HET HAPPY HASHIMOTO HERSTELPLAN

In 8 weken op weg naar goede schildkliergezondheid

Ondanks schildkliermedicatie lopen veel vrouwen (en mannen) rond met de restklachten van een trage schildklier.
Je herkent vast een aantal van deze klachten:

Intense vermoeidheid

Gewichtstoename en moeite met afvallen

Het altijd koud hebben

Pijnlijke gewrichten

Pijnlijke gewrichten

Haaruitval

Vocht vasthouden

Opgeblazen gevoel, verstoppingen

Concentratieproblemen en brainfog

Laag libido

Depressieve gevoelens

Krachtverlies in spieren

Het goede nieuws is dat je niet hoeft te leren leven met deze restklachten. Ook jij kunt weer die energie voelen om de alledaagse dingen met gemak te kunnen doen. Alles wat je hiervoor nodig hebt, is de juiste kennis en praktische tools uit het Happy Hashimoto Herstelplan.

Bij de ziekte van Hashimoto wordt de schildklier beschadigd door aanvallen van een overactief immuunsysteem. Het immuunsysteem denkt dat er in je schildklier een binnendringer huist die daar niet thuishoort en dus vakkundig uitgeschakeld moet worden.

Deze aanvallen hebben niet alleen effect op de werking van je schildklier, maar op je hele lichaam. Deze aanvallen kosten namelijk ongelooflijk veel energie en die energie haalt je lichaam weg bij andere lichaamsfuncties. En dit is de reden waarom jij zoveel restklachten houdt. Wil jij van je restklachten af? Dan moet je het immuunsysteem tot rust brengen en de energie weer anders gaan verdelen. Blijf je alleen medicatie slikken, dan worden de klachten met de tijd alleen maar erger.

Het Happy Hashimoto Herstelplan brengt jouw immuunsysteem tot rust en herstelt deze disbalans, waardoor jij je weer happy kan voelen. Wacht niet langer. Kom in actie.

Wil jij :

Meer energie?
Blijvend gewichtsverlies realiseren?
Een scherpe geest?
Een volle haardos?
Een gezonde stoelgang?
Zin om te gaan bewegen?

Weer energie om met goede zin de deur uit te gaan?

Kom dan nu in actie en start jouw Happy Hashimoto Herstelplan

WAT GA JE DOEN?

Inhoud van het Happy Hashimoto Herstelplan

In acht modules leer je stap voor stap alles wat je moet weten over leven met de ziekte van Hashimoto. Naast het vergaren van de nodige basiskennis ga je actief aan de slag met medicatie & supplementen, voeding, mindset, stressreductie, slapen, bewegen en
meer. Aan de hand van het werkschema van 8 weken, diverse handige tools, checklists en werkboeken werk jij gestructureerd aan jouw schildkliergezondheid en een Happy leven met Hashimoto. Uiteraard ben je vrij om dit schema sneller of juist langzamer door te
voeren. Het is aan jou.

MAARTJE MAAS – Boxtel

” Volg dit programma wanneer je een trage schildklier hebt. Het geeft je heldere info over hoe je schildklier werkt, wat er mis is en het aller belangrijkste wat je er zelf aan kan doen!”

PAULINE HAGE – Rotterdam

“Ik heb me nooit gerealiseerd dat Hashimoto zo’n impact heeft op je lijf en leden. Ook de technische uitleg in het begin was heel waardevol. Ik beveel dit online programma van harte aan! Een rapportcijfer? Een 8!”

BRENDA H. – Capelle a/d IJ

“Bedankt voor alle kennis die ik heb gekregen. Ik was nog niet depressief, maar het ging wel die kant op. Nu weet ik dat het lichamelijk was en heb ik een plan; stap voor stap weer beter in mijn vel te komen.”

WAT KRIJG JE?

Het Happy Hashimoto Herstelplan

Direct toegang tot de online leeromgeving voor 1 jaar
8 online modules, inclusief werkboeken
BONUS 1: Afvallen met Hashimoto
BONUS 2: Happy Hashimoto Herstelplan®
BONUS 3: Happy Hashimoto recepten e-book
Alle modules en documenten zijn als .pdf te downloaden

OVER VERA KAMPHORST

Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut & ervaringsdeskundige Hashimoto

Mijn naam is Vera Kamphorst, oprichter van Happy Hashimoto en jouw gastvrouw en coach tijdens de diverse online programma’s. Ook ik heb de ziekte van Hashimoto.

De laatste jaren heb ik veel tijd, energie en nog meer geld besteed aan artsen, onderzoeken en manieren om me weer beter te voelen. Na een lange weg (inclusief intensieve scholing) kan ik trots zeggen dat het me gelukt is. Maar wat had ik tien jaar geleden graag iemand aan mijn zijde gehad die mij had uitgelegd wat er aan de hand was. Wat had die persoon mij ongelooflijk veel tijd, tranen en geld kunnen besparen… Met Happy Hashimoto hoop ik die persoon voor jou te zijn. 

Het is mijn missie om de ziekte van Hashimoto uit de schaduw te halen en op de kaart te zetten. Naast medicatie moet er meer aandacht komen voor het aanpakken van de oorzaak en ondersteuning van de schildkliergezondheid. Met Happy Hashimoto kan ik dat doen.

WAT WIL JE NOG WETEN?

FAQ

Hoe werkt het?
  • Direct toegang tot de besloten, online leeromgeving.
  • Het lesmateriaal bestaat uit 8 modules, 1 werkboek en 3 bonussen.
  • De lessen volg je in je eigen tempo, gewoon vanuit huis.
  • Deze lessen zijn online te bestuderen en te downloaden als pdf.
  • Starten zonder risico, 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.
Hoeveel tijd kost dit programma mij per week?

Afhankelijk van je energieniveau en de mate waarin je aan de slag gaat met de werkboeken, ben je tussen de twee en vier uur per module bezig. Je kunt dit programma echter helemaal in je eigen tempo volgen. Komt het even niet uit? Log pas weer in als het wél uitkomt. En wil je de materie van een bepaalde module langer op je in laten werken? Gewoon doen. Geen stress!

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn reguliere arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

Een Happy Hashimoto dieet is vrij van gluten, zuivel, geraffineerde suikers en soja. Omdat de meesten van ons weinig energie hebben, ontvang je een receptenboek met makkelijk en snel te bereiden gerechten. Bovendien zijn de meeste maaltijden uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden te maken, zodat je direct voor meerdere dagen tegelijk kookt. Kijk, dat scheelt weer!

Wordt er in de weekmenu’s rekening gehouden met allergieën, een vegetarisch eetpatroon of diabetes 1?

Nee. Bij de samenstelling van de recepten is daar op dit moment geen rekening mee gehouden. Gelukkig kun je gemakkelijk variëren en aanpassen, waardoor het Happy Hashimoto voedingspatroon voor iedereen haalbaar is!

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt, is symptoombestrijding. Het neemt de oorzaak van je traagwerkende schildklier niet weg. Hoe fijn zou het zijn als je op den duur je medicatie kunt afbouwen? De eerste persoon die onnodig afhankelijk wil zijn van (te veel) medicijnen, moet ik nog ontmoeten.

Geef je garantie?

Ja ik geef garantie, omdat ik weet dat het programma werkt. Volg jij mijn adviezen op en je hebt geen resultaat? Dan ontvang jij je geld terug.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl