Ontdek hoe je met een trage schildkluer stap voor stap je fysieke en mentale energie verhoogt

IK BEN ZO MOE!

De verlammende vermoeidheid en het geheugen en focus van een goudvis zijn veel voorkomende én ook zeer ingrijpende klachten bij Hashimoto. Het verandert je leven totaal. Hoe deze vermoeidheid echt aanvoelt begrijp je pas echt als je het zelf ervaart.

Misschien herken je het wel. De dag begint goed. Je hebt energie. In al je enthousiasme maak je plannen voor vanavond of het komende weekend, maar zodra de avond of het weekend daar is: BAM! Alle energie weg. Hoe moet je dit gaan doen? Je kan toch niet weer afzeggen?

Of je werkt al maanden toe naar dat ene leuke project. Maar als je heel eerlijk bent, loop je al tijden op je tandvlees. Je geheugen en concentratie is slecht, je ziet veel beren op de weg en je overweegt zelf vakantiedagen in te zetten om even bij te komen…

Of het lukt s’avonds niet meer om én een gezonde maaltijd op tafel te zetten én aandacht aan je kids te geven, een leuke partner te zijn of goed voor jezelf te zorgen.  Het is gewoon allemaal te veel.

Weet dat dit écht anders kan

Je energieniveau is veranderd sinds je een trage schildklier hebt. Je hebt moeite met het volhouden van het leven dat je altijd leidde. Het lukt domweg niet meer. Dus wat is wijsheid? Je leven aanpassen aan je beschikbare energieniveau? Of je levensstijl aanpassen om je energieniveau te verhogen? Het antwoord op deze vraag is beiden.

Wanneer je begrijpt hoe energie wordt aangemaakt en hoe het systeem van energieverdeling werkt, dan is het ook gemakkelijker om met deze systemen samen te werken in plaats te vechten tegen het tekort aan energie dat je nu ervaart.

Stel je voor:

  • Je weet hoe je je energieniveau, zowel fysiel als mentaal, kunt verhogen
  • Je herkent tijdig je grenzen
  • Je laadt jezelf tijdig en gemakkelijk weer op
  • En je zorgt dat je altijd nog een beetje energie in reserve hebt voor onverwachte situaties

Dan wordt het leven bijna weer een beetje zoals het was voor je diagnose….. Tijd om aan de slag te gaan. Met het Eindelijk Energie programma gaan wij al deze punten oppakken. Doe je mee?

Mag ik je introduceren:

EINDELIJK ENERGIE

Met het groepsprogramma Eindelijk Energie kraak jij eindelijk de code van het verhogen van je energie.

Z

Het programma Eindelijk Energie is het succesvolle 8 weken durende groepsprogramma, waarmee jij stap voor stap leert hoe jj je energieniveau duurzaam kan verhogen.

Z

Vergroot je weetkracht met online lesmodules en wekelijkse coachingcalls. Begrijp wat er in je lichaam en geest aan de hand is en waarom bepaalde omstandigheden jouw energieniveau drastisch doen verlagen.

Z

Breng de theorie direct in de praktijk an de hand van de werkboeken, trainingsschema’s en recepten e-books en ervaar wat voor jou wel werkt en wat niet. Alleen dat wat werkt neem je op in je dagelijkse routines. Rustig aan.

Z

Ervaar de magie van het samen sparren met een klein groepje gelijkgestemden en experts die jou verder helpen.

Wat gaan we doen?

Eindelijk Energie

In 8 weken tijd gaan we jouw fysieke en mentale energieniveau ophogen met kennisvergroting en aanpassingen op gebied van voeding, leefstijl en mindset! Aan de hand van verhelderende video’s, weekmodules en werkboeken begeleid ik je langs alle stappen van energiebeheersing en verhogen van je energieniveau bij een trage schildklier. Je gaat dus naast veel leren ook direct veel doen.

Je doorloopt de lesmodules op eigen gelegenheid en dus in jouw eigen tijd. Je vragen over de lesstof kun je stellen in de besloten Facebookgroep of tijdens de wekelijkse groepscalls in Zoom.

Ga je tijdens deze 8 weken al meer energie ervaren? Ja! Maar de echte transformatie gebeurt na deze 8 weken. Daarom is er veel aandacht voor hoe je deze nieuwe leefstijl in jouw hectische en vermoeide bestaan kan inpassen. Doe je mee?

Week 1: Introductieweek

Deze week staat in het teken van het doen van een nul-meting. Dit houdt in dat we de balans opmaken van hoe het nu met jouw energie en leefstijl gesteld is en waar je naartoe wilt werken. Ik leg je in een aantal video’s uit wat vermoeidheid is, hoe energie wordt gemaakt en wat de rol van de trage schildklier in dit verhaal is. Deze introductieweek legt de basis voor de negen weken die komen gaan.

Week 2 + 3: Verhogen fysieke energie

Deze tweede en derde week leer je hoe je jouw mitochondria met voeding en leefstijl kunt versterken en vermenigvuldigen. Dit zijn ook de weken waarin we starten met de wekelijkse challenges. Alle informatie, tips en tools zijn verwerkt in een challenge; een lijst met opties  die je kunt afvinken gedurende de week. Deelnemers klaar? (Af)Vinken maar!

Week 4 + 5: Verhogen mentale energie

Mentale vermoeidheid en fysieke vermoeidheid komen vaak samen voor. Maar er is een verschil. Je leert over de relatie tussen neuro-inflammatie en Hashimoto en waarom brainfog een logisch gevolg is van de twee. Gelukkig heb je zelf invloed op jouw mentale energie, dus dat gaan we doen! Deze twee weken staat het verhogen van die mentale energie centraal.

Week 6: Energie management

We worden steeds beter in multitasken. Meer doen in minder tijd, zodat we meer tijd overhouden voor …. Ja, voor wat? Want meestal zijn we te moe om daarna nog iets te doen. In plaats van time-management ga jij daarom aan de slag met energiemanagement. Waar wil je je energie aan uitgeven? En waar lekt bij jou nog onnodig kostbare energie weg? Pak de kitspuit, we gaan kieren dichten!

Week 7: Sneller opladen & nieuwe energiebronnen aanboren

Soms zijn er van die dagen dan kun je wel wat meer energie gebruiken. Omdat je een drukke agenda hebt of omdat je graag nog iets leuks wil gaan doen. Het is dan handig om op die momenten een paar truckjes achter de hand te hebben, waardoor je snel je batterij weer oplaadt. De komende twee weken ga jij hier mee experimenteren.

Week 8: Eindelijk weer energie

Je hebt veel geleerd, veel gedaan, veel uitgeprobeerd. Nu is het tijd om de tussenstand op te maken. Is je energie al verbeterd? Welke tips en aanpassingen in voeding en leefstijl leverden de meeste energiewinst op? Wat hou je er in? Wat gooi je eruit? Deze week maak je de balans op en creëer je jouw eigen leefstijl waardoor je jouw energieniveau duurzaam kan verbeteren.

Wat krijg je:

Z

6  Lesmodules in de Hashimoto Academy inclusief 6 werkboeken

Z

1 Recepten e-book met energieverhogende recepten

Z

4 Weekschema’s met video’s voor krachttraining thuis

Z

Besloten Facebookgroep voor ondersteuning en motivatie

Z

Wekelijkse live groepscoachingcall via Zoom (zaterdagmorgen 10.00 – 11.00 uur)

Z

BONUS: online themabijeenkomst (Zoom) met expert op gebied van werken met chronische aandoening en reïntegratie na uitval – in ziektewet.

Z

BONUS: Lifetime toegang tot programma

Z

BONUS: HASHIMOTO ELIMINATIEDIEET ™

Z

BONUS: aansluitend toegang tot besloten community Happy Hashimoto Movement

De laatste groep van 2022 start op 3 oktober.

