Hashimoto Energy Switch

verwacht: maart 2021

Max. groepsgrootte 100 personen
Wachtlijst nu geopend!

IK BEN ZO MOE!

De verlammende vermoeidheid en het geheugen en focus van een goudvis zijn veel voorkomende én ook zeer ingrijpende klachten bij Hashimoto. Het verandert je leven totaal. Hoe deze vermoeidheid echt aanvoelt begrijp je pas echt als je het zelf ervaart.

 

Misschien herken je het wel:

De dag begint goed. Energiek. In al je enthouiasme maak je plannen voor het aanstaande weekend, maar zodra de dag daar is; BAM! Alle energie weg. Paniek – verdriet – twijfel. Hoe moet je dit gaan doen? Je kan toch niet weer afzeggen?

Of je werkt al maanden toe naar dat ene leuke project. Maar als je heel eerlijk bent, loop je al maanden op je tandvlees. Je concentratie is niet meer wat het geweest is, je ziet beren op de weg en je enthousiasme is ver te zoeken. Hoe kan dat nou? Hier heb je jaren van gedroomd! 

Je doet gewoon je werk als ieder ander, maar s’avonds thuis lukt het je niet meer om én een gezonde maaltijd op tafel te zetten én aandacht aan je kids te geven en ook nog een leuke partner te zijn. Het is gewoon allemaal te veel. Het liefst zou je even een weekje onder je dekbed gaan kamperen. 
Met een reep chocolade.

Kortom:

je herkent jezelf niet meer. Waar is die energieke persoon gebleven, die altijd genoot van een avondje met vrienden in de kroeg en zijn/haar hand niet omdraaide voor het organiseren van een leuk feestje?

Jij bent niet meer die energieke jij die je ooit was….
Je rouwt om hem/haar. Komt die persoon ooit weer terug?

Weet dat dit écht anders kan

 

Je energieniveau is veranderd sinds je een trage schildklier hebt. En sindsdien ondervind je moeite met het volhouden van het leven dat je altijd leidde. Het lukt domweg niet meer. Dus wat is dan wijsheid?

  • Je leven aanpassen aan je beschikbare energieniveau?
  • Of je levensstijl aanpassen om je energieniveau te verhogen?

Het antwoord op deze vraag is beiden. Wanneer je begrijpt hoe energie wordt aangemaakt en hoe het systeem van energieverdeling werkt, dan is het ook gemakkelijker om met deze systemen samen te werken in plaats te vechten tegen het tekort aan energie dat je nu ervaart.

Stel je voor:

  • Je weet hoe je je energieniveau, zowel fysiel als mentaal, kunt verhogen
  • Je herkent op tijd je grenzen
  • Je laadt jezelf op tijd en gemakkelijk weer op
  • En je zorgt dat je altijd nog een beetje energie in reserve hebt voor onverwachte situaties

Dan wordt het leven bijna weer een beetje zoals het was voor je diagnose…..

Hashimoto Energy Switch: het nieuwe online groepsprogramma waarbij het verhogen van je energie en een scherpe geest centraal staat.  Leer in 6 weken wat jij kunt doen om ook weer energiek en happy door het leven te gaan.

Over mij

MIJN ENERGIE WAS AL JAREN OP…..

 

Als producent van grootschalige publieksevenementen zoals Lowlands en het Glazen Huis van 3FM was ik gewend om te gaan met stevige deadlines, flinke uitdagingen en (te) grote verantwoordelijkheden. Ik leefde op adrenaline, voelde me energiek en “alive and kicking”. Maar als zo’n event dan weer voorbij was, het publiek naar huis ging en het evenemententerrein weer schoon werd opgeleverd, dan stortte ik in.

In werkelijkheid was mijn energie al jaren op. Maar omdat ik niet naar de signalen van mijn lichaam en hoofd had geluisterd, was mijn lichaam overgestapt op een noodoplossing: adrenaline en cortisol. En die noodoplossing had ik verward met energie hebben. 

Leven met de ziekte van Hashimoto is niet makkelijk. De verlammende vermoeidheid is denk ik de meest gehoorde klacht en ook de meeste belemmerende klacht van mensen die te kampen hebben met een trage schildklier. Het beïnvloed je hele  leven, zowel mentaal als fysiek.

Om te kunnen helen of om gezonde keuzes te kunnen maken heb je energie nodig. En die heb je niet. Het is een vicieuze cirkel waar je in belandt.
Vandaar de noodzaak voor dit programma.

Met het Hashimoto Energy Switch programma wil ik je leren waar deze verlammende vermoeidheid vandaag komt, hoe jij je energie-levels kunt verhogen, maar ook hoe je in slechte periodes slimmer kunt omgaan met de energie die je op dat moment beschikbaar hebt.

Inmiddels heb ik mijn energielevels terug. Naast Happy Hashimoto studeer ik regelmatig, geef ik les, ben ik een boek aan het schrijven en hou ik ook nog voldoende tijd vrij voor ontspanning, beweging en het opladen van mijn battarij. Ik heb mijn leven terug en nog beter dan het was! En dat gun ik jou ook…..
Doe je mee?

Liefs,

Na het Hashimoto Energy Switch Programma heb jij:

 RESULTAAT

N

Een helder beeld van jouw huidige energieniveau en jouw huidige energielekken

N

Inzicht in manieren waarop je jouw fysieke en mentale energie kunt verhogen 

N

Kennis in huis om energielekken te kunnen dichten

N

Een persoonlijk energiemanagementsplan; je weet hoeveel energie je beschikbaar hebt en hoe je deze kostbare energie wil besteden.

N

Een handige toolbox vol manieren om je batterij snel weer op te kunnen laden.

WAT GAAN WE DOEN?

Hashimoto Energie Switch Programma

 

In deze 6 weken leer ik jou alles wat ik weet over leven met vermoeidheidsklachten bij Hashimoto en leer ik je hoe je je fysieke en mentale energieniveau kunt verhogen. Ga je tijdens deze 6 weken al meer energie ervaren? Ja! Maar de echte verandering komt in de maanden na dit programma, wanneer je alle tools en tips duurzaam gaat toepassen.

N

Je gaat met wekelijkse uitlegvideo’s leren welke processen en omstandigheden betrokken zijn bij het energiebeheersingssysteem.

N

Schildklierhormoon wordt ingezet voor energieaanmaak (T3) of voor energiebesparing (rT3). Jij gaat leren in welke omstandigheden voor rT3 wordt gekozen en hoe je lichaam vaker voor T3 kan gaan kiezen.

N

Je leert je mitochondria beter kennen en gaat deze energiecentrales van je cellen niet alleen versterken, je gaat er ook gelijk meer van aanmaken!

N

Je gaat je circadiaans ritme versterken. Belangrijk voor je mitochondria, maar ook voor gewicht, weefselherstel en het reguleren van je actieve immuunsysteem!

N

Je gaat leren hoe je je beschikbare energie beter kunt verdelen, zodat je niet over je grenzen gaat.

N

Je leert nieuwe manieren kennen om je batterij sneller op te laden én om nieuwe energiebronnen aan te boren.

N

We gaan onder leiding van een Personal Trainer werken aan meer mitochondria en minder stress….Gewoon vanuit huis. Per video.

N

Werkboeken helpen je dagelijks bij het vertalen van de theorie naar jouw praktijk.

N

Vragen kun je stellen in de besloten Facebook Groep. Hier motiveren we elkaar en moedigen we elkaar aan !

Met dit programma denk ik dat ik jou het ultieme Do It Yourself programma kan bieden inclusief ondersteuning van mij.
De ervaring leert dat de kracht van de groep voor extra grote resultaten leidt. Dus gun jezelf deze kans. Je zal er geen spijt van krijgen.
Doe je mee?

Blijvend gewichtverlies met Hashimoto Weight Switch programma

€ 149

Hashimoto Energy Switch 

Het nieuwe groepsprogramma waarin je leert hoe jij je energie beter kunt managen, energieklekken kunt dichten en hoe jij je fysieke én mentale energie kunt verhogen.

Een onmisbare cursus voor iedereen met een trage schildklier die te kampen heeft met de verlammende vermoeidheid die zo kenmerkend is bij schildklierklachten.

Boek jij geen resultaat? Boek ik je inleg terug.

