START HIER MET JOUW HERSTEL

Waarschijnlijk loop jij al een flinke tijd rond met vage klachten. Jij hoopte dat de  diagnose trage schildlier en het slikken van schildkliermedicatie een einde zou maken aan die vermoeidheid, somberheid en pijnklachten. Maar helaas is dit niet het geval en behoor jij tot die groep patiënten bij wie de restklachten niet verdwenen zijn. Misschien heb jij zelfs  wel het advies gekregen om hier mee te leren leven….

Gelukkig heb jij besloten je hier niet bij neer te leggen en neem jij de regie over je gezondheid.

En groot gelijk heb je! Je hoeft namelijk helemaal niet met die restklachten te leren leven. Het is alleen wel handig als iemand je uitlegt en laat zien wát het dan is dat jij zelf kunt doen!

In deze Weetkracht Bundel help ik je daarom direct op weg.

  • Ik geef je alle belangrijke informatie over je diagnose en bloedwaarden, zodat jij vanaf nu constructief kan gaan samenwerken met je artsen.
  • Ik help je met het maken van een gedegen gezondheidstrategie. (Geen losse flodders meer of goede voornemens die je toch niet volhoudt.)
  • Ik laat je zien welke invloed leefstijl op jouw trage schildklier heeft en je gaat hier ook direct zelf mee aan de slag. Dus je gaat ontspannen, meer focus leggen op diepe slaap en je gaat slimmer bewegen. 

Kortom, met deze e-cursus heb jij alle informatie en tools in huis om een vliegende start te maken met het verminderen van jouw restklachten van je trage schildklier.

Mag ik je introduceren

Met de Hashimoto Kickstart Bundel: 

Z

Haal jij alle informatie in huis, die nodig is om jouw diagnose en bijbehorende bloedwaarden te begrijpen, zodat je op elk moment haarfijn weet wat jouw volgende stap kan zijn.

Z

Vergroot jij je weetkracht met behulp van  online masterclasses en lesmodules en breng je de theorie direct in de praktijk aan de hand van de werkboeken, checklists en aanvullende downloads. 

Z

Bespaar jij veel tijd, geld en frustratie terwijl je mega veel waardevolle kennis toevoegt waar je je leven lang wat aan hebt!

Z

Deel ik al mijn kennis met jou, omdat ik weet dat grip op je gezondheid het verschil kan maken tussen hopeloos en happy met Hashimoto.

Z

Kortom, dit is dé e-cursus waarmee jij jouw herstel start. En het fijne is: dat kan vandaag al!

”  Vergroot je weetkracht, zodat je niet langer op pure wilskracht aan je gezondheid hoeft te werken. “

Vera Kamphorst

HASHIMOTO KICKSTART BUNDEL

Onderwerpen binnen deze Weetkracht Bundel:

Diagnose doorgronden

Herstel start met het begrijpen van je diagnose. Daarom start je met de mini-cursus Bloedwaarden lezen als een PRO. 

Plan van aanpak

Het toepassen van kennis kan lastig zijn. Daarom help ik je in een 10-daagse challenge bij het maken van plan van aanpak waar je blij van wordt!

happy mindset

Op een relaxte manier werken aan je gezondheid is niet alleen leuker, het levert je ook nog eens sneller resultaat op. Ik leg je uit hoe dit zit.

Slapen

Om te helen en herstellen heb jij elke nacht voldoende goede slaap nodig. Je leert (en ervaart) in deze module hoe jij jouw slaap kunt optimaliseren.

Ontspannen

Chronische stress, zowel fysiek als mentaal, blokkeert herstel. Het achterhalen en reduceren van jouw stressoren is daarom belangrijk.

Bewegen

Bewegen geeft energie, maakt je blij en vermindert pijn en stress. Je leert waarom dit is en je gaat aan de hand van een schema direct aan de slag.

Wat krijg je:

Z

Alle belangrijke en relevante kennis over jouw diagnose, je bloedwaarden, de winnende manier waarop jij aan je gezondheid kan werken en verschillende tools waarop jij je leefstijl kunt optimaliseren.

Z

6  online lesmodules met bijbehorende werkboeken met oefeningen, checklists en/of opdrachten.

Z

Relevant bonusmateriaal in de vorm van video’s, podcasts en audiobestanden voor meditaties en visualisaties.

Z

Inclusief  trainingsschema’s voor krachttraining thuis.

Z

Inclusief de minicursus Bloedwaarden lezen als een PRO t.w.v. € 49. (Niet los verkrijgbaar.)

Z

Inclusief de 10-daagse DIY challenge Maak jouw gouden gezondheidsstrategie t.w.v. €49 (niet los verkrijgbaar)

Je kunt vandaag nog starten. Eenmalige investering €149 € 99.
Ongelimiteerd toegang

Ik stel me aan je voor

Hoi, mijn naam is Vera Kamphorst en net als jij heb ik een trage schildklier. Door mijn eigen struggles met deze aandoening ben ik op zoek gegaan naar manieren, waarop ik mijn restklachten kon verminderen. Er bleek heel veel informatie voor handen te zijn, maar niet in het Nederlands en niet in begrijpelijke taal. Het werd mijn missie om al deze kennis beschikbaar te maken voor mensen zoals jij en ik.

Inmiddels ben ik omgeschoold tot orthomoleculair therapeut en Nederlands eerste AIP Certified Coachen. In alles wat ik doe en onderwijs, staat het vergroten van kennis over de werking van het lichaam en de schildklier centraal. Met deze informatie kan jij op basis van weetkracht in plaats van wilskracht werken aan een passende leefstijl, waardoor (rest)klachten eindelijk kunnen verminderen.

Start vandaag nog met het vergroten van je kennis. Daar heb je je hele leven profijt van.

VERGROOT JE WEETKRACHT

Met deze Hashimoto Weetkracht Bundel haal jij alle benodigde kennis in huis om goed voorbereid en toch relaxt aan de slag te gaan. Dat is de Happy Hashimoto Manier.

Je kunt vandaag nog starten. Eenmalige investering €149 € 99. Ongelimiteerd toegang, inclusief eventuele updates en upgrades in de toekomst.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy.
  • Na het inloggen heb je direct toegang tot alle informatie binnen deze Hashimoto Weetkracht Bundel.
  • Deze Hashimoto Weetkracht Bundel bestaat uit 6 Modules, die allen bestaan uit video’s met een e-(werk)boek met aanvullende downloads.
  • Je houdt altijd toegang tot deze bundel en de meeste documenten zijn te downloaden naar je eigen computer.
Is persoonlijke begeleiding mogelijk?

Deze Hashimoto Weetkracht Bundel is geschreven om zelfstandig te volgen te gebruiken. Persoonlijke begeleiding is daarom niet mogelijk. Op deze manier kan ik de kosten laag houden en voor een grotere groep toegankelijk houden.

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van schildklierhormoon op orde is. Een goede beschikbaarheidheid zegt echter niets over de bruikbaarheid ervan. Het optimaliseren van je schildkliermedicatie, bloedwaarden en leefstijl helpt juist met het verbeteren van deze bruikbaarheid waardoor klachten kunnen afnemen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl