START HIER MET JOUW HERSTEL

Met deze Hashimoto Kickstart Bundel:

  • Heb jij alle tools in handen voor een vliegende start richting een klachtenvrij bestaan.
  • Leer jij jouw bloedwaarden lezen als een pro.
  • Zet jij jouw huidige mindset in een happy en helende stand.
  • Ontdek jij stap voor stap hoe jij jouw Hashimoto leefstijl vormgeeft.
  • Maak jij eenvoudig een persoonlijk plan van aanpak, die je wél volhoudt.
  • Bespaar jij veel tijd, geld en frustratie terwijl je mega veel waardevolle kennis toevoegt waar je je leven lang wat aan hebt!

Kortom, dit is dé e-cursus waarmee jij jouw reis naar herstel start. En het fijne is; je kunt vandaag nog starten.

Waarschijnlijk loop jij al vele jaren rond met een lange lijst vage klachten. Met de diagnose trage schildlier en het starten met schildkliermedicatie hoopte jij dat er een einde zou komen aan die vermoeidheid, somberheid en pijnklachten. Maar helaas is dit niet het geval en behoor jij tot die groep patienten bij wie de restklachten niet verdwenen zijn. Misschien heb jij ook wel het advies gekregen om hier maar mee te leren leven….

Gelukkig heb jij besloten je niet zomaar gewonnen te geven en ga jij aan de slag met voeding en leefstijl om het tij te keren. En groot gelijk heb je! Je hoeft namelijk helemaal niet met die restklachten te leren leven. Het is alleen wel handig als iemand je uitlegt en laat zien wát het dan is dat jij kunt doen!

In deze Weetkracht Bundel help ik je op weg. Alle belangrijke informatie over je diagnose, het interpreteren en optimaliseren van je bloedwaarden, en alle belangrijke leefstijl factoren voor herstel zet ik voor je op een rijtje – inclusief hulpmiddelen voor een persoonlijk plan van aanpak.

Werken op basis van Weetkracht noem ik dat. Werk niet langer aan je gezondheid op basis van wilskracht en halve informatie. Zonde van je tijd en energie. Let’s go!

Mag ik je introduceren:

De Hashimoto Weetkracht Bundels

Z

De Hashimoto Weetkracht Bundels behandelen slechts één thema. Door deze focus kunnen we samen ook echt de diepte in en kun jij je kennis vergroten over die onderwerpen die jij echt interessant vind.

Z

Vergroot je weetkracht met online masterclasses en lesmodules. Begrijp wat er in je lichaam aan de hand is en waarom de ene keuze op gebied van voeding, leefstijl e/of mindset verstandig(er) is en de ander niet.

Z

Breng de theorie direct in de praktijk aan de hand van de werkboeken, checklists en aanvullende downloads en ervaar wat dit voor jou doet.

Z

Je hebt geen haast, want je houdt altijd toegang tot deze e-cursus. Zelfs als ik het programma in de toekomst uitbreid, ontvang jij deze aanvullingen automatisch ook.

Z

In de komende maanden verschijnen er meer Hashimoto Weetkracht Bundels dus hou de website in de gaten.

HASHIMOTO KICKSTART BUNDEL

Onderwerpen binnen deze Weetkracht Bundel:

DIAGNOSE TRAGE SCHILDKLIER

Herstel start met het begrijpen van je diagnose. Daarom een driedelige masterclass-serie met aandacht voor informatie over je diagnose, bloedonderzoeken, interpreteren van bloedwaarden, optimaliseren van schildkliermedicatie en natuurlijk een uitgebreide nulmeting.

Happy Mindset

De manier waarop jij over je ziekte en schildklier praat en denkt heeft invloed op diverse lichamelijk processen. Op een happy en relaxte manier werken aan je gezondheid is daarom niet alleen leuker en levert je ook nog eens sneller resultaat op.

SLAPEN

Om te helen en herstellen heb jij elke nacht voldoende kwalitatieve slaap nodig. Wat is kwalitatieve, goede slaap, hoeveel slaap is  voldoende voor jou en hou bereik jij dit? Je leert het in deze slaapverwekkende 🙂 module.

