Hashimoto Energy Switch

GROEPSPROGRAMMA

Verlammende vermoeidheid is een van de meest genoemde klachten bij een trage schildklier. In zes weken tijd blazen wij jouw leven energie in en zetten wij jouw lichaam en geest weer richting Energy Mode. Met een week voorbereiding, vier weken vlammen én een bonusweek voor borgen van je succes! Inclusief begeleiding van mij en de support van een gemotiveerde club deelnemers in de besloten Facebook Groep. Doe je mee?

IK KAN NIET MEER

De meest gehoorde klacht in mijn praktijk voor schildklierpatiënten is het onvermogen om gewicht blijvend te verliezen. Wat zij ook proberen, het gewicht daalt niet, of komt weer terug.

Misschien herken je het wel.

Elke maandag begin je vol goede voornemens om het vanaf nu helemaal anders te gaan doen. Je gaat minder eten en gezonder eten. Maar na een paar weken verslapt je enthousiasme en ga je toch voor de bijl. Teleurgesteld in jezelf geef je op, want “Afvallen met die rot schildklier lukt toch nooit!”

Je voelt je alleen in je misère. Je omgeving begrijpt het niet. “Gewoon wat minder eten en meer bewegen” is het (ongevraagde) advies dat je continue krijgt. Maar zo simpel is het met een trage schilkdlier blijkbaar niet.

Je probeert dingen te veranderen in je voedingspatroon. Je gaat naar de sportschool of pakt yoga op. Je slikt allerlei supplementen. Maar wat je ook probeert, het geeft geen blijvend resultaat. Je enthousiasme verslapt, de kilo’s komen terug. Je bent het zat en je geeft het bijna op.

Weet dat dit écht anders kan

Het is niet nodig om je een slaaf van je eigen gewicht te voelen en met de jaren steeds verder weg te zakken. Je kunt rust creëren door doelbewust te werken aan de lichaamssystemen die jouw gewicht hoog willen houden. 

Je kan met een helder plan je gezondheid ondersteunen, zodat je lichaam de switch kan maken van standje schaarste naar standje overvloed. En je gewicht eindelijk naar beneden mag gaan.

Wat zou het voor jouw levenslust betekenen als jij een gezond gewicht hebt, waar jij je prettig bij voelt? Waardoor je er weer actief op uit gaat. Omdat jij je goed voelt over je gewicht én over jezelf.

En wat als je een helder plan zou hebben om daar te komen? Zodat je niet verzand in het tellen van calorieën of het schrappen van koolhydraten. En altijd weet wat je wél kunt doen om blijvend gewicht te verliezen.

En hoe fijn zou het zijn als je mij als mentor aan je zijde hebt plús de aanmoediging van de andere deelnemers in dit programma? En in 6 weken tijd aan de hand van lesmateriaal, video’s en een werkboek je lichaam voorbereidt op de weight switch? Geen losse informatie-flodders meer, maar echte transformatie naar een Happy leven met Hashimoto.

Het kan.

Over mij

IK BEN VERA KAMPHORST EN HEB NET ALS JIJ DE ZIEKTE VAN HASHIMOTO

Op het moment van diagnose was ik in 4 maanden tijd maar liefst 25 kilo aangekomen. Om het nog niet eens te hebben over de jaarlijkse extra kilo’s die ik vanaf mijn pubertijd al cadeau had gekregen…

Met intens verdriet en complete verslagenheid sukkelde ik door de dagen, de weken en de maanden. Ik was uitgeput. Maar ik moest echt wat aan dat gewicht doen. Dus sleepte ik me bijna dagelijks naar de sportschool en paste mijn voeding aan.

En ja, ik verloor een paar kilo, maar die kwamen genadeloos snel weer terug. Wat deed ik fout? Aan mijn motivatie en inzet lag het niet. Dit moest toch anders kunnen?

Inmiddels weet ik wat ik ‘fout’ deed. Ik richtte mij volledig op het principe calorie in – calorie uit en keek niet naar het waarom achter het gewicht. Welk nut had het aankomen in gewicht voor mijn lichaam op dat moment? Pas toen ik die informatie meenam in mijn aanpak daalde mijn gewicht. En het is sindsdien niet meer teruggekomen.

Met het Hashimoto Weight Switch programma leer ik je hoe ook jij de systemen achter de gewichtstoename kunt beïnvloeden, zodat je gewicht eindelijk blijvend kan gaan dalen.

Liefs,

WAT GAAN WE DOEN?

Hashimoto Weight Switch Programma

Wat we gaan doen? We gaan in 6 weken tijd jouw lichaan voorbereiden op blijvend gewichtsverlies. Ga je tijdens deze 6 weken al afvallen? Ja! Maar het echte blijvende gewichtsverlies gebeurt na deze 6 weken. Daarom is er veel aandacht voor hoe je deze nieuwe leefstijl in jouw hectische bestaan kan inpassen.

N

Je gaat met wekelijkse uitlegvideo’s leren welke processen en hormonen betrokken zijn bij het gewichtsbeheersingssysteem.

N

We gaan het Hashimoto Eliminatiedieet toepassen. Hierbij schrappen we gluten, zuivel, soja, toegevoegde suikers én alcohol. 

N

Je onderzoekt welke vorm van het Hashimoto Eliminatiedieet past bij jou als persoon en ook past in jouw leefritme.

N

Een dik e-boek met recepten geeft je inspiratie voor jou maaltijdkeuzes. Jij bepaalt wat je wanneer eet. Als het maar binnen de richtlijnen valt!

N

We gaan je bloedsuikerspiegel stabiliseren en eventuele insulineresistentie verminderen. 

N

We gaan je dag- en nacht ritme verstevingen; belangrijk als je gewicht wil verliezen, maar vaak over het hoofd gezien.

N

We gaan bewust ontspannen en vaker het stesssysteem uit zetten. Alleen dan is gewichtsverlies en herstel mogelijk. 

N

We gaan 3x per week onder leiding van een Personal Trainer werken aan meer spieren en meer energiecentrales….Gewoon vanuit huis. Per video. 

N

Werkboeken helpen je dagelijks bij het vertalen van de theorie naar jouw praktijk.

N

Vragen kun je stellen in de besloten Facebook Groep. Hier motiveren we elkaar en moedigen we elkaar aan !

N

De laatste week staat in het teken van borgen van je succes. Hoe ga je na dit programma zelf verder. Een waardevolle afsluiter van een mooi avontuur.

Met dit programma denk ik dat ik jou het ultieme Do It Yourself programma kan bieden inclusief ondersteuning van mij. En ervaring leert dat de kracht van de groep voor extra grote resultaten leidt. Dus gun jezelf deze kans! Je krijgt er geen spijt van.

Doe je mee?

Wat krijg je?

HASHIMOTO ENERGY SWITCH

 

€ 127,00  

Direct toegang tot de online leeromgeving (voor 1 jaar).

Toegang tot besloten Facebook groep (2 maanden)

Wekelijkse nieuwe content met informatieve video’s

Wekelijkse nieuwe leefstijl schema’s 

Werkboek met handige checklists, testjes en mini-opdrachtjes

BONUS: Speciaal voor dit programma samengesteld trainingsprogramma o.l.v. Personal Trainer Mariska de Vries.

BONUS : Recepten e-book Summer edition voor ontbijt, lunch, dinner, tussendoortje, dressings

Na het Hashimoto Weight Switch Programma heb jij:

 RESULTAAT

N

Een helder beeld van de reden achter jouw (over)gewicht.

N

Een start gemaakt met afvallen.

N

Een persoonlijk voedings- en leefstijl plan waarmee jij op duurzame en relaxte wijze je gewicht verder kan laten dalen.

N

Rust en overzicht: je weet precies hoe jij gewicht kan gaan verliezen.

WAT WIL JE NOG WETEN?

FAQ

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy. Hier vind je ook direct meer info over het programma en een link naar de besloten Facebook Groep.
  • Op de startdatum van het programma wordt de content van de eerste week opengesteld. Deze eerste week staat mindset centraal en bereiden we ons voor op het vervolg van het programma. Geen stress…. 
  • Elke vrijdag wordt de content voor de daaropvolgende week vrijgegeven. Zo lopen we met elkaar hetzelfde pad.
  • Je bepaalt zelf in hoeverre je alle oefeningen of opdrachten volgt. Hierbij is luisteren naar je gevoel en je lichaam leidend.
  • Weet jij al wat jouw voedselintoleranties zijn? Of eet jij vegetarisch/veganistisch of een ander protocol? Volg dan jouw eigen protocol. 
  • Is het schrappen van zowel gluten als zuivel, soja, suiker en alcohol te veel voor je? Kies er dan minder, maar schrap die voedingsmiddelen dan wel 100%.
Wat kost het?

De investering voor dit programma is eenmalig € 127 en een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Na deze eerste ronde gaat het tarief omhoog. 

Is deelname aan de Facebook Groep verplicht?

Nee, deelname aan de besloten Facebook groep is vrijwillig. Maar raad ik wel aan, omdat dit de plek is waar ik mijn begeleiding aanbied en hier ook extra informatie en opdrachtjes worden gedeeld.  

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn reguliere arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

In dit programma maken we gebruik van een eliminatie dieet. We schrappen tijdelijk een aantal voedingsmiddelen, zoals gluten, zuivel, geraffineerde suikers, soja en alcohol. Omdat de meesten van ons weinig energie hebben, ontvang je een receptenboek met makkelijk en snel te bereiden gerechten. Bovendien zijn de meeste maaltijden uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden te maken, zodat je direct voor meerdere dagen tegelijk kookt. Kijk, dat scheelt weer!

Dit eliminatiedieet is op vrijwillige basis. Wellicht ken jij jouw voedselintoleranties al, waardoor jij een ander voedingspatroon volgt. Ook kun je er voor kiezen om eerst een voedselintolerantie test te doen en op basis daarvan je voedingspatroon aan te passen.

WORDT ER IN DE recepten REKENING GEHOUDEN MET ALLERGIEËN, EEN VEGETARISCH EETPATROON OF DIABETES 1?

Nee. Bij de samenstelling van de recepten is daar op dit moment geen rekening mee gehouden. Gelukkig kun je gemakkelijk variëren en aanpassen, waardoor het Happy Hashimoto voedingspatroon voor iedereen haalbaar is!

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt, is symptoombestrijding. Het neemt de oorzaak van je traagwerkende schildklier niet weg. Hoe fijn zou het zijn als je op den duur je medicatie kunt afbouwen? De eerste persoon die onnodig afhankelijk wil zijn van (te veel) medicijnen, moet ik nog ontmoeten.

Geef je garantie?

Ja ik geef garantie, omdat ik weet dat het programma werkt. Volg jij al mijn adviezen op en heb je geen resultaat? (dus geen klachtenvermindering en geen gewichtsverlies? Dan ontvang jij je geld terug. Sterker nog dan kijk ik graag gratis even met je mee hoe dit zou kunnen komen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl