Hèt Hashimoto totaalprogramma

Eindelijk een complete online cursus voor het verminderen van restklachten bij een trage schildklier. Uitgebreide uitleg in begrijpelijke taal over je aandoening plus een overzichtelijk stappenplan voor hoe jij in twaalf weken tijd een start maakt met het één voor één wegstrepen van je restklachten.

Stop met hard werken aan je gezondheid. Transformeer op basis van weetkracht en helende routines en werk relaxt aan jouw herstel.

” De klachten van jouw trage schildklier zijn het gevolg van een langdurige disbalans. Met het opsporen en wegnemen van de oorzaak kun jij je restklachten één voor één wegstrepen en is duurzaam herstel mogelijk! “

VERA KAMPHORST

Laat me raden…

 

Je bloedwaarden zijn goed, maar jij hebt nog klachten. Of het lukt je niet om goed ingesteld te raken.

Je bent moe. Elke dag voelt als een strijd: tegen de kilo’s, tegen de vermoeidheid, tegen de pijn, tegen het onbegrip in je omgeving en tegen jezelf. Je bent op.

Je wil je gezondheid verbeteren, maar waar te beginnen?

Je hebt al van alles geprobeerd, waarbij je van alles moest en vooral ook heel veel niet mocht. Het was niet vol te houden, waardoor je opgaf.

Welke situatie op jouw van toepassing is maakt niet zo heel veel uit. Je weet dat het tijd is voor een volgende stap. Je wil je oude vrolijke, slanke, energieke zelf terug. Maar hoe? 

De diagnose trage schildklier komt bijna nooit  als een complete verrassing. Waarschijnlijk heb je jarenlang rondgelopen met vage klachten en een verlammende vermoeidheid. Je hebt misschien geprobeerd de signalen van je lichaam te negeren, want het leven draait immers gewoon door; de kinderen moeten naar school, het werk moet af en je partner, vrienden of familie vragen je aanwezigheid. Aankomend weekend slaap je wel even bij…

Maar de weekenden vliegen voorbij en de vermoeidheid wordt niet minder, dus duik je het internet op in de hoop goede tips te vinden. Misschien zijn er handige supplementen om te slikken waardoor de energie terug kan komen? Of misschien een slim dieet om die schildklierkilo’s te verliezen? Heel herkenbaar. Ik heb ook alle nationale en internationale fora afgestruind naar oplossingen.

Het internet staat vol met tips en als je goed zoekt kun je ook heel veel informatie vinden over het waarom achter jouw klachten en jouw trage schildklier. Maar met een vermoeid brein is het lastig om al die informatie te begrijpen, laat staan te onthouden. Waar begin je? En is die informatie wel op jou van toepassing? Of juist niet? Om gek van te worden. Dus klik je de internetpagina dicht en ga je verder met je dag. En zo tikken de dagen, weken en maanden weg…

Hoe fijn is het om eindelijk te begrijpen wat er nu echt aan de hand is. Verbanden te gaan zien en in heldere taal te horen en lezen hoe het nu echt zit. Wij gaan er samen voor zorgen dat jij weet waar je klachten vandaan komen en jij gaat ervaren wat jij zelf kunt doen om jouw restklachten één voor één weg te strepen. Ik ga je leren hoe je eindelijk helderheid, rust en zelfvertrouwen krijgt in jouw helingsproces, waardoor jouw blije, energieke en slanke zelf weer tevoorschijn kan komen.

Mag ik je introduceren:

Het Hashimoto Herstelplan

Met het Hashimoto Herstelplan transformeer jij moeiteloos naar de vrolijke, energieke jij die je ooit was.

Z

Vergroot je weetkracht met online masterclasses en lesmodules. Begrijp wat er in je lichaam aan de hand is en waarom de ene keuze op gebied van voeding, leefstijl en mindset verstandig(er) is en de ander niet.

Z

Breng de theorie direct in de praktijk an de hand van de werkboeken, trainingsschema’s en recepten e-books en ervaar wat voor jou wel werkt en wat niet. Alleen dat wat werkt neem je op in je dagelijkse routines. Easy peasy.

Z

Het Hashimoto Herstelplan is het 12 weken durende totaalprogramma, waarmee jij alle ingredienten in huis hebt om op elk moment precies te weten hoe jij je gezondheid het beste kunt ondersteunen en restklachten kunt verminderen.

Z

Je hebt geen haast, want je houdt altijd toegang tot dit programma. Zelfs als ik in de toekomst het programma uitbreid ontvang jij deze aanvullingen automatisch ook.

Onderwerpen van de lesmodules:

1. Introductie

Masterclasses, nulmeting klachten,  interpretatie bloedwaarden en medicatie.

2. Mindset

Hoe deal je met je aandoening en is acceptatie hetzelfde als opgeven?

3. Slapen

Helen doe je slapend, dus een hele module over het verbeteren van je slaap.

4. Suikerspiegel

Zorgt jouw (bloed) suikerspiegel ongemerkt voor veel problemen?

5. Voeding

Welke voeding is helend en welke voeding is een bron van problemen voor jou.

6. Stress

Welke rol speelt stress en hoe kun jij stress effectief verminderen?

7. Bewegen

Waarom is bewegen lastig(er) en hoe kun je toch meer bewegen.

8. Toxines

Hoe help je jouw lever en welke toxines staan jouw herstel in de weg?

Je doorloopt acht lesmodules in acht weken.  Aan de hand van de lesstof en werkboeken ga je diverse tools uitproberen. Je houdt bij wat je prettig vindt en wat niet en waat resultaat oplevert en wat niet. In week 9 tot en met 12 ga je vervolgens jouw favoriete voeding- en leefstijlelementen combineren tot jouw persoonlijke protocol. Al doende bouw je dus aan jouw uiterst persoonlijke helende herstelplan!

Wat krijg je:

Z

5  online masterclasses (video’s plus transscripts)

Z

9  online lesmodules

Z

9 werkboeken

Z

Handige downloads voor supplementen en bloedonderzoeken

Z

Recepten e-book HASHIMOTO ELIMINATIEDIEET ™
(96 pagina’a)

Z

4 trainingsschema’s voor krachttraining thuis

Z

Audiobestanden voor meditaties en visualisaties

Z

BONUS: HASHIMOTO ELIMINATIEDIEET ™

Je kunt vandaag nog starten.
Eenmalige investering € 249. Of betaal in twee termijnen.

Na slechts 12 weken

Heb je een helder beeld

van de oorzaak van jouw klachten en jouw trage schildklier

zijn je klachten verminderd

en heb je al flink wat restklachten kunnen afstrepen

persoonlijk leefstijlplan

heb je helende routines opgebouwd, waarmee jij relaxt aan je gezondheid werkt

Heb je rust en overzicht

vanaf nu weet jij op elk moment wat je kunt doen om je beter te voelen

Ik stel me aan je voor

Hoi, mijn naam is Vera Kamphorst en net als jij heb ik een trage schildklier. Door mijn eigen struggles met deze aandoening ben ik op zoek gegaan naar manieren, waarop ik mijn restklachten kon verminderen. Er bleek heel veel informatie voor handen te zijn, maar niet in het Nederlands en niet in begrijpelijke taal. Het werd mijn missie om al deze kennis beschikbaar te maken voor mensen zoals jij en ik.

Inmiddels ben ik omgeschoold en weet ik ( uit eigen ervaring en door mijn jarenlange praktijkervaring), dat je niet hoeft te leren leven met de restklachten van een trage schildklier. Met de juiste aanpak kan ook jij weer het leven leiden dat je verdient. Verspil niet langer onnodige tijd en kom in actie.

Met het Hashimoto Herstelplan heb ik de online cursus geschreven die ik zelf graag 15 jaar geleden had willen volgen. Nu is ie hier voor jou. Het is niet voor niets het meest aangeschafte programma van Happy Hashimoto.

PAK DE REGIE TERUG

Het is tijd om in actie te komen en de regie over jouw schildkliergezondheid terug te pakken.
Stap voor stap werken aan jouw herstel.
Dit is het moment.

Eenmalige investering € 249. (Of betaal in 2 termijnen.)

Mooie reviews van deelnemers

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy.
  • Diezelfde dag wordt de content van de eerste week opengesteld. Deze eerste week staat in het teken van de Masterclasses en het verkrijgen van helderheid. Waar sta je nu en waar wil je heen.
  • Na een week wordt de content voor de daaropvolgende week vrijgegeven. Elke week behandel je een specifiek thema.
  • Je bepaalt zelf in hoeverre je alle oefeningen of opdrachten volgt. Hierbij is luisteren naar je gevoel en je lichaam leidend.
  • Ook na afloop van deze 12 weken hou je onbeperkt toegang tot alle informatie in de Hashimoto Academy.
Is persoonlijke begeleiding mogelijk?

Het programma is geschreven om zelfstandig te volgen. Persoonlijke begeleiding is daarom niet mogelijk. Op deze manier kan ik de kosten voor een grotere groep behapbaar houden.

Hoeveel tijd kost dit programma mij per week?

Goede vraag. Het gaat niet om hoeveel tijd het je per week kost, maar om hoe snel je resultaten kan zien. Ik zie bij deelnemers die hier tijd voor vrijmaken en bereid zijn om de diepte in te gaan veel sneller, meer en duurzamere resultaten, dan bij mensen die in een uurtje de video’s kijken en vervolgens de werkboeken doorbladeren, maar er niet daadwerkelijk mee aan de slag gaan. Maar ik zie ook deelnemers die weken later een onderdeel pas oppakken en dan alsnog winst behalen. Het gaat er dus niet om hoeveel uur het je per week kost, het gaat erom dat je in jouw eigen tempo tijd vrijmaakt om met de kennis en tools in dit programma aan de slag te gaan.

Maar omdat ik weet dat je toch een indicatie van me wil:
Afhankelijk van je energieniveau en de mate waarin je aan de slag gaat met de werkboeken, besteed je idealiter twee tot vier uur per week aan deze transformatie. Transformatie gaat niet vanzelf, je zal hier dus tijd en energie voor moeten vrijmaken. 

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

In dit programma maken we gebruik van een eliminatie dieet. We schrappen tijdelijk een aantal voedingsmiddelen, zoals gluten, zuivel, geraffineerde suikers, soja en alcohol. Omdat de meesten van ons weinig energie hebben, ontvang je een receptenboek met makkelijk en snel te bereiden gerechten. Bovendien zijn de meeste maaltijden uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden te maken, zodat je direct voor meerdere dagen tegelijk kookt. Kijk, dat scheelt weer!

Dit eliminatiedieet is op vrijwillige basis. Wellicht ken jij jouw voedselintoleranties al, waardoor jij een ander voedingspatroon volgt. Ook kun je er voor kiezen om eerst een voedselintolerantie test te doen en op basis daarvan je voedingspatroon aan te passen.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt, is nodig, maar tevens symptoombestrijding. Het neemt de oorzaak van je traagwerkende schildklier niet weg. Hoe fijn zou het zijn als je op den duur je medicatie kunt afbouwen? De eerste persoon die onnodig afhankelijk wil zijn van (te veel) medicijnen, moet ik nog ontmoeten.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl