Ontdek hoe je met een trage schildklier zonder dieten toch duurzaam gewicht verliest 

LAAT ME RADEN

Elke maandag begin je vol goede voornemens om het helemaal anders te gaan doen. Je gaat minder en gezonder eten. Maar na een paar weken verslapt je enthousiasme en ga je voor de bijl. Teleurgesteld in jezelf geef je op, want “Afvallen met die trage schildklier lukt toch nooit!”

Je voelt je alleen in je misère. Je omgeving begrijpt het niet. “Gewoon wat minder eten en meer bewegen” is het  advies dat je krijgt. Maar zo simpel is het blijkbaar niet.

Je probeert vanalles; je gaat naar de sportschool, je slikt supplementen – maar wat je ook probeert, het geeft geen blijvend resultaat. Je geeft op en de kilo’s komen terug.

Je ziet de resultaten en succesverhalen bij anderen, maar het lijkt voor jou onmogelijk. Toch wil je niets liever dan zelf ook die resultaten te ervaren. En ergens weet je dat je het in je hebt, als je maar wist hoe….

Ik snap je

Ik heb daar gestaan waar jij nu staat. De frustratie, het verdriet, de wanhoop en de boosheid. Waarom lukt het steeds niet?
Het ligt niet aan je ruggengraat. Het ligt niet aan jou. Het ligt aan je aanpak. Met de juiste aanpak heb ook jij het in je om weer grip te krijgen op die kilo’s. Tijd om die juiste aanpak boven tafel te krijgen, zodat jij voortaan altijd weet hoe jij je gezonde gewicht kunt behalen en behouden. Een aanpak die inspeelt op de oorzaak van het probleem en perfect past bij jou en bij jouw leven.

Tijd om aan de slag te gaan. Met het Grip op Gewicht programma gaan wij op zoek naar de oorzaak van jouw overgewicht èn gaan we aan de hand van de Happy Hashimoto Succesformule, relaxt aan de slag. Zonder het tellen van calorieen,  hongerlijden of strenge regimes. Doe je mee?

SLECHTS TWEE RONDES PER JAAR

Wil jij wekelijks kunnen sparren over je aanpak, dagelijks je vragen kwijt kunnen aan mij en je ervaringen delen met de groep? Zet je dan snel op de wachtlijst, want de groepen gaan snel vol.

De laatste groep van 2022 start op 5 september.

Mag ik je introduceren:

GRIP OP GEWICHT

Met het groepsprogramma Grip op Gewicht kraak jij eindelijk de code van een duurzaam gezond gewicht.

Z

Vergroot je weetkracht met online lesmodules en wekelijkse coachingcalls. Begrijp wat er in je lichaam aan de hand is en waarom bepaalde omstandigheden jouw gewicht hoog houden.

Z

Breng de theorie direct in de praktijk aan de hand van de werkboeken, trainingsschema’s en recepten e-books en ervaar wat voor jou wel werkt en wat niet. Alleen dat wat werkt neem je op in je dagelijkse routines. Easy peasy.

Z

Het programma Grip op Gewicht is het populaire 6 weken durende groepsprogramma, waarmee jij alle ingredienten in huis hebt om op elk moment precies te weten hoe jij grip op jouw gewicht houdt en eindelijk duurzaam gewicht gaat verliezen.

Wat krijg je:

Z

6  Lesmodules in de Hashimoto Academy inclusief 6 werkboeken

Z

Inclusief HASHIMOTO ELIMINATIEDIEET ™

Z

1 megadik recepten ebook (96 pagina’s) plus 2 voorbeeld weekmenu’s met extra recepten

Z

4 Weekschema’s met video’s voor krachttraining thuis

Z

Besloten Facebookgroep voor ondersteuning en motivatie

Z

Wekelijkse live groepscoachingcall via Zoom
(maandagavond 19.00 uur)

Z

BONUS: extra groepscoachingcall na twee weken
(dus in week 8) voor al je laatste vragen.

Z

BONUS: lifetime toegang tot de cursus

Z

BONUS: aansluitend toegang tot besloten community Happy Hashimoto Movement

De laatste groep van 2022 start op 5 september.

DEUREN ZIJN GESLOTEN.

Eenmalige investering € 349. Of betaal in twee termijnen.

 

deelnemers gingen je al voor

Na het volgen van dit programma heb jij:

 Resultaat

N

Kennis over de lichaamssystemen en externe factoren, die invloed hebben op gewichtsbeheersing bij een trage schilldklier.

N

Een helder beeld van jouw fysieke en mentale omstandigheden, die gewichtsverlies bij jou blokkeren.

N

Alle kennis in huis hoe jij met voeding en leefstijl je gewicht positief kunt beïnvloeden.

N

Een plan van aanpak hoe jij het Hashimoto Eliminatiedieet gaat aanpakken en/of hoe jij de provocatiefase of een stressloze wijze afrondt.

N

Een handige toolbox vol manieren om je lichaam te ondersteunen om een gezond gewicht te behouden.

N

Vertrouwen in een energieke toekomst met jouw Hashimoto.

N

Grip op jouw gewicht, zonder diëten

WAT DEELNEMERS ZEGGEN:

Beeld zegt meer dan 1000 woorden….

14 augustus: We zijn op vakantie. En daar maakte mijn man deze foto van mij. Wat een verschil. Voor de vakantie stond de teller op -9,2kg🥰🥰 en we gaan gewoon door, want door dit verschil te zien en te voelen, raak je extra gemotiveerd om door te gaan.
Update 20 oktober: Inmiddels ben ik 15 kg kwijt🥳🥳🥳 en een hoop energie rijker. 💪🏻 

Karin Bontekoe - Boeser

12 november: Op de foto sta ik een week voordat ik in juni begon met de cursus en van gisteren (nov), dus 10 kilo lichter in 5 maanden en veel energieker. Ben er super blij mee!

Nel Ruhe - Schanzleh

IK STEL ME NOG EVEN AAN JE VOOR

Op het moment van diagnose was ik in 4 maanden tijd maar liefst 25 kilo aangekomen. (Om het nog niet eens te hebben over de jaarlijkse extra kilo’s die ik vanaf mijn pubertijd al cadeau had gekregen…) Met intens verdriet en complete verslagenheid sukkelde ik door de dagen, de weken en de maanden. Ik was uitgeput. Maar ik moest echt wat aan dat gewicht doen. Dus sleepte ik me bijna dagelijks naar de sportschool en at steeds minder.

En ja, ik verloor een paar kilo, maar die kwamen genadeloos snel weer terug. Wat deed ik fout? Aan mijn motivatie en inzet lag het niet. Dit moest toch anders kunnen?

Inmiddels weet ik wat ik ‘fout’ deed. Ik richtte mij volledig op het principe calorie in – calorie uit en keek niet naar het waarom achter mijn koppige gewicht.
Welk nut had het aankomen in gewicht voor mijn lichaam?
Welke omstandigheden blokkeerden mijn gewichtsverlies?
En welke omstandigheden konden dit juist bevorderen?
Pas toen ik díe informatie meenam in mijn aanpak daalde mijn gewicht. En is sindsdien niet meer teruggekomen.

Met het programma Grip of Gewicht (voorheen: Hashimoto Weight Switch programma) leer ik je hoe ook jij de systemen achter de gewichtstoename bij jezelf kunt herkennen en beïnvloeden, zodat je gewicht eindelijk blijvend kan gaan dalen. (…en jij kunt stoppen met al die frustrerende en demotiverende lijnpogingen).

