Online lesprogramma met begeleiding

“Minder restklachten met de ziekte van Hashimoto? Het kan wel!

Ik help je graag op weg.”

Consulten en behandeltrajecten

Consulten en behandeltrajecten

Hashimoto Nederland biedt consulten en behandeltrajecten op maat. Jij bepaalt de hulpvraag.

Misschien ben je met je artsen al enige tijd in de weer, maar lukt het je nog niet om echt vooruit te komen in je energieniveau. Je twijfelt of je goed bent ingesteld met je medicatie. Het lukt je maar niet om die kilo’s kwijt te raken of je overweegt het volgen van eliminatiedieet, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Kortom, je hebt behoefte aan maatwerk ondersteuning bij een bepaald aspect van jouw ziekte of wilt gewoon even sparren met een expert. Wat het ook is, ik denk en kijk graag met je mee. Zo help ik je weer een stap verder.

Hashimoto Nederland

Boek nu een consult

Kies voor je gezondheid en plan direct een consult in op een tijd dat jou uitkomt. Pak je agenda erbij. Het is zo geregeld.

  • Kies het type afspraak (is het een eerste consult, een vervolgafspraak of een eenmalig los consult?)
  • Boek de afspraak op het tijdstip van jouw keuze.
  • Vul je gegevens in.
  • Bevestig de aanvraag.
  • Je ontvangt direct per mail een afspraak bevestiging.

Locatie

Mijn praktijk bevindt zich in Dreumel in het land van Maas en Waal. We plannen sowieso het eerste consult op de praktijk, dat praat het makkelijkst. Vervolgafspraken kunnen eventueel ook via Skype of telefoon. Geef je voorkeur aan in onderstaande reservering.

Intake

Bij een eerste consult ontvang je vooraf per mail een intake formulier. Graag ontvang ik deze vóór het consult retour, zodat ik onze afspraak goed kan voorbereiden en we onze tijd zo efficiënt mogelijk kunnen besteden.

Voor een veilige en zorgvuldige verwerking van je persoonlijke gegevens, maakt het ondertekenen van een  behandelingsovereekomst onderdeel uit van het eerste consult.

Telefonisch consult www.bloedwaardentesten.nl

Heeft u via bloedwaardentesten.nl een bloedonderzoek laten uitvoeren en heeft u hierbij een telefonisch consult geboekt?
Dan kunt u in de online agenda hiernaast een telefonisch consult inplannen.

Kies hiervoor de optie : Consult Bloedwaardentesten.nl

Ervaringen van clienten uit de praktijk

Lisette Bouman

Vera is een heel hartelijke vrouw met veel verstand van zaken. Fijn dat ze precies weet waar je het over hebt m.b.t. klachten. Je voelt je direct thuis en ze geeft advies op maat om er zo goed mogelijk mee om te leren gaan.

Janine Hermens

Ik ben heel erg tevreden. Ik voelde me op mijn gemak, me gehoord, duidelijke uitleg, inzichten en het gevoel dat ik daadwerkelijk geholpen ga worden. En ik werd volledig in mijn waarde gelaten.

 

Madeleine Zwezerijen

Jij weet waar je het over hebt. Ik voel mij gehoord en gesteund! Dank

 

Barbera van Helden (Los telefonisch consult)

Vera kan alles rondom Hashimoto goed uitleggen en denkt met je mee over je vragen.

Over Vera

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Gespecialiseerd in de ziekte van Hashimoto

Mijn naam is Vera Kamphorst en ik begeleid je graag tijdens jouw reis terug naar een energiek leven. Ook ik heb de ziekte van Hashimoto en leef inmiddels Happy met Hashimoto.

De laatste jaren heb ik veel tijd en geld besteed aan artsen, onderzoeken en mogelijke methoden om me weer beter te voelen. Om echt stappen te kunnen zetten, besloot ik specifieke opleidingen te gaan volgen. En met succes. Ik voel me weer goed en kijk positief naar mijn leven met Hashimoto.

Deze boeiende reis had ik niet willen missen. Maar wat had ik graag iemand gehad die mij aan de hand had meegenomen en me had uitgelegd wat er allemaal aan de hand was. Met Hashimoto Nederland kan ik die persoon voor jou zijn.

Erkend en gediplomeerd

Aangesloten bij en erkend door de beroepsvereniging BATC.

Hierdoor worden mijn consulten vergoed door zorgverzekeraars als je aanvullend verzekerd bent en de verzekeraar de beroepsvereniging BATC erkent. In 2018 zijn dit onder andere FBTO, CZ, ZilverenKruis en de Friesland. Voor een actueel overzicht kijk je op www.batc.nl.

Ik ben tevens gecertificeerd AIP Coach, Trainer Hormoonfactor en stresscounselor en blijf mezelf continue ontwikkelen, volg de laatste inzichten en doe aan bijscholing o.a. bij de opleidingsinstituten Ortho Health Foundation, Natura Foundation en OPGF.

beroepsvereniging