Hashimoto Nederland

“Hashimoto en ondanks je goede bloedwaarden voel jij je niet happy. Dit is waarom!”

Gratis e-book: ‘Hashimoto, maar nog niet happy’

Hashimoto en (nog) niet happy

Je hebt een trage schildklier. Dat heeft de dokter je verteld. Je slikt inmiddels schildkliermedicatie, waarmee je de tekorten aan schildklierhormoon weer aanvult. Eens in de zoveel weken laat je bloed prikken en bepaalt de arts of je de juiste hoeveelheid medicatie slikt of dat de dosis moet worden bijgesteld.

Volgens hem (of haar) zijn je waardes prima in orde. Toch voel jij je lang niet altijd goed. De dokter beweert dat je de rest van je leven pillen moet blijven slikken en ‘tja, met die restklachten zal je moeten leren leven’. Herkenbaar?

Restklachten

Ondanks mooie bloedwaarden voel jij je niet goed. Je bent moe en hebt geen puf voor de leuke dingen in het leven. Je lichaamsgewicht neemt bij elk koekje toe en wat je ook doet, het lukt je niet die extra kilo’s weer te verliezen. Je hebt het altijd koud, zelfs in de zomer. Je voelt je regelmatig down en bent wat stiller.

Je omgeving zegt dat je het gewoon wat rustiger aan moet doen of dat je juist wat meer moet gaan bewegen, maar jij weet dat het daar niet aan ligt. Je voelt je ’s ochtends vaak stram en je gewrichten en huid doen soms opeens pijn. Een lange reeks vage, rare klachten passeert de revue. En het ergste is: je bent er al bijna aan gewend geraakt.

En dan nu het goede nieuws

Ik heb goed nieuws voor je: het zit niet in je hoofd. Je bent niet gek, stelt je niet aan en bent niet alleen. Jij hebt waarschijnlijk last van de ziekte van Hashimoto.

Nu is dit op zich natuurlijk nog niet iets om happy van te worden. Wat wél fijn is, is dat je na het lezen van dit e-book precies weet waaróm jij je nu niet happy voelt. En fijner nog: je weet straks dat je niet hoeft te leven met restklachten en dat je je met een aantal aanpassingen op het gebied van voeding en lifestyle weer goed kunt gaan voelen!

Waar je arts niet naar kijkt …

 

Het menselijk lichaam is een ingenieus samenspel van zo’n 100.000 miljard cellen, weefsels, organen, stofjes en gedachten. Om als een geoliede machine te kunnen werken, zijn bijna al deze onderdelen afhankelijk van voldoende schildklierhormoon. Om ons happy te voelen, moeten er daarom twee dingen goed geregeld zijn.

  • We moeten over voldoende schildklierhormoon beschikken.
  • De cellen in ons lichaam moeten het schildklierhormoon ook daadwerkelijk kunnen gebruiken.

Klinkt logisch toch?

Helaas kijken artsen zelden naar het tweede punt. Ze checken de voorraad hormoon in het bloed, maar kijken niet of deze voorraad ook gebruikt kan worden.

 

… en dit e-book wel

In dit gratis e-book laat ik het grotere plaatje zien, waardoor je gaat begrijpen dat er meer aspecten zitten aan een trage schildklier dan het aanvullen van een hormoontekort alleen.

Met wat aanpassingen op het gebied van lifestyle (voeding, bewegen, slapen, gedachten en stress) heb jij zelf invloed op de beschikbaarheid en bruikbaarheid van je schildklierhormoon.

 

Na het lezen van dit e-book beschik je straks over voldoende kennis om je arts ervan te overtuigen extra bloedtesten af te nemen, zodat je ziet hoe het echt met jouw schildklierhormonen gesteld is. Daarna kun je meteen aan de slag met het online programma Happy met Hashimoto. Voor je het weet heb jij Hashimoto en ben je wél happy!

DOWNLOAD NU HET GRATIS E-BOOK

“Hashimoto, maar (nog) niet Happy.” 

de echte reden, waarom medicatie alleen geen oplossing is