E-cursus

AFVALLEN MET HASHIMOTO

 De populaire e-cursus voor mensen met een trage schildklier, waarin je de echte oorzaak van jouw overgewicht ontdekt en eindelijk duurzaam gaat afvallen zonder diëten.

Direct toegang.

cursisten gingen je voor

Ik heb alle diëten al geprobeerd, maar niets werkt. HELP!

Ontdek de échte oorzaak van jouw overgewicht en krijg toestemming voor blijvend gewichtsverlies.

LAAT ME RADEN

Elke maandag begin je vol goede voornemens om het helemaal anders te gaan doen. Je gaat minder en gezonder eten. Maar na een paar weken verslapt je enthousiasme en ga je voor de bijl. Teleurgesteld in jezelf geef je op, want “Afvallen met die trage schildklier lukt toch nooit!”

Je voelt je alleen in je misère. Je omgeving begrijpt het niet. “Gewoon wat minder eten en meer bewegen” is het  advies dat je krijgt. Maar zo simpel is het blijkbaar niet.

Je probeert vanalles; je gaat naar de sportschool, je slikt supplementen – maar wat je ook probeert, het geeft geen blijvend resultaat. Je geeft op en de kilo’s komen terug.

Je ziet de resultaten en succesverhalen bij anderen, maar het lijkt voor jou onmogelijk. Toch wil je niets liever dan zelf ook die resultaten te ervaren. En ergens weet je dat je het in je hebt, als je maar wist hoe….

Ik snap je

Ik heb daar gestaan waar jij nu staat. De frustratie, het verdriet, de wanhoop en de boosheid. Waarom lukt het steeds niet?
Het ligt niet aan je ruggengraat. Het ligt niet aan jou. Het ligt aan je aanpak. Met de juiste aanpak heb ook jij het in je om weer grip te krijgen op die kilo’s. Tijd om die juiste aanpak boven tafel te krijgen, zodat jij voortaan altijd weet hoe jij je gezonde gewicht kunt behalen en behouden. Een aanpak die inspeelt op de oorzaak van het probleem en perfect past bij jou en bij jouw leven.

Tijd om aan de slag te gaan. Met de e-cursus Afvallen met Hashimoto ga je op je eigen tempo op zoek naar de oorzaak van jouw overgewicht en ga je aan de hand van de uitleg en de werkboekjes relaxt aan de slag. Zonder het tellen van calorieën, hongerlijden of strenge regimes.

Doe je mee?

Door het programma van Happy Hashimoto te volgen ben ik 8 kilo kwijt, heb ik meer energie dan ooit en het grootste succes: ik kan niet meer terug want ik weet nu teveel 🙂 Door de heldere uitleg van Vera weet ik nu waarom het beter is om mijn leefstijl aan te passen.

LoekieZwrt Z

Ik was in het begin nogal sceptisch maar ik ben er vol voor gegaan en met enorm succes ! Ik voel me echt veel beter, ben gewicht kwijt maar vooral de vermoeidheid en opgeblazen gevoel zijn echt nagenoeg weg ! Het heeft mij op een goed spoor gezet en ik ga lekker rustig door…

Nelly Brands

Ik ben blij dat ik het programma heb gevolgd. Ik voel me niet alleen beter, maar ik ben ook 5 kg afgevallen. Het is voor mij een leefstijl die ik zeker vol ga blijven houden. Ik kan het iedereen aanraden! 

Jannyjeroenmilan Roelse

Klik hier voor nog veel meer Google Reviews van enthousiaste deelnemers.

Een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden…

14 augustus: We zijn op vakantie. En daar maakte mijn man deze foto van mij. Wat een verschil. Voor de vakantie stond de teller op -9,2kg en we gaan gewoon door, want door dit verschil te zien en te voelen, raak je extra gemotiveerd om door te gaan.
Update 20 oktober: Inmiddels ben ik 15 kg kwijt
🥳🥳  en een hoop energie rijker. 💪🏻
Karin Bontekoe - Boeser

12 november: Op de foto sta ik een week voordat ik in juni begon met de cursus en van gisteren (nov), dus 10 kilo lichter in 5 maanden en veel energieker. Ben er super blij mee!

Nel Ruhe - Schanzleh

***   WAARSCHUWING: DEELNAME AAN DEZE CURSUS KAN JOUW BLIK OP DIETEN VOOR ALTIJD VERANDEREN    ***        WAARSCHUWING: DEELNAME AAN DEZE CURSUS KAN JOUW BLIK OP DIETEN VOOR ALTIJD VERANDEREN    ***

Wat gaan we doen?

