Is jouw favoriete maaltijd de oorzaak van jouw vermoeidheid, pijn of overgewicht ?

Gratis Recepten E-book

Voor 5 dagen zorgeloos eten
volgens het Happy Hashimoto Eliminatiedieet

Is jouw favoriete maaltijd de oorzaak van jouw vermoeidheid, pijn of overgewicht ?

Ongemerkt kunnen er voedingsmiddelen zijn waar jij niet goed tegen kan. Je bent er intolerant voor. Bij het eten van voedingsmiddelen, waar jij intolerant voor bent, activeer jij bij elke maaltijd het immuunsysteem, waardoor er klachten ontstaan zoals:

vermoeidheid

een opgeblazen gevoel

gewrichtspijn

neerslachtigheid

slaapproblemen

gewichtstoename

Het identificeren van jouw intoleranties kan met behulp van een eliminatiedieet. Hierbij schrap je tijdelijk bepaalde voedingsmiddelen om ze daarna een voor een weer te introduceren. Verdwijnen de klachten, of komen ze na introductie terug? Dan heb jij jouw intolerantie gevonden. Deze kennis kan een game-changer zijn in jouw zoektocht naar meer energie en gezondheid!

Vaak voorkomende intoleranties bij Hashimoto

Van een aantal voedingsmiddelen is bekend dat zij vaker dan gemiddeld problemen veroorzaken bij mensen met Hashimoto. Daarom zijn juist deze voedseltriggers  opgenomen in het Happy Hashimoto Eliminatiedieet. Deze 5 meest voorkomende voedseltriggers bij mensen met een trage schildklier zijn:

Gluten

Zuivel (caseïne)

Soja

Toegevoegde suikers

Alcohol

Zowel in mijn online programma’s als ook in mijn 1 op 1 coaching pas ik vrijwel altijd een vorm van dit Happy Hashimoto Eliminatiedieet toe. Het tijdelijk schrappen van deze 5 voedingsmiddelen heeft bij mijn clienten spectaculaire resultaten opgeleverd. Meer energie, een beter geheugen en scherpere geest, minder opgeblazen gevoel, minder pijn en gewichtsverlies!

Ik gun jou deze ervaring ook. Misschien vind je het schrappen van al deze voedingsmiddelen in een keer nu nog te grote stap. Daarom nodig ik je uit om te beginnen met 5 dagen. Aan de hand van dit receptenboek waarin ik mijn favoriete Happy Hashimoto Eliminiatiedieet recepten heb gebundeld, kun jij 5 dagen lang kennismaken met deze manier van eten.  Relaxt toch? Wat heb je te verliezen?

Eet smakelijk!  Liefs,

Ontdek wat eten volgens het Happy Hashimoto Eliminatiedieet voor jou kan doen!

Speciaal voor jou heb ik mijn favorieten recepten voor ontbijt, lunch en diner in een gratis recepten e-book verwerkt. Genoeg voor 5 dagen uitproberen.
Alle recepten zijn vrij van gluten, zuivel, soja en kunstmatige suikers.