Contact met Happy Hashimoto

Heb je een vraag over een van mijn programma’s of cursusen? Wil je graag samenwerken of heb je goede ideeën voor het creëeren van meer awareness rond de ziekte van Hashimoto? Laat van je horen via het contactformulier hieronder.

Stuur je liever direct een email? Dat kan. Stuur je mail naar vera@hashimoto.nl

LET OP: Ik kan geen persoonlijke vragen beantwoorden of bloeduitslagen interpreteren. Die vragen beantwoord ik dus niet. Deels omdat dit te veel tijd zou vergen en deels omdat het niet zorgvuldig of verstandig is om advies te geven op basis van een mail. 

 

4 + 10 =

Ik bied op dit moment geen 1 op 1 begeleiding. Geef jij de voorkeur aan begeleiding door een expert op het gebied van de trage schildklier?
Kijk dan eens bij een van mijn collega's.  Ik kan hen van harte aanbevelen!

Volg Vera

 

→  Over Vera

→ Hashimoto Foundation

Contact