Mijn favoriete producten 

Op deze pagina vind je mijn favoriete producten die ik zelf gebruik of heb gebruikt en waar ik erg over te spreken ben. Ik ben nieuwsgierig aangelegd, wil altijd  leren en probeer graag nieuwe producten uit. Gewoon om te zien of het werkt en of het me bevalt. Mijn meest favoriete producten deel ik hier met jou. Ik zal deze pagina blijven aanvullen, dus kom regelmatig hier even snuffelen.

Waar mogelijk heb ik kortingscodes voor je geregeld. Ook zijn sommige linkjes op deze pagina affiliatie wat wil zeggen dat ik een kleine marge van jouw aankoop ontvang als je het product via mijn link koopt. Hier merk jij als koper niks van. Je betaalt precies hetzelfde als wanneer je het direct via de webwinkel aanschaft. Bedankt voor je support!

Ik ben Vera Kamphorst

Als orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundige Hashimoto help ik mensen met een trage schildklier de regie over hun schildklier gezondheid terugpakken. Ik geloof in zacht werken aan je gezondheid op basis van weetkracht niet op basis van wilskracht. Ik blijf altijd studeren en deel mijn kennis met jou.