Ik heb nog geen cliënt gehad die al mijn adviezen opvolgde en toch geen resultaat boekte. (Dus niet meer energie of een klachtenvermindering bemerkte.) En omdat ik weet dat deze aanpak werkt, durf ik te beloven, dat ik in dat geval je geld terugstort. Je loopt geen risico dus! 

Wat krijg je?

HASHIMOTO ENERGY SWITCH

 

Direct toegang tot de online leeromgeving (voor 1 jaar)

Toegang tot besloten Facebook groep 

Wekelijkse nieuwe content met informatieve video’s

Werkboeken met handige checklists, tests en opdrachten

BONUS 1:  Speciaal voor dit programma samengesteld (kracht)trainingsprogramma o.l.v. Mariska de Vries

BONUS 2: Speciaal recepten e-book voor een energiek ontbijt, lunch en diner

BONUS 3: Toegang tot Hashimoto Eliminatiedieet 30-daagse

Blijvend gewichtsverlies met Hashimoto Weight Switch
Blijvend gewichtverlies met Hashimoto Weight Switch programma

€ 149

Hashimoto Energy Switch 

Het nieuwe groepsprogramma waarin je leert hoe jij je energie beter kunt managen, energieklekken kunt dichten en hoe jij je fysieke én mentale energie kunt verhogen.

Een onmisbare cursus voor iedereen met een trage schildklier die te kampen heeft met de verlammende vermoeidheid die zo kenmerkend is bij schildklierklachten.

WAT WIL JE NOG WETEN?

FAQ

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy. Hier vind je ook direct meer info over het programma en een link naar de besloten Facebook Groep.
  • Op de startdatum van het programma wordt de content van de eerste week opengesteld. Deze eerste week staat kennisvergroting centraal. Wat is energie en wat is vermoeidheid en hoe is het met jou nu gesteld.
  • Elke vrijdag wordt de content voor de daaropvolgende week vrijgegeven. Zo lopen we met elkaar hetzelfde pad.
  • Je bepaalt zelf in hoeverre je alle oefeningen of tips opvolgt. Hierbij is luisteren naar je gevoel, je lichaam en je mate van huidige energie leidend.
Wat kost het?

De investering voor dit programma is eenmalig € 149 en een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

Is deelname aan de Facebook Groep verplicht?

Nee, deelname aan de besloten Facebook groep is vrijwillig. Maar raad ik wel aan, omdat dit de plek is waar ik mijn begeleiding aanbied. Vanwege de vragen die hier gesteld worden deel ik hier ook vaak extra informatie aan.

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn reguliere arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

Voeding is een belangijk onderwerp als je over energie praat. Gezonde voeding geeft je lichaam energie en voedt je lichaam; het irriteert het niet of vormt geen extra belasting voor je systeem. Je leert de verschillen kennen. Ook vertel ik je welke voeding slim is om meer van te eten en welke juist minder.
Ik adviseer (bijna) altijd een eliminatiedieet uit te voeren, maar het maakt GEEN onderdeel uit van dit programma. Daarom bied ik je als BONUS het programma Hashimoto Eliminatiedieet 30-daagse, wat een perfecte aanvulling of vervolg zou kunnen zijn op dit programma..

 

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt, is symptoombestrijding. Het vult tekorten in schildklier hormoon aan, maar neemt de oorzaak van je traagwerkende schildklier niet weg. Het feit dat jij deze cursus overweegt zegt genoeg; je energie is nog niet optimaal, dus ga voor winst.

Geef je garantie?

Ja ik geef garantie, omdat ik weet dat de adviezen uit het programma werken. Volg jij al mijn adviezen op en heb je geen resultaat? (Dus geen verhoging van mentale of fysieke energie én  geen klachtenvermindering?) Dan ontvang jij je geld terug. Sterker nog dan kijk ik graag gratis even met je mee hoe dit zou kunnen komen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

Blijvend gewichtverlies met Hashimoto Weight Switch programma

€ 149

Hashimoto Energy Switch 

Het nieuwe groepsprogramma waarin je leert hoe jij je energie beter kunt managen, energieklekken kunt dichten en hoe jij je fysieke én mentale energie kunt verhogen.

Een onmisbare cursus voor iedereen met een trage schildklier die te kampen heeft met de verlammende vermoeidheid die zo kenmerkend is bij schildklierklachten.