Hashimoto Nederland

Hashimoto Nederland heeft haar deuren geopend. Voor het eerst is er een plek exclusief voor mensen met een trage schildklier, veroorzaakt door de ziekte van Hashimoto. Wist je dat Hashimoto in 90% van de gevallen, de veroorzaker van de trage schildklier is? Hashimoto Nederland is er voor iedereen die op zoek is naar de juiste begeleiding richting meer energie en minder restklachten.

Online en offline hulp bij Hashimoto Nederland

Sinds 1 oktober 2018 is de praktijk geopend. Voor mensen die graag een op een begeleiding willen, verzorgt Hashimoto Nederland persoonlijke consults in de praktijk in Dreumel. Wil je liever in eigen tijd, op eigen tempo en vanuit huis stappen ondernemen? Speciaal voor jou is het online lesprogramma Happy met Hashimoto ontwikkeld. Via de website en de Facebook-pagina helpt Hashimoto Nederland bezoekers bovendien regelmatig aan handige tips en relevante informatie over goed leven met Hashimoto.

Van futloos naar fit

In Nederland zijn enorm veel vrouwen en mannen met een traagwerkende schildklier. De schattingen liggen tussen de 400.000 en 800.000, en dit is nog zonder de mensen die zonder diagnose rondlopen. De diagnose ‘ziekte van Hashimoto’ wordt vaak niet of laat gesteld. Bij behandeling met medicatie wordt bovendien snel gezegd dat er niks te doen is aan de restklachten. En dat ziet Hashimoto Nederland anders. Wij geloven dat met de juiste kennis en een aantal gerichte aanpassingen op het gebied van voeding, mindset en lifestyle voor bijna iedere schildklierpatiënt winst te behalen is.

Kies voor je gezondheid

Met de hulp van Hashimoto Nederland zet ook jij op een relatief eenvoudige manier stappen op weg naar meer energie, meer levenslust en minder klachten. Graag helpt Hashimoto Nederland jou via de online lesprogramma’s Happy met Hashimoto of middels persoonlijke begeleiding online of in de praktijk. Het enige wat je hoeft te doen, is nu bewust te kiezen voor je gezondheid. En geloof me, dit wordt je beste beslissing ooit. Laat die levenslust maar komen!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment