Stap voor stap relaxt werken aan het verhogen van je fysieke en mentale energie

VERWACHT 31 januari 2022

>> Inschrijving start vrijdag 14 januari (voor mensen op wachtlijst een aantal dagen eerder).

IK BEN ZO MOE!

De verlammende vermoeidheid en het geheugen en focus van een goudvis zijn veel voorkomende én ook zeer ingrijpende klachten bij Hashimoto. Het verandert je leven totaal. Hoe deze vermoeidheid echt aanvoelt begrijp je pas echt als je het zelf ervaart.

 

Misschien herken je het wel:

De dag begint goed. Je hebt energie. In al je enthousiasme maak je plannen voor vanavond of het komende weekend, maar zodra de avond of het weekend daar is: BAM! alle energie weg.
Paniek – verdriet – twijfel. Hoe moet je dit gaan doen? Je kan toch niet weer afzeggen?

Of je werkt al maanden toe naar dat ene leuke project. Maar als je heel eerlijk bent, loop je al tijden op je tandvlees. Je geheugen en concentratie is slecht, je ziet veel beren op de weg en je enthousiasme is ver te zoeken. Hoe kan dat nou? Hier heb je zo lang naar uitgekeken?

Of je doet gewoon je werk als ieder ander, maar s’avonds lukt het je niet meer om én een gezonde maaltijd op tafel te zetten én aandacht aan je kids te geven en/of ook nog een leuke partner te zijn.

Het is gewoon allemaal te veel. Het liefst zou je even een weekje onder je dekbed gaan kamperen. Met een reep chocolade.

Kortom

Je herkent jezelf niet meer.Waar is die energieke persoon gebleven, die altijd genoot van een avondje met vrienden in de kroeg en zijn/haar hand niet omdraaide voor het organiseren van een leuk feestje?

Jij bent niet meer die energieke jij die je ooit was….
Je rouwt om hem/haar. Komt die persoon ooit weer terug?

Weet dat dit écht anders kan

Je energieniveau is veranderd sinds je een trage schildklier hebt. Je hebt moeite met het volhouden van het leven dat je altijd leidde. Het lukt domweg niet meer. Dus wat is wijsheid?

 • Je leven aanpassen aan je beschikbare energieniveau?
 • Of je levensstijl aanpassen om je energieniveau te verhogen?

Het antwoord op deze vraag is beiden.

Wanneer je begrijpt hoe energie wordt aangemaakt en hoe het systeem van energieverdeling werkt, dan is het ook gemakkelijker om met deze systemen samen te werken in plaats te vechten tegen het tekort aan energie dat je nu ervaart.

Stel je voor:

 • Je weet hoe je je energieniveau, zowel fysiel als mentaal, kunt verhogen
 • Je herkent tijdig je grenzen
 • Je laadt jezelf tijdig en gemakkelijk weer op
 • En je zorgt dat je altijd nog een beetje energie in reserve hebt voor onverwachte situaties

Dan wordt het leven bijna weer een beetje zoals het was voor je diagnose…..

Mag ik je het unieke programma introduceren:

EINDELIJK ENERGIE

Het 10 weken-durende thema-programma voor mensen met een trage schildklier, die hun vrolijke, energieke zelf terugwillen en willen ontdekken hoe zij met voeding, leefstijl en mindset dit kunnen realiseren. 

Ben jij dit?

 • Je mist de energie die je vroeger had. En je weet dat als je niet zelf ingrijpt deze situatie niet gaat verbeteren.
 • Je hebt zin om je te verdiepen in de oorzaken achter jouw vermoeidheidsklachten.
 • Je wil tools hebben om in kleine stapjes je voeding, je leefstijl en mindset een upgrade te geven.
 • Je wil sparren met gelijkgestemden, die zich net als jij zes weken onderdompelen in de wereld van fysieke en mentale energie.
 • Je wil ervaren hoe het is om weer voldoende energie te hebben voor alle dingen die je écht wil doen.

Waarschijnlijk heb je een aantal keer JA gezegd. En dat denk ik, omdat ik in hetzelfde schuitje gezeten heb. Hierdoor weet ik hoe ik jou kan helpen om ook die volgende stap te zetten.

Doe je mee? Dan gaan we samen op weg naar meer energie!

WAT GAAN WE DOEN?

Eindelijk Energie

In 10 weken tijd gaan we jouw fysieke en mentale energieniveau ophogen met kennisvergroting en aanpassingen op gebied van voeding, leefstijl en mindset! Aan de hand van verhelderende video’s, weekmodules en werkboeken begeleid ik je langs alle stappen van energiebeheersing en verhogen van je energieniveau bij een trage schildklier. Je gaat dus naast veel leren ook direct veel doen.

Je doorloopt de lesmodules op eigen gelegenheid en dus in jouw eigen tijd. Je vragen over de lesstof kun je stellen in de besloten Facebookgroep of tijdens de wekelijkse groepscalls in Zoom.

Ga je tijdens deze 10 weken al meer energie ervaren? Ja! Maar de echte transformatie gebeurt na deze 10 weken. Daarom is er veel aandacht voor hoe je deze nieuwe leefstijl in jouw hectische en vermoeide bestaan kan inpassen. Doe je mee?

Week 1: Introductieweek

Deze week staat in het teken van het doen van een nul-meting. Dit houdt in dat we de balans opmaken van hoe het nu met jouw energie en leefstijl gesteld is en waar je naartoe wilt werken. Ik leg je in een aantal video’s uit wat vermoeidheid is, hoe energie wordt gemaakt en wat de rol van de trage schildklier in dit verhaal is. Deze introductieweek legt de basis voor de negen weken die komen gaan.

Week 2 + 3: Verhogen fysieke energie

Deze tweede en derde week leer je hoe je jouw mitochondria met voeding en leefstijl kunt versterken en vermenigvuldigen. Dit zijn ook de weken waarin we starten met de wekelijkse challenges. Alle informatie, tips en tools zijn verwerkt in een challenge; een lijst met opties  die je kunt afvinken gedurende de week. Deelnemers klaar? (Af)Vinken maar!

Week 4 + 5: Verhogen mentale energie

Mentale vermoeidheid en fysieke vermoeidheid komen vaak samen voor. Maar er is een verschil. Je leert over de relatie tussen neuro-inflammatie en Hashimoto en waarom brainfog een logisch gevolg is van de twee. Gelukkig heb je zelf invloed op jouw mentale energie, dus dat gaan we doen! Deze twee weken staat het verhogen van die mentale energie centraal.

Week 6 + 7: Energie management

We worden steeds beter in multitasken. Meer doen in minder tijd, zodat we meer tijd overhouden voor …. Ja, voor wat? Want meestal zijn we te moe om daarna nog iets te doen. In plaats van time-management ga jij daarom aan de slag met energiemanagement. Waar wil je je energie aan uitgeven? En waar lekt bij jou nog onnodig kostbare energie weg? Pak de kitspuit, we gaan kieren dichten!

Week 8 + 9: Sneller opladen & nieuwe energiebronnen aanboren

Soms zijn er van die dagen dan kun je wel wat meer energie gebruiken. Omdat je een drukke agenda hebt of omdat je graag nog iets leuks wil gaan doen. Het is dan handig om op die momenten een paar truckjes achter de hand te hebben, waardoor je snel je batterij weer oplaadt. De komende twee weken ga jij hier mee experimenteren.

Week 10: Eindelijk weer energie

Je hebt veel geleerd, veel gedaan, veel uitgeprobeerd. Nu is het tijd om de tussenstand op te maken. Is je energie al verbeterd? Welke tips en aanpassingen in voeding en leefstijl leverden de meeste energiewinst op? Wat hou je er in? Wat gooi je eruit? Deze week maak je de balans op en creëer je jouw eigen leefstijl waardoor je jouw energieniveau duurzaam kan verbeteren.

Onderstaande video maakt deel uit van de lesstof en geeft een goed beeld bij mijn manier van lesgeven.

Na het volgen van dit programma heb jij:

 Resultaat

N

Een helder beeld van jouw fysieke en mentale energieniveau, heb je al een start gemaakt met deze te verhogen en weet je hoe je ze op eigen kracht nog verder kunt verhogen!

N

Alle kennis in huis hoe jij met jouw voedingskeuzes en leefstijl je energieniveau kunt ondersteunen.

N

Een persoonlijk energiemanagementsplan; je weet hoeveel energie je beschikbaar hebt en hoe je deze kostbare energie wil besteden.

N

Inzicht in jouw energielekken. Je hebt er al een aantal gedicht en kan de komende tijd er steeds meer gaan dichten! Hoppa! Meer energie voor jou!

N

Een handige toolbox vol manieren om je batterij snel weer op te kunnen laden.

N

Vertrouwen in een energieke toekomst met jouw Hashimoto.

wat deelnemers zeggen:

Blijvend gewichtsverlies met Hashimoto Weight Switch

HASHIMOTO ELIMINATIEDIEET 30-DAAGSE

Ik leer je alles wat je moet weten over het succesvol uitvoeren van het Hashimoto Eliminatiedieet. Het begint met een degelijke voorbereiding en tijdens jouw eliminatiefase leer ik je alles over de provocatiefase die volgt. Jij bepaalt wanneer dat is en als het moment daar is, kun je vol zelfvertrouwen de afrondende fase in.

Waarde: € 49,00

LIFETIME TOEGANG

Lifetime toegang tot de lesmodules, video’s, werkboeken en receptenboeken, inclusief alle updates en upgrades van het programma in de Hashimoto Academy. 

Waarde: onbetaalbaar

HAPPY HASHIMOTO MOVEMENT

Zorgen voor jezelf is een levenslange inspanning daarom blijf ik je graag inspireren en aanmoedigen. Jij krijgt daarom aansluitend toegang tot de Happy Hashimoto Movement. (Exclusief voor deelnemers aan mijn groepsprogramma’s) 

Waarde: onbetaalbaar

Ik hanteer een 21-Dagen-Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie

Het is mijn persoonlijke missie om jou de best mogelijke training en ervaring te bezorgen, waarmee jij jouw gezondheid naar het volgende level gaat brengen.

Ben jij na 21 dagen niet helemaal happy met de heldere informatie die je EINDELIJK hebt ontvangen? En ben je niet superblij met de handige tools en tips, waarmee jij op relaxte wijze aan je gezondheidsdoelen bent gaan werken? Stuur dan een mailtje naar info@hashimoto.nl en wij storten je geld terug. Het enige dat wij vragen is dat je laat zien dat je aan alle onderdelen hebt meegedaan.

Waarom willen we zien dat je hebt meegedaan?
Je krijgt geen resultaten als je niet in actie komt en ik kan je dus niet helpen als jij niet in actie bent gekomen. Bovendien wil ik mijn tijd en energie niet besteden aan mensen die een programma kopen maar er geen gebruik van maken. Fair enough?

“Your energy is currency. Spend it well. Invest it wisely”

Over mij

MIJN ENERGIE WAS AL JAREN OP…..

 

Als producent van grootschalige publieksevenementen zoals Lowlands en het Glazen Huis van 3FM was ik gewend om te gaan met stevige deadlines, flinke uitdagingen en (te) grote verantwoordelijkheden. Ik leefde op adrenaline, voelde me energiek en “alive and kicking”. Maar als zo’n event dan weer voorbij was, het publiek naar huis ging en het evenemententerrein weer schoon werd opgeleverd, dan stortte ik in.

In werkelijkheid was mijn energie al jaren op. Maar omdat ik niet naar de signalen van mijn lichaam en hoofd had geluisterd, was mijn lichaam overgestapt op een noodoplossing: adrenaline en cortisol. En die noodoplossing had ik verward met energie hebben.

