Neem contact met me op

 

Heb je een vraag over een van mijn programma’s of cursusen? Wil je graag samenwerken of heb je goede ideeën voor het creëeren van meer awareness rond de ziekte van Hashimoto? Laat van je horen via het contactformulier hieronder.

Stuur je liever direct een email? Dat kan. Stuur je mail naar vera@hashimoto.nl

 

LET OP: Ik kan geen persoonlijke vragen beantwoorden of bloeduitslagen interpreteren. Die vragen beantwoord ik dus niet. Deels omdat dit te veel tijd zou vergen en deels omdat het niet zorgvuldig of verstandig is om advies te geven op basis van een mail. 

1 + 9 =

Ik ben Vera Kamphorst

Als orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundige Hashimoto help ik mensen met een trage schildklier de regie over hun schildklier gezondheid terugpakken. Ik geloof in zacht werken aan je gezondheid op basis van weetkracht niet op basis van wilskracht. Ik blijf altijd studeren en deel mijn kennis met jou.