AFVALLEN MET HASHIMOTO

Ik laat je de systemen achter gewichtsbeheersing zien en leg uit wat de rol van schildklierhormoon hierin is en welke andere hormonen betrokken zijn.

Ik leg je uit in welke situaties er geen toestemming voor gewichtsverlies komt en welke maatregelen er dan worden genomen om jouw gewicht hoog te houden. Deze kennis geeft niet alleen rust, maar ook handvatten om relaxt te gaan werken aan het verkrijgen van toestemming voor blijvend gewichtsverlies!

Aan de hand van de lesmodules met werkboeken ontdek jij stap voor stap wat de échte oorzaak van jouw overgewicht is, zodat jij doelgericht stappen kunt gaan zetten. Geen onnodige acties meer dus!

Inclusief een bonus lesmodule met videoserie voor krachttraining thuis. Gemak, toegankelijkheid en fun. Dat is de Happy Hashimoto manier.

Maar wacht: ik heb nog een verrassing voor je.

Bij deze cursus krijg je nog een tweede e-cursus, namelijk:

Voeding en Hashimoto

De juiste voeding levert je brandstof en bouwstenen, maar alleen als je het ook daadwerkelijk kunt verteren, verdragen, opnemen en uitscheiden. Een optimale spijsvertering en gezonde darmwerking zijn daarbij van vitaal belang. Bovendien kunnen insulineresistentie en onopgemerkte voedselgevoeligheden gewichtsverlies bijna onmogelijk maken.

Mijn e-cursus Voeding en Hashimoto mag daarom niet ontbreken in jouw aanpak richting duurzaam gewichtsverlies. 

Z

We gaan aan de slag met het optimaliseren van je spijsvertering (o.a. maag, darm, lever en gal) en duiken dieper in de wereld van de lekkende darm.

Z

Je gaat actief aan de slag met het verminderen van insulineresistentie en het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel

Z

Je vindt in deze e-cursus ook een handig overzicht van alle belangrijke (anti)nutriënten en ik laat je zien wat het verschil is tussen allergieën, intoleranties en voedselgevoeligheden.

Z

Toegang tot het Hashimoto Eliminatiedieet®, inclusief het superdikke recepten e-book vol inspiratie voor recepten vrij van gluten, zuivel, suiker en soja.

Voor slechts € 298  € 199 kun je vandaag nog starten 
Ongelimiteerd toegang. Betalen in termijnen is mogelijk.

“Als je steeds zegt: Maandag pak ik de draad weer op, dan heb je de verkeerde draad te pakken.”

– Vera Kamphorst –

Met de e-cursus Afvallen met Hashimoto haal jij dus het meest complete programma in huis, waarmee jij duurzaam gaat afvallen.
Zelfs met jouw trage schildklier. 

Wat krijg je allemaal:

Z

Direct toegang tot de online Academy in Huddle. Te volgen via computer en mobiele app.

Z

Ongelimiteerd toegang, inclusief updates en upgrades van de programma’s.

Z

2 e-cursussen, met in totaal 17 lesmodules met 45 lessen.

Z

Videolessen, transcripts, werkboeken, checklists en handige lijstjes met genoemde supplementen en (bloed)onderzoeken.

Z

Deelname certificaat bij succesvolle afronding van de afsluitende quiz.

Z

Deelnemers aan de e-cursussen krijgen tevens toegang tot de online Hashimoto Community waar wij elkaar ontmoeten,  inspireren en recepten kunnen uitwisselen.

IK STEL ME NOG EVEN AAN JE VOOR

Op het moment van diagnose was ik in 4 maanden tijd maar liefst 25 kilo aangekomen. (Om het nog niet eens te hebben over de jaarlijkse extra kilo’s die ik vanaf mijn pubertijd al cadeau had gekregen…) Met intens verdriet en complete verslagenheid sukkelde ik door de dagen, de weken en de maanden. Ik was uitgeput. Maar ik moest echt wat aan dat gewicht doen. Dus sleepte ik me bijna dagelijks naar de sportschool en at steeds minder.

En ja, ik verloor een paar kilo, maar die kwamen genadeloos snel weer terug. Wat deed ik fout? Aan mijn motivatie en inzet lag het niet. Dit moest toch anders kunnen?

