Een trage schildklier

Dit is wat je moet weten

Heb jij de diagnose trage schildklier? Of heb jij een naaste met de diagnose trage schildklier?
Dan is deze video voor jou!

In 20 minuten praat ik je bij over de werking van schildklierhormonen, de diagnose trage schildklier, de vooruitzichten op herstel en de reden waarom een kleine groep ondanks goede bloedwaarden toch (onnodig) last houdt van restklachten. Je bent gelijk helemaal op de hoogte van de belangrijkste informatie over de trage schildklier. Verspil geen tijd en energie en start nu met het vergoten van jouw weetkracht!

Zoals beloofd vind je hieronder de besproken linkjes en een overzicht van vervolgstappen.

VERVOLGSTAPPEN

1. Vraag om een volledige diagnose en laat controleren op aanwezigheid van antistoffen anti-TPO. Kan dit niet via je huisarts? Regel dit dan zelf zonder verwijzing bij bloedwaardentest.nl. 

2. Lees je in met behulp van de vele informatieve blogs hier op mijn website en volg mij op Instagram en Facebook.

3. Abonneer je op de gratis nieuwsbrief en ontvang om de week op zondagmorgen een mailtje bomvol nieuwe informatie, waarmee jij jouw weetkracht weer vergroot.

4. Luister naar de Happy Hashimoto Podcast.

5. Lees boeken over de schildklier, zoals mijn bestseller Ik heb een trage schildklier. Wat nu? Dit is een must-read voor iedereen met een trage schildklier. Of lees Met een trage schildklier de overgang door.
Lees je boeken liever op je e-reader? Bestel jouw e-book dan via bol.com.

6. Of meld je aan voor een online cursus of groepstraining in de Hashimoto Academy.

  4 Reacties

  1. Els

   Wat een fijne video! Dank! Goede timing ook.

  2. Marieke

   Nou zo duidelijk is het me nog niet eerder uitgelegd. Helpt me echt verder. Dank! (En ik kan het nu ook makkelijker aan mijn familie uitleggen). Dat is ook wel fijn.

  3. Diana Polet

   Heel duidelijk weer Vera! Dankjewel

  4. Annet

   Ik werd helemaal emotioneel van de duidelijke uitleg in je video.

   Bij mij is een trage schildklier geconstateerd en daarvoor gebruik ik thyrax. Maar Ik probeer al ruim 3 jaar duidelijkheid te krijgen hoe het kan dat ik nog steeds extreem moe ben, veel gegroeid ben zonder aanleiding en continue problemen heb met mijn stofwisseling en heel veel vage klachten heb die ik eerder nooit had.

   Nu heb ik een handvat om verder te komen. Steeds naar huis gestuurd worden met de woorden “uw bloedwaarden zijn goed” meer kunnen we niet doen is zo frustrerend ! Ik ben een vijftiger maar voel me vaak een bejaarde.

   Dit geeft mij weer hoop !
   Enorm bedankt !!

  Een reactie versturen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  “Regie pakken over je gezondheid start met het begrijpen van je diagnose en het kennen van je opties. Weetkracht noem ik dat.”

  Vera Kamphorst

  Nieuwsbrief ontvangen?

  Ben jij zorgprofessional? Klik dan hier.

  Wat vinden anderen?

  Social media