NIEUW

Gratis Recepten E-book

Voor 5 dagen eten volgens het Hashimoto Eliminatiedieet®

Blokkeren alledaagse voedingsmiddelen ongemerkt jouw herstel?

Tijd om dit uit te zoeken!

Bij mensen met Hashimoto zorgen vijf alledaagse voedingsstoffen vaker dan gemiddeld voor problemen met de spijsvertering of het immuunsysteem.  Hierdoor kunnen klachten ontstaan zoals:

A

vermoeidheid

A

een opgeblazen gevoel

A

gewrichtspijn

A

neerslachtigheid

A

slaapproblemen

A

gewichtstoename

Het identificeren van deze gevoeligheden kan met behulp van een eliminatiedieet. Hierbij schrap je tijdelijk bepaalde voedingsmiddelen om ze daarna één voor één weer te introduceren. Verdwijnen de klachten, of komen ze na introductie terug? Dan heb jij jouw gevoeligheid gevonden. Deze kennis kan een game-changer zijn in jouw zoektocht naar meer energie en gezondheid!

Vaak voorkomende intoleranties en gevoeligheden bij Hashimoto

Van een aantal voedingsmiddelen is bekend dat zij vaker dan gemiddeld problemen veroorzaken bij mensen met Hashimoto. Daarom zijn juist deze allergenen opgenomen in het Hashimoto Eliminatiedieet®. Deze 5 meest voorkomende voedseltriggers bij mensen met een trage schildklier zijn:

Z

Gluten

Z

Zuivel (caseïne en lactose)

Z

Soja

Z

Toegevoegde suikers

Z

Alcohol

In de afgelopen 6 jaar heb ik honderden mensen begeleid bij het correct uitvoeren van dit eliminatiedieet. Het tijdelijk schrappen van deze 5 voedingsmiddelen heeft bij mijn clienten spectaculaire resultaten opgeleverd. Meer energie, een beter geheugen en scherpere geest, minder opgeblazen gevoel, minder pijn en gewichtsverlies!

Ik gun jou deze ervaring ook. Misschien vind je het schrappen van al deze voedingsmiddelen in een keer nu nog te grote stap. Daarom nodig ik je uit om te beginnen met een aantal dagen. Aan de hand van dit receptenboek waarin ik mijn favoriete  recepten heb gebundeld, kun jij 5 dagen of meer kennismaken met deze manier van eten.

Relaxt toch? Wat heb je te verliezen? Eet smakelijk!