Minder eten en meer bewegen om die koppige kilo’s kwijt te raken? Helaas werkt dat niet bij iedereen.

Ontdek hoe je met jouw trage schildklier (zonder dieten) toch duurzaam kan afvallen

LAAT ME RADEN

Elke maandag begin je vol goede voornemens om het helemaal anders te gaan doen. Je gaat minder en gezonder eten. Maar na een paar weken verslapt je enthousiasme en ga je voor de bijl. Teleurgesteld in jezelf geef je op, want “Afvallen met die trage schildklier lukt toch nooit!”

Je voelt je alleen in je misère. Je omgeving begrijpt het niet. “Gewoon wat minder eten en meer bewegen” is het  advies dat je krijgt. Maar zo simpel is het blijkbaar niet.

Je probeert vanalles; je gaat naar de sportschool, je slikt supplementen – maar wat je ook probeert, het geeft geen blijvend resultaat. Je geeft op en de kilo’s komen terug.

Je ziet de resultaten en succesverhalen bij anderen, maar het lijkt voor jou onmogelijk. Toch wil je niets liever dan zelf ook die resultaten te ervaren. En ergens weet je dat je het in je hebt, als je maar wist hoe….

Ik snap je

Ik heb daar gestaan waar jij nu staat. De frustratie, het verdriet, de wanhoop en de boosheid. Waarom lukt het steeds niet?
Het ligt niet aan je ruggengraat. Het ligt niet aan jou. Het ligt aan je aanpak. Met de juiste aanpak heb ook jij het in je om weer grip te krijgen op die kilo’s. Tijd om die juiste aanpak boven tafel te krijgen, zodat jij voortaan altijd weet hoe jij je gezonde gewicht kunt behalen en behouden. Een aanpak die inspeelt op de oorzaak van het probleem en perfect past bij jou en bij jouw leven.

Tijd om aan de slag te gaan. Met de e-cursus Afvallen met Hashimoto ga je op je eigen tempo op zoek naar de oorzaak van jouw overgewicht en ga je aan de hand van de uitleg en de werkboekjes relaxt aan de slag. Zonder het tellen van calorieën,  hongerlijden of strenge regimes. Doe je mee?

Mag ik je introduceren:

AFVALLEN MET HASHIMOTO

Met deze DIY e-cursus op basis van mijn succesvolle groepsprogramma’s, kraak jij eindelijk de code van een duurzaam gezond gewicht.

Z

Ik laat je de systemen achter gewichtsbeheersing zien en leg uit welke rol de schildklier en andere hormonen hierin spelen.

Z

Ik leg je uit in welke situaties er geen toestemming voor gewichtsverlies komt en welke maatregelen er dan worden genomen om jouw gewicht hoog te houden. Deze kennis geeft rust, maar ook handvatten om te gaan werken aan het verkrijgen van toestemming!

Z

Aan de hand van de lesmodules en een uitgebreid werkboek ontdek jij stap voor stap wat de échte oorzaak van jouw overgewicht is en zet jij stappen om het tij te keren, zodat er weer toestemming komt voor gewichtsverlies.

Z

Inclusief een bonus lesmodule met videoserie voor krachttraining thuis!

Voor slechts € 147  € 99 kun je vandaag nog starten. 
Ongelimiteerd toegang, inclusief eventuele updates en upgrades in de toekomst.

Wat mag je van deze cursus verwachten?

IK VERTEL HET JE

PSST. Ik heb nog een verrassing voor je…..   ↓

Twee cursussen in een bundel!

VOEDING EN HASHIMOTO

Voeding is een belangrijke pijler voor je  gezondheid en ook voor gewichtbeheersing. De juiste voeding levert je brandstof en bouwstenen, mits je deze voedingsmiddelen ook daadwerkelijk kunt verteren, opnemen en uitscheiden. Een optimale spijsvertering en regulering van de bloedsuikerspiegel zijn daarbij van vitaal belang. Bovendien kunnen onopgemerkte voedselgevoeligheden roet in het eten gooien. Het uitvoeren van het Hashimoto Eliminatiedieet is daarom bij velen de sleutel naar meer energie, een helder brein èn duurzaam gewichtsverlies.

Om deze reden bied ik de e-cursus Afvallen met Hashimoto aan in combinatie met de e-cursus Voeding en Hashimoto. Met die twee samen heb je het plaatje compleet en kun jij met een gerust hart gaan starten.

Z

We gaan aan de slag met het optimaliseren van je spijsvertering. (o.a. maag, darm, lever en gal) en duiken in de wereld van de lekkende darm.

Z

Insulineresistentie kan leiden tot leptineresistentie en die twee blokkeren gewichtsverlies. Jij gaat aan de slag met het stabileren van je bloedsuikerspiegel en het verminderen van insulineresistentie. (Een trage schildklier maakt je hier namelijk vatbaar voor.)

Z

Inclusief een handig overzicht van (anti)nutriënten, voedingsstoffen, het verschil tussen allergieën, intoleranties en voedselgevoeligheden. Handig!

Z

Exclusieve toegang tot het Hashimoto Eliminatiedieet® . Inclusief het superdikke recepten e-book vol inspiratie voor recepten passend binnen het eliminatiedieet. (Dus vrij van gluten, zuivel, suiker en soja).

Een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden…

14 augustus: We zijn op vakantie. En daar maakte mijn man deze foto van mij. Wat een verschil. Voor de vakantie stond de teller op -9,2kg🥰🥰 en we gaan gewoon door, want door dit verschil te zien en te voelen, raak je extra gemotiveerd om door te gaan.
Update 20 oktober: Inmiddels ben ik 15 kg kwijt🥳🥳🥳 en een hoop energie rijker. 💪🏻 

Karin Bontekoe - Boeser

12 november: Op de foto sta ik een week voordat ik in juni begon met de cursus en van gisteren (nov), dus 10 kilo lichter in 5 maanden en veel energieker. Ben er super blij mee!

