VERMINDER JE RESTKLACHTEN EN WORD WEER JE VROLIJKE, ENERGIEKE ZELF

Ontdek hoe je met helende routines je restklachten op relaxte wijze kunt wegstrepen

Laat me raden..

 

>> Je bent moe. Elke dag voelt als een strijd: tegen de kilo’s, tegen de vermoeidheid, tegen de pijn, tegen het onbegrip en tegen jezelf. Je bent op.

>> Je voelt je overweldigd door alle (soms tegenstrijdige) adviezen. Je weet niet waar je moet beginnen en dus google je nog even verder..

>> Je weet dat een andere voeding- en leefstijl nodig is, maar wat zal je omgeving hiervan zeggen?

>> Of misschien ben je al lekker bezig, maar mis je een duidelijk plan van aanpak; een leidraad waar je op terug kan vallen.

>> Je volgt een standaard Hashimoto Protocol, waarin je van alles moet en vooral ook heel veel niet mag. Het is niet vol te houden, waardoor je stopt.

>> Je weet dat het tijd is voor een volgende stap. Je wil van die restklachten van je trage schildklier af en je wil je oude zelf terug. Toch?

>> Je ziet de mogelijkheden en het succes van andere mensen met een trage schildklier, maar het lijkt voor jou ver weg of zelfs onmogelijk. Toch weet je dat je het in je hebt.

Alsof ik je gedachte kan lezen, he?


Nee. Ik heb precies hetzelfde ervaren. Ik weet dus ook hoe ik jou kan helpen om die volgende stap te zetten en ik geloof ook dat je het in je hebt.

Sterker nog: ik geloof dat jij ook weer de oude kunt worden (of zelfs een betere versie) zolang je een aanpak kiest die inspeelt op de oorzaak van het probleem en perfect past bij jou en bij jouw leven. Tijd om aan de slag te gaan.

Met het Hashimoto Herstelplan beschik jij over de Happy Hashimoto Succesformule, waarmee ook jíj blijvend resultaten behaalt, je restklachten één voor één wegstreept en weer happy wordt met jouw trage schildklier.

Start je liever onder mijn begeleiding en met de steun van gelijkgestemden?
Dat kan meld je dan aan voor het groepsprogramma. 

startdatum is nog niet bekend 

>> meld je vast aan voor de wachtlijst, zodat je bericht krijgt zodra de inschrijving opent.
Bij 20 deelnemers start ik een extra groep.

Mag ik je introduceren:

HET HASHIMOTO HERSTELPLAN

Met de Happy Hashimoto Succesformule van het Hashimoto Herstelplan transformeer je in de vrolijke, energieke jij die je ooit was. (Of beter!)

Z

Vergroot je Kennis en begrijp wat er in je lichaam aan de hand is en waarom de ene keuze op gebied van Voeding, Leefstijl en Mindset verstandig is en de ander niet.

Z

Breng de theorie direct in de praktijk en ervaar wat voor jou wel werkt en wat niet. Alleen dat wat werkt neem je op in je dagelijkse Routines. Easy peasy.

Z

Het Hashimoto Herstelplan is het 12 weken durende totaalprogramma, waarmee jij alle ingredienten in huis hebt om op elk moment precies te weten hoe jij je gezondheid het beste kunt ondersteunen.

Z

Persoonlijke begeleiding door mij en de hechte Community van gelijkgestemden houdt je gemotiveerd op jouw pad naar jouw vrolijke & energieke zelf. (LET OP: DIT GELDT ALLEEN VOOR DE GROEPSVERSIE VAN HET PROGRAMMA)

Wat houdt het programma in?

Het Hashimoto Herstelplan is een 12 wekend durend online programma, waarin ik je alle kennis, tips, tools en handvatten geef om succesvol de regie over jouw schildkliergezondheid te herpakken.

Aan de hand van masterclasses en lesmodules met werkboeken begeleid ik je langs alle stappen van het herstelplan. Je gaat dus naast veel leren ook direct veel doen.

 De theorie van de masterclasses en lesmodules met werkboeken doorloop je op eigen gelegenheid.

Neem je deel aan het groepsprogramma? Dan kun je vragen over de lesstof in de besloten facebookgroep stellen of tijdens de wekelijkse LIVE online-coachingcalls.

Na de ervaringen van de eerste acht weken ben jij klaar om jouw persoonlijke helende routines vorm te gaan geven, waarmee je de laatste fase van het programma ingaat, waarin je komt tot jouw ultieme Hashimoto Herstelplan.

INHOUD MASTERCLASSES

Masterclass 1: De schildklier

In deze masterclass maak je kennis met je schildklier. Aan het einde van deze Masterclass kun jij antwoord geven op de vragen:
Hoe wordt de schildklier aangestuurd?
– Welke soorten schildklierhormoon zijn er en hoe krijg je zoveel mogelijk van de juiste soort?
– Wat kan er allemaal misgaan, waardoor jij ondanks goede bloedwaarden toch klachten houdt?

Masterclass 2: De ziekte van Hashimoto

In ruim 90% van de gevallen wordt een trage schildklier veroorzaakt door de auto-immuunziekte Hashimoto. Dit wil zeggen dat mensen met Hashimoto dus geen ziekte aan de schildklier hebben, maar een ziekte van het immuunsysteem. In deze masterclass leg ik je uit hoe dat zit. Ook leg ik je de verschillende stadia van deze ziekte uit, het ziekteverloop en ik laat je zien hoe je de juiste diagnose kunt achterhalen.

Masterclass 3: Het immuunsysteem

Om jouw ziekte te begrijpen is het handig als je de spelers van het immuunsysteem kent en ook de achterliggende mechanismen achter een auto-immuunziekte begrijpt. Daarom een hele masterclass geheel gewijd aan het immuunsysteem!

Masterclass 4: Ontstaan van auto-immuunziektes

Alleen als je begrijpt hoe auto-immuunziektes ontstaan begrijp je wat je kunt doen om herhaling te voorkomen en om bestaande mechanismen te doorbreken. Wederom een boeiende masterclass dus.

Masterclass 5: Holistische perspectief

Nu je de eerste belangrijke basiskennis hebt opgeslurpt, is het tijd om verbanden te gaan leggen.  Tussen jouw schildklierhormonen en jouw klachten en tussen de diverse klachten en jouw organen. Na deze masterclass gaan er een hoop kwartjes vallen. Beloofd.

INHOUD LESMODULES

Module 1: Jouw Hashimoto

Ontdek hoe het op dit moment echt gesteld is met jouw Hashimoto.
Ik geloof dat je alleen effectief aan je gezondheid kan werken als je een vertrekpunt en een helder doel hebt. En daar is een basis en een nulmeting voor nodig.

In deze module:

 • Je duikt in de wereld van jouw bloedwaarden
 • Je optimaliseert de inname van jouw schildkliermedicatie
 • Je inventariseert al je huidige klachten en symptomen
 • Je onderzoekt de status van je spijsvertering en darmgezondheid
 • Je ontvangt tips voor ondersteunende suppletie

Module 2: Omgaan met jouw Hashimoto

Leven met een voor de buitenwereld onzichtbare aandoening kan een behoorlijke wissel op je trekken. Hoe jij over jouw ziekte en jouw situatie denkt is allesbepalend.

In deze module:

 • Je leert jouw gevoelens over leven met een chronische ziekte beter kennen.
 • Je ontdekt een helende mindset
 • Je onderzoekt jouw sociale vangnet
 • Je gaat in gesprek met je toekomstige ik

Module 3: Slaap

Helen doe je tijdens de diepe slaap. Sterker nog; het efficient werken van al je organen en hormonen is afhankelijk van een gezond dag- en nachtritme. Die ga je tijdens deze module versterken. Een goed begin is het halve werk.

In deze module:

 • Je test je slaapkwaliteit
 • Je onderzoekt verstorende elementen of gewoontes
 • Je start met het verstevigen van je biortime

Module 4: Bloedsuikerspiegel

Een stabiele bloedsuikerspiegel is belangrijk voor jouw gezondheid. Maar door jouw trage schildklier en actieve immuunsysteem is deze bij jou waarschijnlijk niet stabiel en heb je hoger risico op insulineresistentie. Een belangrijk thema, waar jij zelf gelukkig veel invloed op hebt.

In deze module:

 • Je maakt kennis met de werking van de bloedsuikerspiegel
 • Je leert de invloed van schildklierhormoon op je bloedsuikerspiegel kennen
 • Je past je voeding aan voor stabilisatie bloedsuikerspiegel
 • Je start een leefstijl die insulineresistentie vermindert of voorkomt

Module 5: Voeding

Met voeding kun je je gezondheid ondersteunen of ondermijnen. Maar wat is de juiste voeding voor jou en eet je wel genoeg? En wist je dat de timing van eten ook invloed op je gezondheid heeft? Tijd om dit in de praktijk te gaan ondervinden.

