Mijn favoriete boeken

 

Ik geloof niet in werken aan je gezondheid op basis van wilskracht, ik geloof in werken op basis van weetkracht.Ik wil weten waarom de ene keuze wel slim is of juist niet. Alleen dan kom ik moeiteloos in actie. Ik weet dan waar ik het voor doe. 

Mezelf blijven ontwikkelen, leren en studeren zijn inmiddels mijn grootste passie geworden, waardoor mijn boekenkast zowel fysiek als digitaal uitpuilt. Een kleine selectie deel ik hier met je. Elk boek heeft mij minimaal een belangrijk inzicht of nuttige, toepasbare tips gegeven. Ik ben benieuwd welke kennis jij eruit haalt.

Sommige linkjes op deze pagina zijn affiliatie wat wil zeggen dat ik een kleine marge van jouw aankoop ontvang als je het product via mijn link koopt. Hier merk jij als koper niks van. Je betaalt precies hetzelfde als wanneer je het direct via de webwinkel aanschaft. Bedankt voor je support!

Ik heb een trage schildklier. Wat nu?
Vera Kamphorst

Met een trage schildklier de overgang door
Vera Kamphorst

Why do I still have thyroid symptoms? (ENG)
Datis Kharrazian

Why isn’t my brain working? (ENG)
Datis Kharrazian

Hashimoto Thyroiditis (ENG)
Izabella Wentz

Het Hashimoto Protocol
Izabella Wentz

Hashimoto’s Food Pharmacology (ENG)
Izabella Wentz

The Autoimmune Paleo Cookbook (ENG)
Mickey Trescott

Alles draait om je hormonen
Rineke Dijkinga

Hormoonbalans voor vrouwen
Ralph Moorman & Barbara Havenith

Stop PMS
Francisca van den Berg

Studeerden wij medicijnen of geneeskunde?
Lieneke van de Griend

Ik ben Vera Kamphorst

Als orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundige Hashimoto help ik mensen met een trage schildklier de regie over hun schildklier gezondheid terugpakken. Ik geloof in zacht werken aan je gezondheid op basis van weetkracht niet op basis van wilskracht. Ik blijf altijd studeren en deel mijn kennis met jou.