ONTSPANNEN

Chronische stress, zowel fysiek als mentaal, blokkeert jouw herstel en maakt het verminderen van restklachten onmogelijk. Het achterhalen en reduceren van jouw stressoren is dan ook een belangrijk onderwerp met een eigen module.

BEWEGEN

Voldoende bewegen geeft energie, maakt je blij en vermindert pijn en stress. Vooral bij een trage schildklier is bewegen van essentieel belang. In deze module leg ik je uit waarom dat is en kun jij direct met een  trainingsprogramma aan de slag.

Plan van aanpak

Lezen over mindset, slapen, ontspannen en bewegen is makkelijk. De gelezen kennis vervolgens toepassen in je toch al zo drukke lezen is moeilijk. Daarom help ik je op weg en geef je tips hoe je toch een plan kunt maken waar je happy van wordt.

Wat krijg je:

Z

6  online lesmodules

Z

E-werkboek met oefeningen en checklists behorende bij de lesstof

Z

Inclusief de minicursus Bloedwaarden lezen als een PRO

Z

Lijst van alle genoemde supplementen en onderzoeken

Z

4 trainingsschema’s voor krachttraining thuis

Z

Audiobestanden voor meditaties en visualisaties

Je kunt vandaag nog starten. Eenmalige investering € 79.
Ongelimiteerd toegang

Wat levert het je op?

Meer kennis

over hoe je lichaam werkt

meer inzicht

in wat er bij jou mis gaat

een duidelijk stappenplan

waar je mee aan de slag kan

rust en overzicht

omdat je weet wat je kunt doen 

Ik stel me aan je voor

Hoi, mijn naam is Vera Kamphorst en net als jij heb ik een trage schildklier. Door mijn eigen struggles met deze aandoening ben ik op zoek gegaan naar manieren, waarop ik mijn restklachten kon verminderen. Er bleek heel veel informatie voor handen te zijn, maar niet in het Nederlands en niet in begrijpelijke taal. Het werd mijn missie om al deze kennis beschikbaar te maken voor mensen zoals jij en ik.

Inmiddels ben ik omgeschoold tot orthomoleculair therapeut en Nederlands eerste AIP Certified Coachen. In alles wat ik doe en onderwijs, staat het vergroten van kennis over de werking van het lichaam en de schildklier centraal. Met deze informatie kan jij op basis van weetkracht in plaats van wilskracht werken aan een passende leefstijl, waardoor (rest)klachten eindelijk kunnen verminderen.

Start vandaag nog met het vergroten van je kennis. Daar heb je je hele leven profijt van.

VERGROOT JE WEETKRACHT

Met deze Hashimoto Weetkracht Bundel haal jij alle benodigde kennis in huis om goed voorbereid en toch relaxt aan de slag te gaan. Dat is de Happy Hashimoto Manier.

Je kunt vandaag nog starten. Eenmalige investering € 79.
Ongelimiteerd toegang, inclusief eventuele updates en upgrades in de toekomst.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy.
  • Na het inloggen heb je direct toegang tot alle informatie binnen deze Hashimoto Weetkracht Bundel.
  • Deze Hashimoto Weetkracht Bundel bestaat uit 6 Modules, die allen bestaan uit video’s met een e-(werk)boek met aanvullende downloads.
  • Je houdt altijd toegang tot deze bundel en de meeste documenten zijn te downloaden naar je eigen computer.
Is persoonlijke begeleiding mogelijk?

Deze Hashimoto Weetkracht Bundel is geschreven om zelfstandig te volgen te gebruiken. Persoonlijke begeleiding is daarom niet mogelijk. Op deze manier kan ik de kosten laag houden en voor een grotere groep toegankelijk houden.

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van schildklierhormoon op orde is. Een goede beschikbaarheidheid zegt echter niets over de bruikbaarheid ervan. Het optimaliseren van je schildkliermedicatie, bloedwaarden en leefstijl helpt juist met het verbeteren van deze bruikbaarheid waardoor klachten kunnen afnemen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

”  Vergroot je weetkracht, zodat je niet langer op pure wilskracht aan je gezondheid hoeft te werken. “

Vera Kamphorst