LINK Fotografie 1907_110413 LINKEDIN

“Minder restklachten van trage schildklier? Ik help je graag op weg.”

Consulten en behandeltrajecten

Consulten en begeleiding

Happy Hashimoto biedt consulten en behandeltrajecten op maat. Jij bepaalt de hulpvraag, samen gaan wij aan de slag.

  • Misschien lukt het je, ondanks het slikken van medicatie, niet om je weer energiek te voelen.
  • Of krijg je die overtollige kilo’s er maar niet af.
  • Misschien wil je je weer vrolijk voelen, minder angstig of een beter concentratievermogen.

Wat je vraag ook is; samen gaan we aan de slag om de oorzaken van jouw klachten op te sporen en weg te nemen, zodat jij jouw doelen gaat behalen.
Hoe we dat doen kun je hier lezen.

schildklierInzetten Loopbaanbudget voor coachingstraject

Werkgevers zijn vaak bereid om de kosten van een coachingstraject te vergoeden uit het vitaliteitsbudget of loopbaanbudget. Dit is ook logisch als je bedenkt wat de kosten van een zieke werknemer zijn voor de werkgever. Het is voor jullie beiden van belang dat jij je snel weer energiek voelt, zodat je niet uitvalt.

Dus; ben jij in loondienst en heb je ondanks het slikken van schildkliermedicatie toch veel hinder van schildklierklachten? Zo erg, dat je werk en privéleven eronder lijden? Dan is het tijd om in actie te komen en een afspraak met je leidinggevende in te plannen.

Speciaal voor werknemers en ondernemers die ondersteuning zoeken op gebied van schildkliergezondheid en energiebalans, bied ik een uniek begeleidingstraject aan.
Lees hier meer over dit unieke vitaliteitstraject.

Boek nu een consult

Kies voor je gezondheid en plan direct een consult in op een tijd dat het jou uitkomt. Pak je agenda erbij. Het is zo geregeld.

  • Kies het type afspraak (is het een eerste consult of een vervolgafspraak?)
  • Boek de afspraak op het tijdstip van jouw keuze.
  • Vul je gegevens in.
  • Bevestig de aanvraag.
  • Je ontvangt direct per mail een afspraak bevestiging.

Locatie

Per 1 januari 2020 verhuist mijn praktijk naar Zaltbommel. We plannen bij voorkeur het eerste consult op de praktijk, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Lukt dat niet dan kunnen we ook altijd via Skype of telefoon praten. Geef je voorkeur simpelweg aan in de keuze van je consult.

Intake

Bij een eerste consult ontvang je vooraf per mail een intake formulier. Graag ontvang ik deze vóór het consult retour, zodat ik onze afspraak goed kan voorbereiden en we onze tijd zo efficiënt mogelijk kunnen besteden.

Voor een veilige en zorgvuldige verwerking van je persoonlijke gegevens, maakt het ondertekenen van een  behandelingsovereekomst onderdeel uit van het eerste consult.

Ervaringen van clienten uit de praktijk

Madeleine Zwezerijen

Toen ik voor de 1e keer bij Vera kwam was ik erg onzeker. Over hoe ik het leven aan moest pakken, wat ik zelf kan doen om mij prettiger te voelen ondanks Hashimoto. Ervaringsdeskundige is Vera en ik kan niet in woorden omschrijven hoe fijn dat is! Je gehoord voelen en herkenning, dat brengt zoveel rust. En… Vera is eerlijk, dat vind ik belangrijk. Ja, ik zit ook graag in de slachtofferrol want dan hoef ik niets te doen, maar ja kom je dan verder? Nee. De tips van Vera en de voedingssupplementen die Vera heeft aangeraden hebben ervoor gezorgd dat ik van in slaap storten om 20.00 uur nu gewoon weer om 23 uur naar bed ga, 12 kilo kwijt ben, en veel meer energie heb! Zoveel dank Vera! Ik hoop dat heel veel mensen bij jou aankloppen zodat ook zij zich beter gaan voelen en Happy zijn met Hashimoto.

 

Lisette Bouman

Vera is een heel hartelijke vrouw met veel verstand van zaken. Fijn dat ze precies weet waar je het over hebt m.b.t. klachten. Je voelt je direct thuis en ze geeft advies op maat om er zo goed mogelijk mee om te leren gaan.

 

Janine Hermens

Ik ben heel erg tevreden. Ik voelde me op mijn gemak, me gehoord, duidelijke uitleg, inzichten en het gevoel dat ik daadwerkelijk geholpen ga worden. En ik werd volledig in mijn waarde gelaten.

 

Barbera van Helden (Los telefonisch consult)

Vera kan alles rondom Hashimoto goed uitleggen en denkt met je mee over je vragen.

 

Neeltje Schoenmaker (Los telefonisch consult)

Prettig gesprek, empathisch, denkt mee, is kritisch, geeft nuttig en praktisch advies waar je wat aan hebt. Ik kom zeker nog eens terug als ik weer vast loop.

 

Helga Linders

Ik vond het een hele prettige intake…. Ik vind Vera heel kundig en vooral ook prettig omdat ze een ervaringsdeskundige is.

 

Karianne van der Heijden

Vriendelijke ontvangst, duidelijke informatie waar je mee verder kan, geïnteresseerd en goede motivator.

Over Vera

Orthomoleculair Therapeut gespecialiseerd in de ziekte van Hashimoto

Mijn naam is Vera Kamphorst en ik begeleid je graag tijdens jouw reis terug naar een energiek leven. Ook ik heb de ziekte van Hashimoto en leef inmiddels Happy met Hashimoto.

De laatste jaren heb ik veel tijd en geld besteed aan artsen, onderzoeken en mogelijke methoden om me weer beter te voelen. Om echt stappen te kunnen zetten, besloot ik specifieke opleidingen te gaan volgen. En met succes. Ik voel me weer goed en kijk positief naar mijn leven met Hashimoto.

Deze boeiende reis had ik niet willen missen. Maar wat had ik graag iemand gehad die mij aan de hand had meegenomen en me had uitgelegd wat er allemaal aan de hand was. Met Happy Hashimoto kan ik die persoon voor jou zijn.

Ik ben naast gediplomeerd orthomoleculair therapeut tevens gecertificeerd AIP Coach, Trainer Hormoonfactor en stresscounselor. Ik blijf mezelf continue ontwikkelen, volg de laatste inzichten en doe aan bijscholing o.a. bij de opleidingsinstituten Kharrazian Institute, Ortho Health Foundation, Natura Foundation en OPGF.

Erkend en vergoedingen

Aangesloten bij en erkend door de beroepsvereniging CAT

Hierdoor worden mijn consulten (CAT 3 – prestatiecode 24000 Behandeling orthomoleculaire geneeskunde) in 2020 door de grootste zorgverzekeraar van Nederland Zilveren Kruis / Achmea vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent natuurlijk.
Onder Zilveren Kruis Achmea vallen de verzekeraars: Zilveren Kruis, Avéro Achmea (wordt Zilveren Kruis), OZF (wordt Zilveren Kruis), Agis (wordt Zilveren Kruis), FBTO, Interpolis, De Friesland, Ziezo, Pro Life.

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/