fbpx

Het Hashimoto Blueprint Programma

INDIVIDUEEL TE VOLGEN

Eindelijk een do-it-yourself programma, waarmee jij zèlf de blauwdruk van jouw Hashimoto in kaart brengt.
En als je die weet, dan weet je ook welke aanpassingen op gebied van voeding, leefstijl en supplementen voor jou wél het verschil gaan maken. Met jouw Persoonlijke Hashimoto Protocol wordt werken aan je gezondheid een stuk efficiënter en leuker.
Power to the People! Power to you!
 

Wat ik van veel schildklierpatiënten hoor in mijn praktijk is dat ze zo graag van hun klachten af willen, maar niet weten hoe ze moeten beginnen. Te weinig focus en concentratie hebben om zich in de materie in te lezen en te weinig energie om echt in beweging te komen. En zo tikken de weken, de maanden, de jaren door.

Misschien herken je het wel.
Je rent als een kip zonder kop door het leven. Met de waan van de dag. Standje overleven. Maar ergens voelt dit al lang niet meer als jouw leven…

Je voelt je alleen in je misère. Je omgeving begrijpt het niet. Je ziet er immers niet ziek uit. En uit schuldgevoel naar partner, gezin, werk en/of vrienden hou je de schijn op, waardoor je continue over je grenzen heen gaat. Met als resultaat dat je steeds meer uitgeput raakt.

Het lijkt een neerwaartse spiraal te zijn, waar je niet meer uit komt.

Je probeert af en toe iets te veranderen in je voedingspatroon. Je gaat naar de sportschool of pakt yoga op. Je slikt allerlei supplementen. Maar wat je ook probeert, het geeft geen blijvend resultaat. Je enthousiasme verslapt, de kilo’s komen terug of je zakt weer weg in fase van totale vermoeidheid. Je bent het zat en je geeft het bijna op.

Weet dat dit écht anders kan

MOEITELOOS WERKEN AAN JOUW GEZONDHEID

Het is niet nodig om je een slaaf van je eigen leven te voelen en steeds verder weg te zakken. Je kunt de regie over je eigen gezondheid herpakken. Elke dag stapjes zetten die goed zijn voor jou, jouw schildklier en jouw hele gezondheid.

En hierbij kun je steunen op de kennis en ervaring van mij, waardoor je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden. Het enige dat jij hoeft te doen is open staan voor een nieuw avontuur, waarbij je de blauwdruk van jouw Hashimoto gaat leggen. Je gaat ontdekken wat werkt voor jou, zodat je geen onnodige tijd, geld en energie verspilt aan veranderingen die voor jou niet gaan werken, omdat ze niet bij jouw Hashimoto Blueprint passen.
Met dit programma ontdek jij welke stapjes de meeste resultaat opleveren voor jou.

Wat zou het voor jouw gezondheid betekenen als je een helder persoonlijk plan hebt, waarmee jij altijd weet hoe je jouw gezondheid op elk moment effectief kunt ondersteunen. En jij je leven weer terugkrijgt: het leven van een sprankelend persoon, die zin heeft om dingen te ondernemen en hier ook de energie voor heeft.

En hoe fijn zou het zijn als je dit in je eigen tempo, vanuit je luie stoel, aan de hand van masterclasses, lesmateriaal en werkboeken kunt aanvliegen. Geen losse informatie-flodders meer, maar echte transformatie naar een happy leven met Hashimoto. Het kan.

Over mij

IK BEN VERA KAMPHORST EN HEB NET ALS JIJ DE ZIEKTE VAN HASHIMOTO

Door mijn eigen jarenlange zoektocht naar meer energie, gevolgd door vele specialistische opleidingen op dit gebied en de begeleiding van anderen in mijn praktijk en online groepsprogramma’s weet ik als geen ander wat ervoor nodig is om je weer energiek en happy te voelen.

Ik geloof niet in standaard protocollen die jou gouden bergen beloven. Ieder lichaam is anders en ieders leven en omstandigheden zijn anders. En al deze persoonlijke elementen zijn van invloed op de ingrediënten in jouw toolbox.

Ik vind het belangrijk dat jij jouw eigen hashimoto blauwdruk gaat ontdekken, zodat jij ook jouw eigen toolbox kan gaan vullen met keuzes die jouw lichaam en gezondheid ondersteunen.

Keuzes die moeiteloos aanvoelen, zodat aanpassingen op gebied van voeding en leefstijl geen kortstondige noodgrepen zijn maar onderdeel worden van jouw happy lifestyle.

Dat is precies waarom ik de Het Hashimoto Blueprint Programma heb ontwikkeld. Gun jezelf deze investering in jouw gezondheid. Het is de moeite waard!

Liefs,

Over de Hashimoto Blueprint Methode

een duurzame en blijvend nieuwe leefstijl

Met de Hashimoto Blueprint Methode benaderen wij jouw gezondheid op holistische wijze. We beperken ons niet tot de klacht alleen, maar plaatsen jouw klachten in een breder perspectief. Wat zijn de oorzaken van de klachten en met welke lichaamssystemen hangen zij samen? Wat is de trigger van jouw Hashimoto geweest? Hoe gaat het mentaal en emotioneel met je? En welke rol spelen omgevingsfactoren, voeding en leefstijl hierin? Al deze componenten samen bepalen jouw Hashimoto Blueprint.

Jij bent uniek met je eigen blauwdruk. Jouw gezondheid verdient een persoonlijke plan op basis van jouw Hashimoto Blueprint. Een persoonlijk plan is afgestemd op jouw leven, zodat je er blijvend een duurzame nieuwe leefstijl van kunt maken. Op pure wilskracht en hard werken aan je gezondheid is nog nooit iemand happy geworden.

De Hashimoto Blueprint methode staat dus voor:

Een holistische kijk op gezondheid

We kijken niet naar de foto van je schildklier, maar naar de film van je leven. Het begint met belangrijke basiskennis over jouw gezondheid.

Een persoonlijk plan van aanpak

Jij past niet in protocollen, want jij bent uniek. Door te puzzelen en in de praktijk uit te proberen ontdek jij jouw Hashimoto Blueprint.

Een duurzame
aanpak

Alleen veranderingen die moeiteloos aanvoelen gaan een leven lang mee. En met jouw Hashimoto Blueprint onder de arm wordt dat een feestje!

WAT GA JE DOEN?

Inhoud van het Hashimoto Blueprint Programma

 

Wat je gaat doen? Je gaat in 3 maanden tijd jouw leven met Hashimoto volledig transformeren. En dat allemaal op een relaxte, maar doeltreffende manier. Voor het gemak zijn de komende drie maanden onderverdeeld is 3 fases:

Fase I: De holistische kijk op jouw gezondheid
In 5 Masterclass breng ik je fundamentele kennis bij over de werking van je schildklier en immuunsysteem en de rol die zij hebben op andere lichaamssystemen. (En geloof me, dit wist je nog niet). Je kunt deze masterclasses er altijd weer even bijpakken om te kijken hoe het ook al weer zat.

Fase 2: Jouw Hashimoto Blueprint ontdekken
In 8 online modules leer jij alles wat je moet weten over belangrijke onderwerpen die van invloed zijn op jouw gezondheid. Aan de hand van een exclusief Hashimoto Blueprint Werkboek ga jij de theorie direct toepassen en uittesten in jouw leven. Aan het einde van fase 2 heb jij jouw Hashimoto Blueprint in kaart en weet je wat voor jou wel werkt en wat bij jou geen resultaten oplevert. Voor fase twee neem je minimaal 6 weken de tijd.

Fase 3: Leven volgens jouw Hashimoto Blueprint
Met jouw Hashimoto Blueprint heb jij een uiterst Persoonlijk Hashimoto Protocol in handen. Nooit meer twijfelen over wat je kunt doen om je beter te voelen. Je weet wat je moet doen. In elke situatie. En dat geeft rust en vrijheid! Jij hebt de regie weer over jouw gezondheid.
Ook voor deze fase neem je minimaal 6 weken de tijd. Hoe lang je leeft volgens jouw eigen Protocol bepaal jij zelf. Voel je je weer top? Laat je de teugels vieren. Zit je in een stressvolle periode of voel je je minder energiek? Dan pak je hem er weer bij en zet je weer even de puntjes op de i.

Ben je er klaar voor?

Wat krijg je?

HASHIMOTO BLUEPRINT PROGRAMMA

 

€ 179  *

Toegang tot de online leeromgeving voor 2 jaar

5 Online Masterclasses over o.a. de schildklier, het immuunsysteem, auto-immuunziektes en de scope van de ziekte van Hashimoto. 

8 Lesmodules over o.a. bloedonderzoeken en supplementen bij Hashimoto, voeding, leefstijl, stressreductie, bewegen, schadelijke omgevingsfactoren en natuurlijk omgaan met jouw Hashimoto.
Werkboek (68 pagina’s) behorend bij de lesmodules
1 Lesmodule leven volgens jouw Persoonlijke Hashimoto Protocol en troubleshooting.
Werkboek (20 pagina’s) behorende bij Jouw Persoonlijke Hashimoto Protocol

Happy Hashimoto recepten e-book 

*)  betaling in twee termijnen is mogelijk.

Na het doorlopen van het Hashimoto Blueprint Programma heb jij:

 RESULTAAT

N
Een helder beeld van jouw Hashimoto Blueprint.
N
Een persoonlijk voeding en leefstijl plan waarmee jij op duurzame en relaxte wijze kan leven met jouw Hashimoto.
N
Rust en overzicht: je weet precies wat voor jou werkt en wat niet.

“IT IS NOT UNTIL YOU CHANGE YOUR IDENTITY TO MATCH YOUR LIFE BLUEPRINT THAT YOU WILL UNDERSTAND WHY EVERYTHING IN THE PAST NEVER WORKED.”

– Shannon L. Alder

MAARTJE MAAS – Boxtel

” Volg dit programma wanneer je een trage schildklier hebt. Het geeft je heldere info over hoe je schildklier werkt, wat er mis is en het aller belangrijkste wat je er zelf aan kan doen!”

PAULINE HAGE – Rotterdam

“Ik heb me nooit gerealiseerd dat Hashimoto zo’n impact heeft op je lijf en leden. Ook de technische uitleg in het begin was heel waardevol. Ik beveel dit online programma van harte aan! Een rapportcijfer? Een 8!”

BRENDA H. – Capelle a/d IJ

“Bedankt voor alle kennis die ik heb gekregen. Ik was nog niet depressief, maar het ging wel die kant op. Nu weet ik dat het lichamelijk was en heb ik een plan; stap voor stap weer beter in mijn vel te komen.”

JANINE KEIJZER

” Vera biedt hele fijne nuchtere en begrijpende ondersteuning. Ze geeft me het gevoel dat ik mijn gezondheid en leven weer in eigen hand kan en moet gaan nemen. En dat doen we samen. Meteen na de eerste consulten al direct de goede handvaten over hoe verder te gaan. Wat een opluchting. Werken met Vera is een totale aanrader.”

MADELEINE ZWEZERIJNEN

“Vera is ervaringsdeskundige en ik kan niet in woorden omschrijven hoe fijn dat is! Je gehoord voelen en herkenning, dat brengt zoveel rust. En… Vera is eerlijk. De tips en de voedingssupplementen die Vera heeft aangeraden hebben ervoor gezorgd dat ik ‘s avonds weer dingen onderneem, 12 kilo kwijt ben en veel meer energie heb!”

WAT WIL JE NOG WETEN?

FAQ

Hoe werkt het?
 • Direct toegang tot de besloten, online leeromgeving.
 • Deze lessen zijn online te bestuderen en ook te downloaden als pdf. 
 • Fase 1 bestaat uit maar liefst 5 masterclasses (nu in tekst, binnenkort ook in video)
  • Masterclass 1: De schildklier
  • Masterclass 2: De ziekte van Hashimoto
  • Masterclass 3: Het immuunsysteem
  • Masterclass 4: Het ontstaan van auto-immuunziektes
  • Masterclass 5: Holistische kijk op de ziekte van Hashimoto
 • Fase 2 bestaat uit 8 modules met werkboek en 1 bonus
  • Module 1: Jouw ziekte van Hashimoto
  • Module 2: Omgaan met jouw Hashimoto
  • Module 3: Jouw Slaap
  • Module 4: Jouw bloedsuikerspiegel
  • Module 5: Jouw voeding
  • Module 6: Stress
  • Module 7: Bewegen
  • Module 8: Schadelijke omgevingsfactoren
  • Bonus 1: E-book Happy Hashimoto Recepten
  • Bonus 2: Jouw Hashimoto Blueprint
 • Fase 3: Leven volgens jouw Hashimoto Blueprint
  • Op basis van Fase 2 stel vul jij jouw Persoonlijke Hashimoto Protocol in en ga je minimaal 4 weken leven volgens jouw eigen Protocol.
Wat kost het?

De investering voor dit programma is eenmalig € 179 en een gezonde dosis  nieuwsgierigheid.

is persoonlijke begeleiding tijdens dit programma mogelijk?

Ja, dat kan. In dat geval doorloop je zelfstandig het online programma en checken wij gedurende drie maanden twee-wekelijks via Zoom met elkaar in.
Dat zijn dus 6 calls binnen 90 dagen. Na 120 dagen, dus na 4 maanden hebben we nog een laatste call om te kijken of je goed overzicht hebt op je voortgang en hoe je zelf verder kan. 

De kosten voor dit traject, inclusief online programma zijn € 799. Je kunt deze hier bestellen. 

Hoeveel tijd kost dit programma mij per week?

Afhankelijk van je energieniveau en de mate waarin je aan de slag gaat met de werkboeken, ben je tussen de twee en vier uur per module bezig. Je kunt dit programma echter helemaal in je eigen tempo volgen. Komt het even niet uit? Log pas weer in als het wél uitkomt. En wil je de materie van een bepaalde module langer op je in laten werken? Gewoon doen. Geen stress!

Omdat je de tips en opdrachtjes uit de modules van Fase 2 direct in de praktijk gaat brengen, moet je rekening houden met 1 week per module (dus 8 weken) en minimaal 6 weken voor Fase 3.

Om ervoor te zorgen dat je echt je tijd neemt met Fase 1 en 2 zal de content over 6 weken verspreid opengesteld worden.

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn reguliere arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

In dit programma maken we gebruik van een eliminatie dieet. We schrappen tijdelijk een aantal voedingsmiddelen, zoals gluten, zuivel, geraffineerde suikers, soja en alcohol. Omdat de meesten van ons weinig energie hebben, ontvang je een receptenboek met makkelijk en snel te bereiden gerechten. Bovendien zijn de meeste maaltijden uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden te maken, zodat je direct voor meerdere dagen tegelijk kookt. Kijk, dat scheelt weer!

Dit eliminatiedieet is op vrijwillige basis. Wellicht ken jij jouw voedselintoleranties al, waardoor jij een ander voedingspatroon volgt. Ook kun je er voor kiezen om eerst een voedselintolerantie test te doen en op basis daarvan je voedingspatroon aan te passen.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt, is symptoombestrijding. Het neemt de oorzaak van je traagwerkende schildklier niet weg. Hoe fijn zou het zijn als je op den duur je medicatie kunt afbouwen? De eerste persoon die onnodig afhankelijk wil zijn van (te veel) medicijnen, moet ik nog ontmoeten.

Geef je garantie?

Ja ik geef garantie, omdat ik weet dat het programma werkt. Volg jij mijn adviezen op en je hebt geen resultaat? Dan ontvang jij je geld terug.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl