Vind de helende leefstijl die perfect bij jou past

Minder klachten, meer rust en helderheid

Het online programma voor gemotiveerde mensen die op relaxte wijze de regie over hun schildkliergezondheid willen pakken

cursisten gingen je in de Hashimoto Academy voor..

Ik snap je

HERKEN JE DIT?

Laat me raden.. 

Je weet dat het tijd is voor de volgende stap. Je wil de oorzaak achter je klachten aanpakken. Toch?

 

 • Je weet dat een andere voeding- en leefstijl nodig is, maar wat zal je omgeving hiervan zeggen?
 • Je bent misschien al lekker bezig, maar mist een duidelijk plan van aanpak. Een leidraad waar je op terug kan vallen.
 • Je voelt je overweldigd door alle (soms tegenstrijdige) adviezen. Je weet niet waar je moet beginnen en dus google je nog even verder..
 • Je volgt een standaard Hashimoto Protocol, waarin je van alles moet en vooral ook heel veel niet mag. Het is niet vol te houden, waardoor je stopt.
 • Je bent moe. Elke dag voelt als een strijd: tegen de kilo’s, tegen de vermoeidheid, tegen de pijn, tegen het onbegrip en tegen jezelf. Je bent op.
 • Je ziet de mogelijkheden en het succes van andere mensen met een trage schildklier, maar het lijkt voor jou ver weg of zelfs onmogelijk. Toch weet je dat je het in je hebt.

 

Ik geloof ook dat je het in je hebt. Sterker nog: ik geloof dat ook jij weer happy kan leven met jouw trage schildklier. Zolang je een aanpak hebt die perfect bij jou en jouw leven past. Tijd voor het ontdekken van jouw unieke Happy Hashimoto Leefstijl.

Al ruim 1500 cursisten mogen begeleiden

Ik was altijd het type van niet lullen, maar poetsen. Gewoon doorgaan en grenzen verleggen. En het woord NEE stond niet in mijn woordenboek. Tot mijn lichaam mij terugfloot. “Die rotklier deed het niet meer” en vergalde heel mijn leven.

Maar vele jaren (en ook heel wat artsen en therapeuten) later leerde ik dat mijn schildklier helemaal niet de schuldige was, maar dat hij door de omstandigheden in mijn lichaam niet harder kòn werken. Ik zocht naar manieren om mijn schildklier te ondersteunen en las boeken, ging medische opleidingen volgen en ging aan de slag met voeding, leefstijl en mindset. En warempel mijn energie kwam terug, mijn gewicht daalde en mijn stemming werd steeds iets positiever. Ik had een aanpak gevonden die wel werkte.

Waarom had niemand mij op deze informatie gewezen? Ik heb alles zelf uit moeten zoeken, bestuderen en uitproberen. Het gevolg? Het duurde jaren langer dan nodig was geweest. En veel onnodige frustratie, verdriet en momenten van totale wanhoop. Zonde.

Ik weet hoe je, ondanks al je klachten, met veel moeite alle bordjes in de lucht houdt en dat je soms gewoon de energie mist om jezelf op 1 te gaan zetten. Je wil wel goed voor jezelf gaan zorgen, maar je weet door alle tegenstrijdige informatie niet meer waar je moet beginnen. En dat je soms diëten of gezondheidsprotocollen tot op de letter volgt, maar dat het beloofde resultaat uitblijft, terwijl het bij anderen vanzelf lijkt te gaan. Hoe kan dat? Zo wil je niet verder. Je weet dat er meer mogelijk is.

Het is tijd voor een helder plan van aanpak. Een die wel resultaten levert en helemaal bij jou en bij jouw leven past. Ik help je met mijn Happy Hashimoto Aanpak.

Mag ik je introduceren:

HET HASHIMOTO HERSTELPLAN

(Voorheen Hashimoto Blueprint programma)

Het totaalprogramma voor gemotiveerde mensen die de regie over hun gezondheid willen pakken en willen ontdekken èn ervaren hoe zij hun schildklierklachten kunnen verminderen op een manier die bij hun past.