 

DEUREN ZIJN NOG GESLOTEN

Eenmalige investering € 349. Of betaal in twee termijnen

Na het volgen van dit programma heb jij:

 Resultaat

N

Een helder beeld van jouw fysieke en mentale energieniveau, heb je al een start gemaakt met deze te verhogen en weet je hoe je ze op eigen kracht nog verder kunt verhogen!

N

Alle kennis in huis hoe jij met jouw voedingskeuzes en leefstijl je energieniveau kunt ondersteunen.

N

Een persoonlijk energiemanagementsplan; je weet hoeveel energie je beschikbaar hebt en hoe je deze kostbare energie wil besteden.

N

Inzicht in jouw energielekken. Je hebt er al een aantal gedicht en kan de komende tijd er steeds meer gaan dichten! Hoppa! Meer energie voor jou!

N

Een handige toolbox vol manieren om je batterij snel weer op te kunnen laden.

N

Vertrouwen in een energieke toekomst met jouw Hashimoto.

“Your energy is currency. Spend it well. Invest it wisely”

Onderstaande video maakt deel uit van de lesstof en geeft een goed beeld bij mijn manier van lesgeven.

wat deelnemers zeggen:

Over mij

MIJN ENERGIE WAS AL JAREN OP…..

 

Als producent van grootschalige publieksevenementen zoals Lowlands en het Glazen Huis van 3FM was ik gewend om te gaan met stevige deadlines, flinke uitdagingen en (te) grote verantwoordelijkheden. Ik leefde op adrenaline, voelde me energiek en “alive and kicking”. Maar als zo’n event dan weer voorbij was, het publiek naar huis ging en het evenemententerrein weer schoon werd opgeleverd, dan stortte ik in.

In werkelijkheid was mijn energie al jaren op. Maar omdat ik niet naar de signalen van mijn lichaam en hoofd had geluisterd, was mijn lichaam overgestapt op een noodoplossing: adrenaline en cortisol. En die noodoplossing had ik verward met energie hebben.

Leven met de ziekte van Hashimoto is niet makkelijk. De verlammende vermoeidheid is denk ik de meest gehoorde klacht en ook de meeste belemmerende klacht van mensen die te kampen hebben met een trage schildklier. Het beïnvloed je hele  leven, zowel mentaal als fysiek.

Om te kunnen helen of om gezonde keuzes te kunnen maken heb je energie nodig. En die heb je niet. Het is een vicieuze cirkel waar je in belandt.
Vandaar de noodzaak voor dit programma.

Met het programma Eindelijk meer Energie wil ik je leren waar deze verlammende vermoeidheid vandaag komt, hoe jij je energie-levels kunt verhogen, maar ook hoe je in slechte periodes slimmer kunt omgaan met de energie die je op dat moment beschikbaar hebt.

Inmiddels heb ik mijn energielevels terug. Naast Happy Hashimoto studeer ik regelmatig, geef ik les, heb ik een boek geschreven en hou ik ook nog voldoende tijd vrij voor ontspanning, beweging en het opladen van mijn batterij. Ik heb mijn leven terug en nog beter dan het was! En dat gun ik jou ook…..
Doe je mee?

Wat wil je nog weten?

FAQ

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy. Hier vind je ook direct meer info over het programma en een link naar de besloten Facebook Groep en de wekelijkse groepcoachingcalls.
  • Op de startdatum van het programma wordt de content van de eerste week opengesteld. Deze eerste week staat introductie en kennisvergroting centraal. Wat is energie en wat is vermoeidheid en hoe is het met jou nu gesteld.
  • We nemen steeds twee weken de tijd per lesmodule, zodat jij alle tijd hebt om de lesstof tot je te nemen en je eigen te maken. Daarna gaan we pas door naar de volgende les. Elke andere vrijdag wordt de content voor de daaropvolgende week vrijgegeven. Zo lopen we met elkaar hetzelfde pad.
  • Je bepaalt zelf in hoeverre je alle oefeningen of tips opvolgt. Hierbij is luisteren naar je gevoel, je lichaam en je mate van huidige energie leidend.
  • Elke week ontmoeten wij elkaar live tijdens de groepscoaching-sessie via Zoom. Kun jij er niet bij zijn? Geen probleem, de opname wordt live gestreamd naa de besloten Facebookgroep en is daar ook later terug te kijken.
Wat kost het?

De investering voor dit programma is eenmalig € 349 en een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Maar het mooie is; deelnemers houden altijd toegang en hierdoor ontvangt je dus gratis alle upgrades van het programma. Goede investering dus!

 

Kan ik in termijnen betalen?

JA dat kan. Je kan in twee termijnen van € 200 betalen. Gewoon via het afreken-formulier de optie twee termijnen aanvinken.
Ervaar je problemen? Mail me op vera@hashimoto.nl

HOEVEEL TIJD KOST DIT PROGRAMMA MIJ PER WEEK?

Goede vraag. Het gaat niet om hoeveel tijd het je per week kost, maar om hoe snel je resultaten kan zien. Ik zie bij deelnemers die hier tijd voor vrijmaken en bereid zijn om de diepte in te gaan veel sneller, meer en duurzamere resultaten, dan bij mensen die in een uurtje de video’s kijken en vervolgens de werkboeken doorbladeren, maar er niet daadwerkelijk mee aan de slag gaan. Maar ik zie ook deelnemers die weken later een onderdeel pas oppakken en dan alsnog winst behalen. Het gaat er dus niet om hoeveel uur het je per week kost, het gaat erom dat je in jouw eigen tempo tijd vrijmaakt om met de kennis en tools in dit programma aan de slag te gaan.

Maar omdat ik weet dat je toch een indicatie van me wil:
Afhankelijk van je energieniveau en de mate waarin je aan de slag gaat met de werkboeken, besteed je idealiter twee tot vier uur per week aan deze transformatie. Transformatie gaat niet vanzelf, je zal hier dus tijd en energie voor moeten vrijmaken.

Is deelname aan de Facebook Groep verplicht?

Nee, deelname aan de besloten Facebookgroep is vrijwillig. Maar raad ik wel aan, omdat dit de plek is waar ik mijn dagelijkse begeleiding aanbied en waar je ook de andere deelnemers kunt ontmoeten. Vanwege de vragen die hier gesteld worden deel ik hier ook vaak extra informatie aan.
In eerdere edities heb ik gemerkt dat de deelnemers ook veel steun aan elkaar hebben. Maak hier dus gerust gebruik van. Het is een veilige omgeving waar jij je ervaringen kan en mag delen.

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn reguliere arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

Voeding is een belangijk onderwerp als je over energie praat. Gezonde voeding geeft je lichaam energie en voedt je lichaam; het irriteert het niet of vormt geen extra belasting voor je systeem. Je leert de verschillen kennen. Ook vertel ik je welke voeding slim is om meer van te eten en welke juist minder.
Ik adviseer (bijna) altijd een eliminatiedieet uit te voeren, maar het maakt GEEN onderdeel uit van dit programma. Daarom bied ik je als BONUS het programma Hashimoto Eliminatiedieet 30-daagse, wat een perfecte aanvulling of vervolg zou kunnen zijn op dit programma..

 

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt, is symptoombestrijding. Het vult tekorten in schildklier hormoon aan, maar neemt de oorzaak van je traagwerkende schildklier niet weg. Het feit dat jij deze cursus overweegt zegt genoeg; je energie is nog niet optimaal, dus ga voor winst.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

Blijvend gewichtverlies met Hashimoto Weight Switch programma

€ 349

HET IS TIJD VOOR MEER ENERGIE

Het is tijd om in actie te komen en toe te gaan werken aan de energielevels die je verdient. Laten we samen aan de slag gaan! Zet je op de wachtlijst dan stuur ik je een mailtje zodra de inschrijving van start gaat.

“Energy flows where intention goes”