Nel Ruhe - Schanzleh

Na het volgen van dit programma heb jij:

 Resultaat

N

Kennis over de lichaamssystemen en externe factoren, die invloed hebben op gewichtsbeheersing bij een trage schilldklier.

N

Een helder beeld van jouw fysieke en mentale omstandigheden, die gewichtsverlies bij jou blokkeren.

N

Alle kennis in huis hoe jij met voeding, leefstijl en mindset je gewicht positief kunt beïnvloeden.

N

Een plan van aanpak hoe jij het Hashimoto Eliminatiedieet® gaat aanpakken en/of hoe jij de provocatiefase op een stressloze wijze afrondt.

N

Vertrouwen in een energieke toekomst met jouw Hashimoto.

N

Grip op jouw gewicht, zonder diëten

Blijvend gewichtverlies met Hashimoto Weight Switch programma

HET IS TIJD VOOR VERANDERING

Het is tijd om in actie te komen en te kiezen voor een verantwoorde manier om je koppige gewicht aan te pakken.

Voor een eenmalige investering van €147  slechts €99 krijg je direct toegang tot de combibundel Afvallen met Hashimoto en Voeding en Hashimoto.

Stop met lijnen en kies voor Weetkracht!

deelnemers gingen je al voor

WAT DEELNEMERS ZEGGEN:

IK STEL ME NOG EVEN AAN JE VOOR

Op het moment van diagnose was ik in 4 maanden tijd maar liefst 25 kilo aangekomen. (Om het nog niet eens te hebben over de jaarlijkse extra kilo’s die ik vanaf mijn pubertijd al cadeau had gekregen…) Met intens verdriet en complete verslagenheid sukkelde ik door de dagen, de weken en de maanden. Ik was uitgeput. Maar ik moest echt wat aan dat gewicht doen. Dus sleepte ik me bijna dagelijks naar de sportschool en at steeds minder.

En ja, ik verloor een paar kilo, maar die kwamen genadeloos snel weer terug. Wat deed ik fout? Aan mijn motivatie en inzet lag het niet. Dit moest toch anders kunnen?

Inmiddels weet ik wat ik ‘fout’ deed. Ik richtte mij volledig op het principe calorie in – calorie uit en keek niet naar het waarom achter mijn koppige gewicht.

  • Welk nut had het aankomen in gewicht voor mijn lichaam?
  • Welke omstandigheden blokkeerden mijn gewichtsverlies?
  • En welke omstandigheden konden dit juist bevorderen?

Pas toen ik díe informatie meenam in mijn aanpak daalde mijn gewicht. En is sindsdien niet meer teruggekomen.
Met de e-cursus Afvallen met Hashimoto leer ik je hoe ook jij de systemen achter de gewichtstoename bij jezelf kunt herkennen en beïnvloeden, zodat je gewicht eindelijk blijvend kan gaan dalen. (…en jij kunt stoppen met al die frustrerende en demotiverende lijnpogingen).

veelgestelde vragen

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy.
  • Na het inloggen heb je direct toegang tot de cursussen Voeding en Hashimoto & Afvallen met Hashimoto.
  • Beide e-cursussen binnen deze combi-bundel bestaan uit lesmodules met  video’s, werkboeken en aanvullende downloads.
  • Je houdt altijd toegang tot deze bundel en de meeste documenten zijn te downloaden naar je eigen computer.
Kan ik deze cursus volgen naast de behandeling door mijn arts?

Zeker! Deze cursus is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van schildklierhormoon op orde is. Een goede beschikbaarheidheid zegt echter niets over de bruikbaarheid ervan. Het aanpassen van voeding en leefstijl helpt juist met het verbeteren van deze bruikbaarheid waardoor klachten kunnen afnemen.

Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

Vooral binnn het Hashimoto Eliminatiedieet maak ik gebruik van voedingsadviezen. We schrappen tijdelijk een aantal voedingsgroepen, te weten gluten, zuivel, geraffineerde suikers, soja en alcohol. Omdat de meesten van ons weinig energie hebben, ontvang je een receptenboek met makkelijk en snel te bereiden gerechten. Bovendien zijn de meeste maaltijden uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden te maken, zodat je direct voor meerdere dagen tegelijk kookt. Kijk, dat scheelt weer!

Dit eliminatiedieet is op vrijwillige basis. Wellicht ken jij jouw voedselintoleranties al, waardoor jij een ander voedingspatroon volgt. Ook kun je er voor kiezen om eerst een voedselintolerantie test te doen en op basis daarvan je voedingspatroon aan te passen.

We gaan geen calorieen tellen of koolhydraten schrappen! 

WORDT ER REKENING GEHOUDEN MET ALLERGIEËN, EEN VEGETARISCH EETPATROON OF DIABETES 1?

Nee. Bij de samenstelling van de recepten is daar op dit moment geen rekening mee gehouden. Gelukkig kun je gemakkelijk variëren en aanpassen, waardoor het Hashimoto Eliminatiedieet® voor iedereen haalbaar is!

Is persoonlijke begeleiding mogelijk?

Deze e-cursussen zijn geschreven om zelfstandig te volgen en te gebruiken. Persoonlijke begeleiding is daarom niet mogelijk. Op deze manier kan ik de kosten laag houden en de cursussen voor een grotere groep toegankelijk houden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl