu helemaal anders te gaan doen. Je gaat minder eten en gezonder eten. Maar na een paar weken verslapt je enthousiasme en ga je voor de bijl. Teleurgesteld in jezelf geef je op, want “Afvallen met die rot schildklier lukt toch nooit!”

Je voelt je alleen in je misère. Je omgeving begrijpt het niet. “Gewoon wat minder eten en meer bewegen” is het (ongevraagde) advies dat je continue krijgt. Maar zo simpel is het met een trage schildklier blijkbaar niet.

Je probeert dingen te veranderen in je voedingspatroon. Je gaat naar de sportschool of pakt yoga op. Je slikt allerlei supplementen. Maar wat je ook probeert, het geeft geen blijvend resultaat. Je enthousiasme verslapt, de kilo’s komen terug. Je bent het zat en je geeft het bijna op.

Je ziet de resultaten en succesverhalen bij andere mensen met een trage schildklier, maar het lijkt voor jou onmogelijk. Toch wil je niets liever dan zelf ook die resultaten te ervaren en ergens weet je dat je het in je hebt. Als je maar wist hoe….

Ik geloof ook dat je het in je hebt. Sterker nog: ik geloof dat jij ook de omstandigheden kunt opsporen die gewichtsverlies bij jou tegenhouden. Tijd om in actie te komen en de switch te maken naar blijvend gewichtsverlies.

Mag ik je introduceren:

HET HASHIMOTO WEIGHT SWITCH

Het themaprogramma voor mensen met een trage schildklier die in zes weken tijd willen ontdekken hoe zij met voeding, leefstijl en mindset hun fysieke en mentale omstandigheden zo kunnen aanpassen waardoor blijvend gewichtsverlies mogelijk wordt.

Ben jij dit?

 

>>> Je bent al die diëten meer dan zat. En je weet dat als je het probleem nu niet bij de wortel aanpakt er nooit iets gaat veranderen.

>>> Je hebt zin om je te verdiepen in de oorzaken achter jouw koppige gewicht.

>>> Je wil verhelderende uitleg, slimme tools en lifehacks hebben om met voeding, leefstijl en mindset je gewicht positief te kunnen beïnvloeden.

>>> Je wil sparren met gelijkgestemden, die zich net als jij zes weken onderdompelen in de wereld van gewichtsbeheersing bij een trage schildklier.

>>> Je wil ervaren hoe het is om zonder hongergevoel weer beter in je vel te komen en eindelijk weer vertrouwen in je lichaam te krijgen.

Waarschijnlijk heb je een flink aantal keer JA gezegd. En dat denk ik, omdat ik in hetzelfde schuitje heb gezeten. Ik weet daardoor hoe ik jou kan helpen om ook die volgende stap te zetten.

Doe mee en we gaan samen op weg naar duurzaam gewichtsverlies

deelnemers gingen je al voor

WAT GAAN WE DOEN?

Hashimoto Weight Switch Programma

Wat we gaan doen? We gaan in 6 weken tijd jouw lichaan voorbereiden op blijvend gewichtsverlies. Ga je tijdens deze 6 weken al afvallen? Ja! Maar het echte blijvende gewichtsverlies gebeurt na deze 6 weken. Daarom is er veel aandacht voor hoe je deze nieuwe leefstijl in jouw hectische bestaan kan inpassen. Doe je mee?

WEEK 1

Introductieweek
Deze week staat in het teken van het doen van een nulmeting. Dit houdt in dat we de balans opmaken van hoe jij je nu voelt en waar je naartoe wilt werken. Ik leg je in een aantal video’s uit wat de rol van de schildklier is bij gewicht en afvallen en we gaan ons voorbereiden op het Hashimoto Eliminatiedieet. Deze introductieweek legt de basis voor de vijf weken die komen gaan..

WEEK 2

Voeding & gewicht
Deze week leer je alles over de relatie tussen voeding en gewicht. De gevolgen van gluten en zuivel op je immuunsysteem en laat ik je zien wat de rol van de lekkende darm is. Ook ga je deze week starten met krachttraining o.l.v. Personal Trainer Mariska de Vries en kun je starten met twee challenges rond bewegen op nuchtere maag! Een volle week dus! Maar jij kiest waar je al direct aan meedoet, of wat je later oppakt.

WEEK 3

Slaap & gewicht
Deze week leer je alles over het verband tussen je slaap en gewicht. Natuurlijk gaan we ook direct starten met het verstevigen van je circadiaans ritme, je dag-en-nachtritme. En ga je, als je dat leuk vindt, kennismaken met journaling.

WEEK 4

Stress & gewicht
Ook stress heeft een grote invloed op jouw gewicht. En dat kan acute stress zijn, maar ook chronische stress, emotionele stress of lichamelijke stress door bijvoorbeeld een lekkende darm of laaggradige ontstekingen. We gaan dus actief ont-stressen; mijn favoriete week.

WEEK 5

Routines bouwen
Nieuwe manieren van eten en leefstijl moeten natuurlijk gaan aanvoelen. En net zo logisch worden als tandenpoetsen voor het slapengaan. En dat lukt gemakkelijker als deze nieuwe manieren niet vervelend of stressvol aanvoelen, je er blij van wordt èn als je ze verpakt in routines of rituelen. Dus daar gaan we deze week mee aan de slag.

WEEK 6

Hashimoto Weight Switch 
Je hebt veel geleerd, veel gedaan, veel uitgeprobeerd. Nu is het tijd om de tussenstand op te maken. Is je gewicht al verbeterd? En je slaap en je spijsvertering? Welke tips en aanpassingen in voeding en leefstijl leverden jou de meeste winst op? Wat hou je erin? Wat gooi je eruit? Deze week maak je de balans op en creëer je jouw eigen leefstijl waardoor je jouw Hashimoto Weight Switch kan maken.

Hashimoto Weight Switch: het populaire online groepsprogramma voor mensen met een trage schildklier die nu eindelijk wel eens blijvend willen afvallen

Wat krijg je?

HASHIMOTO WEIGHT SWITCH

 

Zes weekmodules met informatieve video’s, werkboeken, leefstijlschema’s, recepten en voorbeeld weekmenu’s in de online Hashimoto Academy. (Alles te downloaden in PDF)

Speciaal voor dit programma samengesteld krachttraining videoprogramma o.l.v. Personal Trainer Mariska de Vries.

Persoonlijke begeleiding van Vera en aanmoedinging van mede-deelnemers in de besloten Facebook-groep.

E-books vol zomerse en winterse Hashimoto-proof recepten voor ontbijt, lunch en diner

BONUSMODULE : Aansluitend aan programma extra module ter begeleiding van de introductiefase van het Hashimoto Eliminatiedieet.
Waarde € 49,00

Aansluitend toegang tot de besloten Facebookgroep Happy Hashimoto Movement; de exclusieve FB-groep voor unieke content en blijvende inspiratie, motivatie en begeleiding door Vera Kamphorst.
Waarde: onbetaalbaar

Lifetime toegang tot modules, video’s, werkboeken en receptenboeken, inclusief alle updates en upgrades van het programma in de Hashimoto Academy.
Waarde: onbetaalbaar

Eenmalige investering Hashimoto Weight Switch: € 199

Blijvend gewichtsverlies met Hashimoto Weight Switch

Na het volgen van dit programma heb jij:

 Resultaat

N

Kennis over de lichaamssystemen en externe factoren, die invloed hebben op gewichtsbeheersing bij een trage schilldklier.

N

Een helder beeld van jouw fysieke en mentale omstandigheden, die gewichtsverlies bij jou blokkeren.

N

Alle kennis in huis hoe jij met voeding en leefstijl je gewicht positief kunt beïnvloeden.

N

Een plan van aanpak hoe jij het Hashimoto Eliminatiedieet gaat aanpakken en/of hoe jij de provocatiefase of een stressloze wijze afrondt.

N

Een handige toolbox vol manieren om je lichaam te ondersteunen om een gezond gewicht te behouden.

N

Vertrouwen in een energieke toekomst met jouw Hashimoto.

deelnemers gingen je al voor

Boek jij geen resultaat? Boek ik je inleg terug.

Daar doe ik niet moeilijk over. Omdat ik weet dat deze aanpak werkt, durf ik te beloven, dat ik je geld terugstort als jij geen resultaten behaalt. Als tegenprestatie vraag ik dan wel, dat jij aan alle onderdelen van het programma hebt meegedaan. 

WAT WIL JE NOG WETEN?

FAQ

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy. Hier vind je ook direct meer info over het programma en een link naar de besloten Facebook Groep.
  • Op de startdatum van het programma wordt de content van de eerste week opengesteld. Deze eerste week staat mindset centraal en bereiden we ons voor op het vervolg van het programma. Geen stress….
  • Elke volgende vrijdag wordt de content voor de daaropvolgende week vrijgegeven. Zo lopen we met elkaar hetzelfde pad.
  • Je bepaalt zelf in hoeverre je alle oefeningen of opdrachten volgt. Hierbij is luisteren naar je gevoel en je lichaam leidend.
  • Weet jij al wat jouw voedselintoleranties zijn? Of eet jij vegetarisch/veganistisch of een ander protocol? Volg dan jouw eigen protocol.
  • Is het schrappen van zowel gluten als zuivel, soja, suiker en alcohol te veel voor je? Kies er dan minder, maar schrap die voedingsmiddelen dan wel 100%.
Wat kost het?

De investering voor dit programma is eenmalig € 199 en een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Maar het mooie is; deelnemers houden altijd toegang en hierdoor ontvangt je dus gratis alle upgrades van het programma. Goede investering dus!

Is deelname aan de Facebook Groep verplicht?

Nee, deelname aan de besloten Facebook groep is vrijwillig. Maar raad ik wel aan, omdat dit de plek is waar ik mijn begeleiding aanbied en hier ook extra informatie en opdrachtjes worden gedeeld.  

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn reguliere arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

In dit programma maken we gebruik van een eliminatie dieet. We schrappen tijdelijk een aantal voedingsmiddelen, zoals gluten, zuivel, geraffineerde suikers, soja en alcohol. Omdat de meesten van ons weinig energie hebben, ontvang je een receptenboek met makkelijk en snel te bereiden gerechten. Bovendien zijn de meeste maaltijden uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden te maken, zodat je direct voor meerdere dagen tegelijk kookt. Kijk, dat scheelt weer!

Dit eliminatiedieet is op vrijwillige basis. Wellicht ken jij jouw voedselintoleranties al, waardoor jij een ander voedingspatroon volgt. Ook kun je er voor kiezen om eerst een voedselintolerantie test te doen en op basis daarvan je voedingspatroon aan te passen.

We gaan geen calorieen tellen of koolhydraten schrappen!!! Om een goed gevoel te krijgen bij gezonde hoeveelheden en een gevarieerd eetpatroon heeft een voedingsdeskindige voor ons 2 weekmenu’s ter inspiratie opgesteld. 

WORDT ER IN DE recepten REKENING GEHOUDEN MET ALLERGIEËN, EEN VEGETARISCH EETPATROON OF DIABETES 1?

Nee. Bij de samenstelling van de recepten is daar op dit moment geen rekening mee gehouden. Gelukkig kun je gemakkelijk variëren en aanpassen, waardoor het Happy Hashimoto voedingspatroon voor iedereen haalbaar is!

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt, is symptoombestrijding. Het neemt de oorzaak van je traagwerkende schildklier niet weg. Hoe fijn zou het zijn als je op den duur je medicatie kunt afbouwen? De eerste persoon die onnodig afhankelijk wil zijn van (te veel) medicijnen, moet ik nog ontmoeten.

Geef je garantie?

Ja ik geef garantie, omdat ik weet dat het programma werkt. Volg jij al mijn adviezen op en heb je geen resultaat? (dus geen klachtenvermindering en geen gewichtsverlies?) Dan ontvang jij je geld terug. Sterker nog dan kijk ik graag gratis even met je mee hoe dit zou kunnen komen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

Blijvend gewichtverlies met Hashimoto Weight Switch programma

HET IS TIJD VOOR VERANDERING

Je bent aan het einde van de pagina. Het is tijd om in actie te komen en te kiezen voor een verantwoorde manier om je koppige gewicht aan te pakken.
Dit is het moment

De volgende groep start 28 juni. Er is al veel animo. Grijp niet mis en zet je vast op de wachtlijst. Je ontvangt dan als eerste bericht zodra de inschrijving start.