Herpak de regie over jouw gezondheid

… OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

ÉN RESULTATEN OPLEVERT

Hashimoto Blueprint: de populaire e-course waarmee je ontdekt en ervaart wat je kunt doen om je klachten meetbaar te verminderen

Je wíl wel aan je gezondheid werken, maar….

Je vindt dat je gezonder moet eten. Je ziet anderen moeiteloos glutenvrij eten en supplementen slikken voor meer energie. Medicatie slikken alléén is niet de oplossing, dus je weet dat je zelf ook iets moet gaan doen om je klachten te verminderen.

Maar wat? Lastig. Je leest online zoveel verhalen, adviezen en tip dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je probeert af en toe iets, maar tot nu toe heeft niets echt resultaten opgeleverd.

Of je ziet er tegenop om te beginnen. Hoe combineer je al die veranderingen in voeding en leefstijl met je drukke gezin, werk of sociale leven? Denk je dat je commentaar van je omgeving gaat krijgen als je “anders” gaat leven? Kiezen voor jezelf is best eng of lastig. Wat als het niet lukt?

Bovendien, stel dat je wél zou willen en durven beginnen… Waar moet je dan mee  beginnen. Bloedonderzoeken? Eten? Sporten? Supplementen? Hoe weet je of je het goed doet?

Herkenbaar?

Z

Je voelt je overweldigd door alle adviezen. Je weet niet waar je moet beginnen. En dus lees je nog even verder.

Z

Je bent bang dat het aanpassen van voeding en leefstijl lastig is en veel tijd kost. Terwijl je al zo weinig energie hebt.

Z

Je wilt er wel voor gaan. Maar wat als het (weer) niet lukt? Of wat als je het niet volhoudt? Dan faal je. En heb je geld weggegooid.

Z

Je bent al lekker bezig, maar mist een duidelijk plan van aanpak. Een leidraad waar je op terug kan vallen.

Maar je kan werken aan je gezondheid ook op deze manier ervaren:

Je hebt een helder beeld van de werking van je schildklier en het immuunsysteem en je begrijpt hoe deze inhaken op je andere lichaamssystemen. Hierdoor heb je ook een beter beeld bij de klachten die je hebt en kun je beter prioriteiten stellen in jouw proces.

Je verdiept je in de theorie en gaat met de bijbehorende werkboeken aan de slag om jouw trage schildklier in kaart te brengen; je gaat jouw Hashimoto blueprint maken. En in overzichtelijke, hapklare brokken pak je elke keer een bepaald onderwerp bij de kop. Je onderzoekt en probeert uit welke aanpassingen op gebied van voeding, leefstijl en mindset jou bij dit onderdeel kunnen helpen. Én je ontdekt ook wat nièt werkt.

We gaan in dit programma je kennis vergroten en stapje voor stapje de blauwdruk van jouw trage schildklier leggen. We gaan ontdekken wat resultaat oplevert en wat bij jouw leven past. Zo bouw je op een ontspannen manier aan je eigen hoogstpersoonlijke Hashimoto Protocol.

MAARTJE MAAS – Boxtel

”Volg dit programma wanneer je een trage schildklier hebt. Het geeft je heldere info over hoe je schildklier werkt, wat er mis is en het aller belangrijkste wat je er zelf aan kan doen!”

PAULINE HAGE – Rotterdam

“Ik heb me nooit gerealiseerd dat Hashimoto zo’n impact heeft op je lijf en leden. Ook de technische uitleg in het begin was heel waardevol. Ik beveel dit online programma van harte aan! Een rapportcijfer? Een 8!”

BRENDA H. – Capelle a/d IJ

“Bedankt voor alle kennis die ik heb gekregen. Ik was nog niet depressief, maar het ging wel die kant op. Nu weet ik dat het lichamelijk was en heb ik een plan; stap voor stap weer beter in mijn vel te komen.”

Van hopeloos naar happy met Hashimoto

 

Ik was altijd het type van niet lullen, maar poetsen. Doorgaan. Grenzen verleggen. En het woord NEE stond niet in mijn woordenboek. Tot mijn lichaam mij terugfloot.

“Die rotklier deed het niet meer” en vergalde heel mijn leven.
Maar een paar jaar later en ook heel wat artsen en therapeuten later leerde ik dat mijn schildklier niet de schuldige was, maar dat hij door de huidige omstandigheden niet harder kòn werken. Ik zocht naar manieren om mijn schildklier te ondersteunen en las boeken, ging medische opleidingen volgen en paste altijd direct toe wat ik leerde. En zo kwam mijn energie terug, daalde mijn gewicht en werd mijn stemming ook steeds iets positiever.

Inmiddels ben ik 12 jaar verder en ben ik (weer) happy. Happy met mijn Hashimoto. Ik werk fulltime om mijn kennis door te geven aan lotgenoten, maar ook aan andere therapeuten in de gezondheidszorg, zodat ook zij mensen zoals jij en ik GOED kunnen gaan helpen.

En dit was mij allemaal nooit gelukt als ik 12 jaar geleden niet dat eerste boek had opgepakt en gewoon aan de slag was gegaan met het voeding en leefstijl.

Maar wat had ik toén graag iemand gehad die mij in begrijpelijke taal had uitgelegd hoe het zit. En wat ik kon doen. En waarom. Dus al deze kennis geef ik nu door aan jou.

Aan het einde van het lesprogramma heb je dit bereikt:

Je klachten zijn verminderd 

..en je voelt je beter. Door je triggers te identificeren en weg te nemen kun je je klachten verminderen en veel gezondheidsvoordeel ervaren, zoals meer energie, betere slaap, verbeterde spijsvertering, minder pijn, beter geheugen, betere stemming.

Je hebt een helder beeld 

.. van jouw Hashimoto Blueprint. Je weet wat jouw grootste triggers zijn en wat je moet doen om de klachten te verminderen. Je beschikt over een uiterst persoonlijk voeding en leefstijlplan waarmee jij op duurzame en relaxte wijze kan leven met jouw Hashimoto.

Je hebt rust en overzicht

Nooit meer twijfelen over wat je kunt doen om je beter te voelen. Je weet wat je moet doen. In elke situatie. Voel je je goed? Laat je de teugels vieren. Heb je een terugval? Dan weet je hoe je goed voor jezelf kan zorgen. En dat geeft rust en vrijheid!

€ 179

Het Hashimoto Blueprint lesprogramma

De populaire cursus waarmee je eindelijk leert wat jij op elk moment zélf kunt doen om je klachten te verminderen en je weer energiek te voelen. Werken aan je gezondheid op een manier die bij jou past én resultaten oplevert. De Happy Hashimoto manier.

Waarom dit lesprogramma uniek is:

 

Je vólgt geen protocol, je creëert je eigen protocol!

Jij bent uniek. En jouw Hashimoto is uniek. Jij past dus niet in een standaard protocol. Wat voor mij werkt, kan voor jou geen enkele verbetering geven. En dat is zonde van je tijd, geld en energie. Daarom ga jij tijdens dit programma heel veel dingen kortstondig uitproberen om te kijken wat dit voor jou doet. Helpt het en voelt het fijn? Dan past het binnen jouw Hashimoto blauwdruk en voeg je het toe aan jouw Persoonlijke Protocol. Als je alle lesmodules van fase 2 hebt doorlopen heb je jouw blauwdruk in kaart en beschik jij over je eigen Hashimoto protocol.

 

Dit lesprogramma is allround

Uit ervaring weet ik dat veel therapeuten werken met lijsten en protocollen. Hierin staat met name wat je moet eten en welke supplementen je moet slikken. Naar mijn mening is dit veel te eenzijdig. Daarom ga ik in mijn aanpak veel breder. Kennisdeling, zelfonderzoek, voeding, timing van voeding, leefstijl, ontspanning, bewegen, slapen, stressoren, omgevingsfactoren, medicatie, wijze van innemen van medicatie, andere lichamelijke aandoeningen; al deze zaken krijgen aandacht. En wat misschien nog wel het meest unieke aan dit programma is, is het feit dat je zelf steeds evalueert of je er ook happy van wordt.

 

Ik ken je struggles en besteed daar ook aandacht aan

Een trage schildklier kent vele gezichten. En ondanks het feit dat de buitenwereld vaak niets aan je ziet, ondervind jij dagelijks de struggles. En dat is zwaar, verdrietig, soms eenzaam of ronduit beangstigend. Die emoties horen erbij. En mogen er zijn. Zolang je er maar niet in blijft hangen. En daar is aandacht voor.

 

Je volgt dit lesprogramma in je eigen tempo

Je volgt dit programma in fases. Je start met 5 masterclasses waarin je je kennis over de schildklier en het immuunsysteem aanvult met kennis die je nog niet had. Vervolgens doorloop je in ongeveer 6 tot 8 weken de fase van zelfonderzoek. In 8 modules behandel je diverse triggers van jouw trage schildklier en ga je aan de slag met aanpassingen op gebied van voeding, leefstijl of mindset om deze trigger aan te pakken. De werkboeken helpen je hierbij. Na ongeveer 8 weken ben je klaar om je eigen Hashimoto Protocol samen te stellen. Nu is het tijd om nog eens 4 tot 12 weken te gaan leven volgens jouw eigen Hashimoto Protocol. Wil je sneller gaan? Ga je sneller. Wil je langzamer? Ook geen enkel probleem.
Het is jouw Hashimoto en jouw weg richting Happy met Hashimoto.

 

“Happiness is the Highest Form of Health”

– Dalai Lama

Dit ga leren en doen:

FASE 1: De Masterclasses

Je begint bij de basis. In maar liefst 5 masterclasses leer ik je over de werking van je lichaam en de samenhang met het ontstaan van klachten. Deze kennis krijg je niet van je arts of therapeuten en dat is een gemiste kans.  Achtereenvolgens behandelen we: De schildklier, De ziekte van Hashimoto, Het immuunsysteem, Het ontstaan van auto-immuunziektes en de Holistische kijk op de ziekte van Hashimoto.

FASE 2: De lesmodules

Lesmodule 1: Jouw ziekte van Hashimoto
Heb je de juiste diagnose, hoe staat het met je bloedwaarden. Wat betekenen die en kunnen die misschien nog beter? Slik je voldoende medicatie? En slik je het op de meest gunstige manier?

Lesmodule 2: Omgaan met jouw Hashimoto
Leven met een voor de buitenwereld onzichtbare aandoening kan een behoorlijke wissel op je gestel en humeur trekken. Hoe ga je hier mee om? En hoe kun je hulp vragen.
Je gaat er in deze module mee aan de slag.

Lesmodule 3: Jouw slaap
Helen doe je tijdens de diepe slaap. Sterker nog; het efficient werken van al je organen en hormonen is afhankelijk van een gezond dag- en nachtritme. Die ga je tijdens deze module versterken. Een goed begin is het halve werk.

Lesmodule 4: Jouw bloedsuikerspiegel
Een tekort aan actief schildklierhormoon verhoogt de kans op insulineresistentie. Hierdoor is het lastiger afvallen en is er meer risico op ontstekingen in de vetcellen. Een belangrijk thema dus, waar jij zelf meer invloed hebt dan je zou vermoeden.

Lesmodule 5: Voeding
Met voeding kun je je gezondheid ondersteunen of ondermijnen. Maar wat is de juiste voeding voor jou en eet je wel genoeg? En wist je dat de timing van eten ook invloed op je gezondheid heeft? Tijd om dit in de praktijk te gaan ondervinden.

Lesmodule 6: Stress
Chronische stress trekt een enorme wissel op je gezondheid, je energie, je schildklier én je immuunsysteem. Is er bij jou sprake van stress? Zo ja, wat zijn jouw stressoren en hoe kun jij de invloed van deze stressoren drastisch verminderen? Daar ga je in deze module mee aan de slag.

Lesmodule 7: Bewegen
Bewegen is goed voor. Maar hoe doe je dat als je al zo moe bent? En waarom wordt bewegen met een trage schildlier steeds moeilijker. Hoeveel moet je gaan bewegen? En waarom? En welke vorm past dan het beste bij jou? Je gaat het ondervinden!

Lesmodule 8: Schadelijke omgevingsfactoren
Je hebt je voeding, leefstijl en mindset nu redelijk in de smiezen. Maar hoe zit het met de schadelijke invloeden van buitenaf. Hoe kun je die beperken of elimineren. Een mooie laatste sleutel op weg naar meer energie.

FASE 3: Leven volgens jouw Hashimoto Blueprint

Met het doorlopen van Fase 1 en Fase 2 heb je enorm veel kennis en ervaring opgedaan, waardoor de tijd rijp is om aan de hand van een werkboek jouw eigen Hashimoto Protocol samen te stellen.
Je bent nu klaar om minimaal 4 weken te gaan leven volgens jouw Persoonlijke Hashimoto Protocol. Hoe lang je dit gaat doen bepaal jij zelf! Misschien voelt het zo goed, dat je niet meer stopt en er je nieuwe Happy Hashimoto leefstijl van maakt…..

Wat krijg je allemaal?

Z

Lifetime toegang tot Hashimoto Blueprint programma in de Hashimoto Academy

Z

Alle materialen tevens te downloaden als PDF

Z

Fase 1: 5 masterclasses (video en print)

Z

Fase 2: 8 lesmodules inclusief werkboek (68 pagina’s)

Z

Fase 3: Lesmodule leven volgens jouw persoonlijke Hashimoto Blueprint inclusief werkboek (20 pagina’s)

BONUS:  vanaf 1 april a.s. (geen grap) lifetime toegang tot de besloten Facebookgroep Happy Hashimoto Movement. (De exclusieve FB-groep voor deelnemers aan Hashimoto Blueprint, Weight Switch en Energy Switch, met unieke content en blijvende inspiratie, motivatie en begeleiding door Vera Kamphorst).

BONUS: Gratis deelname Hashimoto Eliminatiedieet 30-daagse op moment naar keuze t.w.v. € 49,00

BONUS: Happy Hashimoto Recepten E-book t.w.v. € 12,50

Boek jij geen resultaat? Boek ik je inleg terug.

Ik heb nog geen enkele cursist gehad die na het doorlopen van dit programma geen klachten kon wegstrepen. En omdat ik weet dat deze aanpak werkt, durf ik te beloven, dat ik in dat geval je geld terug stort.

Is dit lesprogramma geschikt voor jou? 

Z

JA, als je een trage schildklier hebt, hier medicatie voor slikt, maar je nog niet goed voelt.

Z

JA, als je nu eindelijk wel eens wil begrijpen wat er aan de hand is en wat jij zelf kun doen om je weer beter te voelen.

Z

JA, als je overzicht en rust wil hebben in het aanleren en doorvoeren van een nieuwe leefstijl waar je blij van wordt.

Z

JA, als je openstaat voor nieuwe ideeen en zienswijzen op gebied van gezondheid en zelfheling. En nieuwsgierig bent aangelegd. 

Z

JA, als je bereid bent tijd en energie te stoppen in het ontdekken van jouw Hashimoto Blueprint.

Over Vera Kamphorst

Orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundige Vera heeft meer dan 1.000 mensen met een trage schildklier geholpen de regie over de eigen gezondheid terug te nemen, de kennis over de werking van het lichaam en schildklier te vergroten en klachten te verminderen.

Alles op een manier, die bij het leven en mogelijkheden van de persoon past, waardoor het leven leuk blijft. Haar lijfspreuk is niet voor niets de quote van Dalai Lama: “Happiness is the highest form of Health”

Dit doet ze via haar lesprogramma’s met de Hashimoto Academy, via één-op-één coaching, via haar social media en website én binnenkort via haar boek.

€ 179

Het Hashimoto Blueprint lesprogramma

De populaire cursus waarmee je eindelijk leert wat jij op elk moment zélf kunt doen om je klachten te verminderen en je weer energiek te voelen. Werken aan je gezondheid op een manier die bij jou past én resultaten oplevert. De Happy Hashimoto manier.

“It is not until you change your identity to match your life blueprint that you will understand why everything in the past never worked.”

– Shannon L. Alder –

WAT WIL JE NOG WETEN?

Veel gestelde vragen Hashimoto Blueprint programma

Hoe werkt het?

Nadat je dit programma hebt aangeschaft ontvang je direct je inlog-gegevens voor de online Hashimoto Academy. Eenmaal ingelogd in de Academy klik je op het Hashimoto Blueprint programma en je zit erin. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt. Je hebt direct toegang tot de Masterclasses van Fase 1 én de eerste twee lesmodules van Fase 2. In de zes weken die volgen wordt de rest van het programma automatisch voor je geopend.

