LINK Fotografie 1907_110413 LINKEDIN

“Minder restklachten van trage schildklier? Ik help je graag op weg.”

Consulten en behandeltrajecten

Consulten en behandeltrajecten

Happy Hashimoto biedt consulten en behandeltrajecten op maat. Jij bepaalt de hulpvraag, samen gaan wij aan de slag.

  • Misschien lukt het je, ondanks het slikken van medicatie, niet om je weer energiek te voelen.
  • Of krijg je die overtollige kilo’s er maar niet af.
  • Misschien wil je je weer vrolijk voelen, minder angstig of een beter concentratievermogen.

Wat je vraag ook is; samen gaan we aan de slag om de oorzaken van jouw klachten weg te nemen, zodat jij jouw doelen gaat behalen.
Hoe we dat doen kun je hier lezen.

Hashimoto Nederland

Boek nu een consult

Kies voor je gezondheid en plan direct een consult in op een tijd dat het jou uitkomt. Pak je agenda erbij. Het is zo geregeld.

  • Kies het type afspraak (is het een eerste consult of een vervolgafspraak?)
  • Boek de afspraak op het tijdstip van jouw keuze.
  • Vul je gegevens in.
  • Bevestig de aanvraag.
  • Je ontvangt direct per mail een afspraak bevestiging.

Locatie

Mijn praktijk bevindt zich in Dreumel in het land van Maas en Waal. We plannen bij voorkeur het eerste consult op de praktijk, dat praat het makkelijkst. MAAR DIT HOEFT NIET!!! Een eerste consult en vervolgafspraken kunnen ook altijd via Skype of telefoon plaatsvinden. Geef je voorkeur simpelweg aan in de reservering.

Intake

Bij een eerste consult ontvang je vooraf per mail een intake formulier. Graag ontvang ik deze vóór het consult retour, zodat ik onze afspraak goed kan voorbereiden en we onze tijd zo efficiënt mogelijk kunnen besteden.

Voor een veilige en zorgvuldige verwerking van je persoonlijke gegevens, maakt het ondertekenen van een  behandelingsovereekomst onderdeel uit van het eerste consult.

Ervaringen van clienten uit de praktijk

Lisette Bouman

Vera is een heel hartelijke vrouw met veel verstand van zaken. Fijn dat ze precies weet waar je het over hebt m.b.t. klachten. Je voelt je direct thuis en ze geeft advies op maat om er zo goed mogelijk mee om te leren gaan.

 

Janine Hermens

Ik ben heel erg tevreden. Ik voelde me op mijn gemak, me gehoord, duidelijke uitleg, inzichten en het gevoel dat ik daadwerkelijk geholpen ga worden. En ik werd volledig in mijn waarde gelaten.

 

Madeleine Zwezerijen

Jij weet waar je het over hebt. Ik voel mij gehoord en gesteund! Dank

 

Barbera van Helden (Los telefonisch consult)

Vera kan alles rondom Hashimoto goed uitleggen en denkt met je mee over je vragen.

 

Neeltje Schoenmaker (Los telefonisch consult)

Prettig gesprek, empathisch, denkt mee, is kritisch, geeft nuttig en praktisch advies waar je wat aan hebt. Ik kom zeker nog eens terug als ik weer vast loop.

 

Helga Linders

Ik vond het een hele prettige intake…. Ik vind Vera heel kundig en vooral ook prettig omdat ze een ervaringsdeskundige is.

 

Karianne van der Heijden

Vriendelijke ontvangst, duidelijke informatie waar je mee verder kan, geïnteresseerd en goede motivator.

Over Vera

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut gespecialiseerd in de ziekte van Hashimoto

Mijn naam is Vera Kamphorst en ik begeleid je graag tijdens jouw reis terug naar een energiek leven. Ook ik heb de ziekte van Hashimoto en leef inmiddels Happy met Hashimoto.

De laatste jaren heb ik veel tijd en geld besteed aan artsen, onderzoeken en mogelijke methoden om me weer beter te voelen. Om echt stappen te kunnen zetten, besloot ik specifieke opleidingen te gaan volgen. En met succes. Ik voel me weer goed en kijk positief naar mijn leven met Hashimoto.

Deze boeiende reis had ik niet willen missen. Maar wat had ik graag iemand gehad die mij aan de hand had meegenomen en me had uitgelegd wat er allemaal aan de hand was. Met Happy Hashimoto kan ik die persoon voor jou zijn.

Erkend en gediplomeerd

Aangesloten bij en erkend door de beroepsvereniging BATC.

Hierdoor worden mijn consulten vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars mits je aanvullend verzekerd bent en de verzekeraar de beroepsvereniging BATC erkent. In 2019 zijn dit onder andere Menzis, PMA, ONVZ, PNO, Avero Achmea, OZF, Zilveren Kruis en de Friesland. Voor een actueel overzicht kijk je op www.batc.nl.

Ik ben tevens gecertificeerd AIP Coach, Trainer Hormoonfactor en stresscounselor en blijf mezelf continue ontwikkelen, volg de laatste inzichten en doe aan bijscholing o.a. bij de opleidingsinstituten Ortho Health Foundation, Natura Foundation en OPGF.

beroepsvereniging