In deze module:

 • Je leert wat schadelijke en ondersteunende voeding bij Hashimoto is
 • Je leert het verschil tussen voedselallergieën, -intoleranties en -gevoeligheden
 • Je maakt kennis met het Hashimoto eliminatiedieet
 • Je ontdekt welk type “elimineerder” jij bent
 • Je ontdekt de relatie tussen Hashimoto en gewichtsproblemen
 • Je ontvangt tips voor ondersteunende suppletie

Module 6: Stress

Chronische stress trekt een enorme wissel op je gezondheid, je energie, je schildklier én je immuunsysteem. Stressreductie is daarom een belangrijke pilaar van heling. Is er bij jou sprake van stress? Zo ja, wat zijn jouw stressoren en hoe kun jij de invloed van deze stressoren drastisch verminderen? Daar ga je in deze module mee aan de slag.

In deze module:

 • Je leert de werking en lichamelijke gevolgen van stress kennen
 • Je test je stressniveau
 • Je onderzoekt de stressoren in jouw leven
 • Je gaat aan de slag met het verminderen van stress

Module 7: Bewegen

Bewegen is goed voor je. Maar hoe doe je dat als je al zo moe bent? En waarom wordt bewegen met een trage schildlier steeds moeilijker. Hoeveel moet je gaan bewegen? En waarom? En welke vorm past dan het beste bij jou? Je gaat het ondervinden!

In deze module:

 • Je ontdekt of jij te veel of te weinig beweegt
 • Je ontdekt de ideale manier van bewegen voor jou
 • Je gaat trainen onder leiding van een virtuele Personal Trainer. Gewoon lekker thuis.

Module 8: Schadelijke omgevingsfactoren

Je hebt je voeding, leefstijl en mindset nu redelijk in de smiezen. Maar hoe zit het met de schadelijke invloeden van buitenaf. Hoe kun je die beperken of elimineren. Een mooie laatste sleutel op weg naar meer energie.

In deze module:

 • Je leert een aantal veel voorkomende infecties of virussen kennen.
 • Je leert een aantal voor ons zeer schadelijke chemicalien en gifstoffen kennen
 • Aan de hand van een checklist controleer je de staat van jouw lever (indicatie)
 • Je krijgt tips hoe jij je lever kunt ondersteunen

Na slechts 12 weken

Heb je een helder beeld

Een heb je een goed idee van de oorzaak van jouw klachten en jouw trage schildklier

zijn je klachten verminderd

Heb je al flink wat restklachten kunnen afstrepen 

persoonlijk leefstijlplan

Al doende bouw je uiterst persoonlijke routines op, waarmee jij relaxt aan je gezondheid werkt

Heb je rust en overzicht

Vanaf nu weet jij op elk moment wat je kunt doen om je beter te voelen

wat deelnemers zeggen

Wanneer je de diagnose ziekte van Hashimoto hebt gekregen is het fijn om te weten dat je er zelf veel aan kan doen. Vera geeft achtergrond informatie mbv video’s zodat je inzicht krijgt wat de ziekte van Hashimoto aanricht. Vera geeft advies en concrete tools waarmee je zelf aan de slag kan gaan in je eigen tempo.

Ineke Kamphof

“Ik heb me nooit gerealiseerd dat Hashimoto zo’n impact heeft op je lijf en leden. Ook de technische uitleg in het begin was heel waardevol. Ik beveel dit online programma van harte aan! Een rapportcijfer? Een 8!”

Pauline Hage

Een programma wat ik heel graag jaren eerder had willen kennen . Heeft mij zoveel kostbare informatie gegeven en zelf ondervonden wat een giga verandering alleen al het eliminatiedieet teweeg kan brengen . De andere leestijladviezen zijn ook zeer waardevol . Was er erg verrast en heel blij mee.

Linda

Vera legt de vinger op de zere plek. Als niks meer helpt, dan is dit de oplossing. Aanpak bij de bron.

Lenneke

Het is een heel duidelijk programma. Met duidelijke/ verhelderende uitleg. Eindelijk snap ik wat m’n ziekte inhoud en wat ik eraan kan doen. Ik snap nu dat het normaal is om flare ups te hebben. Ik heb geleerd met een andere visie te kijken. Ik ben heel dankbaar voor alles wat ik heb geleerd!!