Alle content, lessen, werkboeken en recepten e-boek kun je tevens downloaden naar je eigen computer of printen.

Wat kost het?

De investering voor dit programma is eenmalig € 179 en een gezonde dosis  nieuwsgierigheid. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan. Je kunt nu in twee termijnen van € 90 betalen. Je vindt deze optie in de winkelmand. **LET OP: wegens een update bij de betalingsprovider is het tijdelijk niet mogelijk om gespreide betaling aan te bieden. Hopelijk is dit snel verholpen! **

is persoonlijke begeleiding tijdens dit programma mogelijk?

Ja, dat kan. Dat moeten wij dan samen wel aanvullend afspreken. Dit programma is qua opzet en prijsstelling zo opgezet dat je dit programma in principe individueel doorloopt. Indien je aanvullend wil sparren of dieper op jouw situatie in wil gaan, maar geen behoefte hebt aan een heel consult, bied ik check-in calls aan. Deze check-in calls kun je zelf in mijn online agenda inplannen en kosten € 50 per half uur. Ideaal dus als je specifieke vragen hebt. 

Hoe lang duurt deze cursus?

Je hebt twee jaar lang toegang tot dit lesprogramma. Om ervoor te zorgen dat je rustig je tijd neemt met Fase 1 en 2 zal de content over 6 weken verspreid opengesteld worden. Idealiter hou je de volgende planing aan.

Fase 1 – Masterclasses:
1 week

Fase 2 – 8 lesmodules:
6 tot 8 weken

Fase 3 – Leven volgens jouw Hashimoto Blueprint:
4 – 8 weken

Zo kom je op een periode tussen de 11 en 17 weken uit. Maar je kunt er zelf voor kiezen dit lesprogramma sneller of langzamer te doorlopen.

 

Hoeveel tijd kost dit programma mij per week?

Afhankelijk van je energieniveau en de mate waarin je aan de slag gaat met de werkboeken, ben je tussen de twee en vier uur per module bezig.

Je kunt dit programma echter helemaal in je eigen tempo volgen. Komt het even niet uit? Log pas weer in als het wél uitkomt. En wil je de materie van een bepaalde module langer op je in laten werken? Gewoon doen. Geen stress!

 

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn reguliere arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

In dit programma maken we gebruik van een eliminatie dieet. We schrappen tijdelijk een aantal voedingsmiddelen, zoals gluten, zuivel, geraffineerde suikers, soja en alcohol. Omdat de meesten van ons weinig energie hebben, ontvang je een receptenboek met makkelijk en snel te bereiden gerechten. Bovendien zijn de meeste maaltijden uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden te maken, zodat je direct voor meerdere dagen tegelijk kookt. Kijk, dat scheelt weer!

Dit eliminatiedieet is op vrijwillige basis. Wellicht ken jij jouw voedselintoleranties al, waardoor jij een ander voedingspatroon volgt. Ook kun je er voor kiezen om eerst een voedselintolerantie test te doen en op basis daarvan je voedingspatroon aan te passen.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt, is symptoombestrijding. Het neemt de oorzaak van je traagwerkende schildklier niet weg. Hoe fijn zou het zijn als je op den duur je medicatie kunt afbouwen? De eerste persoon die onnodig afhankelijk wil zijn van (te veel) medicijnen, moet ik nog ontmoeten.

Geef je garantie?

Ja ik geef garantie, omdat ik weet dat het programma werkt. Volg jij mijn adviezen op en je hebt geen resultaat? Dan ontvang jij je geld terug.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

€ 179

Het Hashimoto Blueprint lesprogramma

De populaire cursus waarmee je eindelijk leert wat jij op elk moment zélf kunt doen om je klachten te verminderen en je weer energiek te voelen. Werken aan je gezondheid op een manier die bij jou past én resultaten oplevert. De Happy Hashimoto manier.

Alle informatie die ik zelf zo hard nodig had 12 jaar geleden heb ik in dit programma samengebracht. Nu is het tijd om deze kennis door te geven en ik kan niet wachten jou hiermee te helpen.