veelgestelde vragen

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy. Hier vind je ook direct meer info over het programma en een link naar de besloten Facebook Groep en de wekelijkse groepcoachingcalls.
  • Op de startdatum van het programma wordt de content van de eerste week opengesteld. Deze eerste week staat mindset centraal en bereiden we ons voor op het vervolg van het programma. Geen stress….
  • Elke volgende vrijdag wordt de content voor de daaropvolgende week vrijgegeven. Zo lopen we met elkaar hetzelfde pad.
  • Je bepaalt zelf in hoeverre je alle oefeningen of opdrachten volgt. Hierbij is luisteren naar je gevoel en je lichaam leidend.
  • Weet jij al wat jouw voedselintoleranties zijn? Of eet jij vegetarisch/veganistisch of een ander protocol? Volg dan jouw eigen protocol.
  • Is het schrappen van zowel gluten als zuivel, soja, suiker en alcohol te veel voor je? Kies er dan minder, maar schrap die voedingsmiddelen dan wel 100%.
  • Elke week ontmoeten wij elkaar live tijdens de groepscoaching-sessie via Zoom. Kun jij er niet bij zijn? Geen probleem, de opname plaats ik na afloop in de Facebook groep.
Wat kost het?

De investering voor dit programma is eenmalig € 349 en een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Maar het mooie is; deelnemers houden altijd toegang en hierdoor ontvangt je dus gratis alle upgrades van het programma. Goede investering dus!

Kan ik in termijnen betalen?

JA dat kan. Je kan in twee termijnen van € 175 betalen. Gewoon via het afrekenformulier de optie twee termijnen aanvinken.
Ervaar je problemen? Mail me op vera@hashimoto.nl

Is deelname aan de Facebook Groep verplicht?

Nee, deelname aan de besloten Facebook groep is vrijwillig. Maar raad ik wel aan, omdat dit de plek is waar je dagelijks je vragen kunt stellen, jij de andere deelnemers ontmoet en waar ik de opnames van de Zoom-calls deel.

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn reguliere arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

In dit programma maken we gebruik van een eliminatie dieet. We schrappen tijdelijk een aantal voedingsmiddelen, zoals gluten, zuivel, geraffineerde suikers, soja en alcohol. Omdat de meesten van ons weinig energie hebben, ontvang je een receptenboek met makkelijk en snel te bereiden gerechten. Bovendien zijn de meeste maaltijden uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden te maken, zodat je direct voor meerdere dagen tegelijk kookt. Kijk, dat scheelt weer!

Dit eliminatiedieet is op vrijwillige basis. Wellicht ken jij jouw voedselintoleranties al, waardoor jij een ander voedingspatroon volgt. Ook kun je er voor kiezen om eerst een voedselintolerantie test te doen en op basis daarvan je voedingspatroon aan te passen.

We gaan geen calorieen tellen of koolhydraten schrappen!!! Om een goed gevoel te krijgen bij gezonde hoeveelheden en een gevarieerd eetpatroon heeft een voedingsdeskindige voor ons 2 weekmenu’s ter inspiratie opgesteld. 

WORDT ER IN DE recepten REKENING GEHOUDEN MET ALLERGIEËN, EEN VEGETARISCH EETPATROON OF DIABETES 1?

Nee. Bij de samenstelling van de recepten is daar op dit moment geen rekening mee gehouden. Gelukkig kun je gemakkelijk variëren en aanpassen, waardoor het Happy Hashimoto voedingspatroon voor iedereen haalbaar is!

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt, is symptoombestrijding. Het neemt de oorzaak van je traagwerkende schildklier niet weg. Hoe fijn zou het zijn als je op den duur je medicatie kunt afbouwen? De eerste persoon die onnodig afhankelijk wil zijn van (te veel) medicijnen, moet ik nog ontmoeten.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

Blijvend gewichtverlies met Hashimoto Weight Switch programma

HET IS TIJD VOOR VERANDERING

Het is tijd om in actie te komen en te kiezen voor een verantwoorde manier om je koppige gewicht aan te pakken. Zet je nu vast op de wachtlijst, dan ontvang je als eerste bericht als de inschrijving start.

Eenmalige investering is  €349. (Of betaal in 2 termijnen)

Om goede begeleiding te kunnen garanderen zijn de groepen niet te groot. Hierdoor is er beperkt plaats.

INSCHRIJVING GESLOTEN