Ben jij dit?

>>> Je weet dat als je niets verandert je klachten niet weg zullen gaan en waarschijnlijk erger worden.

>>> Je hebt zin om je te verdiepen in de oorzaken achter je klachten.

>>> Je wil tools hebben om in kleine stapjes je voeding, je leefstijl en mindset een upgrade te geven.

>>> Je wil straks een helder plan van aanpak voor jezelf hebben zodat je in iedere situatie weet hoe jij jouw gezondheid het beste kan ondersteunen.

>>> Je wil ervaren hoe je leven er weer uitziet met aanzienlijk minder klachten.

Alsof ik je gedachte kan lezen, he?
Nee. Ik heb precies hetzelfde ervaren. Ik weet dus ook hoe ik jou kan helpen om die volgende stap te zetten.

 

 

Voor € 179,- doe je mee en ga je op weg naar meer helderheid, vitaliteit, vrolijkheid en gezondheid.

Wanneer je de diagnose ziekte van Hashimoto hebt gekregen is het fijn om te weten dat je er zelf veel aan kan doen. Vera geeft achtergrond informatie mbv video’s zodat je inzicht krijgt wat de ziekte van Hashimoto aanricht. Vera geeft advies en concrete tools waarmee je zelf aan de slag kan gaan in je eigen tempo.

Ineke Kamphof

“Ik heb me nooit gerealiseerd dat Hashimoto zo’n impact heeft op je lijf en leden. Ook de technische uitleg in het begin was heel waardevol. Ik beveel dit online programma van harte aan! Een rapportcijfer? Een 8!”

Pauline Hage

Een allesomvattend programma en de sleutel naar meer bewustzijn en gezondheid.

Janneke

Een programma wat ik heel graag jaren eerder had willen kennen . Heeft mij zoveel kostbare informatie gegeven en zelf ondervonden wat een giga verandering alleen al het eliminatiedieet teweeg kan brengen . De andere leestijladviezen zijn ook zeer waardevol . Was er erg verrast en heel blij mee.

Linda

Vera legt de vinger op de zere plek. Als niks meer helpt, dan is dit de oplossing. Aanpak bij de bron.

Lenneke

”Volg dit programma wanneer je een trage schildklier hebt. Het geeft je heldere info over hoe je schildklier werkt, wat er mis is en het aller belangrijkste wat je er zelf aan kan doen!”

Maartje Maas

Het is een heel duidelijk programma. Met duidelijke/ verhelderende uitleg. Eindelijk snap ik wat m’n ziekte inhoud en wat ik eraan kan doen. Ik snap nu dat het normaal is om flare ups te hebben. Ik heb geleerd met een andere visie te kijken. Ik ben heel dankbaar voor alles wat ik heb geleerd!!

Danielle

“Bedankt voor alle kennis die ik heb gekregen. Ik was nog niet depressief, maar het ging wel die kant op. Nu weet ik dat het lichamelijk was en heb ik een plan; stap voor stap weer beter in mijn vel te komen.”

Brenda H.

Na jaren te hebben gesukkeld en me erg onbegrepen te hebben gevoeld eindelijk het idee gevonden hoe ermee om te gaan.

Marit van Duuren

INHOUD PROGRAMMA

Masterclasses

Je begint bij de basis. In deze eerste fase van het programma leer ik je in maar liefst 5 masterclasses over de werking van je lichaam en de samenhang met het ontstaan van klachten. Deze kennis krijg je niet van je arts of therapeuten en dat is een gemiste kans.

Achtereenvolgens behandelen we: de schildklier, de ziekte van Hashimoto, de werking van het immuunsysteem, het ontstaan van auto-immuunziektes en de holistische kijk op ziekte en de ziekte van Hashimoto.