Leven met de ziekte van Hashimoto is niet makkelijk. De verlammende vermoeidheid is denk ik de meest gehoorde klacht en ook de meeste belemmerende klacht van mensen die te kampen hebben met een trage schildklier. Het beïnvloed je hele  leven, zowel mentaal als fysiek.

Om te kunnen helen of om gezonde keuzes te kunnen maken heb je energie nodig. En die heb je niet. Het is een vicieuze cirkel waar je in belandt.
Vandaar de noodzaak voor dit programma.

Met het programma Eindelijk meer Energie wil ik je leren waar deze verlammende vermoeidheid vandaag komt, hoe jij je energie-levels kunt verhogen, maar ook hoe je in slechte periodes slimmer kunt omgaan met de energie die je op dat moment beschikbaar hebt.

Inmiddels heb ik mijn energielevels terug. Naast Happy Hashimoto studeer ik regelmatig, geef ik les, heb ik een boek geschreven en hou ik ook nog voldoende tijd vrij voor ontspanning, beweging en het opladen van mijn batterij. Ik heb mijn leven terug en nog beter dan het was! En dat gun ik jou ook…..
Doe je mee?

Liefs,

WAT WIL JE NOG WETEN?

FAQ

Hoe werkt het?
 • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy. Hier vind je ook direct meer info over het programma en een link naar de besloten Facebook Groep en de wekelijkse groepcoachingcalls.
 • Op de startdatum van het programma wordt de content van de eerste week opengesteld. Deze eerste week staat introductie en kennisvergroting centraal. Wat is energie en wat is vermoeidheid en hoe is het met jou nu gesteld.
 • We nemen steeds twee weken de tijd per lesmodule, zodat jij alle tijd hebt om de lesstof tot je te nemen en je eigen te maken. Daarna gaan we pas door naar de volgende les. Elke andere vrijdag wordt de content voor de daaropvolgende week vrijgegeven. Zo lopen we met elkaar hetzelfde pad.
 • Je bepaalt zelf in hoeverre je alle oefeningen of tips opvolgt. Hierbij is luisteren naar je gevoel, je lichaam en je mate van huidige energie leidend.
 • Elke week ontmoeten wij elkaar live tijdens de groepscoaching-sessie via Zoom. Kun jij er niet bij zijn? Geen probleem, de opname plaats ik na afloop in de Facebook groep.
Wat kost het?

De investering voor dit programma is eenmalig € 399 en een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Maar het mooie is; deelnemers houden altijd toegang en hierdoor ontvangt je dus gratis alle upgrades van het programma. Goede investering dus!

Kan ik in termijnen betalen?

JA dat kan. Je kan in twee termijnen van € 200 betalen. Gewoon via het afreken-formulier de optie twee termijnen aanvinken.
Ervaar je problemen? Mail me op vera@hashimoto.nl

Waarom geef je die bonussen?

Omdat ik weet dat succesvol werken aan je gezondheid start met écht snappen wat er aan de hand is, wil ik dat je ook profiteert van de waardevolle kennis en tools in de minicursus Hashimoto Eliminatiedieet 30-daagse. Deze bonus is dus een extraatje ter verdieping van je kennis en als aanvulling op mijn programma.

En omdat ik weet dat zorgen voor jezelf en werken aan je gezondheid een levenslange inspanning is wil ik je ook hierna kunnen blijven inspireren en aanmoedigen. Daarom heb ik de Happy Hashimoto Movement opgericht; een besloten groep EXCLUSIEF voor deelnemers aan mijn groeps e-courses. Je bevindt je dus in goed gezelschap….

HOEVEEL TIJD KOST DIT PROGRAMMA MIJ PER WEEK?

Goede vraag. Het gaat niet om hoeveel tijd het je per week kost, maar om hoe snel je resultaten kan zien. Ik zie bij deelnemers die hier tijd voor vrijmaken en bereid zijn om de diepte in te gaan veel sneller, meer en duurzamere resultaten, dan bij mensen die in een uurtje de video’s kijken en vervolgens de werkboeken doorbladeren, maar er niet daadwerkelijk mee aan de slag gaan. Maar ik zie ook deelnemers die weken later een onderdeel pas oppakken en dan alsnog winst behalen. Het gaat er dus niet om hoeveel uur het je per week kost, het gaat erom dat je in jouw eigen tempo tijd vrijmaakt om met de kennis en tools in dit programma aan de slag te gaan.

Maar omdat ik weet dat je toch een indicatie van me wil:
Afhankelijk van je energieniveau en de mate waarin je aan de slag gaat met de werkboeken, besteed je idealiter twee tot vier uur per week aan deze transformatie. Transformatie gaat niet vanzelf, je zal hier dus tijd en energie voor moeten vrijmaken. 

Is deelname aan de Facebook Groep verplicht?

Nee, deelname aan de besloten Facebookgroep is vrijwillig. Maar raad ik wel aan, omdat dit de plek is waar ik mijn dagelijkse begeleiding aanbied en waar je ook de andere deelnemers kunt ontmoeten. Vanwege de vragen die hier gesteld worden deel ik hier ook vaak extra informatie aan. 
In eerdere edities heb ik gemerkt dat de deelnemers ook veel steun aan elkaar hebben. Maak hier dus gerust gebruik van. Het is een veilige omgeving waar jij je ervaringen kan en mag delen.

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn reguliere arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

Voeding is een belangijk onderwerp als je over energie praat. Gezonde voeding geeft je lichaam energie en voedt je lichaam; het irriteert het niet of vormt geen extra belasting voor je systeem. Je leert de verschillen kennen. Ook vertel ik je welke voeding slim is om meer van te eten en welke juist minder.
Ik adviseer (bijna) altijd een eliminatiedieet uit te voeren, maar het maakt GEEN onderdeel uit van dit programma. Daarom bied ik je als BONUS het programma Hashimoto Eliminatiedieet 30-daagse, wat een perfecte aanvulling of vervolg zou kunnen zijn op dit programma..

 

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt, is symptoombestrijding. Het vult tekorten in schildklier hormoon aan, maar neemt de oorzaak van je traagwerkende schildklier niet weg. Het feit dat jij deze cursus overweegt zegt genoeg; je energie is nog niet optimaal, dus ga voor winst.

Geef je garantie?

Ja hanteer een 21 dagen niet goed, geld terug garantie.
Het is mijn persoonlijke missie om jou van de best mogelijke training en ervaring te bezorgen, waarmee jij jouw gezondheid naar het volgende level gaat brengen.

Ben jij na 21 dagen niet volledig in je nopjes met de heldere informatie die je EINDELIJK hebt ontvangen? En ben je niet superblij met de handige tools en tips, waarmee jij op relaxte wijze aan je gezondheidsdoelen bent gaan werken? Stuur dan een mailtje naar info@hashimoto.nl en wij storten je geld terug. Het enige dat wij vragen is dat je laat zien dat je aan alle onderdelen van de eerste 21 dagen hebt meegedaan.

Waarom willen we zien dat je hebt meegedaan?

Je krijgt geen resultaten als je niet in actie komt en ik kan je dus niet helpen als jij niet in actie bent gekomen. Bovendien wil ik mijn tijd en energie niet besteden aan mensen die een programma kopen maar er geen gebruik van maken. Fair enough?

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

Blijvend gewichtverlies met Hashimoto Weight Switch programma

HET IS TIJD VOOR MEER ENERGIE

Je bent aan het einde van de pagina. Het is tijd om in actie te komen en toe te gaan werken aan de energielevels die je verdient. Laten we samen aan de slag gaan!

“Energy flows where intention goes”

VRAGEN?

vera@hashimoto.nl

SOCIAL