Inmiddels weet ik wat ik ‘fout’ deed. Ik richtte mij volledig op het principe calorie in – calorie uit en keek niet naar het waarom achter mijn koppige gewicht.

  • Welk nut had het aankomen in gewicht voor mijn lichaam?
  • Welke omstandigheden blokkeerden mijn gewichtsverlies?
  • En welke omstandigheden konden dit juist bevorderen?

Pas toen ik díe informatie meenam in mijn aanpak daalde mijn gewicht. En is sindsdien niet meer teruggekomen.
Met de e-cursus Afvallen met Hashimoto leer ik je hoe ook jij de systemen achter de gewichtstoename bij jezelf kunt herkennen en beïnvloeden, zodat je gewicht eindelijk blijvend kan gaan dalen. (…en jij kunt stoppen met al die frustrerende en demotiverende lijnpogingen).

Blijvend gewichtverlies met Hashimoto Weight Switch programma

HET IS TIJD VOOR VERANDERING

Het is tijd om in actie te komen en te kiezen voor een verantwoorde manier om je koppige gewicht aan te pakken.

Voor een eenmalige investering van € 298  slechts € 199 krijg je direct toegang tot de e-cursussen Afvallen met Hashimoto en Voeding en Hashimoto.

Stop met lijnen en kies voor relaxt, maar slim werken aan de echte oorzaak van jouw overgewicht.

veelgestelde vragen

Hoe werkt het?
  • Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens voor de online Hashimoto Academy en de mobiele Huddle app, waarmee je ook via je mobiele telefoon de cursus kunt volgen.
  • Na het inloggen heb je direct toegang tot de cursussen Voeding en Hashimoto & Afvallen met Hashimoto. 
  • Je houdt altijd toegang tot deze bundels en de belangrijke documenten zijn te downloaden naar je eigen computer.
Kan ik deze cursus volgen naast de behandeling door mijn arts?

Zeker! Deze cursus is niet bedoeld ter vervanging van lopende behandelingen door je arts(en), maar geeft je de (brood)nodige aanvullende informatie. Op basis hiervan haal je meer uit je reguliere behandelingen, doordat je gericht kunt gaat samenwerken met je behandelend arts.

Is er ook winst te behalen als ik goed ben ingesteld op medicatie?

Jazeker. De schildkliermedicatie die je slikt zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van schildklierhormoon op orde is. Een goede beschikbaarheidheid zegt echter niets over de bruikbaarheid ervan. Het aanpassen van voeding en leefstijl helpt juist met het verbeteren van deze bruikbaarheid waardoor klachten kunnen afnemen.

Wat voor voedingsadviezen kan ik verwachten?

Vooral binnn het Hashimoto Eliminatiedieet maak ik gebruik van voedingsadviezen. We schrappen tijdelijk een aantal voedingsgroepen, te weten gluten, zuivel, geraffineerde suikers, soja en alcohol. Omdat de meesten van ons weinig energie hebben, ontvang je een receptenboek met makkelijk en snel te bereiden gerechten. Bovendien zijn de meeste maaltijden uitermate geschikt om in grotere hoeveelheden te maken, zodat je direct voor meerdere dagen tegelijk kookt. Kijk, dat scheelt weer!

Dit eliminatiedieet is op vrijwillige basis. Wellicht ken jij jouw voedselintoleranties al, waardoor jij een ander voedingspatroon volgt. Ook kun je er voor kiezen om eerst een voedselintolerantie test te doen en op basis daarvan je voedingspatroon aan te passen.

We gaan geen calorieen tellen of koolhydraten schrappen! 

WORDT ER REKENING GEHOUDEN MET ALLERGIEËN, EEN VEGETARISCH EETPATROON OF DIABETES 1?

Nee. Bij de samenstelling van de recepten is daar op dit moment geen rekening mee gehouden. Gelukkig kun je gemakkelijk variëren en aanpassen, waardoor het Hashimoto Eliminatiedieet® voor iedereen haalbaar is!

Is persoonlijke begeleiding mogelijk?

Persoonlijke begeleiding is niet mogelijk. Deze e-cursussen zijn geschreven om zelfstandig te volgen en te gebruiken. Op deze manier kan ik de kosten laag houden en de cursussen voor een grotere groep toegankelijk houden. Het is nu wel mogelijk om een losse Sparring Sessie te boeken.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een mail: vera@hashimoto.nl