Lesmodules

Nu je een eerste uitleg hebt gekregen over de werking van je lichaam en de samenhang tussen hormonen, systemen en klachten is het tijd om concreet aan de slag te gaan.

Deze tweede fase van het programma bestaat uit 8 lesmodules die allemaal een ander onderwerp behandelen. Per module vind je nadere uitleg en een werkboek, waarmee jij direct aan de slag gaat. Voor deze 8 modules neem je idealiter minimaal 8 weken de tijd.

Jouw Blauwdruk

Je hebt enorm veel kennis en ervaring opgedaan, waardoor de tijd rijp is om aan de hand van een werkboek jouw eigen Happy Hashimoto Routine samen te stellen. Je bent nu klaar om in de derde fase van dit programma minimaal 4 weken te gaan leven volgens jouw persoonlijke Happy Hashimoto Routine. Hoe lang je dit gaat doen bepaal jij zelf!

Ik denk dat het je zo goed bevalt, dat dit jouw permenente nieuwe Happy Hashimoto leefstijl wordt..

INHOUD VAN DE LESMODULES

Module 1: Jouw Hashimoto

Ontdek hoe het op dit moment echt gesteld is met jouw Hashimoto.
Ik geloof dat je alleen effectief aan je gezondheid kan werken als je een vertrekpunt en een helder doel hebt. En daar is een basis en een nulmeting voor nodig.

In deze module:

 • Je duikt in de wereld van jouw bloedwaarden
 • Je optimaliseert de inname van jouw schildkliermedicatie
 • Je inventariseert al je huidige klachten en symptomen
 • Je onderzoekt de status van je spijsvertering en darmgezondheid
 • Je ontvangt tips voor ondersteunende suppletie

Module 2:  Omgaan met jouw Hashimoto

Leven met een voor de buitenwereld onzichtbare aandoening kan een behoorlijke wissel op je trekken. Hoe jij over jouw ziekte en jouw situatie denkt is allesbepalend.

In deze module:

 • Je leert jouw gevoelens over leven met een chronische ziekte beter kennen.
 • Je ontdekt een helende mindset
 • Je onderzoekt jouw sociale vangnet
 • Je gaat in gesprek met je toekomstige ik

Module 3:  Slaap

Helen doe je tijdens de diepe slaap. Sterker nog; het efficient werken van al je organen en hormonen is afhankelijk van een gezond dag- en nachtritme. Die ga je tijdens deze module versterken. Een goed begin is het halve werk.

In deze module:

 • Je test je slaapkwaliteit
 • Je onderzoekt verstorende elementen of gewoontes
 • Je start met het verstevigen van je biortime

Module 4:  Bloedsuikerspiegel

Een stabiele bloedsuikerspiegel is belangrijk voor jouw gezondheid. Maar door jouw trage schildklier en actieve immuunsysteem is deze bij jou waarschijnlijk niet stabiel en heb je hoger risico op insulineresistentie. Een belangrijk thema, waar jij zelf gelukkig veel invloed op hebt.

In deze module:

 • Je maakt kennis met de werking van de bloedsuikerspiegel
 • Je leert de invloed van schildklierhormoon op je bloedsuikerspiegel kennen
 • Je past je voeding aan voor stabilisatie bloedsuikerspiegel
 • Je start een leefstijl die insulineresistentie vermindert of voorkomt

Module 5:  Voeding

Met voeding kun je je gezondheid ondersteunen of ondermijnen. Maar wat is de juiste voeding voor jou en eet je wel genoeg? En wist je dat de timing van eten ook invloed op je gezondheid heeft? Tijd om dit in de praktijk te gaan ondervinden.

In deze module:

 • Je leert wat schadelijke en ondersteunende voeding bij Hashimoto is
 • Je leert het verschil tussen voedselallergieën, -intoleranties en -gevoeligheden
 • Je maakt kennis met het Hashimoto eliminatiedieet
 • Je ontdekt welk type “elimineerder” jij bent
 • Je ontdekt de relatie tussen Hashimoto en gewichtsproblemen
 • Je ontvangt tips voor ondersteunende suppletie

Module 6:  Stress

Chronische stress trekt een enorme wissel op je gezondheid, je energie, je schildklier én je immuunsysteem. Stressreductie is daarom een belangrijke pilaar van heling. Is er bij jou sprake van stress? Zo ja, wat zijn jouw stressoren en hoe kun jij de invloed van deze stressoren drastisch verminderen? Daar ga je in deze module mee aan de slag.

In deze module:

 • Je leert de werking en lichamelijke gevolgen van stress kennen
 • Je test je stressniveau
 • Je onderzoekt de stressoren in jouw leven
 • Je gaat aan de slag met het verminderen van stress

Module 7:  Bewegen

Bewegen is goed voor je. Maar hoe doe je dat als je al zo moe bent? En waarom wordt bewegen met een trage schildlier steeds moeilijker. Hoeveel moet je gaan bewegen? En waarom? En welke vorm past dan het beste bij jou? Je gaat het ondervinden!

In deze module:

 • Je ontdekt of jij te veel of te weinig beweegt
 • Je ontdekt de ideale manier van bewegen voor jou
 • Je gaat trainen onder leiding van een virtuele Personal Trainer. Gewoon lekker thuis.

Module 8:  Schadelijke omgevingsfactoren

Je hebt je voeding, leefstijl en mindset nu redelijk in de smiezen. Maar hoe zit het met de schadelijke invloeden van buitenaf. Hoe kun je die beperken of elimineren. Een mooie laatste sleutel op weg naar meer energie.

In deze module:

 • Je leert een aantal veel voorkomende infecties of virussen kennen.
 • Je leert een aantal voor ons zeer schadelijke chemicalien en gifstoffen kennen
 • Aan de hand van een checklist controleer je de staat van jouw lever (indicatie)
 • Je krijgt tips hoe jij je lever kunt ondersteunen

Als je dit programma volgt, dan krijg je:

Z

5 Masterclasses, 8 lesmodules inclusief werkboek, Persoonlijk Hashimoto leefstijlplan inclusief werkboek, recepten e-book en Personal Trainingschema.

Z

Lifetime toegang tot de modules, tools, werkboeken en receptenboeken, inclusief alle updates en upgrades van het programma in de Hashimoto Academy.
Waarde: onbetaalbaar

Happy Hashimoto Recepten E-book
Waarde:
€ 12,50

Gratis deelname Hashimoto Eliminatiedieet 30-daagse op moment naar keuze.
Waarde:
€ 49,00

Aansluitend toegang tot de besloten Facebookgroep Happy Hashimoto Movement: de exclusieve FB-groep voor unieke content, Facebook Lives en blijvende inspiratie, motivatie en begeleiding door Vera Kamphorst.
Waarde: onbetaalbaar

Eenmalige investering :  €179,-

Na het volgen van dit programma: 

Heb je een helder beeld

Heb je een helder beeld van de reden achter jouw klachten en jouw trage schildklier

zijn je klachten verminderd

Heb je al flink wat klachten kunnen verminderen en voel je je beter

Heb je een persoonlijk leefstijlplan

Heb je een persoonlijk leefstijlplan, waarmee jij relaxt aan je gezondheid werkt

Heb je rust en overzicht

Heb je rust en overzicht. Je hoeft nooit meer te twijfelen over wat je kunt doen om je beter te voelen.

“It is not until you change your identity to match your life blueprint that you will understand why everything in the past never worked.”

– Shannon L. Alder –

WAT WIL JE NOG WETEN?

Veel gestelde vragen Hashimoto Herstelplan

(Voorheen Hashimoto Blueprint Programma)
Hoe werkt het?

tNadat je dit programma hebt aangeschaft ontvang je direct je inlog-gegevens voor de online Hashimoto Academy. Eenmaal ingelogd in de Academy klik je op het Hashimoto Herstelplan programma en je zit erin. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt. Je hebt direct toegang tot de Masterclasses van Fase 1 én de eerste twee lesmodules van Fase 2. In de zes weken die volgen wordt de rest van het programma automatisch voor je geopend.

Alle content, lessen, werkboeken en recepten e-boek kun je tevens downloaden naar je eigen computer of printen.

Na het volgen van het programma krijg je toegang tot mijn Facebook groep Happy  Hashimoto Movement.

Wat kost het?

De investering voor dit programma is eenmalig € 179 en een gezonde dosis  nieuwsgierigheid. 

is persoonlijke begeleiding tijdens dit programma mogelijk?

Ja, dat kan. Dat moeten wij dan samen wel aanvullend afspreken. Dit programma is qua opzet en prijsstelling zo opgezet dat je dit programma in principe individueel doorloopt. Indien je aanvullend wil sparren of dieper op jouw situatie in wil gaan, maar geen behoefte hebt aan een heel consult, bied ik check-in calls aan. Deze check-in calls kun je zelf in mijn online agenda inplannen en kosten € 50 per half uur. Ideaal dus als je specifieke vragen hebt. 

Hoe lang duurt deze cursus?

Je hebt levenslang toegang tot dit lesprogramma. Om ervoor te zorgen dat je rustig je tijd neemt met Fase 1 en 2 zal de content over 6 weken verspreid opengesteld worden. Idealiter hou je de volgende planing aan.

Fase 1 – Masterclasses:
1 week

Fase 2 – 8 lesmodules:
6 tot 8 weken

Fase 3 – Leven volgens jouw Hashimoto Blueprint:
4 – 8 weken

Zo kom je op een periode tussen de 11 en 17 weken uit. Maar je kunt er zelf voor kiezen dit lesprogramma sneller of langzamer te doorlopen.

 

Hoeveel tijd kost dit programma mij per week?

Afhankelijk van je energieniveau en de mate waarin je aan de slag gaat met de werkboeken, ben je tussen de twee en vier uur per module bezig.

Je kunt dit programma echter helemaal in je eigen tempo volgen. Komt het even niet uit? Log pas weer in als het wél uitkomt. En wil je de materie van een bepaalde module langer op je in laten werken? Gewoon doen. Geen stress!

 

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn reguliere arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

In dit programma maken we gebruik van een eliminatie dieet. We schrappen tijdelijk een aantal voedingsmiddelen, zoals gluten, zuivel, geraffineerde suikers, soja en alcohol. Omdat de meesten van ons weinig energie hebben, ontvang je een receptenboek met makkelijk en snel te bereiden gerechten. Bovendien zijn de meeste maaltijden uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden te maken, zodat je direct voor meerdere dagen tegelijk kookt. Kijk, dat scheelt weer!

Dit eliminatiedieet is op vrijwillige basis. Wellicht ken jij jouw voedselintoleranties al, waardoor jij een ander voedingspatroon volgt. Ook kun je er voor kiezen om eerst een voedselintolerantie test te doen en op basis daarvan je voedingspatroon aan te passen.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt, is symptoombestrijding. Het neemt de oorzaak van je traagwerkende schildklier niet weg. Hoe fijn zou het zijn als je op den duur je medicatie kunt afbouwen? De eerste persoon die onnodig afhankelijk wil zijn van (te veel) medicijnen, moet ik nog ontmoeten.

Geef je garantie?

Ja ik geef garantie, omdat ik weet dat het programma werkt. Volg jij mijn adviezen op en je hebt geen resultaat? Dan ontvang jij je geld terug.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

HET IS TIJD VOOR VERANDERING

Je bent aan het einde van de pagina.  Het is tijd om in actie te komen en de regie over jouw schildkliergezondheid terug te pakken.

Dit is het moment.