E-cursus

LEEFSTIJL EN HASHIMOTO

Het startpunt voor jouw herstel

Ik wil van mijn schildklierklachten af, maar waar moet ik beginnen?

Ontdek hoe jij met behulp van leefstijl jouw herstel een mega boost geeft

Waarschijnlijk loop jij al even rond met vage klachten. Jij hoopte misschien ook dat de diagnose trage schildlier en het slikken van schildkliermedicatie een einde zou maken aan die vermoeidheid, somberheid en pijnklachten. Maar helaas is dit niet het geval.

Gelukkig heb jij besloten je hier niet bij neer te leggen en neem jij de regie over je gezondheid. En groot gelijk heb je. Je hoeft namelijk helemaal niet met te leren leven met die restklachten. Maat het is wel zo handig als iemand je dan uitlegt en laat zien wat jij zelf kunt doen voor het verminderen van die klachten. Met deze online cursus maak jij een vliegende start.

R

Ik geef je alle belangrijke informatie over je diagnose en leer je hoe jij je bloedwaarden kan lezen als een pro, zodat jij vanaf nu constructief kan gaan samenwerken met je arts(en).

R

Ik laat je zien welke invloed leefstijl op jouw trage schildklier heeft en je gaat hier ook direct zelf mee aan de slag. Dus je gaat ontspannen, meer focus leggen op diepe slaap en je gaat slimmer bewegen.

R

Ook gaan we aan de slag met je mindset. Dit is namelijk een belangrijke sleutel naar herstel, die vaak wordt vergeten. Hier ga je blij van worden!

Mag ik je introduceren

LEEFSTIJL EN HASHIMOTO

Z

Met deze cursus haal jij alle informatie in huis, die nodig is om jouw diagnose en bijbehorende bloedwaarden te begrijpen, zodat je op elk moment haarfijn weet wat jouw volgende stap kan zijn.

Z

Dieper slapen, slimmer bewegen, relaxter ontspannen, trainen van je mindset en vergoten van je gevoel van verbinding. Ik leer je hoe jij door optimalisatie van je leefstijl je lichaam ondersteunt met herstel.

Z

Aan de hand van de lesmodules met video’s en transcripts vergroot jij je weetkracht over al deze onderwerpen. En met behulp van de werkboeken, checklists en aanvullende downloads breng je de theorie direct in de praktijk. 

Z

Met deze e-cursus bespaar veel tijd, geld en frustratie terwijl je mega veel waardevolle kennis toevoegt waar je je leven lang wat aan hebt. Kortom, dit is dé e-cursus waarmee jij jouw herstel start. En het fijne is: dat kan vandaag al!

 Je kunt direct starten. Investering is € 149
Ongelimiteerd toegang

”  Vergroot je weetkracht, zodat je niet langer op pure wilskracht aan je gezondheid hoeft te werken. “

Vera Kamphorst

LEEFSTIJL EN HASHIMOTO 

Onderwerpen binnen deze e-cursus

Diagnose doorgronden

Herstel start met het begrijpen van je diagnose en het kunnen lezen van je bloeduitslagen. Ook is het belangrijk om de zin en onzin van verder bloedonderzoek te kennen. Daarom een hele module over dit onderwerp, zodat je volwaardig gesprekspartner voor je artsen wordt. Hoe kan ik dit beter doen dan via de e-cursus Grip op je Bloedwaarden? Precies. Die krijg je er dus bij!

happy mindset

Op een relaxte manier werken aan je gezondheid is niet alleen leuker, het levert je ook nog eens sneller resultaat op. Ik leg je uit hoe dit zit.

Slapen

Om te helen en herstellen heb jij elke nacht voldoende goede slaap nodig. Je leert (en ervaart) in deze module hoe jij jouw slaap kunt optimaliseren.

Ontspannen

Chronische stress, zowel fysiek als mentaal, blokkeert herstel. Het achterhalen en reduceren van jouw stressoren is daarom belangrijk.

Bewegen

Bewegen geeft energie, maakt je blij en vermindert pijn en stress. Je leert waarom dit is en je gaat aan de hand van een schema direct aan de slag.

Verbinding

In deze lesmodule kijken we naar het evolutionaire belang van sociale verbinding en  ga je aan de slag met het verstevigen van jouw sociaal vangnet. 

Wat krijg je:

Z

Online Academy via computer of via mobiele app te volgen.

Z

Videolessen, transcripts, werkboeken en handige lijsten met alle relevante supplementen en onderzoeken.

Z

Relevant lesmateriaal in de vorm van video’s, podcasts en audiobestanden voor meditaties en visualisaties.

Z

Deelname certificaat bij succesvolle afronding van de afsluitende quiz.

Z

BONUS: toegang tot de e-cursus Grip op je bloedwaarden t.w.v. € 49 

Z

Deelnemers aan de e-cursussen krijgen tevens toegang tot de online Hashimoto Community waar wij elkaar ontmoeten en inspireren.

Je kunt vandaag nog starten. Eenmalige investering € 149
Ongelimiteerd toegang

Wat vinden deelnemers?

Natuurlijk lees je liever de mening van oud-deelnemers! Hieronder vind je daarom een greep uit de reacties en reviews. ↓

Ik ben benieuwd wat jij er straks van vindt.
Help me bij het verspreiden van deze kennis door een Google Review achter te laten.

Ik stel me aan je voor

Hoi, mijn naam is Vera Kamphorst en net als jij heb ik een trage schildklier. Door mijn eigen struggles met deze aandoening ben ik op zoek gegaan naar manieren, waarop ik mijn restklachten kon verminderen. Er bleek heel veel informatie voor handen te zijn, maar niet in het Nederlands en niet in begrijpelijke taal. Het werd mijn missie om al deze kennis beschikbaar te maken voor mensen zoals jij en ik.

Inmiddels ben ik omgeschoold tot orthomoleculair therapeut en Nederlands eerste AIP Certified Coachen. In alles wat ik doe en onderwijs, staat het vergroten van kennis over de werking van het lichaam en de schildklier centraal. Met deze informatie kan jij op basis van weetkracht in plaats van wilskracht werken aan een passende leefstijl, waardoor (rest)klachten eindelijk kunnen verminderen.

Start vandaag nog met het vergroten van je kennis. Daar heb je je hele leven profijt van.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy op het platform Huddle. Heb je hier al een account? dan kun je simpelweg inloggen op je bestaande account en vind je Happy Hashimoto in jouw aanbod.
  • Na het inloggen heb je direct toegang tot de cursus Leefstijl en Hashimoto en kun je je bovendien met 1 klik aansluiten bij de online Hashimoto Community en een kijkje nemen op het Recepten-forum.
  • Deze online leeromgeving beschikt ook over een mobiele app, waardoor je op via je telefoon kunt studeren!
  • Je houdt altijd toegang tot deze bundel en de belangrijke documenten zijn te downloaden naar je eigen computer.
Is persoonlijke begeleiding mogelijk?

Persoonlijke begeleiding is niet mogelijk. Deze e-cursussen zijn geschreven om zelfstandig te volgen en te gebruiken. Op deze manier kan ik de kosten laag houden en de cursussen voor een grotere groep toegankelijk houden.

Kan ik dit programma volgen naast de behandeling door mijn arts(en)?

Zeker! Dit programma is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van schildklierhormoon op orde is. Een goede beschikbaarheidheid zegt echter niets over de bruikbaarheid ervan. Het optimaliseren van je schildkliermedicatie, bloedwaarden en leefstijl helpt juist met het verbeteren van deze bruikbaarheid waardoor klachten kunnen afnemen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl

”  Vergroot je weetkracht, zodat je niet langer op pure wilskracht aan je gezondheid hoeft te werken. “

Vera Kamphorst