Danielle

“Bedankt voor alle kennis die ik heb gekregen. Ik was nog niet depressief, maar het ging wel die kant op. Nu weet ik dat het lichamelijk was en heb ik een plan; stap voor stap weer beter in mijn vel te komen.”

Brenda H.

Start je liever onder mijn begeleiding en met de steun van gelijkgestemden?
Dat kan meld je dan aan voor het groepsprogramma. 

startdatum is nog niet bekend 

>> meld je vast aan voor de wachtlijst, zodat je bericht krijgt zodra de inschrijving opent.
Bij 20 deelnemers start ik een extra groep.

Wat kost je gezondheid jou?

De denkfout die veel mensen maken, is dat het op eigen houtje werken aan gezondheid goedkoper is dan kiezen voor een online programma. Maar wat hierbij vergeten wordt, is dat dit een langzamere en vaak niet de meest efficiënte of effectieve route is.

→ In je eentje is het lastiger koers bepalen. De tegenstrijdige informatie brengt je van de wijs. Om nog maar te zwijgen over alle meningen van anderen in de diverse online fora.

→ Het leven van alledag zorgt voor obstakels, waardoor je makkelijk opgeeft. Niemand die het ziet, dus….. maandag pak je de draad weer op. Beloofd. Of volgende week. Misschien. Na de vakantie.

→ En voor je het weet is er weer een jaar voorbij. Klachten zijn niet verminderd. Sterker nog; je hebt er een aantal bij!

Met het Hashimoto Herstelplan ga jij aan de hand van een helder stappenplan doelgericht en efficient werken aan jouw helende routines, waardoor jij ook NA deze 12 weken effectief verder kan.

En als je kiest voor het groepsprogramma gaan we zelfs nog een stapje verder en ga je  onder mijn begeleiding en met de aanmoediging van een groepje gelijkgestemden werken aan je herstel.

Investeer in je gezondheid en meld je nu zonder risico aan.  

Mini-cursus Bloedwaarden lezen als een PRO

Direct na inschrijving kun je starten met deze 3-delige videoserie, waarin ik je meeneem in de wereld van bloedonderzoeken en bloedwaarden. Ik geef je eindelijk antwoord op de vraag waarom jij ondanks goede bloedwaarden nog klachten kunt hebben èn ik vertel hoe jij hier zelf invloed op kun uitoefenen.

Waarde: € 49,00

Hashimoto Eliminatiedieet 30-daagse

Ik leer je alles wat je moet weten over het succesvol uitvoeren van het Hashimoto Eliminatiedieet. Het begint met een degelijke voorbereiding en tijdens jouw eliminatiefase leer ik je alles over de provocatiefase die volgt. Jij bepaalt wanneer dat is en als het moment daar is, kun je vol zelfvertrouwen de afrondende fase in.

Waarde: € 49,00

De Happy Hashimoto Movement

Zorgen voor jezelf is een levenslange inspanning daarom wil ik je ook hierna blijven inspireren en aanmoedigen. Jij krijgt daarom aansluitend toegang tot lidmaatschap van de Happy Hashimoto Movement; een groeiende hechte groep gelijkgestemden, EXCLUSIEF voor deelnemers aan mijn groeps e-courses. Je bevindt je dus in goed gezelschap….

Waarde: onbetaalbaar

Ik hanteer een 21-Dagen-Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie

Het is mijn persoonlijke missie om jou de best mogelijke training en ervaring te bezorgen, waarmee jij jouw gezondheid naar het volgende level gaat brengen.

Ben jij na 21 dagen niet helemaal happy met de heldere informatie die je EINDELIJK hebt ontvangen? En ben je niet superblij met de handige tools en tips, waarmee jij op relaxte wijze aan je gezondheidsdoelen bent gaan werken? Stuur dan een mailtje naar info@hashimoto.nl en wij storten je geld terug. Het enige dat wij vragen is dat je laat zien dat je aan alle onderdelen hebt meegedaan.

Waarom willen we zien dat je hebt meegedaan?
Je krijgt geen resultaten als je niet in actie komt en ik kan je dus niet helpen als jij niet in actie bent gekomen. Bovendien wil ik mijn tijd en energie niet besteden aan mensen die een programma kopen maar er geen gebruik van maken. Fair enough?

Ik stel me even aan je voor

Hallo, mijn naam is Vera Kamphorst. Ik help gemotiveerde mensen met een trage schildklier op relaxte en effectieve wijze hun restklachten te verminderen, waardoor hun vrolijke, (slanke en) energieke zelf kan terugkeren.

Uit eigen ervaring en in combinatie met de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn diverse specialistische  opleidingen en jarenlange praktijkervaring, kan ik je zeggen dat je niet hoeft te leren leven met de restklachten van een trage schildklier. Met de juiste aanpak en mijn succesformule kun jij ook weer het leven leiden dat je verdient. Verspil niet onnodige kostbare tijd en kom in actie.

“Wil je even met me bellen of het Hashimoto Herstelplan de juiste stap voor jou is? Dat kan.
Plan simpel direct een afspraak in mijn agenda…”

WAT WIL JE NOG WETEN?

Veelgestelde vragen Hashimoto Herstelplan

Hoe werkt het zelfstandig te volgen programma?
 • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy. 
 • Diezelfde dag wordt de content van de eerste week opengesteld. Deze eerste week staat in het teken van de Masterclasses en het verkrijgen van helderheid. Waar sta je nu en waar wil je heen.
 • Na een week wordt de content voor de daaropvolgende week vrijgegeven. Elke week behandel je een specifiek thema. 
 • Je bepaalt zelf in hoeverre je alle oefeningen of opdrachten volgt. Hierbij is luisteren naar je gevoel en je lichaam leidend.
 • Ook na afloop van deze 12 weken hou je onbeperkt toegang tot alle informatie in de Hashimoto Academy.
Hoe werkt het groepsprogramma?
 • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy. Hier vind je ook direct meer info over het programma en een link naar de besloten Facebook Groep.
 • Op de startdatum van het programma wordt de content van de eerste week opengesteld. Deze eerste week staat in het teken van de Masterclasses en het verkrijgen van helderheid. Waar sta je nu en waar wil je heen.
 • Elke volgende vrijdag wordt de content voor de daaropvolgende week vrijgegeven. Elke week behandelen we een specifief thema. Zo lopen we met elkaar hetzelfde pad.
 • Je bepaalt zelf in hoeverre je alle oefeningen of opdrachten volgt. Hierbij is luisteren naar je gevoel en je lichaam leidend.
 • Elke week ben ik aanwezig in de Facebookgroep om al jouw vragen te beantwoorden en spreken we elkaar LIVE in de online groepscoaching-calls. Kun je hier een keer niet live bij zijn? Geen probleem, de opnames worden met je gedeeld, zodat je niets hoeft te missen.
 • Ook na afloop van deze 12 weken hou je onbeperkt toegang tot alle informatie in de Hashimoto Academy.
Wat kost het?

De investering voor dit programma is eenmalig € 499 voor het groepsprogramma of € 249 voor het zelfstandig te volgen programma.

Waar kosten na het uitgeven weg zijn, komt een investering in waardevermeerdering weer bij je terug. In kennis, in klachtenvermindering, in rust en helderheid en in verbetering van de kwaliteit van leven. Ik praat daarom liever over investeringen dan over kosten.

Ik weet dat deze bedragen niet voor iedereen in een keer over te maken is, daarom kun je er ook voor kiezen om in termijnen te betalen.

Waarom geef je die bonussen?

Omdat ik weet dat succesvol werken aan je gezondheid start met écht snappen wat er aan de hand is, wil ik dat je ook profiteert van de waardevolle kennis en tools in de minicursus Bloedwaarden lezen als een PRO en de Hashimoto Eliminatiedieet 30-daagse. Deze bonussen zijn dus een extraatje ter verdieping van je kennis en als aanvulling op mijn programma.

En omdat ik weet dat zorgen voor jezelf en werken aan je gezondheid een levenslange inspanning is wil ik je ook hierna kunnen blijven inspireren en aanmoedigen. Daarom heb ik de Happy Hashimoto Movement opgericht; een besloten groep EXCLUSIEF voor deelnemers aan mijn groeps e-courses. Je bevindt je dus in goed gezelschap….

Hoe lang duurt deze cursus?

Je doorloopt dit programma in 12 weken. Je hebt echter levenslang toegang tot dit lesprogramma. (Zolang als Happy Hashimoto bestaat.)

In de eerste 8 weken bekijk je de Masterclasses en ga je aan de slag met de 8 lesmodules. Daarna kun je op basis van deze eerste 8 weken jouw hoogst persoonlijke Hashimoto Herstelplan samenstellen. De laatste vier weken staan dan ook helemaal in het teken van leven op basis van jouw eigen Herstelplan.

Ga jij je leven in de komende drie maanden transformeren? Level-up!

Is individuele coaching binnen dit programma mogelijk?

Binnen het zelfstandig te volgen programma is geen mogelijkheid tot het stellen van vragen.

In het groepsprogramma beantwoord ik in de Facebookgoep en tijdens de groepscoaching calls vragen van de deelnemers over het programma. Dit is echter niet de plaats voor 1 op 1 coaching. Dit is wel mogelijk in de V.I.P. editie van het Hashimoto Herstelplan. De eerste V.I.P. editie inclusief Mastermind sessies en Live bijeenkomst zal plaatsvinden in 2022. Interesse? Stuur me een mailtje via vera@hashimoto.nl.

Hoeveel tijd kost dit programma mij per week?

Goede vraag. Het gaat niet om hoeveel tijd het je per week kost, maar om hoe snel je resultaten kan zien. Ik zie bij deelnemers die hier tijd voor vrijmaken en bereid zijn om de diepte in te gaan veel sneller, meer en duurzamere resultaten, dan bij mensen die in een uurtje de video’s kijken en vervolgens de werkboeken doorbladeren, maar er niet daadwerkelijk mee aan de slag gaan. Maar ik zie ook deelnemers die weken later een onderdeel pas oppakken en dan alsnog winst behalen. Het gaat er dus niet om hoeveel uur het je per week kost, het gaat erom dat je in jouw eigen tempo tijd vrijmaakt om met de kennis en tools in dit programma aan de slag te gaan.

Maar omdat ik weet dat je toch een indicatie van me wil:
Afhankelijk van je energieniveau en de mate waarin je aan de slag gaat met de werkboeken, besteed je idealiter twee tot vier uur per week aan deze transformatie. Transformatie gaat niet vanzelf, je zal hier dus tijd en energie voor moeten vrijmaken. 

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn reguliere arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

In dit programma maken we gebruik van een eliminatie dieet. We schrappen tijdelijk een aantal voedingsmiddelen, zoals gluten, zuivel, geraffineerde suikers, soja en alcohol. Omdat de meesten van ons weinig energie hebben, ontvang je een receptenboek met makkelijk en snel te bereiden gerechten. Bovendien zijn de meeste maaltijden uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden te maken, zodat je direct voor meerdere dagen tegelijk kookt. Kijk, dat scheelt weer!

Dit eliminatiedieet is op vrijwillige basis. Wellicht ken jij jouw voedselintoleranties al, waardoor jij een ander voedingspatroon volgt. Ook kun je er voor kiezen om eerst een voedselintolerantie test te doen en op basis daarvan je voedingspatroon aan te passen.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt, is symptoombestrijding. Het neemt de oorzaak van je traagwerkende schildklier niet weg. Hoe fijn zou het zijn als je op den duur je medicatie kunt afbouwen? De eerste persoon die onnodig afhankelijk wil zijn van (te veel) medicijnen, moet ik nog ontmoeten.

Geef je garantie?

Ja hanteer een 21 dagen niet goed, geld terug garantie.
Het is mijn persoonlijke missie om jou van de best mogelijke training en ervaring te bezorgen, waarmee jij jouw gezondheid naar het volgende level gaat brengen.

Ben jij na 21 dagen niet volledig in je nopjes met de heldere informatie die je EINDELIJK hebt ontvangen? En ben je niet superblij met de handige tools en tips, waarmee jij op relaxte wijze aan je gezondheidsdoelen bent gaan werken? Stuur dan een mailtje naar info@hashimoto.nl en wij storten je geld terug. Het enige dat wij vragen is dat je laat zien dat je aan alle onderdelen van de eerste 21 dagen hebt meegedaan.

Waarom willen we zien dat je hebt meegedaan?

Je krijgt geen resultaten als je niet in actie komt en ik kan je dus niet helpen als jij niet in actie bent gekomen. Bovendien wil ik mijn tijd en energie niet besteden aan mensen die een programma kopen maar er geen gebruik van maken. Fair enough?

Wanneer start de eerstvolgende groep?

De datum staat nog niet vast. Zodra er 25 mensen op de wachtlijst staan inventariseer ik wie er wil starten en bij 20 deelnemers start er een nieuwe groep. Dat kan dus ook al heel snel zijn. Zet je dus snel op de wachtlijst!

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

HET IS TIJD VOOR VERANDERIG

Je bent aan het einde van de pagina.  Het is tijd om in actie te komen en de regie over jouw schildkliergezondheid terug te pakken. Dit is het moment.

VRAGEN?

vera@hashimoto.nl

SOCIAL