Het Happy Hashimoto Herstelplan

INDIVIDUEEL TE VOLGEN

Hét plan voor mensen die in beweging willen komen om hun schildklierklachten te verminderen en tegelijkertijd graag willen weten waaróm bepaalde keuzes wel of niet handig zijn. Doen én begrijpen dus.

Een terugkerende vraag van mensen met schildklierklachten in mijn praktijk, maar ook in vragen in mijn mailbox is: “Ik wil van mijn klachten af, maar waar moet ik beginnen?” Er is zoveel informatie online te vinden dat het ze begint te duizelen. Ze vragen mij waar ze moeten beginnen.

Misschien herken je het wel. Je opent Google en leest een artikel over glutenvrij eten bij de ziekte van Hashimoto en denkt: “Neeh… dat is me teveel gedoe met een gezin.” en je surft weer lekker verder. Selenium slikken voor het verlagen van je antistoffen. “OK, dat kan ik wel bestellen, maar heb ik antistoffen dan?” Je bent pro-actief en probeert selectief van alles uit. Je leest mee op Facebook Fora en blijft op zoek naar goede tips. En zo ben je wel actief bezig met werken aan je gezondheid maar zonder structuur of vastomlijnd plan.

Je voelt je daardoor misschien ook een beetje rusteloos. Want je bent wel in beweging gekomen, maar het voelt nog niet alsof je ook iets bereikt. Je merkt wel even iets van verbetering, maar nooit voor lang.  En daardoor denk je misschien dat het allemaal helemaal geen nut heeft. Je klachten zijn er nog.

En dus bel je de huisarts maar weer eens om je bloedwaarden te controleren en te vragen om een verhoging van je medicatie. Misschien krijg je daar wel wat meer energie van.

Weet dat dit écht anders kan

BRENG STRUCTUUR AAN IN JOUW AANPAK

Verdoe je tijd niet met losse acties zonder samenhang. Je kunt je energie herpakken door gestructureerd, maar ontspannen aan je gezondheid te werken. Doelbewust elke dag kleine stapjes zetten die goed zijn voor jou, jouw schildklier en jouw hele gezondheid. En weten waaróm je die stapjes zet. 

Met het Happy Hashimoto Herstelplan leer je alles wat je moet weten over de werking van jouw lichaam en welke stappen jij kunt zetten om al die processen te beinvloeden. Met het Herstelplan bij de hand kun jij in 8 weken gestructureerd die stappen volgen. 

Wat zou het voor jouw gezondheid betekenen als jij doelgericht aan je gezondheid kan werken, zodat je écht stappen kunt gaan zetten? 
En jij je energie weer terugkrijgt, waardoor je weer leuke dingen kunt gaan ondernemen met je kinderen of je vrienden?

En hoe fijn zou het zijn als je dit allemaal aan de hand van een helder stappenplan, vanuit je eigen huiskamer kunt leren en toepassen? Geen losse informatie-flodders meer, maar echte transformatie naar een happy leven met Hashimoto. Het kan.

OVER VERA KAMPHORST

Orthomoleculair Therapeut & ervaringsdeskundige Hashimoto

Hoi. Ik ben Vera Kamphorst, jouw gastvrouw en coach tijdens de diverse online programma’s. Ook ik heb de ziekte van Hashimoto.

Voor mijn gevoel heb ik mij misschien wel 20 jaar lang onnodig slecht gevoeld. Die verlammende vermoeidheid, vreemde pijnen, haaruitval, en dat gewicht…… Verdriet, wanhoop, depressieve gevoelens; ik herken het maar al te goed.

Inmiddels weet ik, na vallen en opstaan en talloze specialistische opleidingen, dat er heel veel is wat jij zelf kunt doen om je restklachten te verminderen of zelfs weg te nemen.

Ik vond het ongelooflijk dat al deze kennis niet gemakkelijk voorhanden was. En om jou al die jaren van ellende te besparen heb ik Happy Hashimoto opgericht én heb ik dit programma geschreven. Honderden mensen gingen je al naar volle tevredenheid voor.

Gun jezelf deze investering in jouw gezondheid. Het is de moeite waard!

Liefs,

WAT GA JE DOEN?

Inhoud van het Happy Hashimoto Herstelplan

In acht modules leer je stap voor stap alles wat je moet weten over leven met de ziekte van Hashimoto. Naast het vergaren van de nodige basiskennis ga je actief aan de slag met medicatie & supplementen, voeding, mindset, stressreductie, slapen, bewegen en
meer. Aan de hand van het werkschema van 8 weken, diverse handige tools, checklists en werkboeken werk jij gestructureerd aan jouw schildkliergezondheid en een Happy leven met Hashimoto. Uiteraard ben je vrij om dit schema sneller of juist langzamer door te
voeren. Het is aan jou.

Wat krijg je?

HAPPY HASHIMOTO HERSTELPLAN

 

€ 149  *

Direct toegang tot de online leeromgeving voor 1 jaar
8 online modules, inclusief werkboeken

module 1: de schildklier 

module 2: het immuunsysteem 

module 3: stress 

module 4: voeding 

module 5: slapen 

module 6: bewegen 

module 7: mindset 

module 8: zelfzorg 

BONUS 1: Gewicht en Hashimoto

BONUS 2: Happy Hashimoto Herstelplan®
BONUS 3: Happy Hashimoto recepten e-book
Alle modules en documenten zijn als .pdf te downloaden

*)  betaling in twee termijn is mogelijk.

MAARTJE MAAS – Boxtel

” Volg dit programma wanneer je een trage schildklier hebt. Het geeft je heldere info over hoe je schildklier werkt, wat er mis is en het aller belangrijkste wat je er zelf aan kan doen!”

PAULINE HAGE – Rotterdam

“Ik heb me nooit gerealiseerd dat Hashimoto zo’n impact heeft op je lijf en leden. Ook de technische uitleg in het begin was heel waardevol. Ik beveel dit online programma van harte aan! Een rapportcijfer? Een 8!”

BRENDA H. – Capelle a/d IJ

“Bedankt voor alle kennis die ik heb gekregen. Ik was nog niet depressief, maar het ging wel die kant op. Nu weet ik dat het lichamelijk was en heb ik een plan; stap voor stap weer beter in mijn vel te komen.”

WAT WIL JE NOG WETEN?

FAQ

Hoe werkt het?
 • Direct toegang tot de besloten, online leeromgeving.
 • Het lesmateriaal bestaat uit 8 modules, 1 werkboek en 3 bonussen.
  • Module 1: de schildklier
  • Module 2: het immuunsysteem
  • Module 3: stress
  • Module 4: voeding
  • Module 5: slapen
  • Module 6: bewegen
  • Module 7: mindset
  • Module 8: zelfzorg
  • Bonus 1: Gewicht en Hashimoto
  • Bonus 2: Hashimoto Herstelplan
  • Bonus 3: ebook Happy Hashimoto Recepten
 • De lessen volg je in je eigen tempo, gewoon vanuit huis.
 • Deze lessen zijn online te bestuderen en te downloaden als pdf.
 • Starten zonder risico, 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.
Wat kost het?

De investering voor dit programma is eenmalig € 149 en een gezonde dosis  nieuwsgierigheid. 

Hoeveel tijd kost dit programma mij per week?

Afhankelijk van je energieniveau en de mate waarin je aan de slag gaat met de werkboeken, ben je tussen de twee en vier uur per module bezig. Je kunt dit programma echter helemaal in je eigen tempo volgen. Komt het even niet uit? Log pas weer in als het wél uitkomt. En wil je de materie van een bepaalde module langer op je in laten werken? Gewoon doen. Geen stress!

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn reguliere arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

Een Happy Hashimoto dieet is vrij van gluten, zuivel, geraffineerde suikers en soja. Omdat de meesten van ons weinig energie hebben, ontvang je een receptenboek met makkelijk en snel te bereiden gerechten. Bovendien zijn de meeste maaltijden uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden te maken, zodat je direct voor meerdere dagen tegelijk kookt. Kijk, dat scheelt weer!

Wordt er in de weekmenu’s rekening gehouden met allergieën, een vegetarisch eetpatroon of diabetes 1?

Nee. Bij de samenstelling van de recepten is daar op dit moment geen rekening mee gehouden. Gelukkig kun je gemakkelijk variëren en aanpassen, waardoor het Happy Hashimoto voedingspatroon voor iedereen haalbaar is!

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt, is symptoombestrijding. Het neemt de oorzaak van je traagwerkende schildklier niet weg. Hoe fijn zou het zijn als je op den duur je medicatie kunt afbouwen? De eerste persoon die onnodig afhankelijk wil zijn van (te veel) medicijnen, moet ik nog ontmoeten.

Geef je garantie?

Ja ik geef garantie, omdat ik weet dat het programma werkt. Volg jij mijn adviezen op en je hebt geen resultaat? Dan ontvang jij je geld terug.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl